Billeje i Haugesund, Rogaland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Haugesund, Rogaland

Haugesund, Norge
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Haugesund, Norge
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Haugesund

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Haugesund, Rogaland
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Haugesund

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Haugesund

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

468 kr.

Den mest populære model

Ford Ka
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Haugesund i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Haugesund er 468 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 793 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Haugesund i de seneste 7 dage er Ford Ka. Vores brugere foretrækker også Hyundai Accent som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Haugesund

Herunder vises de mest populære hoteller i Haugesund

Kørsel i lejebil i Haugesund – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Haugesund, så du er klar til næste rejse.

Den billigste udbyder i Haugesund er keddy by Europcar med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 370 kr. fra dens 2 beliggenheder i Haugesund. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos keddy by Europcar i Haugesund er 370 kr..

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Haugesund i september måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 185 mm nedbør og temperaturer omkring 9 °C. Leje af en Economy i Haugesund koster 373 kr./dag i gennemsnit.

Rejsende, som lejer en bil i Haugesund, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Haugesund ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

I august er der normalt 140 mm nedbør i Haugesund og en gennemsnitstemperatur på 14 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Haugesund, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Rogaland i august er normalt 14 °C med en forventet nedbør på 122,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Haugesund til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Haugesund

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Haugesund

Kom i gang med at planlægge din rejse til Haugesund


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Haugesund, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Haugesund, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Haugesund eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Haugesund.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Haugesund med øget rengøring på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Haugesund.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.