Billeje i Ourense, Galicien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ourense, Galicien

Ourense, Galicien, Spanien
14. okt. — 21. okt.
Samme aflevering
Ourense, Galicien, Spanien
fre. 14.10
Middag
fre. 21.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Ourense

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ourense, Galicien
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ourense

Herunder vises de mest populære hoteller i Ourense

Kørsel i lejebil i Ourense – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ourense, så du er klar til næste rejse.

På rejser til Ourense i november måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Ourense i november måned, når temperaturer er på omkring 9 °C og der er 124 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Ourense koster 642 kr./dag i gennemsnit.

Ourenses hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Ourense er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Ourense i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 97 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Klimaet i Galicien i oktober er normalt 14 °C med en forventet nedbør på 168,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Ourense til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ourense


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Ourense. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ourense ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Ourense og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Ourense.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Ourense.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Ourense med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.