Find billige flybilletter til Santa Cruz de Tenerife

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Santa Cruz de Tenerife. De nuværende restriktioner til Santa Cruz de Tenerife er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santa Cruz de Tenerife

Find de billigste fly til disse Santa Cruz de Tenerife-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santa Cruz de la Palma

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santa Cruz de Tenerife

København (CPH) til Granadilla (TFS)

Fly til Santa Cruz de Tenerife ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Granadilla Tenerife Syd, hvor den gennemsnitlige pris er 2.076 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA KØBENHAVNnovember30% billigereAt flyve fra København til Santa Cruz de Tenerife ​​koster i gennemsnit blot 1.523 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA KØBENHAVNdecember28% dyrereDet koster cirka 2.794 kr. at flyve til Santa Cruz de Tenerife ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA KØBENHAVNfebruar600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santa Cruz de Tenerife fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santa Cruz de Tenerife?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Santa Cruz de Tenerife?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Santa Cruz de Tenerife for 351 kr./person, hvilket er 71% billigere end gennemsnitsflyprisen til Santa Cruz de Tenerife. Hvis du vil finde den billigste pris til Santa Cruz de Tenerife fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Santa Cruz de Tenerife?

  november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Santa Cruz de Tenerife fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.523 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Santa Cruz de Tenerife i november, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Santa Cruz de Tenerife i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.592 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Santa Cruz de Tenerife?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Santa Cruz de Tenerife er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.175 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 428 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Santa Cruz de Tenerife på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Santa Cruz de Tenerife er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Santa Cruz de Tenerife på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.622 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.932 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Santa Cruz de Tenerife?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Santa Cruz de Tenerife på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.284 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Santa Cruz de Tenerife, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.026 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Santa Cruz de Tenerife?

  Lufthavn: Granadilla Tenerife Syd kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Santa Cruz de Tenerife.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Santa Cruz de Tenerife på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord for 1.202 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Santa Cruz de Tenerife?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Santa Cruz de Tenerife. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Santa Cruz de Tenerife nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Santa Cruz de Tenerife

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santa Cruz de Tenerife fundet af momondos brugere for nylig
Vueling
15. aug.
CPH11:55København Kastrup
5t. 30min.
TFN17:25Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
22. aug.
TFN05:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
5t. 15min.
CPH10:15København Kastrup
Vueling
15. aug.
CPH11:55København Kastrup
5t. 30min.
TFN17:25Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
22. aug.
TFN05:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
5t. 15min.
CPH10:15København Kastrup
Vueling
15. aug.
CPH11:55København Kastrup
5t. 30min.
TFN17:25Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
22. aug.
TFN05:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
5t. 15min.
CPH10:15København Kastrup
Vueling
8. aug.
CPH11:55København Kastrup
5t. 30min.
TFN17:25Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
15. aug.
TFN05:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
5t. 15min.
CPH10:15København Kastrup
Vueling
8. aug.
CPH11:55København Kastrup
5t. 30min.
TFN17:25Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
15. aug.
TFN05:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
5t. 15min.
CPH10:15København Kastrup
Vueling
10. okt.
CPH11:55København Kastrup
5t. 30min.
TFN17:25Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
17. okt.
TFN05:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
5t. 15min.
CPH10:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Santa Cruz de Tenerife

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Santa Cruz de Tenerife, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling
Vueling
15. aug.
CPH11:55København Kastrup
5t. 30min.
TFN17:25Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
Vueling
15. aug.
CPH11:55København Kastrup
5t. 30min.
TFN17:25Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
Vueling
15. aug.
CPH11:55København Kastrup
5t. 30min.
TFN17:25Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord

Hvilke flyselskaber flyver til Santa Cruz de Tenerife?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Santa Cruz de Tenerife

Populære fly til Santa Cruz de Tenerife

Find dine flybilletter til Santa Cruz de Tenerife blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Santa Cruz de Tenerife
Hurtigste flyvetid5t. 30min.
Laveste pris440 kr.
Fly fra Billund til Santa Cruz de Tenerife
Hurtigste flyvetid11t. 55min.
Laveste pris1.139 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Cruz de Tenerife