Lej en bil i Perugia, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Perugia, Italien

Perugia, Perugia, Italien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Perugia, Perugia, Italien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Perugia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Perugia, Italien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
7 kontorer
5 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Perugia, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicinos biludlejningsdisk

Biludlejning i Perugia

440 brugere har søgt efter billeje i Perugia med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Perugia for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Perugia udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis og Hertz.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Perugia, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Perugia biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Perugia tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Perugia, Italien?

Perugias hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Perugia er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Perugia, Italien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Perugia i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 69 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Perugia typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Perugia om vejret i resten af Umbria?

Klimaet i Umbria i september er normalt 19 °C med en forventet nedbør på 69 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Perugia til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Perugia