Find billige fly til Saint Vincent og Grenadinerne

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Saint Vincent og Grenadinerne.
Se nuværende rejserestriktioner for Saint Vincent og Grenadinerne

De billigste fly til byer i Saint Vincent og Grenadinerne

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Saint Vincent og Grenadinerne fra Danmark
Kingstown
Kingstown

Brugbar information om dit fly til Saint Vincent og Grenadinerne

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Saint Vincent og Grenadinerne

  Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Saint Vincent og Grenadinerne?

  Indrejserestriktioner

  St. Vincent og Grenadinerne har genåbnet lufthavnen.

  Indrejsekrav

  Rejsende, der rejser ind på Saint Vincent og Grenadinerne, skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat udstedt senest 5 dage før ankomsten. Der skal fremvises en udfyldt "formular til at tjekke ind før ankomst" ved ankomsten. Rejsende skal have reservation af hotel i karantæne i 5 dage.

  Karantænekrav

  Rejsende skal udføre COVID-19 RT-PCR ved ankomsten til SVG og en 5-dages karantæne i en turistmyndighed/MOHWE, der godkendte Transition/Quarantine Hotel for egen regning. Rejsende skal testes igen mellem dag 4 og 5 i karantæneperioden. Rejsende skal fortsætte 9-16 overvågede dage i et godkendt hjem/hotel/skib efter havnesundhedsstyrelsens skøn.

  Transiteringsregler

  Rejsende, der rejser gennem St. Vincent og Grenadinerne, skal have en helbredsgodkendelse med et negativt Coronavirus (COVID-19) PCR-testresultat udstedt senest 5 dage før ankomsten Rejsende, der har til hensigt at rejse gennem et andet land fra St. Vincent og Grenadinerne, rådes til at besøge landets rejseside for at fastsætte kravene til rejser: Grenada, Antigua, Barbados, St. Lucia.

  All andre oplysninger

  Yderligere oplysninger findes på Den Saint Vincent og Grenadinerne regering website.

  Hvis du planlægger rejser til Saint Vincent og Grenadinerne nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

  Populære byer og seværdigheder

  Overvejer du at besøge Saint Vincent og Grenadinerne? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

  De seneste flyrejser fundet til populære byer i Saint Vincent og Grenadinerne

  Find fly til disse populære byer i Saint Vincent og Grenadinerne fra din nærmeste lufthavn.

  Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Saint Vincent og Grenadinerne

  Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Saint Vincent og Grenadinerne?

   Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Saint Vincent og Grenadinerne falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Saint Vincent og Grenadinerne med momondo?

   Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

   Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.