Hoteller i Bulgarien

Find tilbud på 4.419 hoteller i Bulgarien

Bulgarien
30. sep. — 1. okt.2
søn. 1.10
tor. 5.10

Populære hoteller til en overnatning i Bulgarien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bulgarien
Pris
kr.290
kr.1720
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Bulgariens bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Bulgarien

Pris

349 kr. – 746 kr.

BILLIGSTE BY I BULGARIENSozopol27% billigereHoteller i Sozopol er de billigste i Bulgarien med kun 349 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I BULGARIENBansko36% dyrereBansko har de højeste hotelpriser i Bulgarien med værelser til 746 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I BULGARIENSofia75% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Sofia end i andre byer i Bulgarien

Oplevelser i Bulgarien


Hoteller i populære byer i Bulgarien

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Bulgarien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Bulgarien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bulgarien
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
54%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

283 kr. - 995 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
526 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.061 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Bulgarien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bulgarien

Laveste hotelpris

156 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Millennium Sofia

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2042

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Bulgarien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 156 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Aparthotel Cote dÀzure, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Millennium Sofia, det mest populære 5-stjernede hotel i Bulgarien(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 3.994 anmeldelser).
Der er 2.042 hoteller i Bulgarien tæt på Sofia Intl. ibis Sofia Airport er det nærmeste og ligger 1,2 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Bulgarien. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Bulgarien lå i sidste uge på 1.370 kr..

Information om overnatning i Bulgarien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bulgarien

Hvilke byer bør du besøge i Bulgarien?

Det sted i Bulgarien som de fleste har hørt om, er det populære feststed Sunny Beach, hvilket er ærgerligt, da Bulgarien er langt mere end druk og fester. Det er et land der har en kystlinje langs Sortehavet, en storslået natur og en rig kultur. Har man blot lyst til en ferie med fester, sand og god mad skal man selvfølgelig ikke undervurdere Sunny Beach, hvis strand er meget børnevenlig. En by der er værd at besøge, er Nessebar, som ligger længere nede af kysten. Her får du ikke mindst adgang til smukke strande, men også en by der er fuld af kultur og historie. Man kan let finde hoteller i Bulgarien online. F.eks. det familievenlige hotel i Nessebar Apolon 3 Family. Generelt får du langt mere for pengene i Bulgarien, end hvis du vælger at besøge andre lande omkring middelhavet, og dette gælder selvfølgelig også for hotellerne.

Hvilke seværdigheder er populære i Bulgarien?

Langs Sortehavet er strandene og vandet de mest populære seværdigheder. Der er mulighed for at stå på vandski, prøve paraglidning eller dykke. Det er også muligt at tage på bådture og derfra besøge andre knap så kendte strande. Er du til natur, er Baltata Nationalpark absolut et besøg værd. Er du mere til storbysferie, er storbyen Varna et godt sted at besøge. Her kan du finde interessante kulturelle og historiske seværdigheder, samt få fyldt kufferten med spændende køb. Du kan nemt finde billige hoteller i Bulgarien, så som f.eks. være Jackie House Varna i byen Varna.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Bulgarien?

Da Bulgarien er kendt for Sunny Beach og dette områdes vilde natteliv, siger det næsten sig selv, hvor man skal tage hen hvis man er interesseret i at besøge et sted med et livligt natteliv. En by man med fordel kan besøge, hvis man vil have en hyggelig aften ude, er byen Sofia. Det er især området omkring centrum der er interessant. Udover at det er et sted med et livligt natteliv, er det også meget billigt set med danske øjne. Der er en stor variation af barer, der spiller alt fra folkemusik til techno, så det er en by hvor der er noget for en hver smag. Valget er dit. Det er nemt at finde hoteller i Bulgarien online. Et godt og hyggeligt eksempel er Hotel Rila Sofia i byen Sofia. Uanset hvor i Bulgarien du er, er det let at finde billige hoteller, hvilke gør det til et godt sted at besøge.

Hvilke byer i Bulgarien har mest historie og kunst?

Har du lyst til at opleve den lokale natur, skal du som udgangspunkt væk fra turistområderne. Bulgarien er også et land der er rig på kultur og historie. Det er et land der har været udsat for alt fra påvirkning af den græske og romerske kultur til den Osmanske og keltiske. En god by at besøge er Nessebar som har lidt af det hele. Her kan du også nemt finde gode hoteller så som. F.eks. Diamond Hotel.

Hvornår er det billigst at overnatte i Bulgarien?

november er den billigste måned at overnatte på hotel i Bulgarien og priserne ligger på kun 308 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i august, som er den dyreste måned.

Hvor i Bulgarien vælger de fleste at overnatte?

Vores brugere har en tendens til at besøge Sofia oftere end nogen anden by, når de rejser til Bulgarien.

Hvilken by i Bulgarien har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 349 kr. pr. nat for et hotelværelse i Nessebar. Dette er ca. 7% dyrere end alle andre byer i Bulgarien.

Hvilken by i Bulgarien har de billigste hotelværelser?

Sofia er den billigste by at overnatte i, i Bulgarien. Med en gennemsnitspris på 77 kr. pr. nat, er Sofia ca. 64% billigere end andre byer i Bulgarien.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Bulgarien?

Fra september 2023 er der 21.548 udbydere at vælge mellem for hoteller i Bulgarien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Bulgarien?

Priser for hoteller i Bulgarien opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Bulgarien

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bulgarien

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Bulgarien gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Bulgarien, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Bulgarien?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Bulgarien ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bulgarien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.