Find billige fly til Basseterre

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 5.2
søn. 12.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Basseterre

Få indsigter om din flyrejse til Basseterre, så du kan lave den bedste rejseplan

Se priser fra:

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Basseterre?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Basseterre på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Basseterre om aftenen helt ned til 7.378 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Basseterre på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 9.398 kr..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Basseterre

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Basseterre på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.444 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Basseterre i februar, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.519 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Basseterre. Hvis du har planer om at flyve til Basseterre, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Newcastle (18 km fra Basseterre centrum).


Andre kabineklasser på fly til Basseterre

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Basseterre

Hvilke flyselskaber flyver til Basseterre?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Basseterre

Hvilke flyselskaber flyver til Basseterre?

På rejser til Basseterre fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: American Airlines eller British Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

American Airlines-fly til Basseterre

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Basseterre på momondo er American Airlines, som flyver 3 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Miami, hvor det bedste tilbud på American Airlines-fly til Basseterre kostede 6.579 kr. (returrejse fra København Kastrup til Basseterre fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 1.754 anmeldelser af American Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 7,2.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Basseterre


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Basseterre. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Basseterre med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Basseterre vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Basseterre, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Basseterre spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.