Hoteller i Sitges

Find de bedste tilbud på 1.206 hoteller i Sitges, Spanien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Sitges

Der er mange skønne hoteller i Sitges. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Sitges

Jardins de Terramar
Sitges Beach
Museu Romàntic Can Llopis

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Jardins de Terramar?

Hoteller i nærheden af Jardins de Terramar er normalt 6% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sitges, som ligger på 617 kr..

Hoteller i nærheden af Jardins de Terramar

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Sitges Beach?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Sitges, der er tættest på Sitges Beach. Gennemsnitsprisen i nærheden af Sitges Beach ligger på 639 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Sitges Beach er normalt 3% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sitges, som ligger på 617 kr..

Hoteller i nærheden af Sitges Beach

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Museu Romàntic Can Llopis?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Museu Romàntic Can Llopis ligger på 639 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Museu Romàntic Can Llopis er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Museu Romàntic Can Llopis er normalt 3% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sitges, som ligger på 617 kr..

Hoteller i nærheden af Museu Romàntic Can Llopis

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Sitges

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sitges
Lavsæson
marts
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

52%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

66%

forventet prisstigning

Pris
425 kr. - 2.504 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
onsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

812 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

824 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Sitges er:
1-2 stjerne
479 kr. - 586 kr.
3 stjerne
667 kr. - 825 kr.
4-5 stjerne
938 kr. - 1.077 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Sitges

Hvordan finder man et billigt hotel i Sitges?

Sitges tiltrækker mange typer af rejsende, hvor størstedelen er en blanding af festgængere og børnefamilier, som både elsker at bade, men som også nyder maden og vejret generelt. En overnatning med udsigt kan godt fås fra omkring 43 EUR (320 DKK), men skal du op og have swimmingpool, room service og andet inkluderet på nogle af luksushotellerne, så bliver prisen noget højere. Byens hostels er også et prisvenligt valg, hvor du får et godt standardværelse med det nødvendige til overkommelige penge. Selvom vejret er godt stort set hele året, så falder priserne ofte en anelse hen over vintermånederne. Husk også, at priserne stiger omkring februar og marts, hvor det ugelange Sitges Karnaval løber af stablen.

Kan man rejse på budget?

Sitges består af en charmerende gammel bydel samt nogle museer, men ellers er det strandene, der ofte løber med opmærksomheden. Dem kan du til gengæld nyde i dagevis, og det koster ikke mere end leje af solseng og parasol. Der findes tre nudiststrande langs kysten, men hvis du har det bedre med badetøj på, så prøv strande som Anquines, Cap de Grills eller Barra, der hver især byder på deres særegne.

Rejser du i august eller oktober, så er der mulighed for at opleve nogle af byens festivaler, hvor farverige kostumer og glade dage giver dig én på opleveren. Sitges er desuden spækket med hyggelige gallerier langs de brostensbelagte gader. Så besøg alle dem, du kan nå, og gør en god handel, samtidig med at du får en souvenir med hjem.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Da Sitges bymidte er ret flad, kommer du nemmest rundt til fods eller på cykel, der kan lejes for ca. 15 EUR (113 DKK) pr. døgn. Husk også, at de fleste cykeludlejningsbureauer har lukket søndag og mandag.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Sitges?

Minimumsalderen ved indtjekning på hotel i Sitges er 18 år. Der vil blive bedt om legitimation ved ankomsten for at verificere, at aldersgrænsen overholdes.

Skal man lægge depositum?

Spanske hoteller opkræver som udgangspunkt et depositum, og dermed skal du også være forberedt på at lægge et beløb med kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Et beløb på ca. 10 % af regningens pris er et godt udgangspunkt, når du giver drikkepenge. Det er også velanset at give omkring 5 EUR (38 DKK) pr. uge til stuepigen.

Hvor sikkert er der i Sitges?

Sitges er en sikker by, men derfor skal du som altid stadig tage de gængse forbehold omkring forsvarlig opbevaring af personlige værdier.

Skal man medbringe adapter?

Det er ikke nødvendigt at bruge en adapter i Spanien, da man også anvender stiktype C og F ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Sitges pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Sitges
2 eller færre stjerner
Ibis Barcelona Cornella
Mest for pengene

Ibis Barcelona Cornella

8,4

440 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Hotel Porta Fira
Mest for pengene

Hotel Porta Fira

8,8

440 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Sitges

Disse billige hoteller og vandrehjem i Sitges har gode priser til det lille rejsebudget
Ibis Barcelona Cornella

Ibis Barcelona Cornella

8,4

441 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Porta Fira

Hotel Porta Fira

8,8

441 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Sitges

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel Porta Fira

Hotel Porta Fira

8,8

441 kr.

Se hoteltilbud
Ibis Barcelona Cornella

Ibis Barcelona Cornella

8,4

441 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Sitges?

Når man hører om regionen Catalonien, så tænker de fleste på Barcelona, men området er mere end Spaniens andenstørste by. Blot omkring 35 km syd for Cataloniens hovedstad finder du nemlig Sitges, der er kendt for sine mange strandhoteller.

Byen er også lig med fest, vandsport og afslapning. Så du får hele pakken ved at holde ferie på hotel i Sitges. Udsigten til Middelhavet kan lokke de fleste turister til byen. Og der er virkelig noget at komme efter. Kilometervis af sandstrandskyst strækker sig ud fra begge sider af centrum. Det er oplagt at bo omkring bymidten og ned til vandet tæt på det velbesøgte kunstmuseum Museu de Maricel, hvor by og hav nærmest smelter sammen.

Du finder hele tre marinaer i Sitges, og det er muligt at bo med udsigt over de mange lystbåde samt tæt på byens lækre skaldyrsrestauranter ved Port de Sitges. Når rejerne og krabberne er pillet og fordøjet, så nyd et glas af den lokale Malvasia de Sitges – en sød dessertvin.

Er du til butikker og indkøbsmuligheder, så book et hotel i Sitges omkring Carrer de les Parellades, hvor du både finder souvenirbutikker og designertøj. Står der fest og farver på programmet, når ferien skal holdes i denne nordøstspanske badeby, så bo omkring La Calle del Pecado, hvor det meste af nattelivet foregår.


Om Sitges

Der er nok at give sig til på en ferie i Sitges, men der er naturligvis også masser af plads til afslapning. Hele 17 strande findes der på denne kyststrækning, der går fra bjergene ved Garrafs Parc i øst og hele vejen ned forbi byen og videre mod vest forbi golfbanen. Og golf er netop en af de aktiviteter, der trækker turister til byen – udover alle de andre sjove vandsportsaktiviteter, som vandski, kajaksejlads, bådture og alt mulig andet i Middelhavet.

Rigtig mange turister nyder havet med sport og solbadning i dagtimerne, hvorefter nattelivet trækker med drinks og musik i de sene timer. Det er dermed ikke uden grund, at Sitges også går under navnet mini-Ibiza.

Indtil omkring 1960’erne var Sitges især kendt for lokal vinproduktion, og i dag kan du stadig nyde den søde dessertvin Malvasia de Sitges sammen med en af byens klassiske retter – ris og skaldyr eller den berømte xato, der er en lækker sauce med blandt andet mandler og olivenolie, som hældes over en tunsalat eller andre former for salater.

Nyd mangfoldighed, billige hoteller, tapas, strande og natteliv på en ferie i Sitges.

Priser er tjekket 22-02-2018.


Rejseinformation: Sitges

Hvor længe bor vores brugere i Sitges?

I gennemsnit overnatter vores brugere 5 nætter i Sitges.

Hvad koster et hotel i Sitges?

Et hotelværelse i Sitges vil normalvis koste ca. 624 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Sitges?

marts er den billigste måned at booke et hotel i Sitges. Priserne kan være 327 kr.% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Sitges?

Hotelværelser i Sitges er billigst tirsdag og dyrest torsdag.

Hvad koster et hotel i Sitges?

Hoteller i Sitges (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 485 kr. pr. person pr. nat. Det er 139 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Sitges pr. nat.