Lej en bil i Zürich, Schweiz

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Zürich, Schweiz

Zürich, Schweiz
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Zürich, Schweiz
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Zürich, Schweiz

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

222 kr. - 788 kr.

Alle biltyper

228 kr. - 1.096 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Zürich, Schweiz, er 385 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Zürich, Schweiz, er i maj. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 222 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zürich. I Zürich kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Zürich.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Zürich, Schweiz, er 424 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Zürich, Schweiz, er i april. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 278 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zürich. I Zürich kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Zürich.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Zürich, Schweiz, er 780 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Zürich, Schweiz, er i oktober. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 264 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zürich. I Zürich kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Zürich.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Zürich, Schweiz, er 552 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Zürich, Schweiz, er i november. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zürich. I Zürich kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Zürich.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Zürich, Schweiz, er 328 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Zürich, Schweiz, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 352 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zürich. I Zürich kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Zürich.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Alamo

315 kr./dag

24 aug – 31 aug
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

318 kr./dag

24 aug – 31 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

326 kr./dag

24 aug – 31 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Zürich

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Zürich, Schweiz
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

8,7

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,7

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,5
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

8,8

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

8,8
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,4

Comfort

9,2

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,5
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

9,0

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

7,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,9

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,3

Afstanden fra Zürich, Schweiz til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Zürichs biludlejningsdisk

Biludlejning i Zürich

I juli til og med i dag 129 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Zürich.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Zürich for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Zürich har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Hertz, Budget, og Thrifty. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Zürich. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Zürich, Schweiz i august?

Biludlejning i Zürich for en weekend i august fås helt ned til 350 kr.. Gennemsnitsprisen er 350 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 194 kr. og har en gennemsnitspris på 275 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Zürich har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Hertz når du besøger Zürich. Med gennemsnitspriser på 356 kr./dag tilgængelige gennem deres 5 udlejningskontorer, er Hertz et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Zürich, Schweiz biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Zürich tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Budget og Unirent, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Zürich i august måned?

På rejser til Zürich i august måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Zürich i august måned, når temperaturer er på omkring 14 °C og der er 99 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Zürich koster 215 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Zürich har flest biludlejningssteder?

Europcar er meget populært i Zürich, Schweiz, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 8 biludlejningssteder i Zürich, Schweiz by, og du kan forvente at betale omkring 600 kr./dag for din udlejningsbil i Zürich, Schweiz.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Zürich, Schweiz?

50 km/t. er fartgrænsen i Zürich, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Zürich er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Zürich så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Zürich, Schweiz i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Zürich 19 °C, og den forventede nedbør er 124 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Zürich.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Zürich er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Zürich om vejret i resten af Zurich?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Zürich til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Zurich normalt har en temperatur på 18 °C, og at du kan forvente 136 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Schweiz

Se vores biludlejningstilbud i byer som Genève, Basel og Lausanne i Schweiz

Biludlejning i lufthavne i Zürich

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Zürich

Kom i gang med at planlægge din rejse til Zürich