Find billige fly til Santa Cruz de Tenerife

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 14.8
søn. 21.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Santa Cruz de Tenerife

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Santa Cruz de Tenerife

Bedste pris på enkeltbillet

402 kr.

Bedste pris på returbillet

752 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 30min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Santa Cruz de Tenerife fra Danmark i de seneste 72 timer er 402 kr. (København Kastrup til Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord).
Den bedste pris på en returbillet til Santa Cruz de Tenerife fra Danmark i de seneste 72 timer er 752 kr. (København Kastrup til Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord).
Det hurtigste fly til Santa Cruz de Tenerife fra Danmark tager 5t. 30min. (København Kastrup til Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Santa Cruz de Tenerife, herunder Vueling og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santa Cruz de Tenerife

Find de billigste fly til disse Santa Cruz de Tenerife-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santa Cruz de la Palma

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santa Cruz de Tenerife

København (CPH) til Lufthavn: Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord (TFN)

Fly til Santa Cruz de Tenerife ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord, hvor den gennemsnitlige pris er 1.902 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA KØBENHAVNmaj46% billigereAt flyve fra København til Santa Cruz de Tenerife ​​koster i gennemsnit blot 1.190 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA KØBENHAVNapril50% dyrereDet koster cirka 3.300 kr. at flyve til Santa Cruz de Tenerife ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA KØBENHAVNfebruar653% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santa Cruz de Tenerife fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santa Cruz de Tenerife?

Flyvningen fra Kastrup Lufthavn, Danmark (CPH) til Santa Cruz deTenerife (TFI) tager fem timer og 35 minutter. Foretrækker du at rejse fra Århus Lufthavn (AAR) skal du forvente at flyrejsen tager omkring 13 timer og 55 minutter, hvor der er to mellemlandinger. Den ene er i København og den anden er i Barcelona (BCN). Vælger du at rejse fra Aalborg Lufthavn (AAL) er rejsetiden omkring ni timer og 25 minutter, med en mellemlanding i Kastrup Lufthavn. Du kan med fordel booke flybilletter online, og har du brug for hotel og lejebil, er der mange rabatter at spare ved at gøre det på en og samme tid.

Det er muligt at flyve direkte til Santa Cruz de Tenerife via Tenerife Syd Lufthavn fra Kastrup Lufthavn. Der er ingen andre danske lufthavne der har direkte flyvninger. Det vil godt kunne betale sig at rejse til København og tage et fly fra Kastrup Lufthavn, selvom du ikke bor på Sjælland. At en flyrejse har en eller flere mellemlandinger bør dog ikke ses som noget negativt. Ofte er det rart at kunne komme ud og strække benene efter at have siddet stille længe. Det betyder at turen ikke bliver så hård for kroppen som den kan være på en langdistance tur. Derudover giver en mellemlanding mulighed for at lave et pitstop i en by, som man ellers ikke havde planlagt. Har du lang tid i transit, kan du undersøge om det er muligt at tage en tur ind i nærliggende by, frem for at sidde og vente i lufthavnen.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Santa Cruz de Tenerife for 198 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Santa Cruz de Tenerife. Hvis du vil finde den billigste pris til Santa Cruz de Tenerife fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Santa Cruz de Tenerife fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.190 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Santa Cruz de Tenerife i maj, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Santa Cruz de Tenerife i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.526 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Santa Cruz de Tenerife er 24 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.204 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 752 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Santa Cruz de Tenerife er på en søndag. Rejsende, som vælger at rejse til Santa Cruz de Tenerife på en søndag kan finde billetter helt ned til 1.353 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.710 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Santa Cruz de Tenerife på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.417 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Santa Cruz de Tenerife, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.431 kr. pr. billet.

Lufthavn: Granadilla Tenerife Syd kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Santa Cruz de Tenerife.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord for 2.653 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Santa Cruz de Tenerife

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santa Cruz de Tenerife fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
22. nov.
CPH12:15København Kastrup
16t. 05min.
1 stop
TFN04:20Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
29. nov.
TFN06:05Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
26t. 00min.
2 stop
CPH08:05København Kastrup
Flere flyselskaber
22. nov.
CPH10:55København Kastrup
30t. 50min.
2 stop
TFN17:45Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
29. nov.
TFN06:05Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
26t. 00min.
2 stop
CPH08:05København Kastrup
Flere flyselskaber
22. nov.
CPH12:15København Kastrup
16t. 05min.
1 stop
TFN04:20Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
29. nov.
TFN07:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
27t. 20min.
1 stop
CPH10:50København Kastrup
Vueling
27. sep.
CPH16:25København Kastrup
14t. 20min.
1 stop
TFN06:45Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
5. okt.
TFN16:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
13t. 00min.
1 stop
CPH05:00København Kastrup
Vueling
18. sep.
CPH11:55København Kastrup
5t. 30min.
TFN17:25Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
25. sep.
TFN05:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
5t. 15min.
CPH10:15København Kastrup
Flere flyselskaber
18. nov.
CPH05:05København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
TFN14:35Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
25. nov.
TFN14:40Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
13t. 15min.
1 stop
CPH03:55København Kastrup
1.015 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Santa Cruz de Tenerife

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Santa Cruz de Tenerife, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Vueling
Flere flyselskaber
30. okt.
CPH06:15København Kastrup
28t. 55min.
2 stop
TFN11:10Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
Ryanair
22. okt.
CPH17:10København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
TFN06:05Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
Vueling
30. okt.
CPH16:25København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
TFN06:35Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord

Hvilke flyselskaber flyver til Santa Cruz de Tenerife?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Santa Cruz de Tenerife

Hvilke flyselskaber flyver til Santa Cruz de Tenerife?

På rejser til Santa Cruz de Tenerife fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Vueling, Iberia, Norwegian Air International eller Ryanair. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Smartwings-fly til Santa Cruz de Tenerife

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Santa Cruz de Tenerife på momondo er Smartwings, som flyver 4 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Prag Václav Havel Prague, hvor det bedste tilbud på Smartwings-fly til Santa Cruz de Tenerife kostede 1.004 kr. (returrejse fra Aalborg til Santa Cruz de Tenerife fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 2 anmeldelser af Smartwings giver momondo-brugere bedømmelsen 9,1.

SWISS-fly til Santa Cruz de Tenerife

SWISS flyver normalt til Santa Cruz de Tenerife 7 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Santa Cruz de Tenerife fra Zürich. SWISS (bedømmelse: 8,4, 138 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Santa Cruz de Tenerife, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en SWISS-billet, der er fundet på momondo til Santa Cruz de Tenerife, var fra København Kastrup (1.811 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Santa Cruz de Tenerife

Neden for finder du alle lufthavne i Santa Cruz de Tenerife samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Santa Cruz de Tenerife fra lufthavnen?

Der er ved siden af billeje to muligheder at komme fra lufthavnen til Santa Cruz de Tenerife Centrum. Den ene er at tage bussen. Der går to ruter. Den ene bus, bus 111, kører fra morgen til aften. Den anden er bus 711, der har faste afgange, som kan ses på lufthavnens hjemmeside. Det er også muligt at tage en taxa. Du skal forvente at turen tager mindst 40 minutter, alt afhængigt af trafikken. En lejebil er som nævnt også en mulighed. Det giver dig en god mulighed for at komme rundt på øen og hvis du har bestilt den på forhånd, står bilen klar i lufthavnen, når du ankommer.


Populære fly til Santa Cruz de Tenerife

Find dine flybilletter til Santa Cruz de Tenerife blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Santa Cruz de Tenerife
Hurtigste flyvetid5t. 30min.
Laveste pris752 kr.
Fly fra Billund til Santa Cruz de Tenerife
Hurtigste flyvetid7t. 40min.
Laveste pris949 kr.

Visumkrav for Santa Cruz de Tenerife

Som EU borger, er der ikke brug for visum for at besøge Santa Cruz de Tenerife i op til 90 dage. Har du planer om at blive der længere, skal du søge opholdstilladelse indenfor den første måned. Dit pas skal være gyldigt under hele din rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Cruz de Tenerife


De bedste oplevelser og seværdigheder i Santa Cruz de Tenerife

Der er et bredt udvalg af aktiviteter og seværdigheder du kan kaste dig ud i, når du besøger Santa Cruz de Tenerife. En af dem er at besøge Mercado Municipal Nuestra Senora de Africa. Det er et madmarked i særklasse, som du sjældent vil opleve noget andet sted. En oplevelse af en hel anden art er Parque Rural de Anaga, som er en naturoplevelse af de specielle, med et rigt dyreliv. Husk en trøje, da det kan blive en anelse køligt. Har du lyst til en tur til stranden, er Playa de las Teresitas en oplagt mulighed. Her er krystalklart vand, palmer og fred og ro. Er du interesseret i øens flora er et besøg i den botaniske have Palmetum Santa Cruz Jardin Botanico et godt valg. Du kan også vælge at se naturen under havets overflade med en dykning, eller udfordre andre med en Go-Cart tur.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Santa Cruz de Tenerife på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Santa Cruz de Tenerife. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Santa Cruz de Tenerife. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Santa Cruz de Tenerife

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Santa Cruz de Tenerife

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.