Billeje i Khon Kaen, Thailand

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Khon Kaen, Thailand

Khon Kaen, Thailand
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Khon Kaen, Thailand
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Biludlejningsfirmaer i Khon Kaen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Khon Kaen, Thailand
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Khon Kaen, Thailand til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Khon Kaens biludlejningsdisk

Biludlejning i Khon Kaen

17 personer har søgt efter billeje i Khon Kaen in marts.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Khon Kaen for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Budget, og Hertz er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Khon Kaen. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Khon Kaen, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Khon Kaen har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Khon Kaen er billigst gennem Chic Car Rent på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 97 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 109 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Khon Kaen, Thailand biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Khon Kaen tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Budget og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Khon Kaen i april måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 30 °C og nedbør på 190 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Khon Kaen. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt Khon Kaen rejsende. Leje af en Standard i Khon Kaen koster 278 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Khon Kaen har flest biludlejningssteder?

THAIRENTACAR har 2 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 336 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Khon Kaen, Thailand?

Hastighedsbegrænsningen i Khon Kaen er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Khon Kaen har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Khon Kaen, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Khon Kaen, Thailand i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Khon Kaen 28 °C, og den forventede nedbør er 30 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Khon Kaen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

I betragtning af, at temperaturerne i Khon Kaen typisk er høje i løbet af marts, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Khon Kaen om vejret i resten af Khon Kaen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Khon Kaen og rundt i Khon Kaen eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 28 °C og ca. 30 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Khon Kaen

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Khon Kaen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Khon Kaen

  • Få den seneste informatiom om fly til Khon Kaen

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Khon Kaen
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Khon Kaens mest populære områder

    Find hoteller in Khon Kaen