Billeje i Skiathos, Thessaly

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Skiathos, Thessaly

Skiathos, Thessaly, Grækenland
23. aug. — 30. aug.
Samme aflevering
Skiathos, Thessaly, Grækenland
tir. 23.8
Middag
tir. 30.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Skiathos, Thessaly

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Skiathos, Thessaly
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

40 kr./dag

15 okt. - 21 okt.
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

15 okt. - 21 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

15 okt. - 21 okt.
Volkswagen Polo
Toyota Verso
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

72 kr./dag

15 okt. - 21 okt.
Toyota Verso
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

33 kr./dag

15 okt. - 21 okt.
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

38 kr./dag

15 okt. - 21 okt.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

25 kr./dag

15 okt. - 21 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

15 okt. - 21 okt.
Volkswagen up!

Vigtige oplysninger om billeje i Skiathos

Aldersgrænsen for at leje en bil på Skiathos er 21 år. På nogle udlejningssteder skal du dog være 25 år, hvilket kan afhænge af din valgte bilkategori.

Skiathos er ikke en stor ø, men derfor kan billeje på Skiathos stadig være en god idé, hvis du vil være sikker på at opleve mest muligt på den smukke, græske ø samt have fuld bevægelsesfrihed. Hovedvejen på Skiathos, der strækker sig 11 km, går fra Skiathos by til Koukounaries på den sydvestlige del af øen. Hovedvejen leder til alle feriesteder og landsbyer langs sydkysten. Dette er en af de få fuldt ud asfalterede veje, der findes uden for Skiathos by. De fleste af øens indre veje består hovedsageligt af grus eller jord. Nogle af de bedste strande kommer du lettest til, hvis du vælger billeje på Skiathos frem for bus eller taxa, da disse er få og upålidelige. Bilkulturen i Grækenland er berygtet for at foregå i højt tempo, men stemningen på øen er tilbagelænet, og tempoet er ganske afslappet. Vær dog på vagt overfor både lokale og turister på scootere, som kan finde på at køre tæt på og overhale både inden- og udenom. Hvis du planlægger at køre til den nordlige del af øen for at besøge stranden Kastro, kan det anbefales, at du overvejer en mere bastant firhjulstrækker, da terrænet er designet til offroad-kørsel.

Da tilstrømningen af turister i højsæsonen kan få øens befolkning til at vokse langt over normalt, kan vejene godt blive overbelastede. Derfor kan det være en udfordring at finde en parkeringsplads i Skiathos by. Hvis du kommer lidt tidligere på dagen, er det dog oftest muligt at finde en plads med det samme. Du har også en bedre chance, hvis du vælger at parkere lidt udenfor centrum og derefter tage en slentretur ind til byen.

Billeje på Skiathos er en dejligt afslappet måde at opleve den græske ø på. Øen er kendt for sine smukke strande og kyster samt det unge, summende aften- og natteliv. Du finder mest aktivitet omkring Skiathos by, hvor barer og restauranter kæmper om turisters og lokales opmærksomhed med musik, farverige drinks og lækker mad ved fortovene langs den gamle havn og Papadiamanti-gaden. Har du danseskoene på, er det mellem byen og lufthavnen, du finder de ideelle steder. Her finder du mange udendørs klubber helt ned til kystfronten, hvor unge som gamle fester natten lang. Skiathos har en regelmæssig færgeforbindelse med mange havne på fastlandet Grækenland, heriblandt Volos, Agios Konstantinos, Mantoudi og Thessaloniki (sidstnævnte dog kun i sommermånederne). Fra havnene i Volos, Mantoudi og Agios Konstantinos kan du køre til Athen på 3,5-4 timer. Det er også populært at tage dagsture til de omkringliggende områder, hvor du kan besøge byerne i det nærliggende Skopelos eller tage en udflugt til National Marine Park på øen Alonissos, som er hjemsted for den største koloni af den truede sælart “Hawaiian Monk Seal”. Lader du bilen stå og hyrer en privat båd, kan du sejle rundt om mange af de ubeboede øer i de nordlige Sporader.

Mens du kigger på billeje i Skiathos, bør du huske at spørge dit udlejningsfirma om, hvilke veje du kan køre på med din lejebil. Mange basisforsikringer dækker ikke andet end kørsel på asfaltunderlag. Tjek dine forsikringer, og sørg for at din lejebil har fuld dækning.

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når det gælder billeje på Skiathos. Det er en god idé også at have dit pas på dig.

Prisen for billeje på Skiathos kan variere meget i forhold til høj- og lavsæson. Tjek (og reservér!) altid i forvejen, så sikrer du dig den bedste pris. Du kan finde billeje overalt på øen, inklusiv ved Skiathos’ lufthavn. Prisen for biludlejning på Skiathos ligger fra 17 EUR (130 DKK) pr. dag inklusiv kollisionsskadeforsikring og gratis afbestilling.


Biludlejningsfirmaer i Skiathos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Skiathos, Thessaly
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Skiathos

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Skiathos

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

281 kr.

Den mest populære model

Citroen C1
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Skiathos i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Skiathos er 281 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 469 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Skiathos i de seneste 7 dage er Citroen C1. Vores brugere foretrækker også Toyota Aygo som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Skiathos

Herunder vises de mest populære hoteller i Skiathos

Kørsel i lejebil i Skiathos – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Skiathos, så du er klar til næste rejse.

Den billigste udbyder i Skiathos er Autounion Car Rental med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 469 kr. fra dens 3 beliggenheder i Skiathos. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Autounion Car Rental i Skiathos er 281 kr..

Hastighedsbegrænsningen i Skiathos er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Skiathos har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Skiathos, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

I august måned er gennemsnitstemperaturen i Skiathos 23 °C, og den forventede nedbør er 26 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Skiathos.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Skiathos og rundt i Thessaly eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 21 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Skiathos

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Skiathos

Kom i gang med at planlægge din rejse til Skiathos


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Skiathos, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Skiathos ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Skiathos og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Skiathos.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Skiathos.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Skiathos.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.