Billeje i Skiathos

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Skiathos

Skiathos, Thessaly, Grækenland2. nov — 9. nov
Samme aflevering
Skiathos, Thessaly, Grækenland
man 11/2
man 11/9

Biludlejningsfirmaer i Skiathos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Skiathos
Vurdering af udbyder: Okay 4.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Information om din rejse til Skiathos

Hvor gammel skal man være for at leje en bil på Skiathos?

Aldersgrænsen for at leje en bil på Skiathos er 21 år. På nogle udlejningssteder skal du dog være 25 år, hvilket kan afhænge af din valgte bilkategori.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Skiathos er ikke en stor ø, men derfor kan billeje på Skiathos stadig være en god idé, hvis du vil være sikker på at opleve mest muligt på den smukke, græske ø samt have fuld bevægelsesfrihed. Hovedvejen på Skiathos, der strækker sig 11 km, går fra Skiathos by til Koukounaries på den sydvestlige del af øen. Hovedvejen leder til alle feriesteder og landsbyer langs sydkysten. Dette er en af de få fuldt ud asfalterede veje, der findes uden for Skiathos by. De fleste af øens indre veje består hovedsageligt af grus eller jord. Nogle af de bedste strande kommer du lettest til, hvis du vælger billeje på Skiathos frem for bus eller taxa, da disse er få og upålidelige. Bilkulturen i Grækenland er berygtet for at foregå i højt tempo, men stemningen på øen er tilbagelænet, og tempoet er ganske afslappet. Vær dog på vagt overfor både lokale og turister på scootere, som kan finde på at køre tæt på og overhale både inden- og udenom. Hvis du planlægger at køre til den nordlige del af øen for at besøge stranden Kastro, kan det anbefales, at du overvejer en mere bastant firhjulstrækker, da terrænet er designet til offroad-kørsel.

Parkering

Da tilstrømningen af turister i højsæsonen kan få øens befolkning til at vokse langt over normalt, kan vejene godt blive overbelastede. Derfor kan det være en udfordring at finde en parkeringsplads i Skiathos by. Hvis du kommer lidt tidligere på dagen, er det dog oftest muligt at finde en plads med det samme. Du har også en bedre chance, hvis du vælger at parkere lidt udenfor centrum og derefter tage en slentretur ind til byen.

Udflugtsmål på og omkring Skiathos

Billeje på Skiathos er en dejligt afslappet måde at opleve den græske ø på. Øen er kendt for sine smukke strande og kyster samt det unge, summende aften- og natteliv. Du finder mest aktivitet omkring Skiathos by, hvor barer og restauranter kæmper om turisters og lokales opmærksomhed med musik, farverige drinks og lækker mad ved fortovene langs den gamle havn og Papadiamanti-gaden. Har du danseskoene på, er det mellem byen og lufthavnen, du finder de ideelle steder. Her finder du mange udendørs klubber helt ned til kystfronten, hvor unge som gamle fester natten lang. Skiathos har en regelmæssig færgeforbindelse med mange havne på fastlandet Grækenland, heriblandt Volos, Agios Konstantinos, Mantoudi og Thessaloniki (sidstnævnte dog kun i sommermånederne). Fra havnene i Volos, Mantoudi og Agios Konstantinos kan du køre til Athen på 3,5-4 timer. Det er også populært at tage dagsture til de omkringliggende områder, hvor du kan besøge byerne i det nærliggende Skopelos eller tage en udflugt til National Marine Park på øen Alonissos, som er hjemsted for den største koloni af den truede sælart “Hawaiian Monk Seal”. Lader du bilen stå og hyrer en privat båd, kan du sejle rundt om mange af de ubeboede øer i de nordlige Sporader.

Hvilke forsikringer skal man have?

Mens du kigger på billeje i Skiathos, bør du huske at spørge dit udlejningsfirma om, hvilke veje du kan køre på med din lejebil. Mange basisforsikringer dækker ikke andet end kørsel på asfaltunderlag. Tjek dine forsikringer, og sørg for at din lejebil har fuld dækning.

Kan man bruge sit danske kørekort på Skiathos, eller skal man have et internationalt?

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når det gælder billeje på Skiathos. Det er en god idé også at have dit pas på dig.

Hvor på Skiathos kan man hente og aflevere sin lejebil?

Prisen for billeje på Skiathos kan variere meget i forhold til høj- og lavsæson. Tjek (og reservér!) altid i forvejen, så sikrer du dig den bedste pris. Du kan finde billeje overalt på øen, inklusiv ved Skiathos’ lufthavn. Prisen for biludlejning på Skiathos ligger fra 17 EUR (130 DKK) pr. dag inklusiv kollisionsskadeforsikring og gratis afbestilling. (Information checked 14/05/2019).


Afstanden fra Skiathos til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Athen Intles biludlejningsdisk

La Piscine Art Hotel - Adults Only

Euaggelistrias

142,4 km fra lufthavnen

Tomato Beach Hotel

Megali Ammos

142,1 km fra lufthavnen

Aegean Suites Hotel

Megali Ammos

142,1 km fra lufthavnen

La Piscine Art Hotel - Adults Only

Euaggelistrias

142,4 km fra lufthavnen

Tomato Beach Hotel

Megali Ammos

142,1 km fra lufthavnen

Aegean Suites Hotel

Megali Ammos

142,1 km fra lufthavnen

Atlas Hotel Skiathos

Papadiamantis Street, 39

142,1 km fra lufthavnen

Hotel Punta

Korai 20

141,3 km fra lufthavnen

Alkyon Hotel

Amoudia

142,1 km fra lufthavnen

Hotel Christina

Skiathos Port 33

142,1 km fra lufthavnen

Skiathos Somnia

Skiathos Port, next to Bus Terminal

142,1 km fra lufthavnen

Despoina

Evaggelistrias Str

142,3 km fra lufthavnen

Xanemos Studios

Loutraki

142,2 km fra lufthavnen

Pension Butterfly

Xanemou 15

142,1 km fra lufthavnen

Bourtzi Hotel

Maraitou Street 8

142,1 km fra lufthavnen

Megali Ammos House

Megali Ammos Beach

142,1 km fra lufthavnen

Angela Pension

Karaiskaki 7, Skiathos Town

142,1 km fra lufthavnen

Anthena Studios

Miaouli Street - Downtown Skiathos

142,1 km fra lufthavnen

Aretousa Hotel

Korai 2

142,2 km fra lufthavnen

Irida Aegean View

Megali Ammos

142,0 km fra lufthavnen


Biludlejning i Skiathos

6 brugere har søgt efter billeje i Skiathos med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Skiathos for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Skiathos. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Skiathos biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Skiathos opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Skiathos så som Alamo, Enterprise og National der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Skiathos i november måned?

På rejser til Skiathos i november måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Skiathos i november måned, når temperaturer er på omkring 8 °C og der er 95 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Skiathos koster 96 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Skiathos?

Hastighedsbegrænsningen i Skiathos er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Skiathos har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Skiathos, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Skiathos

 • Få den seneste informatiom om fly til Skiathos

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Skiathos
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Skiathoss mest populære områder

  Find hoteller in Skiathos
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Skiathos