Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Zürich, Zurich

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Zürich, Zurich

Zürich, Schweiz
26. mar. — 2. apr.
Zürich, Schweiz
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Zürich

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Zürich

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Zürich?

De billigste udlejningsbiler i Zürich kan normalt findes gennem Unirent. Når du booker hos Unirent, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 239 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Zürich er 608 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Zürich har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Zürich, med 11 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Zürich?

Til gennemsnitligt 533 kr./dag (og helt ned til 326 kr./dag) er udlejning af en Ford Puma in Zürich det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Volkswagen Golf in Zürich for 463 kr./dag i gennemsnit (320 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Zürich, Zurich

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Zürich, Zurich
Lille mellemklasse302 kr./dag
Stor mellemklasse368 kr./dag
Standard453 kr./dag
Premium656 kr./dag
Varevogn til passagerer742 kr./dag
Kompakt SUV349 kr./dag
Kompakt stationcar366 kr./dag
Middel stationcar406 kr./dag
Mellemstor SUV428 kr./dag
Standard stationcar452 kr./dag
Premium stationcar607 kr./dag
Luksus stationcar780 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Zürich

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Zürich?

Zürich ligger i Schweiz, som ikke er et EU-land. Det betyder, at du skal være opmærksom på, at der er ekstra restriktioner på, om du må køre en udlejningsbil over grænsen til Frankrig, Tyskland, Østrig eller Italien. En EU-forordning strammede for nogle år siden reglerne for kørsel med firmabiler i EU. Stramningen gjaldt som sådan ikke udlejningsbiler, men den har alligevel haft en betydning for biludlejning i Zürich. Nogle udlejningsbureauer i Schweiz giver dig nemlig ikke umiddelbart lov til at køre en lejebil, der er indregistreret i Schweiz, over grænsen til EU. Det skal du være opmærksom på, når du lejer en bil. Læs derfor biludlejningens betingelser, før du bestiller en lejebil. Du bør altid præsentere din rejseplan for biludlejningskontoret, så kan de vejlede dig i forhold til, hvad du må, og hvilken bil du bør leje. På samme måde anbefales det, at du lejer din bil lokalt i Zürich.

Kan du leje en udlejningsbil i Zürich uden kreditkort?

Du skal som udgangspunkt altid have et internationalt kreditkort, når du skal leje en bil i Zürich. Du kan godt reservere en lejebil hjemmefra på dit Dankort. Du undgår dog ikke at skulle fremvise et internationalt kreditkort, når du skal afhente bilen. Det er navnet på den primære fører af køretøjet, der skal stå på kreditkortet. Grunden til, at du skal bruge et kreditkort og ikke kan nøjes med et debetkort, som er det mest udbredte i Danmark, er, at biludlejeren skal kunne reservere et depositum på kortet, når du får udlevet din bil. Beløbet er biludlejningens sikkerhed mod mulige skader og tyveri af lejebilen. Det er så at sige vedkommendes forsikring, hvis noget skulle ske med bilen i lejeperioden. Som lejer af en bil, bør du undersøge hjemmefra, om kreditkortet yder nogen form for forsikring, når du lejer en bil. Du kan sikkert godt finde en billig biludlejning, som tager imod kontanter. Du skal dog regne med, at den forsikring, du skal betale, når du lejer en bil kontant, bliver dyr, da biludlejeren jo ikke har dit internationale kreditkort som sikkerhed.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Zürich?

I Zürich og Schweiz gælder det som i Danmark, at du skal køre med sikkerhedssele og lys på hele døgnet, ligesom det er forbudt at snakke i håndholdt mobiltelefon. Schweiz har dog også nogle særlige regler, som du skal respektere. For eksempel er det ganske forbudt at benytte navigationsanlæg, der kan oplyse bilister om politiets fartfælder. Dette gælder også, selv om anlægget er slukket. Du skal være opmærksom på dette, da flere GPS-anlæg har denne funktion indbygget, uden at producenten nødvendigvis har gjort et stort nummer ud af det. En anden schweizisk særregel er reglen om kødannelse og nødkorridor. Opstår der kø på motorvejen, eller er der optræk til kø, skal alle biler trække ud til siden af hensyn til blandt andet udrykningskøretøjer. Det betyder, at bilerne i venstre vejbane skal køre så langt ud til venstre som muligt, og bilerne i højre side skal trække så langt ud til højre som muligt.

Hvilke dokumenter skal man bruge som international rejsende for at kunne leje en bil i Zürich?

Du skal kunne fremvise et gyldigt kørekort, uanset hvor i verden du ønsker at leje en bil. I Schweiz skal du være fyldt 20 år for at kunne køre bil, og du skal have haft dit kørekort i mindst ét år. Der er ingen krav om, at du er i besiddelse af et såkaldt internationalt kørekort, når du skal leje bil i Schweiz, så du kan sagtens nøjes med dit danske. Et internationalt kørekort viser dit foto og information på 12 forskellige sprog, så vil du være på den sikre side, skader det ikke at have et med – også til fremtidige ferier. Du skal naturligvis altid have et gyldigt pas med dig. Er du usikker på, hvilke dokumenter du bør have med på ferien, så kan du med fordel reservere din bil hjemmefra. På denne måde står du ikke og mangler vigtige dokumenter, når du først er fremme i Zürich.


Find billig billeje i Zürich, Zurich

Find den lejebil i Zürich, der passer til dine behov

Lille biler

439 kr. - 864 kr.

Alle biltyper

503 kr. - 1.149 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Zürich, Schweiz er 573 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Zürich, Schweiz er i marts. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 439 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zürich. I Zürich kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Zürich.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Zürich, Schweiz er 774 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Zürich, Schweiz er i november. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 542 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zürich. I Zürich kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Zürich.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Zürich, Schweiz er 1.033 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Zürich, Schweiz er i november. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 387 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zürich. I Zürich kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Zürich.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Zürich, Schweiz er 781 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Zürich, Schweiz er i april. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 489 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zürich. I Zürich kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Zürich.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Zürich, Schweiz er 817 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Zürich, Schweiz er i februar. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 867 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zürich. I Zürich kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Zürich.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Zürich, Schweiz er 745 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Zürich, Schweiz er i maj. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 143 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zürich. I Zürich kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Zürich.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

302 kr./dag

30 maj - 6 juni
Kia Cee'd
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

341 kr./dag

30 maj - 6 juni
Volkswagen Golf
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

366 kr./dag

30 maj - 6 juni
Ford Focus

Biludlejningsfirmaer i Zürich

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Zürich, Zurich

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,9

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,4

Europcar

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,6

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,4

Value

7,5

Thrifty

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,5

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,9

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,6

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,2

Value

8,1

Dollar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,2

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Sixt

7,3
God
1 anmeldelse3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,4

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,9

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,2

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Value

5,7

Hurtige fakta om biludlejning i Zürich

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Zürich

Det mest populære bureau

GREEN MOTION

Populære biltyper

Wagon, SUV, Compact

Billigste lejebil

321 kr.

Den mest populære model

Ford Puma
Det mest populære biludlejningsbureau i Zürich, der er fundet på momondo i denne måned, er GREEN MOTION . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alamo og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Zürich i de seneste 72 timer: Wagon, SUV, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Zürich er 321 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 815 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Zürich i de seneste 7 dage er Ford Puma. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Golf som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Zürich

Herunder vises de mest populære hoteller i Zürich
Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

PO Box 295, Zurich-Airport, Kloten, Zurich, Zurich, Zurich, Switzerland

8,9 km fra centrum

Holiday Inn Express Zürich Airport

Holiday Inn Express Zürich Airport

Hofwisenstrasse 30, Zurich, Zurich, Switzerland

8,8 km fra centrum

Hyatt Place Zurich Airport The Circle

Hyatt Place Zurich Airport The Circle

The Circle 1, Zurich, Zurich, Switzerland

8,8 km fra centrum

Ruby Mimi Zurich

Ruby Mimi Zurich

4 Beatenpl., Zurich, Zurich, Switzerland

0,5 km fra centrum

citizenM Zürich

citizenM Zürich

Talacker 42, Zurich, Zurich, Switzerland

0,9 km fra centrum

Novotel Zurich Airport Messe

Novotel Zurich Airport Messe

Lindbergh - Platz 1, Zurich, Zurich, Switzerland

5,9 km fra centrum

Central Plaza

Central Plaza

Central 1, Zurich, Zurich, Switzerland

0,5 km fra centrum

ibis Styles Zurich City Center

ibis Styles Zurich City Center

Stampfenbachstrasse 60, Zurich, Zurich, Switzerland

0,9 km fra centrum

Crowne Plaza Zurich

Crowne Plaza Zurich

Badenerstrasse 420, Zurich, Zurich, Switzerland

3,1 km fra centrum

H+ Hotel Zürich

H+ Hotel Zürich

Badenerstrasse 537, Zurich, Zurich, Switzerland

3,6 km fra centrum

Zurich Marriott Hotel

Zurich Marriott Hotel

Neumuehlequai 42, Zurich, Zurich, Switzerland

1,1 km fra centrum

Hyatt Regency Zurich Airport Circle

Hyatt Regency Zurich Airport Circle

The Circle 41, Zurich, Zurich, Switzerland

8,6 km fra centrum

Five Zurich - Luxury City Resort

Five Zurich - Luxury City Resort

Doltschiweg 234, Zurich, Zurich, Switzerland

4,0 km fra centrum

Hotel Montana Zurich

Hotel Montana Zurich

Konradstrasse 39, Zurich, Zurich, Switzerland

1,2 km fra centrum

Zurich Youth Hostel

Zurich Youth Hostel

Mutschellenstrasse 114, Zurich, Zurich, Switzerland

3,2 km fra centrum

Züri by Fassbind

Züri by Fassbind

Heinrichstrasse 254, Zurich, Zurich, Switzerland

2,6 km fra centrum

Holiday Inn Zurich Messe

Holiday Inn Zurich Messe

Wallisellenstrasse 48, Zurich, Zurich, Switzerland

4,2 km fra centrum

Hotel St.Gotthard

Hotel St.Gotthard

Bahnhofstrasse 87, Zurich, Zurich, Switzerland

0,6 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Zürich – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Zürich, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Zürich, Schweiz biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Zürich tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Alamo og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Zürich i april måned?

På rejser til Zürich i april måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Zürich i april måned, når temperaturer er på omkring 13 °C og der er 123 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Zürich koster 401 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Zürich, Schweiz?

50 km/t. er fartgrænsen i Zürich, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Zürich er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Zürich så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Jeep Renegade in Zürich?

Hvordan er vejret i Zürich, Schweiz i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Zürich 5 °C, og den forventede nedbør er 79 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Zürich.

Minder vejret i Zürich om vejret i resten af Zurich?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Zürich til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Zurich normalt har en temperatur på 4 °C, og at du kan forvente 86 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Zürich?

Priser for biler i Zürich opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Zürich?

Antallet af udbydere for biler i Zürich er 82 fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Zürich?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Zürich. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Zürich?

For at leje en bil i Zürich, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Zürich?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Zürich, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Zürich?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Zürich. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Zürich med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Zürich, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Zürich på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Zürich.

Kan jeg finde billeje i Zürich, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Zürich med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Zürich med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Zürich.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Zürich på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Zürich

Populære typer af udlejningsbiler i Zürich


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo