Udlejningsbiler fra Hertz i Zürich

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Zürich

Zürich, Schweiz
6. feb. — 13. feb.
Samme aflevering
Zürich, Schweiz
man. 6.2
Middag
man. 13.2
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Zürich, Zurich

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

336 kr. - 1.342 kr.

Alle biltyper

302 kr. - 1.329 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Zürich, Zurich er i oktober når priserne er 336 kr. per dag i gennemsnit. 336 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 685 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Zürich. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Zürich, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Zürich Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Zürich, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

8,7

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

9,1

Value

8,3

Information om Hertz udlejningsbiler i Zürich

Alle Hertz biludlejningslokationer i Zürich tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Zürich. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Zurich Airport.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Zürich (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Zürich i februar er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 460 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i februar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 437 kr. per dag.

Zurich Airport er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Zürich. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 60% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra Zurich Airport lokationen.


Hertz biler i andre byer i Schweiz


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Zürich

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Zürich biludlejningsfirmaer