Find billige fly til Fuzhou

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 20.8
lør. 27.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Fuzhou?

Brugere, der booker rejser til Fuzhou fra Jakarta, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Fuzhou. Hvis du vil finde den billigste pris til Fuzhou fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

april måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Fuzhou fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.617 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Fuzhou i april, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 8.155 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Fuzhou på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 10.008 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 85.419 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Rejsende, som flyver til Fuzhou, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Quanzhou Jinjiang (158 km fra Fuzhou centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 55.939 kr. pr. person er Lufthavn: Quanzhou Jinjiang den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Fuzhou. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Hvilke flyselskaber flyver til Fuzhou?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Fuzhou

Hvilke flyselskaber flyver til Fuzhou?

For fly fra Danmark til Fuzhou, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Sichuan Airlines, XiamenAir, China Eastern og KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Cathay Pacific-fly til Fuzhou

Der er 1 fly med Cathay Pacific til Fuzhou på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Hongkong Hong Kong Intl, og den bedste pris på en Cathay Pacific-billet, der er set på momondo, er 3.841 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Fuzhou). Cathay Pacific har en bedømmelse på 8,1 fra 34 brugeranmeldelser på momondo.

KLM-fly til Fuzhou

3.588 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med KLM til Fuzhou, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. KLM har 14 fly til Fuzhou de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 154 momondo-brugere har anmeldt KLM, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,6/10.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Fuzhou


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Fuzhou, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Fuzhou. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Fuzhou og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Fuzhou

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Fuzhou

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.