Find billige flybilletter til Vigo

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Vigo (VGO)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Vigo. De nuværende restriktioner til Vigo er baseret på Spanien rejserestriktioner.

Se nuværende Spanien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Vigo

Find de billigste fly til disse Vigo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Aalborg
Santiago de Compostela

BILLIGSTE ROUTE FRA Aalborg TIL Vigo

Billund (BLL) til Santiago de Compostela (SCQ)

Fly til Vigo ​​fra Aalborg er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Santiago de Compostela, hvor den gennemsnitlige pris er 2.040 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Vigo?

Hvilket er det absolut billigste fly til Vigo?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Vigo for 147 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Vigo. Hvis du vil finde den billigste pris til Vigo fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Vigo?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Vigo fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.292 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Vigo i februar, så bør du vente til juli til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.785 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Vigo på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Vigo fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.694 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Vigo på en søndag på 2.964 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Vigo?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Vigo på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Vigo om formiddagen helt ned til 1.615 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Vigo, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.382 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Vigo?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Vigo. Hvis du har planer om at flyve til Vigo, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Santiago de Compostela (77 km fra Vigo centrum) eller Lufthavn: A Coruña (121 km fra Vigo centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Vigo på?

Med en gennemsnitspris på 2.005 kr. pr. person er Lufthavn: A Coruña den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Vigo. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Vigo?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Vigo. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Vigo nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Vigo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Vigo fundet af momondos brugere for nylig
Iberia
16. maj
13:15København Kastrup
15t. 55min.
1 stop
05:10Vigo
20. maj
17:40Vigo
12t. 45min.
1 stop
06:25København Kastrup
1.785 kr.
Find lignende
Air France
16. maj
02:25København Kastrup
9t. 40min.
2 stop
12:05Vigo
20. maj
08:35Vigo
22t. 45min.
2 stop
07:20København Kastrup
4.131 kr.
Find lignende
Air France
20. maj
11:15Billund
24t. 50min.
2 stop
12:05Vigo
22. maj
08:35Vigo
26t. 00min.
2 stop
10:35Billund
4.486 kr.
Find lignende
KLM
11. maj
02:20Billund
33t. 45min.
2 stop
12:05Vigo
15. maj
08:35Vigo
34t. 10min.
2 stop
18:45Billund
3.008 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Vigo

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Vigo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling og Iberia
Iberia
22. apr.
11:35København Kastrup
5t. 25min.
1 stop
17:00Vigo
1.217 kr.
Find lignende
Vueling
3. maj
07:05København Kastrup
10t. 00min.
1 stop
17:05Vigo
Vueling
1. maj
16:15København Kastrup
12t. 45min.
1 stop
05:00Vigo

Populære fly til Vigo

Find dine flybilletter til Vigo blandt disse populære flyafgange
Fly fra Aalborg til Vigo
Korteste rejsetid
20t. 10min.
Laveste pris
1.816 kr.
Fly fra Billund til Vigo
Korteste rejsetid
33t. 45min.
Laveste pris
3.008 kr.
Fly fra København til Vigo
Korteste rejsetid
9t. 40min.
Laveste pris
4.131 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class