Find billige fly til Klagenfurt

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 28.9
ons. 5.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Klagenfurt

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Klagenfurt

Bedste pris på enkeltbillet

280 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 15min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Klagenfurt fra Danmark i de seneste 72 timer er 280 kr. (København Kastrup til Klagenfurt).
Det hurtigste fly til Klagenfurt fra Danmark tager 4t. 15min. (København Kastrup til Klagenfurt).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Klagenfurt, herunder Austrian Airlines og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Klagenfurt

Få indsigter om din flyrejse til Klagenfurt, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Klagenfurt?

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Klagenfurt fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.390 kr.. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Klagenfurt med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.594 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Klagenfurt?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Klagenfurt fra Wien for 611 kr.. Det er 74% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Klagenfurt. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Klagenfurt fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Klagenfurt på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Klagenfurt er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.794 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Klagenfurt på en søndag på 3.357 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Klagenfurt?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Klagenfurt på, er omkring 23 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.273 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Klagenfurt

Find de billigste fly til disse Klagenfurt-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Klagenfurt

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Klagenfurt

København (CPH) til Klagenfurt (KLU)

Fly til Klagenfurt ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Klagenfurt, hvor den gennemsnitlige pris er 2.273 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KLAGENFURT FRA KØBENHAVNaugust39% billigereAt flyve fra København til Klagenfurt ​​koster i gennemsnit blot 1.390 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KLAGENFURT FRA KØBENHAVNapril47% dyrereDet koster cirka 3.347 kr. at flyve til Klagenfurt ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KLAGENFURT FRA KØBENHAVNjuli636% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Klagenfurt fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Klagenfurt

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Klagenfurt. Hvis du har planer om at flyve til Klagenfurt, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Graz-Thalerhof (95 km fra Klagenfurt centrum).

Lufthavn: Klagenfurt har en gennemsnitspris på 2.314 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Klagenfurt. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Klagenfurt

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Klagenfurt fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Klagenfurt

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Klagenfurt

Hvilke flyselskaber flyver til Klagenfurt?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Klagenfurt

Hvilke flyselskaber flyver til Klagenfurt?

For fly fra Danmark til Klagenfurt, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Lufthansa, Austrian Airlines, KLM og Adria Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Lufthansa-fly til Klagenfurt

13 Lufthansa-fly flyver til Klagenfurt i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Wien-Schwechat til Klagenfurt, der er den mest populære rute, som Lufthansa har til Klagenfurt. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Lufthansa-fly til Klagenfurt, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.805 kr. og afgik fra Billund. Lufthansa er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,2/10 af 392 af vores brugere.

Austrian Airlines-fly til Klagenfurt

Austrian Airlines flyver normalt til Klagenfurt 13 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Klagenfurt fra Wien-Schwechat. Austrian Airlines (bedømmelse: 7,1, 155 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Klagenfurt, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Austrian Airlines-billet, der er fundet på momondo til Klagenfurt, var fra København Kastrup (953 kr. retur).


Populære fly til Klagenfurt

Find dine flybilletter til Klagenfurt blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Klagenfurt
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris1.723 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Klagenfurt


Find billige flybilletter til andre byer i Østrig

Østrig er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Klagenfurt. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Klagenfurt, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Klagenfurt.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Klagenfurt. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.