Find billige fly til Klagenfurt fra 904 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Klagenfurt

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Klagenfurt

Bedste pris på enkeltbillet

904 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 00min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Klagenfurt fra Danmark i de seneste 72 timer er 904 kr. (København Kastrup til Klagenfurt).
Det hurtigste fly til Klagenfurt fra Danmark tager 11t. 00min. (København Kastrup til Klagenfurt).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Klagenfurt, herunder Lufthansa og Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Klagenfurt

Få indsigter om din flyrejse til Klagenfurt, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Klagenfurt?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Klagenfurt fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.291 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Klagenfurt med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.441 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Klagenfurt på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Klagenfurt er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.076 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en tirsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Klagenfurt på en tirsdag på 3.726 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Klagenfurt?

Det billigste tidspunkt at flyve til Klagenfurt på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.964 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Klagenfurt, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.806 kr. pr. billet.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Klagenfurt?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Klagenfurt på, er omkring 52 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.876 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Klagenfurt

Find de billigste fly til disse Klagenfurt-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Klagenfurt

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Klagenfurt

København (CPH) til Klagenfurt (KLU)

Fly til Klagenfurt ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Klagenfurt, hvor den gennemsnitlige pris er 1.876 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KLAGENFURT FRA KØBENHAVNjanuar32% billigereAt flyve fra København til Klagenfurt ​​koster i gennemsnit blot 1.291 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KLAGENFURT FRA KØBENHAVNjuli46% dyrereDet koster cirka 2.753 kr. at flyve til Klagenfurt ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KLAGENFURT FRA KØBENHAVNjanuar1.150% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Klagenfurt fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Klagenfurt

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Klagenfurt?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Klagenfurt. Hvis du har planer om at flyve til Klagenfurt, kan du overveje at booke flyrejse til Graz-Thalerhof Lufthavn (95 km fra Klagenfurt centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Klagenfurt Lufthavn?

Priser for fly til Klagenfurt Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Klagenfurt Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Klagenfurt Lufthavn er 2 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Klagenfurt Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Klagenfurt Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Klagenfurt Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Klagenfurt Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Klagenfurt Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Klagenfurt

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Klagenfurt fundet af momondos brugere for nylig
Austrian Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
16t. 15min.
KLUKlagenfurt

Find de billigste enkeltbilletter til Klagenfurt

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Klagenfurt, så se nogle af vores tilbud herunder fra Austrian Airlines og Lufthansa
Austrian Airlines
5. jan.
CPH07:00København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
KLU18:00Klagenfurt
Lufthansa
5. jan.
CPH06:50København Kastrup
11t. 10min.
2 stop
KLU18:00Klagenfurt
1.801 kr.
Find lignende

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Klagenfurt?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Klagenfurt. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Klagenfurt med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Klagenfurt, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Klagenfurt?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Klagenfurt.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Klagenfurt lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Klagenfurt. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Klagenfurt på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.