Find billige flybilletter til Wien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Wien. De nuværende restriktioner til Wien er baseret på Østrig rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Østrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Wien

Find de billigste fly til disse Wien-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Wien

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Wien

København (CPH) til Wien (VIE)

Fly til Wien ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Wien-Schwechat, hvor den gennemsnitlige pris er 769 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WIEN FRA KØBENHAVNjanuar25% billigereAt flyve fra København til Wien ​​koster i gennemsnit blot 574 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WIEN FRA KØBENHAVNdecember18% dyrereDet koster cirka 903 kr. at flyve til Wien ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WIEN FRA KØBENHAVNdecember211% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Wien fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Wien?

Sommermånederne juni, juli og august anses for at være de bedste måneder at rejse til Wien i, da det er her solen står højest på himlen, dagene er længst og gaderne fulde af liv. Både forår og efterår er dog også meget smukke måneder at opleve byen på, og med en stadig mild temperatur.

Wienervals, Donau, klassisk musik, UNESCO-fredninger samt kultur i stride strømme – Wien har sin egen signatur.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Wien?

  Brugere, der bestiller rejser til Wien fra Malmø, har fundet fly, der er 91% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Wien. Hvis du vil finde den billigste pris til Wien fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Wien?

  marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Wien med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 606 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Wien?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Wien 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Wien for 769 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Wien fra Danmark helt ned til 120 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Wien på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Wien er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 808 kr.. Fly fra Danmark til Wien på en mandag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 937 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Wien?

  Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Wien, hvor du kan finde priser helt ned til 735 kr.. Hvis du flyver fra Wien om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Wien på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 944 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Wien?

  Lufthavn: Graz-Thalerhof kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Wien.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Wien på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Wien Lufthavn: Graz-Thalerhof, hvor gennemsnitsprisen er 2.147 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Wien?

På nuværende tidspunkt inkluderer Østrig rejserestriktioner rejser til Wien. Indrejserestriktioner

Østrig har åbnet sine grænser for rejsende der ankommer fra Schengenområdet eller Andorra, Monaco, San Marino og Vatikanet. Rejser fra lande uden for EØS er dog fortsat begrænset for rejsende, der ikke er statsborgere i et EU/Schengen-land, og flyvninger er fortsat suspenderet fra visse områder. Østrig har begrænset alle flyvninger fra Storbritannien og Sydafrika indtil den 7. marts. Østrigske statsborgere, fastboende udlændinge, indehavere af D-visum og EØS-statsborgere og deres nærmeste familiemedlemmer kan stadig rejse ind i Østrig. Diplomater, humanitære hjælpearbejdere, forretningsrejsende, sundhedspersonale og medlemmer af nød-/rednings-/ambulancepersonale kan også rejse ind i landet, og rejsende med et fly der forbinder dem med det samme, kan rejse gennem landet.

Karantænekrav

. Alle rejsende, der ankommer til Østrig fra andre lande end Australien, Finland, Irland, Island, Japan, New Zealand, Norge, Sydkorea, Uruguay og Vatikanstaten skal gå i karantæne i 10 dage efter ankomst til Østrig. Østrigske statsborgere uden gyldig lægeattest kan rejse ind i landet, men skal isolere sig selv i 10 dage. Coronavirus-test, som giver lægeattest, tilbydes for EUR 120 per test ved ankomst til lufthavnene i Wien og Salzburg for rejsende med gyldig østrigsk opholdstilladelse. Rejsende kan fremlægge et negativt testresultat for at forkorte den selvisolerende periode. Fra den 19. december skal alle rejsende, der ankommer til Østrig fra Storbritannien, være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Østrig. De har mulighed for at foretage PCR-test eller antigentest efter fem dage efter ankomsten for egen regning. Hvis resultatet er negativt, behøver de ikke længere at blive i karantæne. De skal udfylde og underskrive en karantæneformular, ideelt før de rejser, og de skal aflevere den ved ankomsten.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Østrig uden lægeattest, er tilladt, hvis de kan bevise at de netop er i transit.

Hvis du planlægger rejser til Wien nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Wien

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Wien fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
2. sep.
BLL12:20Billund
1t. 50min.
VIE14:10Wien-Schwechat
9. sep.
VIE08:35Wien-Schwechat
1t. 55min.
BLL10:30Billund
Ryanair
26. aug.
BLL12:20Billund
1t. 50min.
VIE14:10Wien-Schwechat
2. sep.
VIE10:05Wien-Schwechat
1t. 50min.
BLL11:55Billund
Ryanair
19. aug.
BLL12:20Billund
1t. 50min.
VIE14:10Wien-Schwechat
22. aug.
VIE13:50Wien-Schwechat
1t. 50min.
BLL15:40Billund
Ryanair
29. sep.
CPH05:20København Kastrup
1t. 45min.
VIE07:05Wien-Schwechat
4. okt.
VIE07:30Wien-Schwechat
1t. 40min.
CPH09:10København Kastrup
Ryanair
15. sep.
CPH05:20København Kastrup
1t. 45min.
VIE07:05Wien-Schwechat
22. sep.
VIE03:15Wien-Schwechat
1t. 40min.
CPH04:55København Kastrup
Ryanair
2. sep.
BLL12:20Billund
1t. 50min.
VIE14:10Wien-Schwechat
9. sep.
VIE10:05Wien-Schwechat
1t. 50min.
BLL11:55Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Wien

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Wien, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
8. aug.
BLL16:05Billund
1t. 50min.
VIE17:55Wien-Schwechat
Ryanair
29. aug.
BLL16:05Billund
1t. 50min.
VIE17:55Wien-Schwechat
Ryanair
10. sep.
CPH09:35København Kastrup
1t. 45min.
VIE11:20Wien-Schwechat

Hvilke flyselskaber flyver til Wien?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Wien

Der er mange typer af flyselskaber at vælge imellem når du skal til Wien, hvad end det er lavprisselskaber som Norwegian og Air Berlin, klassiske udbydere som KLM og SAS eller lokale selskaber som Tyrolean Airways og Niki. Du kan eksempelvis rejse med direkte fly til Wien med Austrian Airlines fra København på en tur, der varer ca. 1 time og 45 minutter.


Lufthavne i nærheden af Wien

Neden for finder du alle lufthavne i Wien samt deres afstand til centrum

Med over 24 millioner passagerer om året er Wien Lufthavn en international hub med hele 4 terminaler. To populære og hurtige togforbindelser samt en lufthavnsbusrute er de fleste turisters sikre valg ind til centrum.

Toglinje S7 er billigst til en pris på ca. 30 DKK og en rejsetid på omkring 26 minutter, mens CAT City Airport Train er hurtigst med en rejsetid på 16 minutter til en pris på omkring 83 DKK (Information tjekket 11/06/2017).


Populære fly til Wien

Find dine flybilletter til Wien blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Wien
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris139 kr.
Fly fra København til Wien
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris177 kr.
Fly fra Aarhus til Wien
Hurtigste flyvetid3t. 55min.
Laveste pris436 kr.
Fly fra Aalborg til Wien
Hurtigste flyvetid3t. 20min.
Laveste pris606 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Wien?

Som i de fleste andre storbyer, så ser man også bedst bykernen i Wien til fods. Det specielle ved Wien er dog, at den er er opdelt i to med Donau-floden i mellem. Størstedelen af byen ligger på den vestlige side af floden, og det er også der, du typisk vil opholde dig mest.

Når du skal ud på de lidt længere strækninger, er der gode transportmuligheder. De 5 metrolinjer med i alt 104 stationer er den hurtigste løsning rundt i byen, og de kan suppleres op med 29 sporvognslinjer samt 127 buslinjer.


Kan man rejse til Wien uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du opholde dig visumfrit i Wien i op til 90 dage. Husk pas, der skal være gyldigt under hele opholdet, og tjek altid de nyeste visumregler med den østrigske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Wien


Tips og gode råd til Wien

Hvordan får man den billigste flybillet til Wien?

Da priserne stiger i højsæsonen over sommeren, får man de billigste flybilletter ved at rejse udenfor denne turistede periode. I vinter og tidlige forår finder du de billigste billetter til Wien, med februar og marts typisk værende de bedste måneder prismæssigt (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Wien, februar 2018).

Hvad skal man se i Wien?

Wiens gamle bydel er på UNESCO’s kulturarvsliste, så der vil du formentlig opholde dig en del grundet de smukke omgivelser samt de mange butikker og spisesteder i området. Et af byens mange højdepunkter er barokslottet Schönbrunn med en fabelagtig arkitektur samt 1441 værelser, hvoraf 45 af dem er åbne for turister. Den verdensberømte spanske rideskole er også et besøg værd, hvor du kan opleve et af de ikoniske hesteshows i kejserlige rammer. Operahuset Staatsoper, hvor store komponister som Mahler og Strauss har holdt til, er et must see for enhver rejsende. En af de bedste udsigter får du fra det 252 meter høje Donauturm, hvor der også er restaurant i 165 meters højde.

Aktiviteter for børn

Haus des Meeres er Østrigs største akvarium med hajer, tropiske fisk, krokodillepark og masser af andre iøjnefaldende dyr. En anden mulighed er en tur i Family Fun, der får humøret i top, da det er en stor forlystelsespark, hvor børnene kan køre i gokart, hoppe på trampoliner, klatre, rutsje og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring tilrådes altid, så du er dækket i tilfælde af uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan uden problemer drikke vand fra hanen i Wien.

Giver man drikkepenge i Wien?

Det er standard at give drikkepenge på restauranter samt til taxichauffører. Regn med ca. 5-10% af det samlede beløb.

Hvor er der god shopping?

Mariahilfer Straße, Kohlmarkt og Kärntner Straße byder på rigtig gode shoppingmuligheder.


Find billige flybilletter til andre byer i Østrig

Østrig er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?