Flyrejser Europa Spanien Kanariske Øer Santa Cruz de Tenerife

Find billige flybilletter til Santa Cruz de Tenerife

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Santa Cruz de Tenerife (TCI)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Santa Cruz de Tenerife. De nuværende restriktioner til Santa Cruz de Tenerife er baseret på Spanien rejserestriktioner.

Se nuværende Spanien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santa Cruz de Tenerife

Find de billigste fly til disse Santa Cruz de Tenerife-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santa Cruz de la Palma

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santa Cruz de Tenerife

København (CPH) til Granadilla (TFS)

Fly til Santa Cruz de Tenerife ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Granadilla Tenerife Syd, hvor den gennemsnitlige pris er 2.058 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA KØBENHAVNnovember30% billigereAt flyve fra København til Santa Cruz de Tenerife ​​koster i gennemsnit blot 1.510 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA KØBENHAVNdecember28% dyrereDet koster cirka 2.770 kr. at flyve til Santa Cruz de Tenerife ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA KØBENHAVNfebruar600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santa Cruz de Tenerife fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santa Cruz de Tenerife?

Hvilket er det absolut billigste fly til Santa Cruz de Tenerife?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Santa Cruz de Tenerife for 348 kr./person, hvilket er 71% billigere end gennemsnitsflyprisen til Santa Cruz de Tenerife. Hvis du vil finde den billigste pris til Santa Cruz de Tenerife fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Santa Cruz de Tenerife?

Den billigste måned at flyve til Santa Cruz de Tenerife fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.510 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du bestille flyrejser til Santa Cruz de Tenerife fra Danmark i januar i stedet. Fly til Santa Cruz de Tenerife i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.579 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Santa Cruz de Tenerife?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Santa Cruz de Tenerife fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.157 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Santa Cruz de Tenerife udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Santa Cruz de Tenerife for 1.117 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Santa Cruz de Tenerife på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Santa Cruz de Tenerife på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.609 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.916 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Santa Cruz de Tenerife.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Santa Cruz de Tenerife?

Når du flyver til Santa Cruz de Tenerife fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.273 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly til Santa Cruz de Tenerife koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.009 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Santa Cruz de Tenerife?

Lufthavn: Granadilla Tenerife Syd kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Santa Cruz de Tenerife.

Findes der en billigere måde at flyve til Santa Cruz de Tenerife på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord for 1.192 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Santa Cruz de Tenerife?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Santa Cruz de Tenerife. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Santa Cruz de Tenerife nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Santa Cruz de Tenerife

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santa Cruz de Tenerife fundet af momondos brugere for nylig
Vueling
28. apr.
10:15København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
19:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
7. maj
06:10Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
8t. 20min.
1 stop
14:30København Kastrup
1.822 kr.
Find lignende
Vueling
28. apr.
10:15København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
19:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
6. maj
03:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
11t. 30min.
1 stop
14:30København Kastrup
1.641 kr.
Find lignende
Vueling
28. apr.
10:15København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
19:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
5. maj
03:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
11t. 30min.
1 stop
14:30København Kastrup
1.766 kr.
Find lignende
Vueling
28. apr.
10:15København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
19:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
4. maj
03:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
11t. 30min.
1 stop
14:30København Kastrup
1.772 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. maj
07:05København Kastrup
11t. 25min.
2 stop
18:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
18. maj
03:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
11t. 30min.
1 stop
14:30København Kastrup
1.747 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. maj
07:05København Kastrup
11t. 25min.
2 stop
18:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
19. maj
03:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
11t. 30min.
1 stop
14:30København Kastrup
1.828 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Santa Cruz de Tenerife

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Santa Cruz de Tenerife, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Vueling
28. apr.
10:15København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
19:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
Vueling
28. apr.
10:15København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
19:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord
Vueling
28. apr.
10:15København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
19:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord

Populære fly til Santa Cruz de Tenerife

Find dine flybilletter til Santa Cruz de Tenerife blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Santa Cruz de Tenerife
Korteste rejsetid
9t. 55min.
Laveste pris
1.117 kr.
Fly fra Billund til Santa Cruz de Tenerife
Korteste rejsetid
27t. 35min.
Laveste pris
1.635 kr.

Flyrejser Europa Spanien Kanariske Øer Santa Cruz de Tenerife
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class