Find billige fly til Santa Cruz de la Palma fra 1.349 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Santa Cruz de la Palma

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Santa Cruz de la Palma

Bedste pris på enkeltbillet

1.349 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 40min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Santa Cruz de la Palma fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.349 kr. (København Kastrup til Santa Cruz de la Palma La Palma).
Det hurtigste fly til Santa Cruz de la Palma fra Danmark tager 7t. 40min. (København Kastrup til Santa Cruz de la Palma La Palma).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Santa Cruz de la Palma, herunder SWISS.

Indsigter og trends for flyrejser til Santa Cruz de la Palma

Få indsigter om din flyrejse til Santa Cruz de la Palma, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Santa Cruz de la Palma?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Santa Cruz de la Palma fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.540 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Santa Cruz de la Palma i november, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.983 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Santa Cruz de la Palma på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Santa Cruz de la Palma på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.969 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.995 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Santa Cruz de la Palma?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Santa Cruz de la Palma normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Santa Cruz de la Palma om formiddagen helt ned til 2.046 kr.. Fly til Santa Cruz de la Palma koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 3.750 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Santa Cruz de la Palma?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Santa Cruz de la Palma du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 18t. 40min. at flyve fra København Kastrup til Santa Cruz de la Palma La Palma. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Santa Cruz de la Palma La Palma. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Santa Cruz de la Palma?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Santa Cruz de la Palma fra Danmark, når du booker 41 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Santa Cruz de la Palma for omkring 4.422 kr., når du søger 41 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santa Cruz de la Palma

Find de billigste fly til disse Santa Cruz de la Palma-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santa Cruz de la Palma

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santa Cruz de la Palma

København (CPH) til Santa Cruz de Tenerife (TCI)

Fly til Santa Cruz de la Palma ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santa Cruz de Tenerife, hvor den gennemsnitlige pris er 2.580 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE LA PALMA FRA KØBENHAVNnovember43% billigereAt flyve fra København til Santa Cruz de la Palma ​​koster i gennemsnit blot 2.540 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE LA PALMA FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 6.416 kr. at flyve til Santa Cruz de la Palma ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE LA PALMA FRA KØBENHAVNfebruar670% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santa Cruz de la Palma fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Santa Cruz de la Palma

Hvor lang tid tager det at flyve til Santa Cruz de la Palma?

Flyvningen fra Kastrup Lufthavn (CPH) til Santa Cruz de la Palma Lufthavn (SPC) på de Kanariske Øer tager 16 timer og 40 minutter. Du skal forvente at der er to mellemlandinger, hvor den ene er i Barcelona (BCN) og den anden er Santa Cruz de Tenerife, Tenerife Nord (TFN). Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL) er flyvetiden 17 timer og 30 minutter, med to mellemlandinger, i Las Palmas de Gran Canaria (LPA) og Amsterdam (AMS). Fra Aalborg Lufthavn er flyvetiden 17 timer og 15 minutter. Her skal du forvente to mellemlandinger i blandt andet Barcelona (BCN) og Madrid Lufthavn (MAD). Du kan med fordel booke dine flybilletter og hotel online og gerne samtidig.

Hvorfra kan du flyve direkte til Santa Cruz de la Palma?

Der er ingen mulighed for at flyve direkte til Santa Cruz de la Palma (SPC) fra en dansk lufthavn. Du skal forvente mindst to mellemlandinger. At der er mellemlandinger skal ikke ses som noget negativt, især ikke hvis det er en lang tur. Det giver mulighed for at komme ud og strække benene, efter at du har siddet stille i mange timer. Det betyder at turen ikke er så hård for kroppen. Det giver desuden mulighed for at lave en afstikker til en anden by, nemlig der hvor du mellemlander. Du kan med fordel bestille hotel og bil, samtidig med at du bestiller flybilletter. Der kan være mange penge at spare, ved at bestille det hele på en gang.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn?

Priser for fly til Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn?

Fra november 2023 er der 8 udbydere at vælge mellem for fly til Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Santa Cruz de la Palma

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santa Cruz de la Palma fundet af momondos brugere for nylig
CitizenPlane
CPHKøbenhavn Kastrup
18t. 40min.
SPCSanta Cruz de la Palma La Palma

Find de billigste enkeltbilletter til Santa Cruz de la Palma

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Santa Cruz de la Palma, så se nogle af vores tilbud herunder fra SWISS
Flere flyselskaber
17. dec.
CPH21:45København Kastrup
20t. 45min.
3 stop
SPC17:30Santa Cruz de la Palma La Palma
1.349 kr.
Find lignende
SWISS
17. dec.
CPH07:10København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
SPC13:50Santa Cruz de la Palma La Palma
1.444 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. dec.
CPH20:35København Kastrup
15t. 55min.
2 stop
SPC11:30Santa Cruz de la Palma La Palma
2.043 kr.
Find lignende

Visumkrav for Santa Cruz de la Palma

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Santa Cruz de la Palma?

Der er ikke krav om visum, hvis du rejser til Santa Cruz de la Palma, De Kanariske Øer, i under 90 dage. Har du planer om at være der mere end 90 dage, skal du søge visum indenfor den første måned du er på øen. Pas er altid et krav når du rejser med fly, og husk at sørge for at det stadig er gyldigt ved afrejse og hjemrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Santa Cruz de la Palma

Hvad kan man se og lave i Santa Cruz de la Palma?

Roque de Los Muchachos er den mest populære seværdighed i Santa Cruz de la Palma. Det er en udsigtspost med den mest spektakulære udsigt. Du kan vælge at gå derop, og her bør du huske gode vandresko og ekstra vand, eller også kan du køre derop med bil. Der er også skønne strande i Santa Cruz de la Palma som man kan besøge og nyde. Vær opmærksom på at nogle af dem er nudiststrande. Caldera de Taburiente er en smuk naturpark, som så afgjort er et besøg værd. Den ligger midt på øen. Calle O'Daly er et byområde, hvor du kan gå og nyde de smukke huse og charmerende veje. Naturen på Santa Cruz de la Palma er helt unik, og du bør ikke gå glip af en tur til Bosque de Los Tilos, en smuk naturpark med et spændende udvalg af dyr. En vandretur op til vulkanen Volcano Route bør også overvejes.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Santa Cruz de la Palma?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Santa Cruz de la Palma. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Santa Cruz de la Palma med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Santa Cruz de la Palma, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Santa Cruz de la Palma?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Santa Cruz de la Palma ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Santa Cruz de la Palma lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Santa Cruz de la Palma er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santa Cruz de la Palma på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.