Lej en bil i Haugesund, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Haugesund, Norge

Haugesund, Norge
25. maj — 1. jun
Samme aflevering
Haugesund, Norge
tir 25.5
Middag
tir 1.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Haugesund

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Haugesund, Norge
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Haugesund, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bergen Fleslands biludlejningsdisk

Biludlejning i Haugesund

Indtil videre har der i maj været 6 søgninger på biludlejning i Haugesund på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Haugesund for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Haugesund har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Sixt, Hertz, og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Haugesund. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Haugesund har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Haugesund er keddy by Europcar med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 314 kr. fra dens 2 beliggenheder i Haugesund. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos keddy by Europcar i Haugesund er 314 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Haugesund, Norge biludlejning?

Udlejningsbiler i Haugesund fra populære udlejningssteder så som Sixt, Hertz og Budget tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Haugesund, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Haugesund i juni måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Haugesund i juni måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 100 mm nedbør og temperaturer omkring 14 °C. Leje af en Economy i Haugesund koster 317 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Haugesund har flest biludlejningssteder?

I byen Haugesund, Norge er der 2 udlejningssteder ejet af keddy by Europcar med en gennemsnitlig daglig pris på 314 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Haugesund, Norge?

Rejsende, som lejer en bil i Haugesund, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Haugesund ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Haugesund, Norge i maj?

I maj er der normalt 80 mm nedbør i Haugesund og en gennemsnitstemperatur på 10 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Haugesund, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Klimaet i Haugesund under maj måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Haugesund. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Haugesund plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Volkswagen Polo.

Minder vejret i Haugesund om vejret i resten af Rogaland?

Klimaet i Rogaland i maj er normalt 10 °C med en forventet nedbør på 72 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Haugesund til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Haugesund

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Haugesund

Kom i gang med at planlægge din rejse til Haugesund