Billeje i Haugesund, Rogaland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Haugesund, Rogaland

Haugesund, Norge
5. dec. — 12. dec.
Haugesund, Norge
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Haugesund

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Haugesund

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Haugesund?

De billigste udlejningsbiler i Haugesund kan normalt findes gennem keddy by Europcar. Når du booker hos keddy by Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 350 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Haugesund er 350 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Haugesund?

Den mest populære bil at leje in Haugesund blandt momondo-brugere er Toyota ProAce, efterfulgt af Toyota Corolla Wagon. Vores brugere har set tilbud på Toyota ProAce in Haugesund for 1.271 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 1.262 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 495 kr. om dagen for at leje en Toyota Corolla Wagon in Haugesund, selvom du kan finde priser på helt ned til 393 kr. om dagen.

Find billig billeje i Haugesund, Rogaland

Find den lejebil i Haugesund, der passer til dine behov

Lille cars

357 kr. - 1.074 kr.

Alle biltyper

445 kr. - 959 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Haugesund, Norge er 371 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Haugesund, Norge er i oktober. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 357 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Haugesund. I Haugesund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Haugesund, Norge er 325 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Haugesund, Norge er i juli. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 415 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Haugesund. I Haugesund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Haugesund

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Haugesund, Rogaland

Europcar

2 kontorer

Avis

1 kontor

Budget

1 kontor

Sixt

1 kontor

Hertz

2 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

Sunnycars

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Haugesund

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Haugesund

Populære biltyper

Economy, Compact, Wagon

Billigste lejebil

442 kr.

Den mest populære model

Toyota ProAce
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Haugesund i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Wagon.
Den laveste pris for en lejebil i Haugesund er 442 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 537 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Haugesund i de seneste 7 dage er Toyota ProAce. Vores brugere foretrækker også Toyota Corolla Wagon som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Haugesund

Herunder vises de mest populære hoteller i Haugesund

Kørsel i lejebil i Haugesund – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Haugesund, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Haugesund, Norge?

Rejsende, som lejer en bil i Haugesund, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Haugesund ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Haugesund, Norge i november?

I november er der normalt 180 mm nedbør i Haugesund og en gennemsnitstemperatur på 5 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Haugesund, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Haugesund om vejret i resten af Rogaland?

Klimaet i Rogaland i november er normalt 5 °C med en forventet nedbør på 155,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Haugesund til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Haugesund?

Priser for biler i Haugesund opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Haugesund?

Antallet af udbydere for biler i Haugesund er 11 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Haugesund?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Haugesund. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Haugesund?

For at leje en bil i Haugesund, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Haugesund?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Haugesund, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Haugesund?

Når du har udført en søgning efter billeje i Haugesund, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Haugesund med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Haugesund eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Haugesund på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Haugesund.

Kan jeg finde billeje i Haugesund, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Haugesund med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Haugesund med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Haugesund.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Haugesund på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.