Find billige fly til Santa Cruz de la Palma

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Santa Cruz de la Palma

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Santa Cruz de la Palma

Bedste pris på enkeltbillet

541 kr.

Bedste pris på returbillet

1.204 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 55min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Santa Cruz de la Palma fra Danmark i de seneste 72 timer er 541 kr. (København Kastrup til Santa Cruz de la Palma La Palma).
Den bedste pris på en returbillet til Santa Cruz de la Palma fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.204 kr. (København Kastrup til Santa Cruz de la Palma La Palma).
Det hurtigste fly til Santa Cruz de la Palma fra Danmark tager 13t. 55min. (København Kastrup til Santa Cruz de la Palma La Palma).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Santa Cruz de la Palma, herunder SWISS, Iberia og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santa Cruz de la Palma

Find de billigste fly til disse Santa Cruz de la Palma-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santa Cruz de la Palma

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santa Cruz de la Palma

København (CPH) til Lufthavn: Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord (TFN)

Fly til Santa Cruz de la Palma ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord, hvor den gennemsnitlige pris er 1.879 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE LA PALMA FRA KØBENHAVNmarts28% billigereAt flyve fra København til Santa Cruz de la Palma ​​koster i gennemsnit blot 2.206 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE LA PALMA FRA KØBENHAVNoktober30% dyrereDet koster cirka 3.987 kr. at flyve til Santa Cruz de la Palma ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ DE LA PALMA FRA KØBENHAVNfebruar651% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santa Cruz de la Palma fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santa Cruz de la Palma?

Flyvningen fra Kastrup Lufthavn (CPH) til Santa Cruz de la Palma Lufthavn (SPC) på de Kanariske Øer tager 16 timer og 40 minutter. Du skal forvente at der er to mellemlandinger, hvor den ene er i Barcelona (BCN) og den anden er Santa Cruz de Tenerife, Tenerife Nord (TFN). Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL) er flyvetiden 17 timer og 30 minutter, med to mellemlandinger, i Las Palmas de Gran Canaria (LPA) og Amsterdam (AMS). Fra Aalborg Lufthavn er flyvetiden 17 timer og 15 minutter. Her skal du forvente to mellemlandinger i blandt andet Barcelona (BCN) og Madrid Lufthavn (MAD). Du kan med fordel booke dine flybilletter og hotel online og gerne samtidig.

Der er ingen mulighed for at flyve direkte til Santa Cruz de la Palma (SPC) fra en dansk lufthavn. Du skal forvente mindst to mellemlandinger. At der er mellemlandinger skal ikke ses som noget negativt, især ikke hvis det er en lang tur. Det giver mulighed for at komme ud og strække benene, efter at du har siddet stille i mange timer. Det betyder at turen ikke er så hård for kroppen. Det giver desuden mulighed for at lave en afstikker til en anden by, nemlig der hvor du mellemlander. Du kan med fordel bestille hotel og bil, samtidig med at du bestiller flybilletter. Der kan være mange penge at spare, ved at bestille det hele på en gang.

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Santa Cruz de la Palma fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.206 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Santa Cruz de la Palma i marts, så er det også billigt at flyve i juni. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.437 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Santa Cruz de la Palma fra Danmark, når du booker 58 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Santa Cruz de la Palma for omkring 3.058 kr., når du søger 58 dage forud. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Santa Cruz de la Palma helt ned til 1.204 kr..

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Santa Cruz de la Palma på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.352 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.145 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Santa Cruz de la Palma normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Santa Cruz de la Palma om eftermiddagen helt ned til 2.544 kr.. Fly til Santa Cruz de la Palma koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.190 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.Gode tilbud på fly til Santa Cruz de la Palma

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santa Cruz de la Palma fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
10. nov.
CPH09:25København Kastrup
21t. 05min.
1 stop
SPC06:30Santa Cruz de la Palma La Palma
21. nov.
SPC04:45Santa Cruz de la Palma La Palma
28t. 45min.
1 stop
CPH09:30København Kastrup
1.204 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. nov.
CPH08:10København Kastrup
22t. 20min.
2 stop
SPC06:30Santa Cruz de la Palma La Palma
20. nov.
SPC05:00Santa Cruz de la Palma La Palma
21t. 50min.
3 stop
CPH02:50København Kastrup
1.637 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. nov.
CPH16:30København Kastrup
14t. 50min.
1 stop
SPC07:20Santa Cruz de la Palma La Palma
21. nov.
SPC15:00Santa Cruz de la Palma La Palma
19t. 10min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup
1.745 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. nov.
CPH16:30København Kastrup
14t. 50min.
1 stop
SPC07:20Santa Cruz de la Palma La Palma
21. nov.
SPC03:45Santa Cruz de la Palma La Palma
12t. 15min.
2 stop
CPH16:00København Kastrup
2.004 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. nov.
CPH03:50København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
SPC11:25Santa Cruz de la Palma La Palma
20. nov.
SPC15:00Santa Cruz de la Palma La Palma
24t. 05min.
2 stop
CPH15:05København Kastrup
2.170 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. nov.
CPH07:05København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
SPC15:30Santa Cruz de la Palma La Palma
20. nov.
SPC04:05Santa Cruz de la Palma La Palma
33t. 40min.
2 stop
CPH13:45København Kastrup
2.185 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Santa Cruz de la Palma

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Santa Cruz de la Palma, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
11. nov.
CPH14:40København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
SPC04:35Santa Cruz de la Palma La Palma
Flere flyselskaber
20. nov.
CPH02:00København Kastrup
27t. 10min.
1 stop
SPC05:10Santa Cruz de la Palma La Palma
Ryanair
10. nov.
CPH08:10København Kastrup
22t. 20min.
2 stop
SPC06:30Santa Cruz de la Palma La Palma

Hvilke flyselskaber flyver til Santa Cruz de la Palma?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Santa Cruz de la Palma

Hvilke flyselskaber flyver til Santa Cruz de la Palma?

For fly fra Danmark til Santa Cruz de la Palma, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Lufthansa, Iberia, Ryanair og SWISS. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

SWISS-fly til Santa Cruz de la Palma

SWISS flyver omkring 1 fly til Santa Cruz de la Palma om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Zürich, hvor det bedste tilbud på en returrejse med SWISS var på 2.117 kr. (København Kastrup til Santa Cruz de la Palma). Brugerne har bedømt SWISS med 8,4/10 i over 138 anmeldelser på momondo.

Lufthansa-fly til Santa Cruz de la Palma

Lufthansa (7,2/10, 346 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Santa Cruz de la Palma med tilbud fra helt ned til 1.558 kr. retur fra Billund. Med 1 Lufthansa-fly til Santa Cruz de la Palma om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Santa Cruz de la Palma

Neden for finder du alle lufthavne i Santa Cruz de la Palma samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Santa Cruz de la Palma fra lufthavnen?

Når du skal videre fra lufthavnen til centrum af Santa Cruz de la Palma har du flere muligheder. Der går en bus, linje 500, direkte fra lufthavnen ned til centrum af Santa Cruz de la Palma. Du kan også vælge at tage en taxa. Du kan også vælge at leje en bil og hente den ved ankomst. Du kan med fordel booke den hjemmefra og gerne online, samtidig med at du bestiller dine flybilletter. Det betyder at bilen står klar når du ankommer og du ikke spilder tid med at skulle booke, når du ankommer, men kan køre med det samme.


Populære fly til Santa Cruz de la Palma

Find dine flybilletter til Santa Cruz de la Palma blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Santa Cruz de la Palma
Hurtigste flyvetid9t. 40min.
Laveste pris1.204 kr.

Visumkrav for Santa Cruz de la Palma

Der er ikke krav om visum, hvis du rejser til Santa Cruz de la Palma, De Kanariske Øer, i under 90 dage. Har du planer om at være der mere end 90 dage, skal du søge visum indenfor den første måned du er på øen. Pas er altid et krav når du rejser med fly, og husk at sørge for at det stadig er gyldigt ved afrejse og hjemrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Cruz de la Palma


De bedste oplevelser og seværdigheder i Santa Cruz de la Palma

Roque de Los Muchachos er den mest populære seværdighed i Santa Cruz de la Palma. Det er en udsigtspost med den mest spektakulære udsigt. Du kan vælge at gå derop, og her bør du huske gode vandresko og ekstra vand, eller også kan du køre derop med bil. Der er også skønne strande i Santa Cruz de la Palma som man kan besøge og nyde. Vær opmærksom på at nogle af dem er nudiststrande. Caldera de Taburiente er en smuk naturpark, som så afgjort er et besøg værd. Den ligger midt på øen. Calle O'Daly er et byområde, hvor du kan gå og nyde de smukke huse og charmerende veje. Naturen på Santa Cruz de la Palma er helt unik, og du bør ikke gå glip af en tur til Bosque de Los Tilos, en smuk naturpark med et spændende udvalg af dyr. En vandretur op til vulkanen Volcano Route bør også overvejes.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Santa Cruz de la Palma. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Santa Cruz de la Palma, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Santa Cruz de la Palma ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Santa Cruz de la Palma er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Santa Cruz de la Palma

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Santa Cruz de la Palma

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.