Find billige flybilletter til Bologna

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Bologna (BLQ)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bologna. De nuværende restriktioner til Bologna er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Bologna

Find de billigste fly til disse Bologna-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bologna

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bologna

København (CPH) til Parma (PMF)

Fly til Bologna ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Parma, hvor den gennemsnitlige pris er 1.006 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA KØBENHAVNjanuar40% billigereAt flyve fra København til Bologna ​​koster i gennemsnit blot 634 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA KØBENHAVNjuli49% dyrereDet koster cirka 1.570 kr. at flyve til Bologna ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA KØBENHAVNoktober223% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bologna fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bologna?

Den charmerende italienske by Bologna har alt hvad du måtte drømme om på din ferie i Italien. Med sine 400.000 indbyggere, en fascinerende arkitektur og udsøgt gastronomi gemmer der sig i denne by masser af oplevelser og aktiviteter hele året rundt.

Forår og sommer er de mest populære tidspunkter at rejse til Bologna på, hvor det stabile og lune klima lokker rejsende til fra hele verden. Juli og august er de varmeste måneder på året, og det er også i juli du finder de dyreste flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bologna, marts 2018).

 

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Bologna?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Bologna, lå på 117 kr./pr. person fra Göteborg, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bologna. Hvis du vil finde de billigste priser til Bologna fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bologna?

Hvis du ikke kan flyve til Bologna i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Bologna i november har en gennemsnitlig pris på omkring 751 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bologna?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Bologna 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Bologna for 1.052 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Bologna udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Bologna for 708 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bologna på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Bologna på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 856 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Bologna for omkring 1.424 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bologna?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bologna, hvor du kan finde priser helt ned til 917 kr.. Hvis du flyver fra Bologna om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Bologna, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.539 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bologna?

Lufthavn: Firenze Peretola, Lufthavn: Parma, Lufthavn: Verona, Lufthavn: Pisa Galileo Galilei eller Lufthavn: Venedig Marco Polo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Bologna.

Findes der en billigere måde at flyve til Bologna på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Bologna Lufthavn: Pisa Galileo Galilei, hvor gennemsnitsprisen er 1.419 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bologna?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Bologna. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Fra 9. januar har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Bologna nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Bologna Guglielmo Marconi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bologna Guglielmo Marconi fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
1. apr.
13:25København Kastrup
5t. 00min.
1 stop
18:25Bologna Guglielmo Marconi
12. apr.
14:10Bologna Guglielmo Marconi
4t. 40min.
1 stop
18:50København Kastrup
1.207 kr.
Find lignende
Lufthansa
18. maj
10:55København Kastrup
6t. 10min.
2 stop
17:05Bologna Guglielmo Marconi
1. jun.
06:40Bologna Guglielmo Marconi
3t. 35min.
1 stop
10:15København Kastrup
1.115 kr.
Find lignende
Lufthansa
26. mar.
02:50København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
10:15Bologna Guglielmo Marconi
6. apr.
06:40Bologna Guglielmo Marconi
3t. 35min.
1 stop
10:15København Kastrup
1.225 kr.
Find lignende
Lufthansa
2. apr.
02:40København Kastrup
7t. 30min.
1 stop
10:10Bologna Guglielmo Marconi
11. apr.
14:40Bologna Guglielmo Marconi
3t. 50min.
1 stop
18:30København Kastrup
Lufthansa
1. apr.
02:40København Kastrup
7t. 30min.
1 stop
10:10Bologna Guglielmo Marconi
11. apr.
14:40Bologna Guglielmo Marconi
3t. 50min.
1 stop
18:30København Kastrup
Lufthansa
30. mar.
08:50København Kastrup
10t. 25min.
2 stop
19:15Bologna Guglielmo Marconi
7. apr.
02:30Bologna Guglielmo Marconi
4t. 05min.
1 stop
06:35København Kastrup
1.121 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bologna Guglielmo Marconi

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Bologna, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Blue Air
Flere flyselskaber
16. mar.
02:00København Kastrup
12t. 55min.
2 stop
14:55Bologna Guglielmo Marconi
2.217 kr.
Find lignende
Air France
16. mar.
11:10København Kastrup
18t. 25min.
1 stop
05:35Bologna Guglielmo Marconi
1.071 kr.
Find lignende
Air France
15. mar.
11:10København Kastrup
18t. 25min.
1 stop
05:35Bologna Guglielmo Marconi
2.050 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Bologna?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Bologna

Der er direkte fly til Bologna fra København med SAS Scandinavian Airlines og Ryanair. Der er ingen direkte fly til Bologna fra Billund, men du kan komme til den italienske by fra både Aalborg og Billund med mellemlanding. Derudover tilbyder både Lufthansa og easyJet også flyvninger til Bologna.


Lufthavne tæt på Bologna

Herunder finder du alle lufthavne i Bologna samt afstand til centrum

Bologna Lufthavn (BLQ) er byens eneste lufthavn. Den ligger ca. 6 km. fra Bologna hovedbanegård, som er beliggende i centrum af byen. Du kan ikke tage med tog fra lufthavnen, men du kan tage en Aerobus, der tilbagelægger turen til Bologna på ca. 25 minutter, og en billet koster omkring 45 kr.


Populære fly til Bologna

Find dine flybilletter til Bologna blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bologna
Korteste rejsetid
2t. 05min.
Laveste pris
709 kr.
Fly fra Billund til Bologna
Korteste rejsetid
4t. 45min.
Laveste pris
1.386 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bologna?

Det er nemt at tage bussen rundt i Bologna. En enkeltbillet koster ca. 10 kr. og en dagsbillet koster 38 kr. Du kan også komme rundt med taxa, som er billigere end i Danmark. Startgebyret på taxaturen i Bologna er 30 kr., og den normale kilometerpris er på omkring 9 kr. Derfor skal du regne med at betale ca. 75 kr. for en tur på fem kilometer i Bologna, men prisen afhænger naturligvis også af tidspunktet på dagen og trafikken.

Du kan også vælge den grønne løsning og leje en bycykel, som plejer at koste ca. 112 kr. om dagen, alt efter hvilket firma du vælger. Men du kan også sagtens blot gå rundt i centrum af denne norditalienske by, hvor der ikke er stor afstand mellem seværdigheder, restauranter og hoteller i hjertet af byen.


Kan man rejse til Bologna uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, hvis du opholder dig i mindre end 90 dage i Bologna. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, og her må du godt rejse med danske provisoriske pas, danske forlængede pas samt EU-nødpas. Det er dog altid en god idé at tjekke den seneste information vedrørende pas og visum på Udenrigsministeriets side.


Tips og gode råd til Bologna

Hvordan får man den billigste flybillet til Bologna?

Sommermånederne er højsæson og det dyreste tidspunkt at rejse til Bologna på. Skal du rejse billigere skal du derfor kigge efter flybilletter uden for denne periode, som f.eks. april der er årets billigste måned i følge vores statistik. Bestil dine billetter ca. 56-60 dage før afrejse, som er det billigste tidspunkt at booke på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bologna, marts 2018).

Hvad skal man se i Bologna?

Der er mange interessante kirker i Bologna som f.eks. Santo Stefano, San Domenico og San Petronio. Du kan også tage på markedet på pladsen Piazza Mercato med over 400 stande, der også ligger ved siden af den hyggelige Montagnol Park.

Aktiviteter for børn

Har du børnene med på ferie i Bologna kan du tage dem med en tur på middelaldermuseet Museo Civico Medievale eller det zoologiske museum Collezione di Zoologia, som er interessante besøg for både børn og voksne.

Skal man købe rejseforsikring?

Du kan tage gratis til lægen og på hospitalet i Bologna i tilfælde af akut sygdom, hvis du har det blå sygesikringsbevis. Det anbefales dog altid at have en privat rejseforsikring når du rejser udenlands, så du også er dækket i tilfælde af mistet bagage, hjemtransport, retshjælp mm.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, man kan uden problemer drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Bologna?

Drikkepenge er ikke obligatorisk, men hvis du er tilfreds med servicen, så kan du lægge 10 %. I nogle tilfælde kan du få en regning med et servizio-gebyr på 10 %. Hvis dette er tilfældet, så er drikkepengene allerede sat på regningen, og du behøver ikke at lægge mere.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er fire centrale shoppinggader i Bologna. Gå på eventyr på Via dell’Indipendenza, Via Ugo Bassi, Via Rizzoli og Via D’Azegnio, hvor du finder alt i italiensk designertøj, antikke butikker og boghandlere. Markedet Mercato delle Erbe ligger også på Via Ugo Bassi, hvor du kan nyde frisk frugt og lækre grøntsager. Shoppingcentrene ligger i udkanten af byen, man du finder også både Armani og Gucci på den eksklusive Via dell’Archginnasio.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class