Find billige flybilletter til Klagenfurt

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Klagenfurt. De nuværende restriktioner til Klagenfurt er baseret på Østrig rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Østrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Klagenfurt

Find de billigste fly til disse Klagenfurt-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Klagenfurt

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Klagenfurt

København (CPH) til Graz (GRZ)

Fly til Klagenfurt ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Graz-Thalerhof, hvor den gennemsnitlige pris er 1.415 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KLAGENFURT FRA KØBENHAVNmarts29% billigereAt flyve fra København til Klagenfurt ​​koster i gennemsnit blot 1.231 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KLAGENFURT FRA KØBENHAVNoktober49% dyrereDet koster cirka 2.588 kr. at flyve til Klagenfurt ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KLAGENFURT FRA KØBENHAVNfebruar610% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Klagenfurt fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Klagenfurt?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Klagenfurt?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Klagenfurt fra Hamborg for 722 kr.. Det er 58% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Klagenfurt. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Klagenfurt fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Klagenfurt?

  marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Klagenfurt fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.231 kr.. august måned er endnu en god mulighed for at rejse til Klagenfurt med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.275 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Klagenfurt?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Klagenfurt på, er omkring 57 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.742 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Klagenfurt på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Klagenfurt er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.615 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Klagenfurt på en søndag på 1.943 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Klagenfurt?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Klagenfurt på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.532 kr.. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Klagenfurt, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.280 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Klagenfurt?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Klagenfurt. Hvis du har planer om at flyve til Klagenfurt, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Graz-Thalerhof (95 km fra Klagenfurt centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Klagenfurt på?

  Lufthavn: Klagenfurt har en gennemsnitspris på 1.704 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Klagenfurt. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Klagenfurt?

På nuværende tidspunkt inkluderer Østrig rejserestriktioner rejser til Klagenfurt. Indrejserestriktioner

Østrig har åbnet sine grænser for rejsende der ankommer fra Schengenområdet eller Andorra, Monaco, San Marino og Vatikanet. Rejser fra lande uden for EØS er dog fortsat begrænset for rejsende, der ikke er statsborgere i et EU/Schengen-land, og flyvninger er fortsat suspenderet fra visse områder. Østrig har begrænset alle flyvninger fra Storbritannien og Sydafrika indtil den 7. marts. Østrigske statsborgere, fastboende udlændinge, indehavere af D-visum og EØS-statsborgere og deres nærmeste familiemedlemmer kan stadig rejse ind i Østrig. Diplomater, humanitære hjælpearbejdere, forretningsrejsende, sundhedspersonale og medlemmer af nød-/rednings-/ambulancepersonale kan også rejse ind i landet, og rejsende med et fly der forbinder dem med det samme, kan rejse gennem landet.

Karantænekrav

. Alle rejsende, der ankommer til Østrig fra andre lande end Australien, Finland, Irland, Island, Japan, New Zealand, Norge, Sydkorea, Uruguay og Vatikanstaten skal gå i karantæne i 10 dage efter ankomst til Østrig. Østrigske statsborgere uden gyldig lægeattest kan rejse ind i landet, men skal isolere sig selv i 10 dage. Coronavirus-test, som giver lægeattest, tilbydes for EUR 120 per test ved ankomst til lufthavnene i Wien og Salzburg for rejsende med gyldig østrigsk opholdstilladelse. Rejsende kan fremlægge et negativt testresultat for at forkorte den selvisolerende periode. Fra den 19. december skal alle rejsende, der ankommer til Østrig fra Storbritannien, være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Østrig. De har mulighed for at foretage PCR-test eller antigentest efter fem dage efter ankomsten for egen regning. Hvis resultatet er negativt, behøver de ikke længere at blive i karantæne. De skal udfylde og underskrive en karantæneformular, ideelt før de rejser, og de skal aflevere den ved ankomsten.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Østrig uden lægeattest, er tilladt, hvis de kan bevise at de netop er i transit.

Hvis du planlægger rejser til Klagenfurt nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Klagenfurt

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Klagenfurt fundet af momondos brugere for nylig
Adria Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 50min.
KLUKlagenfurt

Find de billigste enkeltbilletter til Klagenfurt

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Klagenfurt, så se nogle af vores tilbud herunder fra Adria Airways
Adria Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 50min.
KLUKlagenfurt

Populære fly til Klagenfurt

Find dine flybilletter til Klagenfurt blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Klagenfurt
Hurtigste flyvetid7t. 50min.
Laveste pris1.376 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Klagenfurt


Find billige flybilletter til andre byer i Østrig

Østrig er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?