Lej en bil i Opatija, Kroatien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Opatija, Kroatien

Opatija, Kroatien
24. maj — 31. maj
Samme aflevering
Opatija, Kroatien
man 24.5
Middag
man 31.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Opatija

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Opatija, Kroatien
10,0
Fantastisk
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Opatija, Kroatien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Zagreb Franjo Tuđmans biludlejningsdisk

Biludlejning i Opatija

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Opatija for at reducere spredningen af COVID-19?

Sixt er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Opatija. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Opatija, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Opatija, Kroatien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Opatija biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Opatija tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Opatija i juni måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Opatija på i juni måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Opatija har en gennemsnitstemperatur på 25 °C gennemsnitlig nedbør på 40 mm i juni måned. Leje af en Cabriolet i Opatija koster 1.823 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Opatija, Kroatien?

Hastighedsbegrænsningen i Opatija er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Opatija har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Opatija, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Opatija, Kroatien i maj?

I maj er der normalt 92 mm nedbør i Opatija og en gennemsnitstemperatur på 18 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Opatija, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

I betragtning af, at temperaturerne i Opatija typisk er høje i løbet af maj, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Opatija om vejret i resten af Primorje-Gorski Kotar?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Opatija og rundt i Primorje-Gorski Kotar eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 116 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Kroatien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Split, Zagreb og Dubrovnik i Kroatien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Opatija