Billeje i Lufthavn: Hua Hin

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Hua Hin? Søg her!

Hua Hin, Thailand - Hua Hin (HHQ)
5. apr. — 8. apr.
Samme aflevering
Hua Hin, Thailand - Hua Hin (HHQ)
ons. 5.4
Middag
lør. 8.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Hua Hin

Du skal medbringe gyldigt kørekort, når du henter lejebil, og er kørekortet ikke på engelsk, skal du have et internationalt kørekort eller en engelsk oversættelse på kortet. Hvis dit kørekort består af flere dele, skal du fremvise alle delene, når du lejer bil. Det samme gælder eventuelle ekstra chauffører. Du skal være minimum 21 år, og dit kørekort skal være gyldigt mindst seks måneder frem fra lejetidspunktet, og du skal have haft kørekort mindst et år. Du skal også vise dit pas, ligesom du skal have et kreditkort til betalingen og et depositum. Du kan benytte de fleste internationale kreditkort, men du kan ikke bruge debetkort eller kontanter. Husk, at det er dit ansvar, at du har den nødvendige dokumentation, så spørg hellere en gang for meget ved bestilling, så du ikke mangler noget. Undersøg også, hvad du har brug for, hvis du planlægger at krydse en landegrænse i din lejebil.

Der er åbent for afhentning og aflevering af bilen fra morgen til aften. Hvis du har brug for at aflevere uden for disse tidspunkter, skal du lave en individuel aftale med firmaet, som så kan sørge for, at der er personale til at tage imod dig. Der vil være et gebyr for denne service. Afhentningen af din bil skal foregå i firmaets åbningstid. Der er fri kilometer med ved biludlejning hos firmaerne i Hua Hin.


0

Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Hua Hin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Hua Hin

Bizcar Rental

2 kontorer

THAIRENTACAR

2 kontorer

Avis

1 kontor

Budget

1 kontor

Dollar

1 kontor

Hertz

1 kontor

Sunnycars

1 kontor

Thrifty

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Hua Hin

Herunder vises de mest populære hoteller i Hua Hin

Billeje i Lufthavn: Hua Hin

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Hua Hin, så du er klar til næste rejse

3 dage inden afhentningsdatoen er det bedste tidspunkt at leje bil på i Lufthavn: Hua Hin. Priserne på billeje er 208 kr. om dagen, når du booker så lang tid i forvejen. Priserne på billeje i weekenden i Lufthavn: Hua Hin ligger i gennemsnit på 245 kr. om dagen, og gennemsnitspriserne i hverdagen ligger på 329 kr. om dagen. Vi har set, at juni er det bedste tidspunkt på året at finde billig billeje på i Lufthavn: Hua Hin. 201 kr. om dagen er gennemsnitsprisen for at leje bil i juni.


Leje af bil i andre byer i Thailand

Se vores biludlejningstilbud i regioner som Bangkok, Phuket og Khon Kaen i Thailand

Se flere lejebiler i Hua Hin

Find billige udlejningsbiler i Hua Hin

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Hua Hin


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Lufthavn: Hua Hin ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Lufthavn: Hua Hin på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.