Find billige fly til Bologna fra 177 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bologna

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bologna

Bedste pris på enkeltbillet

177 kr.

Bedste pris på returbillet

347 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 10min.

Betjenes af

9 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bologna fra Danmark i de seneste 72 timer er 177 kr. (København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi).
Den bedste pris på en returbillet til Bologna fra Danmark i de seneste 72 timer er 347 kr. (København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi).
Det hurtigste fly til Bologna fra Danmark tager 2t. 10min. (København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi).
Der er 9 flyselskaber, som flyver til Bologna, herunder Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Bologna

Få indsigter om din flyrejse til Bologna, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bologna?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Bologna i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 824 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Bologna?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Bologna, lå på 303 kr./pr. person fra Palermo, hvilket er 72% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bologna. Hvis du vil finde de billigste priser til Bologna fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bologna på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Bologna fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.364 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Bologna er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.084 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bologna?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Bologna normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Bologna om aftenen helt ned til 1.040 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.684 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bologna?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Bologna du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 2t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Venedig Marco Polo. På den anden side tager det i gennemsnit 2t at flyve fra Billund til Venedig Marco Polo. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bologna?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Bologna fra Danmark er 45 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.258 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bologna

Find de billigste fly til disse Bologna-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bologna

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bologna

København (CPH) til Venedig Marco Polo Lufthavn (VCE)

Fly til Bologna ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Venedig Marco Polo, hvor den gennemsnitlige pris er 1.100 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA KØBENHAVNjanuar51% billigereAt flyve fra København til Bologna ​​koster i gennemsnit blot 620 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA KØBENHAVNjuli50% dyrereDet koster cirka 1.893 kr. at flyve til Bologna ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA KØBENHAVNjuli459% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bologna fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bologna

Den charmerende italienske by Bologna har alt hvad du måtte drømme om på din ferie i Italien. Med sine 400.000 indbyggere, en fascinerende arkitektur og udsøgt gastronomi gemmer der sig i denne by masser af oplevelser og aktiviteter hele året rundt.

Forår og sommer er de mest populære tidspunkter at rejse til Bologna på, hvor det stabile og lune klima lokker rejsende til fra hele verden. Juli og august er de varmeste måneder på året, og det er også i juli du finder de dyreste flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bologna, marts 2018).

 

 

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bologna?

Firenze Peretola Lufthavn, Parma Lufthavn, Verona Lufthavn, Pisa Galileo Galilei Lufthavn eller Venedig Marco Polo Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Bologna.

Findes der en billigere måde at flyve til Bologna på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Bologna Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 729 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn?

Priser for fly til Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn er 11 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Bologna

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bologna fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
12. jan.
CPH08:40København Kastrup
2t. 10min.
BLQ10:50Bologna Guglielmo Marconi
15. jan.
BLQ13:15Bologna Guglielmo Marconi
2t. 15min.
CPH15:30København Kastrup
Ryanair
12. jan.
CPH08:40København Kastrup
2t. 10min.
BLQ10:50Bologna Guglielmo Marconi
14. jan.
BLQ06:50Bologna Guglielmo Marconi
2t. 15min.
CPH09:05København Kastrup
Ryanair
12. jan.
CPH08:40København Kastrup
2t. 10min.
BLQ10:50Bologna Guglielmo Marconi
14. jan.
BLQ06:50Bologna Guglielmo Marconi
2t. 15min.
CPH09:05København Kastrup
Ryanair
8. dec.
CPH08:40København Kastrup
2t. 10min.
BLQ10:50Bologna Guglielmo Marconi
10. dec.
BLQ06:50Bologna Guglielmo Marconi
2t. 15min.
CPH09:05København Kastrup
Ryanair
12. jan.
CPH08:40København Kastrup
2t. 10min.
BLQ10:50Bologna Guglielmo Marconi
15. jan.
BLQ17:30Bologna Guglielmo Marconi
17t. 15min.
1 stop
CPH10:45København Kastrup
Flere flyselskaber
12. jan.
CPH08:40København Kastrup
2t. 10min.
BLQ10:50Bologna Guglielmo Marconi
15. jan.
BLQ11:20Bologna Guglielmo Marconi
9t. 05min.
1 stop
CPH20:25København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Bologna

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bologna, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair, Scandinavian Airlines og Wizz Air
Ryanair
16. feb.
CPH08:40København Kastrup
2t. 10min.
BLQ10:50Bologna Guglielmo Marconi
Wizz Air
16. feb.
CPH14:50København Kastrup
5t. 20min.
1 stop
BLQ20:10Bologna Guglielmo Marconi
Wizz Air
15. jan.
CPH14:50København Kastrup
5t. 20min.
1 stop
BLQ20:10Bologna Guglielmo Marconi

Hvordan rejser jeg rundt i Bologna

Det er nemt at tage bussen rundt i Bologna. En enkeltbillet koster ca. 10 kr. og en dagsbillet koster 38 kr. Du kan også komme rundt med taxa, som er billigere end i Danmark. Startgebyret på taxaturen i Bologna er 30 kr., og den normale kilometerpris er på omkring 9 kr. Derfor skal du regne med at betale ca. 75 kr. for en tur på fem kilometer i Bologna, men prisen afhænger naturligvis også af tidspunktet på dagen og trafikken.

Du kan også vælge den grønne løsning og leje en bycykel, som plejer at koste ca. 112 kr. om dagen, alt efter hvilket firma du vælger. Men du kan også sagtens blot gå rundt i centrum af denne norditalienske by, hvor der ikke er stor afstand mellem seværdigheder, restauranter og hoteller i hjertet af byen.


Visumkrav for Bologna

Du behøver ikke visum, hvis du opholder dig i mindre end 90 dage i Bologna. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, og her må du godt rejse med danske provisoriske pas, danske forlængede pas samt EU-nødpas. Det er dog altid en god idé at tjekke den seneste information vedrørende pas og visum på Udenrigsministeriets side.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bologna

Hvordan får man den billigste flybillet til Bologna?

Sommermånederne er højsæson og det dyreste tidspunkt at rejse til Bologna på. Skal du rejse billigere skal du derfor kigge efter flybilletter uden for denne periode, som f.eks. april der er årets billigste måned i følge vores statistik. Bestil dine billetter ca. 56-60 dage før afrejse, som er det billigste tidspunkt at booke på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bologna, marts 2018).

Hvad skal man se i Bologna?

Der er mange interessante kirker i Bologna som f.eks. Santo Stefano, San Domenico og San Petronio. Du kan også tage på markedet på pladsen Piazza Mercato med over 400 stande, der også ligger ved siden af den hyggelige Montagnol Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Du kan tage gratis til lægen og på hospitalet i Bologna i tilfælde af akut sygdom, hvis du har det blå sygesikringsbevis. Det anbefales dog altid at have en privat rejseforsikring når du rejser udenlands, så du også er dækket i tilfælde af mistet bagage, hjemtransport, retshjælp mm.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, man kan uden problemer drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Bologna?

Drikkepenge er ikke obligatorisk, men hvis du er tilfreds med servicen, så kan du lægge 10 %. I nogle tilfælde kan du få en regning med et ”servizio”-gebyr på 10 %. Hvis dette er tilfældet, så er drikkepengene allerede sat på regningen, og du behøver ikke at lægge mere.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er fire centrale shoppinggader i Bologna. Gå på eventyr på Via dell’Indipendenza, Via Ugo Bassi, Via Rizzoli og Via D’Azegnio, hvor du finder alt i italiensk designertøj, antikke butikker og boghandlere. Markedet Mercato delle Erbe ligger også på Via Ugo Bassi, hvor du kan nyde frisk frugt og lækre grøntsager. Shoppingcentrene ligger i udkanten af byen, man du finder også både Armani og Gucci på den eksklusive Via dell’Archginnasio.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bologna?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Bologna, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Bologna, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Bologna med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Bologna med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bologna?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Bologna.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bologna lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Bologna er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bologna på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.