Søg og find billige fly til Bulgarien

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bulgarien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bulgarien

Bedste pris på enkeltbillet

151 kr.

Bedste pris på returbillet

373 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 35min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bulgarien fra Danmark i de seneste 72 timer er 151 kr. (København Kastrup til Sofia Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Bulgarien fra Danmark i de seneste 72 timer er 373 kr. (København Kastrup til Sofia Intl).
Det hurtigste fly til Bulgarien fra Danmark tager 2t. 35min. (København Kastrup til Sofia Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Bulgarien, herunder Ryanair og Wizz Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Bulgarien

Få indsigter om din flyrejse til Bulgarien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Bulgarien?

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 2.351 kr. på et fly til Bulgarien. Vores brugere fandt dog fly til Bulgarien for 212 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 8.073 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Bulgarien, mens alt fra 2.203 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Bulgarien?

For momondo-brugere er Sofia den mest populære by i Bulgarien, som besøges ca. 131% oftere end nogen anden by i Bulgarien. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Burgas og Varna.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Bulgarien?

Rejsetiden fra Danmark til Bulgarien afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Sofia Intl tager det i gennemsnit 2t. 35min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Sofia Intl. Sofia Intl er den mest populære lufthavn i Bulgarien.

Hvilke flyselskaber flyver til Bulgarien?

Du kan finde fly til Bulgarien med 19 flyselskaber. Hvis du er usikker på, hvilket selskab du skal flyve med, kan du overveje at booke dit fly med Wizz Air, Norwegian Air International eller Austrian Airlines, eftersom disse er de mest populære blandt vores brugere. Wizz Air er det mest foretrukne, idet 38% af momondos rejsende booker fly med dette flyselskab.

De billigste fly til byer i Bulgarien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Bulgarien fra Danmark
Sofia
Sofia

Brugbar information om dit fly til Bulgarien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Bulgarien

De billigste flybilletter til Bulgarien fundet fornyligt af momondo brugere er 200 kr. med Wizz Air, 243 kr. med Ryanair og 325 kr. med Bulgaria Air.

Den bedste dag at flyve til Bulgarien er onsdag, efterfulgt af torsdag. onsdag og torsdag har som regel de laveste flypriser til Bulgarien. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en mandag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Bulgarien.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Bulgarien

Find fly til disse populære byer i Bulgarien fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Bulgarien

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Bulgarien

Billige flybilletter til Bulgarien

Se de billigste flyrejser til Bulgarien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSofia2t. 35min.395 kr.
AalborgSofia8t. 00min.747 kr.
KøbenhavnVarna9t. 00min.1.077 kr.
AalborgBurgas25t. 10min.1.522 kr.
KøbenhavnBurgas12t. 50min.1.601 kr.
BillundBurgas16t. 20min.2.319 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Bulgarien

Fra Københavns Lufthavn kan du nemt og ofte relativt billigt rejse til Bulgarien og dets tre største lufthavne i Sofia, Bourgas og Varna. Disse ruter betjenes bl.a. af selskaber som Wizzair, Norwegian og PrimeraAir. Hvis du i stedet ønsker at rejse fra Billund, kan du ligeledes finde direkte ruter med f.eks. Primera Air og Balkan Holidays Air. Ruterne fra Billund betjener dog primært Bourgas og Varna.

Bulgarien har varme somre og kolde vintre og derfor noget for enhver smag. Højsæsonen er i sommermånederne – hovedsageligt koncentreret omkring juli og august. Især byer ved Sortehavskysten er populære destinationer i højsæsonen, hvor de typiske 30 grader for alvor kan nydes på stranden eller ved poolen. I højsæsonen byder den bulgarske hovedstad, Sofia også på varme temperaturer, smukke parker, arkitektur og et spændende byliv. I løbet af foråret og efteråret forbliver temperaturerne forholdsvis lune, mens prisen for fly almindeligvis er billigere. Til sammenligning kan rejser til Bulgarien om vinteren være en noget kølig oplevelse, og mange byer oplever ofte temperaturer under frysepunktet. Det skal dog tilføjes, at vinteren i Bulgarien er ideel for dem, der elsker vintersport, hvor man blandt andet kan stå på ski ved det kendte bjerg Vitosha.

Ligegyldigt om du booker din billet med afgang fra København eller fra Billund, så tager de direkte flyrejser til Bulgarien omkring 3 timer. Hvis du flyver fra Billund mod den bulgarske hovedstad Sofia, kan du dog opleve længere rejsetid pga. mellemlanding i en af de to andre bulgarske byer.

Når du rejser til Bulgarien kan du opholde dig dig 30 dage visumfrit i landet. Som hovedregel er det dog altid en god ting at tjekke op på visumreglerne inden afrejse.


Populære ruter til Bulgarien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Sofia
Hurtigste flyvetid2t. 35min.
Laveste pris395 kr.
Fly fra København til Varna
Hurtigste flyvetid9t. 00min.
Laveste pris1.077 kr.
Fly fra Aalborg til Sofia
Hurtigste flyvetid8t. 00min.
Laveste pris747 kr.
Fly fra Billund til Burgas
Hurtigste flyvetid16t. 20min.
Laveste pris2.319 kr.
Fly fra Aalborg til Burgas
Hurtigste flyvetid25t. 10min.
Laveste pris1.522 kr.
Fly fra København til Burgas
Hurtigste flyvetid12t. 50min.
Laveste pris1.601 kr.

Find fly til Bulgarien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Fly til regioner i Bulgarien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bulgarien


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Bulgarien. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Bulgarien, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Bulgarien. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Bulgarien. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.