Find billige fly til Bulgarien fra 326 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bulgarien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bulgarien

Bedste pris på enkeltbillet

326 kr.

Bedste pris på returbillet

381 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 40min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bulgarien fra Danmark i de seneste 72 timer er 326 kr. (København Kastrup til Sofia Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Bulgarien fra Danmark i de seneste 72 timer er 381 kr. (København Kastrup til Sofia Intl).
Det hurtigste fly til Bulgarien fra Danmark tager 2t. 40min. (København Kastrup til Sofia Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Bulgarien, herunder SWISS, Air Serbia og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Bulgarien

Få indsigter om din flyrejse til Bulgarien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Bulgarien?

De billigste flybilletter til Bulgarien fundet fornyligt af momondo brugere er 264 kr. med Wizz Air, 461 kr. med Bulgaria Air og 472 kr. med Ryanair.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Bulgarien?

For momondo-brugere er Sofia den mest populære by i Bulgarien, som besøges ca. 59% oftere end nogen anden by i Bulgarien. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Burgas og Varna.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Bulgarien?

Rejsetiden fra Danmark til Bulgarien afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Sofia Intl tager det i gennemsnit 2t. 40min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Sofia Intl. Sofia Intl er den mest populære lufthavn i Bulgarien.

Hvilke flyselskaber flyver til Bulgarien?

Du kan finde fly til Bulgarien med 12 flyselskaber. Hvis du er usikker på, hvilket selskab du skal flyve med, kan du overveje at booke dit fly med Wizz Air, Lufthansa eller Norwegian, eftersom disse er de mest populære blandt vores brugere. Wizz Air er det mest foretrukne, idet 47% af momondos rejsende booker fly med dette flyselskab.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Bulgarien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Bulgarien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Bulgarien fra Danmark
Sofia
Sofia

Brugbar information om dit fly til Bulgarien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Bulgarien

Hvad er den mest populære lufthavn i Bulgarien at flyve til?

Hvor meget koster fly til Bulgarien?

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 1.261 kr. på et fly til Bulgarien. Vores brugere fandt dog fly til Bulgarien for 135 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 4.989 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Bulgarien, mens alt fra 987 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Bulgarien?

Den bedste dag at flyve til Bulgarien er torsdag, efterfulgt af tirsdag. torsdag og tirsdag har som regel de laveste flypriser til Bulgarien. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en onsdag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Bulgarien.

Hvor er det billigst at flyve til i Bulgarien?

Sofia Intl lufthavn i Sofia har de billigste fly, når man skal besøge Bulgarien, med en gennemsnitspris på 135 kr.. Burgas lufthavn i Burgas er det næstbilligste sted i Bulgarien, med en gennemsnitspris på 1.704 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bulgarien?

Priser for fly til Bulgarien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bulgarien?

Antallet af udbydere for fly til Bulgarien er 14 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bulgarien?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bulgarien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bulgarien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Bulgarien kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Bulgarien. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Bulgarien

Find fly til disse populære byer i Bulgarien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Bulgarien

Se de billigste flyrejser til Bulgarien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSofia2t. 40min.238 kr.
KøbenhavnVarna6t. 20min.1.747 kr.
KøbenhavnBurgas9t. 30min.1.801 kr.
AalborgBurgas49t. 35min.2.685 kr.
BillundBurgas49t. 20min.3.242 kr.
AalborgSofia16t. 00min.3.467 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Bulgarien

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Bulgarien?

Fra Københavns Lufthavn kan du nemt og ofte relativt billigt rejse til Bulgarien og dets tre største lufthavne i Sofia, Bourgas og Varna. Disse ruter betjenes bl.a. af selskaber som Wizzair, Norwegian og PrimeraAir. Hvis du i stedet ønsker at rejse fra Billund, kan du ligeledes finde direkte ruter med f.eks. Primera Air og Balkan Holidays Air. Ruterne fra Billund betjener dog primært Bourgas og Varna.

Hvilken årstid skal man rejse til Bulgarien?

Bulgarien har varme somre og kolde vintre og derfor noget for enhver smag. Højsæsonen er i sommermånederne – hovedsageligt koncentreret omkring juli og august. Især byer ved Sortehavskysten er populære destinationer i højsæsonen, hvor de typiske 30 grader for alvor kan nydes på stranden eller ved poolen. I højsæsonen byder den bulgarske hovedstad, Sofia også på varme temperaturer, smukke parker, arkitektur og et spændende byliv. I løbet af foråret og efteråret forbliver temperaturerne forholdsvis lune, mens prisen for fly almindeligvis er billigere. Til sammenligning kan rejser til Bulgarien om vinteren være en noget kølig oplevelse, og mange byer oplever ofte temperaturer under frysepunktet. Det skal dog tilføjes, at vinteren i Bulgarien er ideel for dem, der elsker vintersport, hvor man blandt andet kan stå på ski ved det kendte bjerg Vitosha.

Hvor lang tid tager det at rejse til Bulgarien?

Ligegyldigt om du booker din billet med afgang fra København eller fra Billund, så tager de direkte flyrejser til Bulgarien omkring 3 timer. Hvis du flyver fra Billund mod den bulgarske hovedstad Sofia, kan du dog opleve længere rejsetid pga. mellemlanding i en af de to andre bulgarske byer.

Kan man rejse til Bulgarien uden pas eller visum?

Når du rejser til Bulgarien kan du opholde dig dig 30 dage visumfrit i landet. Som hovedregel er det dog altid en god ting at tjekke op på visumreglerne inden afrejse.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Bulgarien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Bulgarien?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Bulgarien med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bulgarien?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Bulgarien. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Bulgarien med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Bulgarien, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bulgarien?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Bulgarien. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bulgarien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Bulgarien. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bulgarien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.