Find billige flybilletter til Bologna

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Bologna (BLQ)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bologna. De nuværende restriktioner til Bologna er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bologna

Find de billigste fly til disse Bologna-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Bologna

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Bologna

Billund (BLL) til Pisa (PSA)

Fly til Bologna ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Pisa Galileo Galilei, hvor den gennemsnitlige pris er 1.057 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA BILLUNDmarts17% billigereAt flyve fra Billund til Bologna ​​koster i gennemsnit blot 1.284 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA BILLUNDjuli21% dyrereDet koster cirka 1.881 kr. at flyve til Bologna ​​fra Billund i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA BILLUNDoktober231% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bologna fra Billund i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bologna?

Den charmerende italienske by Bologna har alt hvad du måtte drømme om på din ferie i Italien. Med sine 400.000 indbyggere, en fascinerende arkitektur og udsøgt gastronomi gemmer der sig i denne by masser af oplevelser og aktiviteter hele året rundt.

Forår og sommer er de mest populære tidspunkter at rejse til Bologna på, hvor det stabile og lune klima lokker rejsende til fra hele verden. Juli og august er de varmeste måneder på året, og det er også i juli du finder de dyreste flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bologna, marts 2018).

 

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Bologna?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Bologna, lå på 222 kr./pr. person fra Berlin, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bologna. Hvis du vil finde de billigste priser til Bologna fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bologna?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Bologna i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 768 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bologna?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Bologna fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.075 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Bologna udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Bologna for 138 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bologna på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Bologna fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 876 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Bologna er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.455 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bologna?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Bologna normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Bologna om formiddagen helt ned til 934 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.600 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bologna?

Lufthavn: Firenze Peretola, Lufthavn: Parma, Lufthavn: Verona, Lufthavn: Pisa Galileo Galilei eller Lufthavn: Venedig Marco Polo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Bologna.

Findes der en billigere måde at flyve til Bologna på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Bologna Lufthavn: Pisa Galileo Galilei, hvor gennemsnitsprisen er 1.385 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bologna?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Bologna. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Bologna nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bologna Guglielmo Marconi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bologna Guglielmo Marconi fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
19. sep.
CPH09:15København Kastrup
2t. 05min.
BLQ11:20Bologna Guglielmo Marconi
22. sep.
BLQ12:25Bologna Guglielmo Marconi
2t. 05min.
CPH14:30København Kastrup
Ryanair
19. sep.
CPH09:15København Kastrup
2t. 05min.
BLQ11:20Bologna Guglielmo Marconi
22. sep.
BLQ12:25Bologna Guglielmo Marconi
2t. 05min.
CPH14:30København Kastrup
Ryanair
13. aug.
CPH18:20København Kastrup
2t. 05min.
BLQ20:25Bologna Guglielmo Marconi
20. aug.
BLQ15:45Bologna Guglielmo Marconi
2t. 05min.
CPH17:50København Kastrup
Ryanair
19. sep.
CPH09:15København Kastrup
2t. 05min.
BLQ11:20Bologna Guglielmo Marconi
22. sep.
BLQ12:25Bologna Guglielmo Marconi
2t. 05min.
CPH14:30København Kastrup
Ryanair
19. sep.
CPH09:15København Kastrup
2t. 05min.
BLQ11:20Bologna Guglielmo Marconi
22. sep.
BLQ12:25Bologna Guglielmo Marconi
2t. 05min.
CPH14:30København Kastrup
Ryanair
20. aug.
CPH18:20København Kastrup
2t. 05min.
BLQ20:25Bologna Guglielmo Marconi
1. sep.
BLQ12:25Bologna Guglielmo Marconi
2t. 05min.
CPH14:30København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Bologna Guglielmo Marconi

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Bologna, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
11. aug.
CPH14:55København Kastrup
2t. 05min.
BLQ17:00Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
20. aug.
CPH18:20København Kastrup
2t. 05min.
BLQ20:25Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
8. aug.
CPH13:00København Kastrup
2t. 05min.
BLQ15:05Bologna Guglielmo Marconi

Hvilke flyselskaber flyver til Bologna?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Bologna

Der er direkte fly til Bologna fra København med SAS Scandinavian Airlines og Ryanair. Der er ingen direkte fly til Bologna fra Billund, men du kan komme til den italienske by fra både Aalborg og Billund med mellemlanding. Derudover tilbyder både Lufthansa og easyJet også flyvninger til Bologna.


Lufthavne tæt på Bologna

Herunder finder du alle lufthavne i Bologna samt afstand til centrum

Bologna Lufthavn (BLQ) er byens eneste lufthavn. Den ligger ca. 6 km. fra Bologna hovedbanegård, som er beliggende i centrum af byen. Du kan ikke tage med tog fra lufthavnen, men du kan tage en Aerobus, der tilbagelægger turen til Bologna på ca. 25 minutter, og en billet koster omkring 45 kr.


Populære fly til Bologna

Find dine flybilletter til Bologna blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Bologna
Korteste rejsetid
2t. 10min.
Laveste pris
145 kr.
Fly fra København til Bologna
Korteste rejsetid
2t. 05min.
Laveste pris
208 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bologna?

Det er nemt at tage bussen rundt i Bologna. En enkeltbillet koster ca. 10 kr. og en dagsbillet koster 38 kr. Du kan også komme rundt med taxa, som er billigere end i Danmark. Startgebyret på taxaturen i Bologna er 30 kr., og den normale kilometerpris er på omkring 9 kr. Derfor skal du regne med at betale ca. 75 kr. for en tur på fem kilometer i Bologna, men prisen afhænger naturligvis også af tidspunktet på dagen og trafikken.

Du kan også vælge den grønne løsning og leje en bycykel, som plejer at koste ca. 112 kr. om dagen, alt efter hvilket firma du vælger. Men du kan også sagtens blot gå rundt i centrum af denne norditalienske by, hvor der ikke er stor afstand mellem seværdigheder, restauranter og hoteller i hjertet af byen.


Kan man rejse til Bologna uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, hvis du opholder dig i mindre end 90 dage i Bologna. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, og her må du godt rejse med danske provisoriske pas, danske forlængede pas samt EU-nødpas. Det er dog altid en god idé at tjekke den seneste information vedrørende pas og visum på Udenrigsministeriets side.


Tips og gode råd til Bologna

Hvordan får man den billigste flybillet til Bologna?

Sommermånederne er højsæson og det dyreste tidspunkt at rejse til Bologna på. Skal du rejse billigere skal du derfor kigge efter flybilletter uden for denne periode, som f.eks. april der er årets billigste måned i følge vores statistik. Bestil dine billetter ca. 56-60 dage før afrejse, som er det billigste tidspunkt at booke på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bologna, marts 2018).

Hvad skal man se i Bologna?

Der er mange interessante kirker i Bologna som f.eks. Santo Stefano, San Domenico og San Petronio. Du kan også tage på markedet på pladsen Piazza Mercato med over 400 stande, der også ligger ved siden af den hyggelige Montagnol Park.

Aktiviteter for børn

Har du børnene med på ferie i Bologna kan du tage dem med en tur på middelaldermuseet Museo Civico Medievale eller det zoologiske museum Collezione di Zoologia, som er interessante besøg for både børn og voksne.

Skal man købe rejseforsikring?

Du kan tage gratis til lægen og på hospitalet i Bologna i tilfælde af akut sygdom, hvis du har det blå sygesikringsbevis. Det anbefales dog altid at have en privat rejseforsikring når du rejser udenlands, så du også er dækket i tilfælde af mistet bagage, hjemtransport, retshjælp mm.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, man kan uden problemer drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Bologna?

Drikkepenge er ikke obligatorisk, men hvis du er tilfreds med servicen, så kan du lægge 10 %. I nogle tilfælde kan du få en regning med et servizio-gebyr på 10 %. Hvis dette er tilfældet, så er drikkepengene allerede sat på regningen, og du behøver ikke at lægge mere.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er fire centrale shoppinggader i Bologna. Gå på eventyr på Via dell’Indipendenza, Via Ugo Bassi, Via Rizzoli og Via D’Azegnio, hvor du finder alt i italiensk designertøj, antikke butikker og boghandlere. Markedet Mercato delle Erbe ligger også på Via Ugo Bassi, hvor du kan nyde frisk frugt og lækre grøntsager. Shoppingcentrene ligger i udkanten af byen, man du finder også både Armani og Gucci på den eksklusive Via dell’Archginnasio.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class