0
Indsigter
FAQ
Flights to Samarkand

Find billige fly til Samarkand

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Tue 5.3
Tue 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Samarkand

Få indsigter om din flyrejse til Samarkand, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Samarkand på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Samarkand fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 4.614 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Samarkand på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.147 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Samarkand?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Samarkand på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Samarkand om formiddagen helt ned til 5.016 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Samarkand, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.505 kr. pr. billet.

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Samarkand

Hvor lang tid tager det at flyve til Samarkand?

Der er langt fra Danmark til Usbekistan, men alligevel kan du finde flyrejser til Samarkand i Usbekistan, som ikke tager mere end et par håndfulde timer. Du kan også få sat en rejse sammen, så det tager helt op til tre gange så lang tid at komme frem. Det hele afhænger af antallet af mellemlandinger og ventetiden ved hver landing. Vil du hurtigst muligt frem, skal du flyve fra Københavns Lufthavn (CPH), for det er herfra, du kan sætte en rejse sammen, som varer helt ned til godt og vel cirka 10 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL) må du forvente, at rejsen varer et par timer længere, eller som minimum at din første mellemlanding allerede bliver i København.

Hvorfra flyver man direkte til Samarkand?

Fra Danmark er der desværre ingen direkte flyrejser til Samarkand i Usbekistan, så flyvningen bliver afbrudt af et par landinger undervejs. Fra Billund Lufthavn kan du for eksempel rejse med Air Baltic, som først tager dig til Riga og derfra videre til russiske Sankt Petersborg, hvor du skifter til Uzbekistan Airways, som flyver dig resten af vejen til Samarkand. Rejser du med flybilletter, som tager udgangspunkt i Aalborg Lufthavn, vil det typisk være hurtigst for dig at rejse med Danish Air Travel til København og derfra hoppe på Turkish Airlines’ fly til Istanbul og videre til Samarkand Lufthavn (SKD).

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Samarkand?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Samarkand. Hvis du har planer om at flyve til Samarkand, kan du overveje at booke flyrejse til Qarshi Khanabad Lufthavn (128 km fra Samarkand centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Samarkand Lufthavn?

Priser for fly til Samarkand Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Samarkand Lufthavn?

Frafebruar 2024 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Samarkand Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Samarkand Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Samarkand Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Samarkand Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Samarkand Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Samarkand Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Samarkand

Er der krav til pas og visum for at komme til Samarkand?

Der er ikke visumkrav, når du rejser ind i Usbekistan, hvis dit ophold ikke overskrider et bestemt antal dage. Skal du være i landet længere, skal du søge visum. Det er altid en god idé at tage fat i den usbekiske ambassade før afgang, så du er helt opdateret på, hvilke krav der gælder for din rejse. Dit pas skal have to blanke sider til stempel, og det skal være gyldigt under hele dit ophold. Ved indrejse skal du også vise en returbillet. Kan du ikke det, risikerer du at blive nægtet indrejse i landet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Samarkand

Hvad kan man se i Samarkand?

Samarkand er af mange betragtet som et af højdepunkterne i Centralasien, og det forstår man jo virkelig godt. Tag for eksempel en guided tur ad Silkevejen i den antikke bydel og nyd de fantastiske bygningsværker Registan og Shah-I-Zinda, som bare er to blandt mange. Byens muslimske skoler - madrasaer - er helt utrolige bygningsværker, og for eksempel er Sher-Dor Madrasah optaget på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Besøg også den arkæologiske udgravning ved Afrasiab, som er en af verdens største udgravninger, og på stedet har der været beboelse helt tilbage til flere hundrede år før vor tidsregning. Når du har haft nakken godt tilbage og beundret de mange flotte bygninger, kan du give dig selv et frikvarter med et besøg på et af byens mange levende, larmende og sprudlende markeder som for eksempel Siab Bazaren, som ligger ved siden af Bibi-Khanym moskeen. Markedet er byens ældste og største, og her kan du opleve en sand eksplosion af smage, dufte og sanseindtryk blandt et væld af friske råvarer som brød, frugt, korn og krydderier.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Samarkand?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Samarkand. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Samarkand med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Samarkand på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Samarkand?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Samarkand ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Samarkand lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Samarkand. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Samarkand på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Samarkand

Populære byer i Usbekistan
Populære flyrejser ifølge antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Samarkand
1 voksen
Tue 5.3
Tue 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo