Find billige fly til Bologna

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 21.8
søn. 28.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bologna

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bologna

Bedste pris på enkeltbillet

95 kr.

Bedste pris på returbillet

153 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 05min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bologna fra Danmark i de seneste 72 timer er 95 kr. (Billund til Bologna Guglielmo Marconi).
Den bedste pris på en returbillet til Bologna fra Danmark i de seneste 72 timer er 153 kr. (Billund til Bologna Guglielmo Marconi).
Det hurtigste fly til Bologna fra Danmark tager 2t. 05min. (København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Bologna, herunder Air Serbia, Ryanair og Wizz Air.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bologna

Find de billigste fly til disse Bologna-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bologna

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bologna

København (CPH) til Lufthavn: Venedig Treviso (TSF)

Fly til Bologna ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Venedig Treviso, hvor den gennemsnitlige pris er 1.349 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA KØBENHAVNfebruar39% billigereAt flyve fra København til Bologna ​​koster i gennemsnit blot 867 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA KØBENHAVNjuli73% dyrereDet koster cirka 2.470 kr. at flyve til Bologna ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BOLOGNA FRA KØBENHAVNjuli519% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bologna fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bologna?

Den charmerende italienske by Bologna har alt hvad du måtte drømme om på din ferie i Italien. Med sine 400.000 indbyggere, en fascinerende arkitektur og udsøgt gastronomi gemmer der sig i denne by masser af oplevelser og aktiviteter hele året rundt.

Forår og sommer er de mest populære tidspunkter at rejse til Bologna på, hvor det stabile og lune klima lokker rejsende til fra hele verden. Juli og august er de varmeste måneder på året, og det er også i juli du finder de dyreste flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bologna, marts 2018).

 

 

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Bologna, lå på 53 kr./pr. person fra Palma de Mallorca, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bologna. Hvis du vil finde de billigste priser til Bologna fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Bologna i februar, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 955 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Bologna fra Danmark er 43 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.431 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Bologna udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Bologna for 153 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Bologna fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.448 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Bologna er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.887 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Bologna normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Bologna om aftenen helt ned til 1.011 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.028 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Lufthavn: Firenze Peretola, Lufthavn: Parma, Lufthavn: Verona, Lufthavn: Pisa Galileo Galilei eller Lufthavn: Venedig Marco Polo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Bologna.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Bologna Lufthavn: Verona, hvor gennemsnitsprisen er 1.730 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Bologna

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bologna fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
9. okt.
BLL18:00Billund
2t. 10min.
BLQ20:10Bologna Guglielmo Marconi
12. okt.
BLQ02:00Bologna Guglielmo Marconi
2t. 10min.
BLL04:10Billund
Ryanair
9. okt.
BLL18:00Billund
2t. 10min.
BLQ20:10Bologna Guglielmo Marconi
12. okt.
BLQ02:00Bologna Guglielmo Marconi
2t. 10min.
BLL04:10Billund
Ryanair
7. sep.
BLL04:35Billund
2t. 10min.
BLQ06:45Bologna Guglielmo Marconi
11. sep.
BLQ15:25Bologna Guglielmo Marconi
2t. 10min.
BLL17:35Billund
Ryanair
4. nov.
BLL12:35Billund
2t. 10min.
BLQ14:45Bologna Guglielmo Marconi
7. nov.
BLQ04:25Bologna Guglielmo Marconi
2t. 10min.
BLL06:35Billund
Ryanair
7. sep.
BLL04:35Billund
2t. 10min.
BLQ06:45Bologna Guglielmo Marconi
12. sep.
BLQ16:15Bologna Guglielmo Marconi
16t. 30min.
1 stop
BLL08:45Billund
Ryanair
9. okt.
BLL02:15Billund
15t. 10min.
1 stop
BLQ17:25Bologna Guglielmo Marconi
12. okt.
BLQ02:00Bologna Guglielmo Marconi
2t. 10min.
BLL04:10Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Bologna

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bologna, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Wizz Air
Ryanair
7. sep.
BLL04:35Billund
2t. 10min.
BLQ06:45Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
4. sep.
BLL18:00Billund
2t. 10min.
BLQ20:10Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
24. sep.
CPH14:55København Kastrup
2t. 05min.
BLQ17:00Bologna Guglielmo Marconi

Hvilke flyselskaber flyver til Bologna?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bologna

Hvilke flyselskaber flyver til Bologna?

Ryanair, Lufthansa, Scandinavian Airlines og KLM er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Bologna regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Bologna med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Air France-fly til Bologna

9 Air France-fly flyver til Bologna i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Paris Charles De Gaulle til Bologna, der er den mest populære rute, som Air France har til Bologna. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air France-fly til Bologna, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 556 kr. og afgik fra Billund. Air France er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 214 af vores brugere.

KLM-fly til Bologna

Flytilbud med KLM til Bologna begynder fra 922 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Aalborg. I en normal uge er flypriserne med KLM oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Amsterdam Schiphol er det mest populære afgangssted med KLM til Bologna, så generelt er der større tilgængelighed. KLM har fået en bedømmelse på 7,6/10 i 154 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Bologna

Neden for finder du alle lufthavne i Bologna samt deres afstand til centrum

Bologna Lufthavn (BLQ) er byens eneste lufthavn. Den ligger ca. 6 km. fra Bologna hovedbanegård, som er beliggende i centrum af byen. Du kan ikke tage med tog fra lufthavnen, men du kan tage en Aerobus, der tilbagelægger turen til Bologna på ca. 25 minutter, og en billet koster omkring 45 kr.


Populære fly til Bologna

Find dine flybilletter til Bologna blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bologna
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris372 kr.
Fly fra Billund til Bologna
Hurtigste flyvetid2t. 10min.
Laveste pris153 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Bologna

Det er nemt at tage bussen rundt i Bologna. En enkeltbillet koster ca. 10 kr. og en dagsbillet koster 38 kr. Du kan også komme rundt med taxa, som er billigere end i Danmark. Startgebyret på taxaturen i Bologna er 30 kr., og den normale kilometerpris er på omkring 9 kr. Derfor skal du regne med at betale ca. 75 kr. for en tur på fem kilometer i Bologna, men prisen afhænger naturligvis også af tidspunktet på dagen og trafikken.

Du kan også vælge den grønne løsning og leje en bycykel, som plejer at koste ca. 112 kr. om dagen, alt efter hvilket firma du vælger. Men du kan også sagtens blot gå rundt i centrum af denne norditalienske by, hvor der ikke er stor afstand mellem seværdigheder, restauranter og hoteller i hjertet af byen.


Visumkrav for Bologna

Du behøver ikke visum, hvis du opholder dig i mindre end 90 dage i Bologna. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, og her må du godt rejse med danske provisoriske pas, danske forlængede pas samt EU-nødpas. Det er dog altid en god idé at tjekke den seneste information vedrørende pas og visum på Udenrigsministeriets side.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bologna


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bologna

Sommermånederne er højsæson og det dyreste tidspunkt at rejse til Bologna på. Skal du rejse billigere skal du derfor kigge efter flybilletter uden for denne periode, som f.eks. april der er årets billigste måned i følge vores statistik. Bestil dine billetter ca. 56-60 dage før afrejse, som er det billigste tidspunkt at booke på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bologna, marts 2018).

Der er mange interessante kirker i Bologna som f.eks. Santo Stefano, San Domenico og San Petronio. Du kan også tage på markedet på pladsen Piazza Mercato med over 400 stande, der også ligger ved siden af den hyggelige Montagnol Park.

Du kan tage gratis til lægen og på hospitalet i Bologna i tilfælde af akut sygdom, hvis du har det blå sygesikringsbevis. Det anbefales dog altid at have en privat rejseforsikring når du rejser udenlands, så du også er dækket i tilfælde af mistet bagage, hjemtransport, retshjælp mm.

Ja, man kan uden problemer drikke vand fra hanen.

Drikkepenge er ikke obligatorisk, men hvis du er tilfreds med servicen, så kan du lægge 10 %. I nogle tilfælde kan du få en regning med et ”servizio”-gebyr på 10 %. Hvis dette er tilfældet, så er drikkepengene allerede sat på regningen, og du behøver ikke at lægge mere.

Der er fire centrale shoppinggader i Bologna. Gå på eventyr på Via dell’Indipendenza, Via Ugo Bassi, Via Rizzoli og Via D’Azegnio, hvor du finder alt i italiensk designertøj, antikke butikker og boghandlere. Markedet Mercato delle Erbe ligger også på Via Ugo Bassi, hvor du kan nyde frisk frugt og lækre grøntsager. Shoppingcentrene ligger i udkanten af byen, man du finder også både Armani og Gucci på den eksklusive Via dell’Archginnasio.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Bologna, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Bologna, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Bologna med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Bologna.

Prisagenter på fly til Bologna er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Bologna

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Bologna

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.