Billeje i Bangkok, Thailand

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bangkok, Thailand

Bangkok, Thailand
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Bangkok, Thailand
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Bangkok?

Alle

96 kr. - 334 kr.

Economy

91 kr. - 129 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Bangkok, Thailand er i august. Med en lejepris på kun 117 kr. pr. dag er prisen 29% lavere end resten af året. Den dyreste måned er marts. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i september. I Bangkok kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Bangkok

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bangkok, Thailand
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.3

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.3

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 19 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.5

Vurdering baseret på 16 anmeldelser


Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi

Bangkok, Thailand

Nærliggende attraktioner:

Siam Square24,2 km
Lufthavn: Bangkok Don Muang

Bangkok, Thailand

Nærliggende attraktioner:

Siam Square20,3 km
Lufthavn: Rayong Utapao Rayong Pattaya

Rayong, Thailand

Nærliggende attraktioner:

Siam Square128,9 km

Information om din rejse til Bangkok

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Bangkok?

Aldersgrænsen for at leje en bil i Thailand er 21 år. Hvis du er mellem 21-25 år, skal du sandsynligvis betale et gebyr, hvis du vil sidde bag rattet. Personer på 65 år og derover er muligvis også nødt til at betale et såkaldt “senior chaufførgebyr”. Aldersrestriktionerne kan dog variere i forhold til biludlejningsfirmaer og forskellige bilkategorier.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

De store veje i Thailand holdes godt ved lige, men det er dog ikke ualmindeligt at finde veje med masser af huller. Hastigheden, intensiteten og den generelle opførsel på vejene er ret anderledes, end vi er vant til i Danmark. Så man skal have tungen lige i munden til at starte med, når det gælder billeje i Bangkok. I Thailand kører man i venstre side af vejen, mens førersædet er til højre – ligesom i Storbritannien. Det kræver derfor en del tilvænning, hvis du lejer bil i Bangkok. Det samme gælder kørselsetiketten på vejene, som du bør være opmærksom på. Det er for eksempel ganske normalt, og tilnærmelsesvis acceptabelt, at køre tæt på andre biler og at skære hinanden af i trafikken. Vær især opmærksom på den høje forekomst af knallerter og motorcykler, som kører tæt på biler. Af andre regler kan nævnes, at det er ulovligt at tale i mobiltelefon, mens du kører, og at det er forbudt at have en promille over 0,5, når du sætter dig bag rattet. Du behøver ikke at have lygtelyset tændt om dagen.

Parkering

Mange butikker, indkøbscentre, restauranter og hoteller tilbyder gratis parkering både weekend og hverdag, og det er typisk ikke dyrt (hvis ikke gratis). I overfyldte områder, som Siam Square i centrum af Bangkok, forventes chauffører at forlade deres biler uden trukket håndbremse, så de kan skubbes frem og tilbage, hvis det er nødvendigt.

Udflugtsmål i og omkring Bangkok

Biludlejning i Bangkok er en smart (og sjov) måde at udforske Thailand på, hvis du har planer om at bevæge dig udenfor Bangkok. At have en bil i Thailand giver dig mulighed for at besøge landet i dit eget tempo og gå på opdagelse lidt væk fra den slagne vej. I en bil kan du for eksempel nemt udforske Thailands maleriske og eksotiske landsbyer, de imponerende naturparker og de smukke sandstrande. At leje i Bangkok og derefter køre omkring kan være en yderst bekvem måde at udforske landet på. Det tager lidt tid at vænne sig til trafikken, men Thailand er faktisk et behageligt sted at køre rundt i, når først du er kommet ud af Bangkoks mindre kaos.

Hvilke forsikringer skal man have?

Trafiklovene bliver ikke håndhævet med samme strenghed som i Europa, hvilket ofte resulterer i hensynsløs og hurtig kørsel overalt. Ulykker kan ske, så sørg for at at huske en forsikring med god selvrisiko. Mindre veje kan være dårligt oplyste, især ude på landet, så hvis du kører på disse veje for første gang, bør du undgå at køre om natten for at reducere risikoen for ulykker. Du er altid dækket af en særlig forsikring, kendt som Por Ror Bor i Thai, når du kigger på billeje i Bangkok. Den er inkluderet i biludlejningskontrakter og giver begrænset dækning til alle, der bliver skadet eller dræbt i en ulykke. Denne forsikring er gratis og dækker dig med 80.000 THB (omkr. 16.820 DKK) for lægeudgifter og 300.000 THB (omkr. 63.000 DKK) for tab af liv. Når det gælder øvrige forsikringsvalg, kan mængden af dækning dog variere drastisk, så det er vigtigt at kontrollere graden af dækning, før du lejer bil i Bangkok.

Kan man bruge sit danske kørekort i Bangkok, eller skal man have et internationalt?

Når du lejer bil i Bangkok har du brug for et internationaltk kørekort i tillæg til dit danske EU-kørekort, og du skal have begge på dig, når sidder bag rattet. Har du planer om at leje bil i mere end tre måneder, skal du ifølge thailandsk lovgivning også ombytte dit kørekort til et thailandsk kørekort.

Hvor i Bangkok kan man hente og aflevere sin lejebil?

Billeje i Bangkok varierer en smule i pris i forhold til høj- og lavsæson, men du kan forvente priser fra omkring 650 THB (140 DKK) pr. dag. Billejekontorer er spredt godt ud og repræsenteret i Bangkok by, men det er en god idé allerede at se efter biludlejningskontorer ved lufthavnene i Bangkok (Don Mueang International Airport samt Suvarnabhumi Airport), da man ofte kan spare lidt penge på lejen i forhold til inde i centrum.


Afstanden fra Bangkok, Thailand til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumis biludlejningsdisk

Biludlejning i Bangkok

Vi har foretaget 397 søgninger på biludlejning i Bangkok denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bangkok for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Bangkok udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Budget og Dollar. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Bangkok, Thailand i april?

165 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Bangkok i april. Tilbud fås helt ned til 92 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 94 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 213 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bangkok har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Bangkok er billigst gennem Thrifty på et af deres 3 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 79 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 131 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bangkok, Thailand biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Bangkok opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Bangkok så som Avis, Budget og Dollar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Bangkok i april måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 30 °C og nedbør på 190 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Bangkok. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt Bangkok rejsende. Leje af en Standard i Bangkok koster 308 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bangkok har flest biludlejningssteder?

THAIRENTACAR har flest udlejningssteder i Bangkok, Thailand med 6 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 90 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bangkok, Thailand?

Hastighedsbegrænsningen i Bangkok er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Bangkok har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Bangkok, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Bangkok, Thailand i marts?

I marts er der normalt 30 mm nedbør i Bangkok og en gennemsnitstemperatur på 29 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Bangkok, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

I betragtning af, at temperaturerne i Bangkok typisk er høje i løbet af marts, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Bangkok om vejret i resten af Bangkok?

Klimaet i Bangkok i marts er normalt 29 °C med en forventet nedbør på 30 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bangkok til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bangkok

 • Få den seneste informatiom om fly til Bangkok

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Bangkok
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Bangkoks mest populære områder

  Find hoteller in Bangkok
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Bangkok