Find billige fly til Chengdu

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chengdu?

Når du vil rejse mellem Danmark og Chengdu i Kina, tager flyvningen typisk et sted mellem 22 og 50 timer. Fra Københavns Lufthavn (CPH) tager turen i hurtigste tilfælde lige knap 22 timer. Har du i stedet afrejse fra Jylland, er der ikke umiddelbart en oplagt løsning. Du kan selvfølgelig sætte en tur sammen fra både Billund Lufthavn (BLL), Aalborg Lufthavn (AAL), Aarhus Lufthavn (AAR) og Esbjerg Lufthavn (EBJ), der tager dig til København, og så kan du fortsætte derfra som nævnt ovenfor med en rejsetid på 26 timer og op. Et alternativ, hvis du rejser fra det vestlige Danmark, kan være at køre ned over grænsen til Hamborg, hvor du fra Hamborg Lufthavn (HAM) kan rejse til Chengdu Lufthavn (CTU) på 28-30 timer.

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Chengdu Lufthavn, men med et par mellemlandinger kan du komme frem alligevel. Fra Københavns Lufthavn kan du rejse med KLM til Schiphol Lufthavn i Amsterdam og herfra fortsætte til Incheon i Sydkorea, hvor Asiana Airlines tager over og får dig resten af vejen til dit rejsemål. En anden mulighed er at lade Turkish Airlines stå for rejsen fra København, og så går det via Istanbul i Tyrkiet og igen til sydkoreanske Incheon, hvor du igen skifter til Asiana Airlines og flyver det sidste stykke til Chengdu med dem. Turen fra Hamborg Lufthavn kan du sætte sammen på forskellige måder, hvor en af dem blot har en enkelt mellemlanding. Du flyver med Lufthansa fra Hamborg til Frankfurt, og derfra er der forbindelse til Chengdu.

juni måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Chengdu fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.710 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Chengdu i juni, så er det også billigt at flyve i april. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.842 kr..

Rejsende, som flyver til Chengdu, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Chengdu Tianfu Intl (57 km fra Chengdu centrum) eller Lufthavn: Mian Yang (106 km fra Chengdu centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Chengdu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chengdu

Hvilke flyselskaber flyver til Chengdu?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Chengdu fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Sichuan Airlines, KLM, Lufthansa og China Southern. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Chengdu, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Chengdu

Der er 28 fly med KLM til Chengdu på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Guangzhou Baiyun, og den bedste pris på en KLM-billet, der er set på momondo, er 2.380 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til Chengdu). KLM har en bedømmelse på 7,6 fra 154 brugeranmeldelser på momondo.

China Southern-fly til Chengdu

China Southern-fly til Chengdu kan fås fra helt ned til 2.476 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 63 fly, som China Southern flyver til Chengdu på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med China Southern til Chengdu er fra Guangzhou Baiyun. China Southern er blevet bedømt med 6,9/10 af momondo-brugere i 18 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Chengdu

Neden for finder du alle lufthavne i Chengdu samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Chengdu Lufthavn?

Når du først er kommet frem til lufthavnen i Chengdu i Kina, har du en stribe muligheder for at komme videre ind til byens centrum. Fra lufthavnen kører der både intercitytog og metrotog, som begge har station og stop i selve lufthavnen. Der kører også busser til nærliggende togstationer til flere attraktioner og kvarterer i Chengdu og til byens hoteller. Du kan selvfølgelig også køre turen ind til Chengdu centrum med taxi, som kører fra to forskellige opsamlingssteder i lufthavnen. I selve lufthavnen er der shuttlebusser, der kan tage dig fra den ene terminal til den anden og tilbage igen.


Visumkrav for Chengdu

Hvis du benytter et gågaden til Chengdu flytilbud og rejser til Chengdu Lufthavn, skal du først søge visa gennem det kinesiske VISA Application Service Center i København. Udfyld først ansøgningsskemaet på centrets hjemmeside, og samme sted kan du booke tid til et personligt møde. Er du blot i transit, behøver du ikke transitvisum, hvis dit ophold er kortere end 72 timer. Men så skal du kunne vise billet til et tredjeland. Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder længere end dit opolds sidste dag, og både forlængede og midlertidige danske pas anerkendes både ved ind- og udrejse. EU-nødpas er som udgangspunkt ikke gangbare.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chengdu


De bedste oplevelser og seværdigheder i Chengdu

Hvis dine flybilletter har Chengdu som destination, kan du blandt andet se frem til verdens største samling af kæmpepandaer i Chengdus enorme forskningscenter i pandaens parring. Centeret er beliggende i den nordlige del af Chengdu. Efter at have fokuseret på pandaer kan du besøge New Century Global Center, som er et enormt indkøbscenter med biografer, skøjtebaner, to hoteller, museer og en forlystelsespark – og naturligvis masser af butikker. Centeret ligger i Wuhou-kvarteret. Har du derefter brug for lidt ro, kan du besøge Mount Qingcheng, som er et af taoismens fødesteder. Her er der templer, kultur, natur og en betagende ro. Mere ro kan du finde I Qingyuan-kvarteret i det buddhistiske Wenshu-kloster, og ud over den religiøse ro kan du også fryde dig over noget af Chengdus bedste vegetarspisesteder. På gågaden Jinli er der også lækker mad, men her får det konkurrence af lokalt håndværk og boder og bikse, som falbyder alt, man kan forestille sig.


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Chengdu.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Chengdu, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Chengdu. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Chengdu. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Chengdu

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Chengdu

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.