Find billige flybilletter til Samarkand

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Samarkand

Find de billigste fly til disse Samarkand-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Samarkand

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Samarkand

København (CPH) til Samarkand (SKD)

Fly til Samarkand ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Samarkand, hvor den gennemsnitlige pris er 5.321 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMARKAND FRA KØBENHAVNmarts35% billigereAt flyve fra København til Samarkand ​​koster i gennemsnit blot 3.452 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMARKAND FRA KØBENHAVNjuli68% dyrereDet koster cirka 8.961 kr. at flyve til Samarkand ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAMARKAND FRA KØBENHAVNoktober420% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Samarkand fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Samarkand?

Der er langt fra Danmark til Usbekistan, men alligevel kan du finde flyrejser til Samarkand i Usbekistan, som ikke tager mere end et par håndfulde timer. Du kan også få sat en rejse sammen, så det tager helt op til tre gange så lang tid at komme frem. Det hele afhænger af antallet af mellemlandinger og ventetiden ved hver landing. Vil du hurtigst muligt frem, skal du flyve fra Københavns Lufthavn (CPH), for det er herfra, du kan sætte en rejse sammen, som varer helt ned til godt og vel cirka 10 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL) må du forvente, at rejsen varer et par timer længere, eller som minimum at din første mellemlanding allerede bliver i København.

Fra Danmark er der desværre ingen direkte flyrejser til Samarkand i Usbekistan, så flyvningen bliver afbrudt af et par landinger undervejs. Fra Billund Lufthavn kan du for eksempel rejse med Air Baltic, som først tager dig til Riga og derfra videre til russiske Sankt Petersborg, hvor du skifter til Uzbekistan Airways, som flyver dig resten af vejen til Samarkand. Rejser du med flybilletter, som tager udgangspunkt i Aalborg Lufthavn, vil det typisk være hurtigst for dig at rejse med Danish Air Travel til København og derfra hoppe på Turkish Airlines’ fly til Istanbul og videre til Samarkand Lufthavn (SKD).

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Samarkand på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.452 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Samarkand i marts, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.822 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Samarkand. Hvis du har planer om at flyve til Samarkand, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Qarshi Khanabad (128 km fra Samarkand centrum).Hvilke flyselskaber flyver til Samarkand?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Samarkand

Hvilke flyselskaber flyver til Samarkand?

Turkish Airlines og Aeroflot er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Samarkand regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Samarkand med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Turkish Airlines-fly til Samarkand

7 Turkish Airlines-fly flyver til Samarkand i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Istanbul til Samarkand, der er den mest populære rute, som Turkish Airlines har til Samarkand. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Turkish Airlines-fly til Samarkand, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.188 kr. og afgik fra København Kastrup. Turkish Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,3/10 af 128 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Samarkand

Neden for finder du alle lufthavne i Samarkand samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Samarkand Lufthavn?

Den letteste måde at komme fra Samarkand Lufthavn til byens centrum på er med taxa. De er overkommeligt prissat, og turen tager ikke lang tid og kan næsten hele vejen gøres af den nærliggende motorvej. Du kan også reservere en lejebil på forhånd og få den leveret i lufthavnen, og så følger du jo bare samme rute og er hurtigt fremme i centrum af Samarkand. Der kan også være mulighed for at køre med en deletaxa eller ligefrem delebus, hvis I er flere personer.


Visumkrav for Samarkand

Der er ikke visumkrav, når du rejser ind i Usbekistan, hvis dit ophold ikke overskrider et bestemt antal dage. Skal du være i landet længere, skal du søge visum. Det er altid en god idé at tage fat i den usbekiske ambassade før afgang, så du er helt opdateret på, hvilke krav der gælder for din rejse. Dit pas skal have to blanke sider til stempel, og det skal være gyldigt under hele dit ophold. Ved indrejse skal du også vise en returbillet. Kan du ikke det, risikerer du at blive nægtet indrejse i landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Samarkand


De bedste oplevelser og seværdigheder i Samarkand

Samarkand er af mange betragtet som et af højdepunkterne i Centralasien, og det forstår man jo virkelig godt. Tag for eksempel en guided tur ad Silkevejen i den antikke bydel og nyd de fantastiske bygningsværker Registan og Shah-I-Zinda, som bare er to blandt mange. Byens muslimske skoler - madrasaer - er helt utrolige bygningsværker, og for eksempel er Sher-Dor Madrasah optaget på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Besøg også den arkæologiske udgravning ved Afrasiab, som er en af verdens største udgravninger, og på stedet har der været beboelse helt tilbage til flere hundrede år før vor tidsregning. Når du har haft nakken godt tilbage og beundret de mange flotte bygninger, kan du give dig selv et frikvarter med et besøg på et af byens mange levende, larmende og sprudlende markeder som for eksempel Siab Bazaren, som ligger ved siden af Bibi-Khanym moskeen. Markedet er byens ældste og største, og her kan du opleve en sand eksplosion af smage, dufte og sanseindtryk blandt et væld af friske råvarer som brød, frugt, korn og krydderier.


Find billige flybilletter til andre byer i Usbekistan

Usbekistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Samarkand. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Samarkand på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Samarkand ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Samarkand. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.