Lej en bil i Ourense, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ourense, Spanien

Ourense, GA, Spanien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Ourense, GA, Spanien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Ourense

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ourense, Spanien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,7

Comfort

9,4

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

9,2

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Ourense, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Santiago de Compostelas biludlejningsdisk

Biludlejning i Ourense

Vi har foretaget 30 søgninger på biludlejning i Ourense denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ourense for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Ourense har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Enterprise. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Ourense. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ourense, Spanien?

Ourenses hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Ourense er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ourense?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Ourense ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 81 kr./dag in Ourense, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 240 kr./dag. En anden populær bil at leje in Ourense er en Fiat Panda, der i gennemsnit koster 187 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 82 kr./dag.

Hvordan er vejret i Ourense, Spanien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Ourense i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 57 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Ourense typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Ourense om vejret i resten af Galicien?

Klimaet i Galicien i september er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 120 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Ourense til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ourense