Lej en bil i Jujuy, Argentina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Jujuy, Argentina

Jujuy, Argentina
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Jujuy, Argentina
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Jujuy

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Jujuy, Argentina
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Jujuy, Argentina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Salta General Belgranos biludlejningsdisk

Biludlejning i Jujuy

I september har vi foretaget 480 søgninger på biludlejning i Jujuy for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Jujuy for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Jujuy udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. En af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Jujuy, Argentina?

Rejsende, som lejer en bil i Jujuy, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 70 km/t.. I forstaderne til Jujuy ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 110 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Jujuy?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Jujuy ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 145 kr./dag in Jujuy, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 254 kr./dag. En anden populær bil at leje in Jujuy er en Ford Focus, der i gennemsnit koster 285 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 171 kr./dag.

Hvordan er vejret i Jujuy, Argentina i september?

I september er der normalt 0 mm nedbør i Jujuy og en gennemsnitstemperatur på 17 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Jujuy, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Jujuy er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jujuy