Billeje i Bangkok, Bangkok

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bangkok, Bangkok

Bangkok, Thailand
16. aug. — 23. aug.
Samme aflevering
Bangkok, Thailand
tir. 16.8
Middag
tir. 23.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Bangkok, Bangkok

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Bangkok, Bangkok
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

47 kr./dag

1 sep. - 16 sep.
BMW X1
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

35 kr./dag

10 sep. - 11 okt.
Audi Q3
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

1 sep. - 16 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

1 sep. - 16 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

17 kr./dag

1 sep. - 16 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

27 kr./dag

1 sep. - 16 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

16 kr./dag

10 sep. - 11 okt.
Opel Corsa
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

38 kr./dag

1 sep. - 16 sep.
Audi Q7
Toyota Verso
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

25 kr./dag

10 sep. - 11 okt.
Toyota Verso

Vigtige oplysninger om billeje i Bangkok

Aldersgrænsen for at leje en bil i Thailand er 21 år. Hvis du er mellem 21-25 år, skal du sandsynligvis betale et gebyr, hvis du vil sidde bag rattet. Personer på 65 år og derover er muligvis også nødt til at betale et såkaldt “senior chaufførgebyr”. Aldersrestriktionerne kan dog variere i forhold til biludlejningsfirmaer og forskellige bilkategorier.

De store veje i Thailand holdes godt ved lige, men det er dog ikke ualmindeligt at finde veje med masser af huller. Hastigheden, intensiteten og den generelle opførsel på vejene er ret anderledes, end vi er vant til i Danmark. Så man skal have tungen lige i munden til at starte med, når det gælder billeje i Bangkok. I Thailand kører man i venstre side af vejen, mens førersædet er til højre – ligesom i Storbritannien. Det kræver derfor en del tilvænning, hvis du lejer bil i Bangkok. Det samme gælder kørselsetiketten på vejene, som du bør være opmærksom på. Det er for eksempel ganske normalt, og tilnærmelsesvis acceptabelt, at køre tæt på andre biler og at skære hinanden af i trafikken. Vær især opmærksom på den høje forekomst af knallerter og motorcykler, som kører tæt på biler. Af andre regler kan nævnes, at det er ulovligt at tale i mobiltelefon, mens du kører, og at det er forbudt at have en promille over 0,5, når du sætter dig bag rattet. Du behøver ikke at have lygtelyset tændt om dagen.

Mange butikker, indkøbscentre, restauranter og hoteller tilbyder gratis parkering både weekend og hverdag, og det er typisk ikke dyrt (hvis ikke gratis). I overfyldte områder, som Siam Square i centrum af Bangkok, forventes chauffører at forlade deres biler uden trukket håndbremse, så de kan skubbes frem og tilbage, hvis det er nødvendigt.

Biludlejning i Bangkok er en smart (og sjov) måde at udforske Thailand på, hvis du har planer om at bevæge dig udenfor Bangkok. At have en bil i Thailand giver dig mulighed for at besøge landet i dit eget tempo og gå på opdagelse lidt væk fra den slagne vej. I en bil kan du for eksempel nemt udforske Thailands maleriske og eksotiske landsbyer, de imponerende naturparker og de smukke sandstrande. At leje i Bangkok og derefter køre omkring kan være en yderst bekvem måde at udforske landet på. Det tager lidt tid at vænne sig til trafikken, men Thailand er faktisk et behageligt sted at køre rundt i, når først du er kommet ud af Bangkoks mindre kaos.

Trafiklovene bliver ikke håndhævet med samme strenghed som i Europa, hvilket ofte resulterer i hensynsløs og hurtig kørsel overalt. Ulykker kan ske, så sørg for at at huske en forsikring med god selvrisiko. Mindre veje kan være dårligt oplyste, især ude på landet, så hvis du kører på disse veje for første gang, bør du undgå at køre om natten for at reducere risikoen for ulykker. Du er altid dækket af en særlig forsikring, kendt som Por Ror Bor i Thai, når du kigger på billeje i Bangkok. Den er inkluderet i biludlejningskontrakter og giver begrænset dækning til alle, der bliver skadet eller dræbt i en ulykke. Denne forsikring er gratis og dækker dig med 80.000 THB (omkr. 16.820 DKK) for lægeudgifter og 300.000 THB (omkr. 63.000 DKK) for tab af liv. Når det gælder øvrige forsikringsvalg, kan mængden af dækning dog variere drastisk, så det er vigtigt at kontrollere graden af dækning, før du lejer bil i Bangkok.

Når du lejer bil i Bangkok har du brug for et internationaltk kørekort i tillæg til dit danske EU-kørekort, og du skal have begge på dig, når sidder bag rattet. Har du planer om at leje bil i mere end tre måneder, skal du ifølge thailandsk lovgivning også ombytte dit kørekort til et thailandsk kørekort.

Billeje i Bangkok varierer en smule i pris i forhold til høj- og lavsæson, men du kan forvente priser fra omkring 650 THB (140 DKK) pr. dag. Billejekontorer er spredt godt ud og repræsenteret i Bangkok by, men det er en god idé allerede at se efter biludlejningskontorer ved lufthavnene i Bangkok (Don Mueang International Airport samt Suvarnabhumi Airport), da man ofte kan spare lidt penge på lejen i forhold til inde i centrum.


Find billig billeje i Bangkok, Bangkok

Find den lejebil i Bangkok, der passer til dine behov

Biler i Lille

132 kr. - 232 kr.

Alle biltyper

262 kr. - 469 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bangkok, Thailand er 180 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bangkok, Thailand er i august. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 132 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bangkok. I Bangkok kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bangkok.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Bangkok, Thailand er 279 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Bangkok, Thailand er i august. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 231 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bangkok. I Bangkok kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bangkok.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Bangkok, Thailand er 462 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Bangkok, Thailand er i september. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 316 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bangkok. I Bangkok kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Bangkok, Thailand er 364 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Bangkok, Thailand er i august. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 301 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bangkok. I Bangkok kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bangkok.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Bangkok, Thailand er 346 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Bangkok, Thailand er i maj. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 269 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bangkok. I Bangkok kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Bangkok.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

16 kr./dag

10 sep. - 11 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

17 kr./dag

1 sep. - 16 sep.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Bangkok

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bangkok, Bangkok
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

5,0
6 kontorer
6 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Bangkok

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Bangkok

Det mest populære bureau

National

Populære biltyper

SUV, Full-size, Passenger Van

Billigste lejebil

142 kr.

Den mest populære model

Toyota Yaris
Det mest populære biludlejningsbureau i Bangkok, der er fundet på momondo i denne måned, er National. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Budget og THAIRENTACAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Bangkok i de seneste 72 timer: SUV, Full-size, Passenger Van.
Den laveste pris for en lejebil i Bangkok er 142 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 355 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Bangkok i de seneste 7 dage er Toyota Yaris. Vores brugere foretrækker også Ford Focus som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Bangkok

Nærliggende attraktioner:

Siam Square24,2 km

Nærliggende attraktioner:

Siam Square20,3 km

Nærliggende attraktioner:

Siam Square128,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bangkok

Herunder vises de mest populære hoteller i Bangkok

Kørsel i lejebil i Bangkok – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bangkok, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Bangkok er billigst gennem National på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 103 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 337 kr./dag.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Bangkok opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Bangkok så som Hertz, Chic Car Rent og THAIRENTACAR der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 28 °C og nedbør på 230 mm i september, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Bangkok. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i september måned og er et populært valg blandt Bangkok rejsende. Leje af en Standard i Bangkok koster 412 kr./dag i gennemsnit.

THAIRENTACAR har flest udlejningssteder i Bangkok, Thailand med 6 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 236 kr./dag.

Hastighedsbegrænsningen i Bangkok er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Bangkok har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Bangkok, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

I august er der normalt 180 mm nedbør i Bangkok og en gennemsnitstemperatur på 28 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Bangkok, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Bangkok i august er normalt 28 °C med en forventet nedbør på 180 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bangkok til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Bangkok

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Bangkok

Populære udlejningsbiler i Bangkok

Lej en af disse populære biltyper i Bangkok

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bangkok


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Bangkok. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Bangkok på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, uanset om det er for biler i Bangkok eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Bangkok.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Bangkok på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Bangkok på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.