Billeje i Evenes, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Evenes, Norge

Evenes, Norge
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Evenes, Norge
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Biludlejningsfirmaer i Evenes

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Evenes, Norge
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.8

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Afstanden fra Evenes, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Narvik Evenes Airports biludlejningsdisk

Biludlejning i Evenes

I marts har vi foretaget 6 søgninger på biludlejning i Evenes for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Evenes for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Evenes udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Sixt og Budget. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Evenes, Norge biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Evenes tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Sixt og Budget, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Evenes, Norge?

Eveness hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Evenes er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Evenes i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Evenes.

Minder vejret i Evenes om vejret i resten af Nordland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Evenes til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nordland normalt har en temperatur på -1 °C, og at du kan forvente 54,5 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Evenes

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Evenes

Se flere lejebiler i Nordland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Bodø, Leknes og Mosjøen i Nordland