Find billige fly til Chengdu

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Chengdu

Få indsigter om din flyrejse til Chengdu, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chengdu på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Chengdu på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 7.152 kr.. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Chengdu for omkring 16.681 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Chengdu?

Det billigste tidspunkt at flyve til Chengdu på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 7.152 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 13.395 kr..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Chengdu

Hvor lang tid tager det at flyve til Chengdu?

Når du vil rejse mellem Danmark og Chengdu i Kina, tager flyvningen typisk et sted mellem 22 og 50 timer. Fra Københavns Lufthavn (CPH) tager turen i hurtigste tilfælde lige knap 22 timer. Har du i stedet afrejse fra Jylland, er der ikke umiddelbart en oplagt løsning. Du kan selvfølgelig sætte en tur sammen fra både Billund Lufthavn (BLL), Aalborg Lufthavn (AAL), Aarhus Lufthavn (AAR) og Esbjerg Lufthavn (EBJ), der tager dig til København, og så kan du fortsætte derfra som nævnt ovenfor med en rejsetid på 26 timer og op. Et alternativ, hvis du rejser fra det vestlige Danmark, kan være at køre ned over grænsen til Hamborg, hvor du fra Hamborg Lufthavn (HAM) kan rejse til Chengdu Lufthavn (CTU) på 28-30 timer.

Hvorfra flyver man direkte til Chengdu?

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Chengdu Lufthavn, men med et par mellemlandinger kan du komme frem alligevel. Fra Københavns Lufthavn kan du rejse med KLM til Schiphol Lufthavn i Amsterdam og herfra fortsætte til Incheon i Sydkorea, hvor Asiana Airlines tager over og får dig resten af vejen til dit rejsemål. En anden mulighed er at lade Turkish Airlines stå for rejsen fra København, og så går det via Istanbul i Tyrkiet og igen til sydkoreanske Incheon, hvor du igen skifter til Asiana Airlines og flyver det sidste stykke til Chengdu med dem. Turen fra Hamborg Lufthavn kan du sætte sammen på forskellige måder, hvor en af dem blot har en enkelt mellemlanding. Du flyver med Lufthansa fra Hamborg til Frankfurt, og derfra er der forbindelse til Chengdu.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Chengdu?

juni måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Chengdu fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.580 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Chengdu i juni, så er det også billigt at flyve i april. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.686 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Chengdu?

Rejsende, som flyver til Chengdu, kan måske finde bedre priser til Chengdu Tianfu Intl Lufthavn (57 km fra Chengdu centrum) eller Mian Yang Lufthavn (106 km fra Chengdu centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Chengdu på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Chengdu er normalt Chengdu Tianfu Intl Lufthavn med en gennemsnitspris på 3.430 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Chengdu Lufthavn?

Priser for fly til Chengdu Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Chengdu Lufthavn?

Fra september 2023 er der 4 udbydere at vælge mellem for fly til Chengdu Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Chengdu Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Chengdu Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Chengdu Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Chengdu Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Chengdu Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Chengdu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chengdu

Hvilke flyselskaber flyver til Chengdu?

Lufthansa-fly til Chengdu

Der er 4 fly med Lufthansa til Chengdu på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Shanghai Pu Dong, og den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er set på momondo, er 4.563 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Chengdu). Lufthansa har en bedømmelse på 6,7 fra 1.054 brugeranmeldelser på momondo.


Visumkrav for Chengdu

Er der krav til pas og visum for at komme til Chengdu?

Hvis du benytter et gågaden til Chengdu flytilbud og rejser til Chengdu Lufthavn, skal du først søge visa gennem det kinesiske VISA Application Service Center i København. Udfyld først ansøgningsskemaet på centrets hjemmeside, og samme sted kan du booke tid til et personligt møde. Er du blot i transit, behøver du ikke transitvisum, hvis dit ophold er kortere end 72 timer. Men så skal du kunne vise billet til et tredjeland. Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder længere end dit opolds sidste dag, og både forlængede og midlertidige danske pas anerkendes både ved ind- og udrejse. EU-nødpas er som udgangspunkt ikke gangbare.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chengdu


De bedste oplevelser og seværdigheder i Chengdu

Hvad kan man se i Chengdu?

Hvis dine flybilletter har Chengdu som destination, kan du blandt andet se frem til verdens største samling af kæmpepandaer i Chengdus enorme forskningscenter i pandaens parring. Centeret er beliggende i den nordlige del af Chengdu. Efter at have fokuseret på pandaer kan du besøge New Century Global Center, som er et enormt indkøbscenter med biografer, skøjtebaner, to hoteller, museer og en forlystelsespark – og naturligvis masser af butikker. Centeret ligger i Wuhou-kvarteret. Har du derefter brug for lidt ro, kan du besøge Mount Qingcheng, som er et af taoismens fødesteder. Her er der templer, kultur, natur og en betagende ro. Mere ro kan du finde I Qingyuan-kvarteret i det buddhistiske Wenshu-kloster, og ud over den religiøse ro kan du også fryde dig over noget af Chengdus bedste vegetarspisesteder. På gågaden Jinli er der også lækker mad, men her får det konkurrence af lokalt håndværk og boder og bikse, som falbyder alt, man kan forestille sig.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Chengdu?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Chengdu.

Kan jeg finde fly til Chengdu med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Chengdu, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Chengdu?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Chengdu. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Chengdu lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Chengdu. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chengdu på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.