Find billige fly til Vigo

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Vigo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Vigo

Bedste pris på enkeltbillet

1.041 kr.

Bedste pris på returbillet

1.521 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 45min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Vigo fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.041 kr. (Billund til Vigo).
Den bedste pris på en returbillet til Vigo fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.521 kr. (København Kastrup til Vigo).
Det hurtigste fly til Vigo fra Danmark tager 5t. 45min. (Billund til Vigo).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Vigo, herunder Vueling.

Indsigter og trends for flyrejser til Vigo

Få indsigter om din flyrejse til Vigo, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Vigo?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Vigo på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.751 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Vigo i januar, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.038 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Vigo?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Vigo for 134 kr./person, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til Vigo. Hvis du vil finde den billigste pris til Vigo fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Vigo på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Vigo fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 2.024 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Vigo på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.173 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Vigo?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Vigo på er om aftenen. Fly fra Danmark til Vigo på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.661 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.123 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Vigo?

Rejsetiden fra Danmark til Vigo afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Santiago De Compostela tager det i gennemsnit 8t. 35min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Santiago De Compostela. Santiago De Compostela er den mest populære lufthavn i Vigo.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Vigo?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Vigo er 54 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.689 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Vigo

Find de billigste fly til disse Vigo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Vigo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Vigo

København (CPH) til Santiago de Compostela (SCQ)

Fly til Vigo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santiago De Compostela, hvor den gennemsnitlige pris er 1.927 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VIGO FRA KØBENHAVNjanuar35% billigereAt flyve fra København til Vigo ​​koster i gennemsnit blot 1.751 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VIGO FRA KØBENHAVNjuli30% dyrereDet koster cirka 3.488 kr. at flyve til Vigo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VIGO FRA KØBENHAVNjuli463% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Vigo fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Vigo

Fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup til Vigo Lufthavn (VGO) i Spanien skal du regne med, at flyrejsen typisk vil tage fra cirka fem en halv time og op til otte timer – nogle forbindelser endnu længere. Fra Billund Lufthavn (BLL) ligger rejsetiden typisk på lige omkring ti timer. En tur til Hamburg Lufthavn (HAM) vil kunne svare sig her, da turen derfra typisk kan klares med Iberia på lige knap seks timer. Kommer du fra Aalborg Lufthavn (AAL), er flyvningen med KLM via Amsterdam og Madrid typisk på lige godt ti timer. Lufthavnen i Vigo har udelukkende indenrigsruter, så mindst en mellemlanding undervejs kommer du ikke udenom i dette tilfælde, som altså også kan kræve flere flybilletter, selvom du kan købe dem på én gang.

Som omtalt lige herover, så er der ikke nogen direkte flyvninger mellem danske lufthavne og Vigo. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn, så er de hurtigste forbindelser med spanske Iberia, hvor du skal skifte fly i Madrid. Bagagen skal du ikke bekymre dig om; den er tjekket ind hele vejen. Fra Billund Lufthavn går de bedste forbindelser med Ryanair til Alicante og videre med Air Europa via Madrid eller til Stansted og videre til Madrid med Ryanair og derfra med Iberia til Vigo. Fra Sønderjylland kan det dog være hurtigere køre til Hamburg og flyve med Iberia via Madrid til Vigo. Fra Aalborg Lufthavn er de hurtigste rute typisk med KLM over Amsterdam til Madrid og derfra til Vigo med Air Europa. Trods de måske umiddelbart kringlede ruter, så det stadig muligt at finde gode flytilbud til Vigo.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Vigo. Hvis du har planer om at flyve til Vigo, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Santiago De Compostela (77 km fra Vigo centrum) eller Lufthavn: A Coruña (121 km fra Vigo centrum).

Med en gennemsnitspris på 2.277 kr. pr. person er Lufthavn: A Coruña den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Vigo. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Vigo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Vigo fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Vigo

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Vigo

Hvilke flyselskaber flyver til Vigo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Vigo

Hvilke flyselskaber flyver til Vigo?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Vigo. Iberia, Vueling og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Vigo fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Vigo, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Vueling-fly til Vigo

Der er 21 fly med Vueling til Vigo på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Madrid-Barajas, og den bedste pris på en Vueling-billet, der er set på momondo, er 1.329 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Vigo). Vueling har en bedømmelse på 7,6 fra 159 brugeranmeldelser på momondo.

Iberia-fly til Vigo

Iberia (6,9/10, 382 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Vigo med tilbud fra helt ned til 2.037 kr. retur fra København Kastrup. Med 19 Iberia-fly til Vigo om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Vigo

Neden for finder du alle lufthavne i Vigo samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Vigo?

Vigo V ligger et lille stykke øst for selve byen, så det er slet ikke svært komme fra lufthavnen til centrum, hvis du lejer en bil fra et af biludlejningsfirmaerne i lufthavnen efter flyrejsen. Ellers finder du naturligvis også en taxiholdepladser lige uden for terminalen. Endelig kører bus L9A også direkte fra terminalen til det centrale Vigo. Den præcise endestation varierer lidt, efter om det er hverdag eller weekend.


Populære fly til Vigo

Find dine flybilletter til Vigo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Vigo
Hurtigste flyvetid11t. 35min.
Laveste pris797 kr.
Fly fra Billund til Vigo
Hurtigste flyvetid24t. 55min.
Laveste pris5.160 kr.
Fly fra Aalborg til Vigo
Hurtigste flyvetid17t. 35min.
Laveste pris5.224 kr.

Visumkrav for Vigo

Spanien er medlem af både EU og Schengen, så her er ingen særlige krav om visum. Husk blot dansk pas – forlængede og provisoriske pas accepteres også. Husk det blå kort fra Sygesikringen samt eventuel rejseforsikring til at supplere denne.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Vigo


De bedste oplevelser og seværdigheder i Vigo

Med sin beliggenhed er det vel næppe nogen overraskelse, at du kan finde fantastiske restauranter med fisk og skaldyr, så den oplevelse bør man absolut have på programmet i byen. En gåtur op af Monte o Castro til det gamle O Castro-fort bør også indgå i et besøg til byen. Det er ikke blot et dejligt rekreativt område, men det gamle fort er i sig selv imponerende og byder på en fantastisk udsigt. Når vejret er til det, er Praia de Samil-stranden et perfekt sted at slappe af, som også byder på restauranter, caféer, legepladser, saltvandsbassiner og andre fritidsaktiviteter. På Museo do Mar de Galicia (det lokale havmuseum) kan du blive klogere på regionens forhold til havet gennem tiderne. Alt fra kulturen, landskabet og maden er med i gennemgangen her, som bruger morderne, interaktive skærme såvel som viser gamle, klassiske fiskeredskaber. Har du mulighed, og er vejr og vind til det, så er en tur til Cies-øerne også en stor oplevelse, hvor du også kan nyde en anderledes udsigt til Vigo samt den friske havluft. Endelig ligger Vigo ikke langt fra Porto i Portugal og Santiago de Compostela nord for Vigo, der begge er en udflugt værd.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Vigo. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Vigo, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Vigo.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Vigo og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.