Udlejningsbiler fra Hertz i Zürich

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Zürich

Zürich, Schweiz
1. nov. — 8. nov.
Samme aflevering
Zürich, Schweiz
man. 1.11
Middag
man. 8.11
Middag
Chaufførens alder:

Zürich Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Zürich, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

8,3

Information om Hertz udlejningsbiler i Zürich

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Zürich under COVID-19?

  Alle Hertz biludlejningslokationer i Zürich tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Zürich koste i november?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i Zürich at være 362 kr. per dag i gennemsnit i november.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 171 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i Zürich. Gennemsnitsprisen er typisk 2.531 kr. for en uges billeje fra Hertz i november når man er i Zürich.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Zürich?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Zürich. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Zurich Airport.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Zürich?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Zürich (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Zürich i november?

  Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Zürich i november er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 218 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i november, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 153 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Zürich?

  Til en gennemsnitspris på 218 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Hertz i Zürich det billigste valg. 60% af vores brugere som lejede en bil i Zürich fra Hertz valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 218 kr. per dag for en Economy er nemlig også 10% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Zürich?

  Zollstrasse 42 er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Zürich. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 51% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra Zollstrasse 42 lokationen.


Hertz biler i andre byer i Schweiz

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Schweiz, som Genève og Basel

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Zürich

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Zürich biludlejningsfirmaer