Billeje i Bangkok

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bangkok

tor.. 19.9.
12:00
fre.. 20.9.
12:00
Sammenlign momondo med |

Find billig billeje i Bangkok

Se de bedste tilbud på billeje i Bangkok fundet af momondos brugere for nylig
Focus
eller lignende Lille mellemklasse
4 1 2/4
150 DKK
27. jun. - 12. jul.
Bangkok
99, Bangna-Trad Rd., KM 15
150 DKK
27. jun. - 12. jul.
A3
eller lignende Stor mellemklasse
5 2 4-5
156 DKK
19. okt. - 28. mar.
Bangkok
99, Bangna-Trad Rd., KM 15
156 DKK
19. okt. - 28. mar.
Escape
eller lignende Stor mellemklasse
5 2 4-5
181 DKK
24. sep. - 2. okt.
Bangkok
999 Moo 1 Suvarnabhumi Airport, Nong Prue, Bang Phli
181 DKK
24. sep. - 2. okt.

De bedste biludlejningsfirmaer i Bangkok

I tvivl om hvilke biludlejningsfirmaer, du skal leje en bil hos? Her er de mest populære udbydere
sixtrentacar Mest populære Sixt Sixt giver dig de billigste tilbud 4 steder i byen
keddy De fleste steder keddy by Europcar keddy by Europcar tilbyder høj kvalitet og luksuriøse modeller 6 steder i byen

Biludlejningsfirmaer i Bangkok

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bangkok
$self.agencySymbol
Europcar
Fantastisk - 9,0 (2 anmeldelser)
5 steder
$self.agencySymbol
THAIRENTACAR
Fantastisk - 8,6 (2 anmeldelser)
4 steder
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,4 (1 anmeldelse)
3 steder
$self.agencySymbol
Thrifty
Fantastisk - 8,3 (4 anmeldelser)
3 steder
$self.agencySymbol
Avis
God - 7,6 (2.254 anmeldelser)
3 steder
$self.agencySymbol
Hertz
God - 7,4 (3.831 anmeldelser)
5 steder
$self.agencySymbol
Budget
God - 7,4 (4.182 anmeldelser)
4 steder
$self.agencySymbol
Dollar
God - 7,4 (31.367 anmeldelser)
3 steder

Lufthavne med biludlejning i Bangkok

Lej en bil i en af disse lufthavne
BILER I
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne Lufthavn
BKK
BILER I
Bangkok Don Muang Lufthavn
DMK

Billeje i Bangkok

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Bangkok?

Aldersgrænsen for at leje en bil i Thailand er 21 år. Hvis du er mellem 21-25 år, skal du sandsynligvis betale et gebyr, hvis du vil sidde bag rattet. Personer på 65 år og derover er muligvis også nødt til at betale et såkaldt “senior chaufførgebyr”. Aldersrestriktionerne kan dog variere i forhold til biludlejningsfirmaer og forskellige bilkategorier.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

De store veje i Thailand holdes godt ved lige, men det er dog ikke ualmindeligt at finde veje med masser af huller. Hastigheden, intensiteten og den generelle opførsel på vejene er ret anderledes, end vi er vant til i Danmark. Så man skal have tungen lige i munden til at starte med, når det gælder billeje i Bangkok. I Thailand kører man i venstre side af vejen, mens førersædet er til højre – ligesom i Storbritannien. Det kræver derfor en del tilvænning, hvis du lejer bil i Bangkok. Det samme gælder kørselsetiketten på vejene, som du bør være opmærksom på. Det er for eksempel ganske normalt, og tilnærmelsesvis acceptabelt, at køre tæt på andre biler og at skære hinanden af i trafikken. Vær især opmærksom på den høje forekomst af knallerter og motorcykler, som kører tæt på biler. Af andre regler kan nævnes, at det er ulovligt at tale i mobiltelefon, mens du kører, og at det er forbudt at have en promille over 0,5, når du sætter dig bag rattet. Du behøver ikke at have lygtelyset tændt om dagen.

Parkering

Mange butikker, indkøbscentre, restauranter og hoteller tilbyder gratis parkering både weekend og hverdag, og det er typisk ikke dyrt (hvis ikke gratis). I overfyldte områder, som Siam Square i centrum af Bangkok, forventes chauffører at forlade deres biler uden trukket håndbremse, så de kan skubbes frem og tilbage, hvis det er nødvendigt.

Udflugtsmål i og omkring Bangkok

Biludlejning i Bangkok er en smart (og sjov) måde at udforske Thailand på, hvis du har planer om at bevæge dig udenfor Bangkok. At have en bil i Thailand giver dig mulighed for at besøge landet i dit eget tempo og gå på opdagelse lidt væk fra den slagne vej. I en bil kan du for eksempel nemt udforske Thailands maleriske og eksotiske landsbyer, de imponerende naturparker og de smukke sandstrande. At leje i Bangkok og derefter køre omkring kan være en yderst bekvem måde at udforske landet på. Det tager lidt tid at vænne sig til trafikken, men Thailand er faktisk et behageligt sted at køre rundt i, når først du er kommet ud af Bangkoks mindre kaos.

Hvilke forsikringer skal man have?

Trafiklovene bliver ikke håndhævet med samme strenghed som i Europa, hvilket ofte resulterer i hensynsløs og hurtig kørsel overalt. Ulykker kan ske, så sørg for at at huske en forsikring med god selvrisiko. Mindre veje kan være dårligt oplyste, især ude på landet, så hvis du kører på disse veje for første gang, bør du undgå at køre om natten for at reducere risikoen for ulykker. Du er altid dækket af en særlig forsikring, kendt som Por Ror Bor i Thai, når du kigger på billeje i Bangkok. Den er inkluderet i biludlejningskontrakter og giver begrænset dækning til alle, der bliver skadet eller dræbt i en ulykke. Denne forsikring er gratis og dækker dig med 80.000 THB (omkr. 16.820 DKK) for lægeudgifter og 300.000 THB (omkr. 63.000 DKK) for tab af liv. Når det gælder øvrige forsikringsvalg, kan mængden af dækning dog variere drastisk, så det er vigtigt at kontrollere graden af dækning, før du lejer bil i Bangkok.

Kan man bruge sit danske kørekort i Bangkok, eller skal man have et internationalt?

Når du lejer bil i Bangkok har du brug for et internationaltk kørekort i tillæg til dit danske EU-kørekort, og du skal have begge på dig, når sidder bag rattet. Har du planer om at leje bil i mere end tre måneder, skal du ifølge thailandsk lovgivning også ombytte dit kørekort til et thailandsk kørekort.

Hvor i Bangkok kan man hente og aflevere sin lejebil?

Billeje i Bangkok varierer en smule i pris i forhold til høj- og lavsæson, men du kan forvente priser fra omkring 650 THB (140 DKK) pr. dag. Billejekontorer er spredt godt ud og repræsenteret i Bangkok by, men det er en god idé allerede at se efter biludlejningskontorer ved lufthavnene i Bangkok (Don Mueang International Airport samt Suvarnabhumi Airport), da man ofte kan spare lidt penge på lejen i forhold til inde i centrum. (Information checket 09/05/2019).


Planlæg din rejse til Bangkok med fly og hotel