Find billige fly til Bulgarien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bulgarien.
Se nuværende rejserestriktioner for Bulgarien

De billigste fly til byer i Bulgarien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Bulgarien fra Danmark
Sofia
Sofia

Brugbar information om dit fly til Bulgarien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Bulgarien
  • Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Bulgarien?

    Bulgarien er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (135%) er Sofia den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Bulgarien er Varna og Burgas.

  • Hvad er det billigste fly til Bulgarien?

    Hvis du leder efter flybilletter til Bulgarien billigere, så søg efter flyselsskaber som Ryanair, Wizz Air og Bulgaria Air med priser der starter på henholdsvis 201 kr., 217 kr. og 289 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bulgarien?

Indrejserestriktioner

Bulgarien har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere eller familiemedlemmer til statsborgere i Den Europæiske Union, Schengen-aftalen (herunder San Marino, Andorra, Monaco og Vatikanstaten). Statsborgere fra Albanien, Australien, Hviderusland, Bosnien-Hercegovina, Canada, Georgien, Israel, Japan, Kosovo, Kuwait, Moldova, Montenegro, New Zealand, Nordmakedonien, Rwanda, Serbien, Sydkorea, Thailand, Tunesien, Tyrkiet, Ukraine, UAE , og Uruguay kan også komme ind i landet.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise et negativt PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst. De bulgarske grænsemyndigheder skal forelægges et dokument, der viser et negativt resultat, skrevet i den latinske metode (PCR), som indeholder personens navne i henhold til det identitetsdokument, som han rejser med, data om laboratoriet, der udførte testen og datoen for udførelse af PCR-testen.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har udført en negativ PCR-test i de sidste 72 timer, skal selvisoleres derhjemme i 10 dage. Bulgarske borgere, beboere og deres nærmeste familiemedlemmer kan vælge at foretage en obligatorisk 10-dages karantæneperiode ved ankomsten til Bulgarien i stedet for at fremlægge bevis for et negativt PCR-testresultat. Muligheden for en 10-dages karantæne ved ankomsten i stedet for en PCR-test for personer, der har lovligt ophold i Bulgarien, kan afkortes, hvis de præsenterer en negativ PCR-test udført inden for 24 timer efter ankomsten til Bulgarien. Karantænekravet ophæves inden for 24 timer efter indsendelse af dokumentet, der viser det negative PCR-testresultat.

Transitregler

Statsborgere og fastboende udlændinge i EU, Schengenlandene eller Storbritannien og deres familiemedlemmer kan gennem Bulgarien til deres bopælsland, og statsborgere i Nordmakedonien, Albanien, Kosovo, Bosnien-Hercegovina, Moldova, Montenegro, Serbien eller Tyrkiet kan rejse i transit for at vende tilbage til det land, hvor de er statsborgere. Transport er kun tilladt når den rejsende forlader Bulgarien med det samme.

Alle andre oplysninger

Bulgarske pas og nationale id-kort, der er udløbet den 13. marts 2020 eller senere, vil blive betragtet som gyldige med en forlængelse på 6 måneder.

Hvis du planlægger rejser til Bulgarien nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Bulgarien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Bulgarien

Find fly til disse populære byer i Bulgarien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Bulgarien

Se de billigste flyrejser til Bulgarien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnVarna428 kr.
KøbenhavnSofia547 kr.
KøbenhavnBurgas843 kr.
BillundBurgas1.019 kr.
AalborgSofia1.038 kr.
AalborgBurgas1.888 kr.

Fly til Bulgarien

Hvem kan sige nej til kilometerlange sandstrande, gæstfrihed samt en service i topklasse? Bulgarien byder på det hele med sine smukke landskaber og en østkyst der vender ud til Sortehavet. Byerne Bourgas og Varna er især populære destinationer, hvis du drømmer om en badeferie. Er du mere til en kulturel ferie kan hovedstaden Sofia anbefales.

Når du gerne vil rejse rundt i selve Bulgarien kan det gøres via indenrigsfly mellem Sofia, Varna og Burgas. Det er værd at bide mærke i, at priserne afhænger meget af sæsonen. Det skyldes blandt andet, at de fleste af indenrigsruterne kun betjenes i sommerperioden, mens Sofia-Varna betjenes året rundt. Indenrigsfly er et smart og hurtigt alternativ til andre transportmidler i Bulgarien, da byerne er fordelt over lange strækninger.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Bulgarien?

Fra Københavns Lufthavn kan du nemt og ofte relativt billigt rejse til Bulgarien og dets tre største lufthavne i Sofia, Bourgas og Varna. Disse ruter betjenes bl.a. af selskaber som Wizzair, Norwegian og PrimeraAir. Hvis du i stedet ønsker at rejse fra Billund, kan du ligeledes finde direkte ruter med f.eks. Primera Air og Balkan Holidays Air. Ruterne fra Billund betjener dog primært Bourgas og Varna.

Hvilken årstid skal man rejse til Bulgarien?

Bulgarien har varme somre og kolde vintre og derfor noget for enhver smag. Højsæsonen er i sommermånederne – hovedsageligt koncentreret omkring juli og august. Især byer ved Sortehavskysten er populære destinationer i højsæsonen, hvor de typiske 30 grader for alvor kan nydes på stranden eller ved poolen. I højsæsonen byder den bulgarske hovedstad, Sofia også på varme temperaturer, smukke parker, arkitektur og et spændende byliv. I løbet af foråret og efteråret forbliver temperaturerne forholdsvis lune, mens prisen for fly almindeligvis er billigere.

Til sammenligning kan rejser til Bulgarien om vinteren være en noget kølig oplevelse, og mange byer oplever ofte temperaturer under frysepunktet. Det skal dog tilføjes, at vinteren i Bulgarien er ideel for dem, der elsker vintersport, hvor man blandt andet kan stå på ski ved det kendte bjerg Vitosha.

Hvor lang tid tager det at rejse til Bulgarien?

Ligegyldigt om du booker din billet med afgang fra København eller fra Billund, så tager de direkte flyrejser til Bulgarien omkring 3 timer. Hvis du flyver fra Billund mod den bulgarske hovedstad Sofia, kan du dog opleve længere rejsetid pga. mellemlanding i en af de to andre bulgarske byer.

Kan man rejse til Bulgarien uden pas eller visum?

Når du rejser til Bulgarien kan du opholde dig dig 30 dage visumfrit i landet. Som hovedregel er det dog altid en god ting at tjekke op på visumreglerne inden afrejse.


Populære ruter til Bulgarien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Varna
Hurtigste flyvetid8t. 15min.
Laveste pris428 kr.
Fly fra København til Sofia
Hurtigste flyvetid2t. 35min.
Laveste pris547 kr.
Fly fra Billund til Burgas
Hurtigste flyvetid8t. 45min.
Laveste pris768 kr.
Fly fra København til Burgas
Hurtigste flyvetid2t. 40min.
Laveste pris1.063 kr.
Fly fra Aalborg til Burgas
Hurtigste flyvetid14t. 25min.
Laveste pris1.258 kr.
Fly fra Aalborg til Sofia
Hurtigste flyvetid6t. 25min.
Laveste pris2.454 kr.

Find fly til Bulgarien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bulgarien