Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Vigo

Find billige fly til Vigo fra 1.315 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.3
tir. 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Vigo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Vigo

Bedste pris på enkeltbillet

1.315 kr.

Bedste pris på returbillet

4.860 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 00min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Vigo fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.315 kr. (København Kastrup til Vigo).
Den bedste pris på en returbillet til Vigo fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.860 kr. (Aalborg til Vigo).
Det hurtigste fly til Vigo fra Danmark tager 12t. 00min. (København Kastrup til Vigo).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Vigo, herunder Air France, KLM og Iberia.

Indsigter og trends for flyrejser til Vigo

Få indsigter om din flyrejse til Vigo, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Vigo?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Vigo på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.783 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Vigo i februar, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.831 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Vigo på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Vigo fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 2.623 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Vigo på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.857 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Vigo?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Vigo på er om aftenen. Fly fra Danmark til Vigo på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.714 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 5.217 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Vigo?

Rejsetiden fra Danmark til Vigo afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Santiago De Compostela tager det i gennemsnit 6t. 25min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Santiago De Compostela. Santiago De Compostela er den mest populære lufthavn i Vigo.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Vigo

Find de billigste fly til disse Vigo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Vigo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Vigo

København (CPH) til Santiago de Compostela (SCQ)

Fly til Vigo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santiago De Compostela, hvor den gennemsnitlige pris er 2.579 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VIGO FRA KØBENHAVNfebruar32% billigereAt flyve fra København til Vigo ​​koster i gennemsnit blot 1.783 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VIGO FRA KØBENHAVNjuli49% dyrereDet koster cirka 3.889 kr. at flyve til Vigo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VIGO FRA KØBENHAVNjuli600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Vigo fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Vigo

Hvor lang tid tager det at flyve til Vigo?

Fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup til Vigo Lufthavn (VGO) i Spanien skal du regne med, at flyrejsen typisk vil tage fra cirka fem en halv time og op til otte timer – nogle forbindelser endnu længere. Fra Billund Lufthavn (BLL) ligger rejsetiden typisk på lige omkring ti timer. En tur til Hamburg Lufthavn (HAM) vil kunne svare sig her, da turen derfra typisk kan klares med Iberia på lige knap seks timer. Kommer du fra Aalborg Lufthavn (AAL), er flyvningen med KLM via Amsterdam og Madrid typisk på lige godt ti timer. Lufthavnen i Vigo har udelukkende indenrigsruter, så mindst en mellemlanding undervejs kommer du ikke udenom i dette tilfælde, som altså også kan kræve flere flybilletter, selvom du kan købe dem på én gang.

Hvor kan du flyve direkte til Vigo fra?

Som omtalt lige herover, så er der ikke nogen direkte flyvninger mellem danske lufthavne og Vigo. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn, så er de hurtigste forbindelser med spanske Iberia, hvor du skal skifte fly i Madrid. Bagagen skal du ikke bekymre dig om; den er tjekket ind hele vejen. Fra Billund Lufthavn går de bedste forbindelser med Ryanair til Alicante og videre med Air Europa via Madrid eller til Stansted og videre til Madrid med Ryanair og derfra med Iberia til Vigo. Fra Sønderjylland kan det dog være hurtigere køre til Hamburg og flyve med Iberia via Madrid til Vigo. Fra Aalborg Lufthavn er de hurtigste rute typisk med KLM over Amsterdam til Madrid og derfra til Vigo med Air Europa. Trods de måske umiddelbart kringlede ruter, så det stadig muligt at finde gode flytilbud til Vigo.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Vigo?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Vigo. Hvis du har planer om at flyve til Vigo, kan du overveje at booke flyrejse til Santiago De Compostela Lufthavn (77 km fra Vigo centrum) eller A Coruña Lufthavn (121 km fra Vigo centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Vigo på?

Med en gennemsnitspris på 346 kr. pr. person er Vigo Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Vigo. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Vigo Lufthavn?

Priser for fly til Vigo Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Vigo Lufthavn?

Der er 3 udbydere for fly til Vigo Lufthavn fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Vigo Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Vigo Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Vigo Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Vigo Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Vigo Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Vigo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Vigo fundet af momondos brugere for nylig
KLM
13. apr.
AAL05:55Aalborg
14t. 25min.
2 stop
VGO20:20Vigo
16. apr.
VGO21:05Vigo
16t. 40min.
2 stop
AAL13:45Aalborg
4.860 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Vigo

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Vigo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France, Iberia og Vueling
Flere flyselskaber
25. mar.
CPH21:40København Kastrup
35t. 00min.
2 stop
VGO08:40Vigo
1.315 kr.
Find lignende
Air France
20. apr.
BLL06:30Billund
25t. 20min.
2 stop
VGO07:50Vigo
1.342 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. mar.
CPH12:40København Kastrup
19t. 10min.
2 stop
VGO07:50Vigo
1.349 kr.
Find lignende

Visumkrav for Vigo

Hvilke pas og visumkrav er der, når du besøger Vigo?

Spanien er medlem af både EU og Schengen, så her er ingen særlige krav om visum. Husk blot dansk pas – forlængede og provisoriske pas accepteres også. Husk det blå kort fra Sygesikringen samt eventuel rejseforsikring til at supplere denne.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Vigo

Hvad kan du se og gøre i Vigo?

Med sin beliggenhed er det vel næppe nogen overraskelse, at du kan finde fantastiske restauranter med fisk og skaldyr, så den oplevelse bør man absolut have på programmet i byen. En gåtur op af Monte o Castro til det gamle O Castro-fort bør også indgå i et besøg til byen. Det er ikke blot et dejligt rekreativt område, men det gamle fort er i sig selv imponerende og byder på en fantastisk udsigt. Når vejret er til det, er Praia de Samil-stranden et perfekt sted at slappe af, som også byder på restauranter, caféer, legepladser, saltvandsbassiner og andre fritidsaktiviteter. På Museo do Mar de Galicia (det lokale havmuseum) kan du blive klogere på regionens forhold til havet gennem tiderne. Alt fra kulturen, landskabet og maden er med i gennemgangen her, som bruger morderne, interaktive skærme såvel som viser gamle, klassiske fiskeredskaber. Har du mulighed, og er vejr og vind til det, så er en tur til Cies-øerne også en stor oplevelse, hvor du også kan nyde en anderledes udsigt til Vigo samt den friske havluft. Endelig ligger Vigo ikke langt fra Porto i Portugal og Santiago de Compostela nord for Vigo, der begge er en udflugt værd.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Vigo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Vigo. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Vigo med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Vigo, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Vigo?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Vigo.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Vigo lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Vigo og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Vigo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Vigo

Populære flyrejser til Vigo
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Vigo
1 voksen
tir. 5.3
tir. 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo