Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Tasjkent

Find billige fly til Tasjkent fra 5.588 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.3
man. 11.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Tasjkent

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tasjkent

Bedste pris på returbillet

5.588 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 20min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Tasjkent fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.588 kr. (København Kastrup til Tasjkent Vostochny).
Det hurtigste fly til Tasjkent fra Danmark tager 13t. 20min. (København Kastrup til Tasjkent Vostochny).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Tasjkent, herunder Asiana Airlines, Turkish Airlines og airBaltic.

Indsigter og trends for flyrejser til Tasjkent

Få indsigter om din flyrejse til Tasjkent, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tasjkent?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Tasjkent på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.240 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Tasjkent i november, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 4.425 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tasjkent på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Tasjkent er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.782 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.940 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tasjkent?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Tasjkent på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Tasjkent om morgenen helt ned til 4.745 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Tasjkent på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 5.333 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Tasjkent?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Tasjkent du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 10t. 45min. at flyve fra København Kastrup til Tasjkent Vostochny. På den anden side tager det i gennemsnit 9t. 55min. at flyve fra Billund til Tasjkent Vostochny. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Tasjkent?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Tasjkent 18 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Tasjkent for 5.031 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tasjkent

Find de billigste fly til disse Tasjkent-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tasjkent

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tasjkent

København (CPH) til Tasjkent (TAS)

Fly til Tasjkent ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tasjkent Vostochny, hvor den gennemsnitlige pris er 5.031 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TASJKENT FRA KØBENHAVNnovember16% billigereAt flyve fra København til Tasjkent ​​koster i gennemsnit blot 4.240 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TASJKENT FRA KØBENHAVNjuni42% dyrereDet koster cirka 7.151 kr. at flyve til Tasjkent ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TASJKENT FRA KØBENHAVNseptember466% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tasjkent fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tasjkent

Hvor lang tid tager det at flyve til Tasjkent?

En flyrejse fra Kastrup Lufthavn (CPH) til Tasjkent Lufthavn (TAS) tager 10 timer og 15 minutter med et stop i Riga Lufthavn (RIX) eller i Istanbul Lufthavn (IST). Vælger du at rejse fra Billund Lufthavn (BIL) er rejsetiden 13 timer, med to mellemlandinger, i Amsterdam Lufthavn, Holland (AMS) og i Riga. Fra Aalborg skal du forvente at flyrejser til Tasjkent, Usbekistan tager 12 timer. Der vil være to mellemlandinger, hvoraf den ene er i Kastrup Lufthavn. Har du brug for et hotel eller en bil ved ankomst, kan det godt betale sig at booke flybilletter, biler og hotel på samme tid. Der kan være mange penge at spare og din lejebil vil stå klar ved ankomst i lufthavnen.

Hvorfra kan du flyve direkte til Tasjkent?

Det er ikke muligt at flyve direkte til Tasjkent, Usbekistan fra en dansk lufthavn. Der er som udgangspunkt mindst én mellemlanding. Det kan være i Amsterdam, Istanbul eller i Riga Lufthavn. At flyrejser har mellemlandinger, er ikke nødvendigvis negativt. Det giver dig mulighed for at komme ud og røre kroppen, hvilke kan være rart efter mange timer, hvor man har siddet stille. Det gør at turen ikke vil være så hård for kroppen, herunder ryggen. Det giver også den mulighed at tage et pitstop i en af de byer, hvor du mellemlander. Det åbner op for en hel anden tur. Ofte er mellemlandingerne i byer, som i sig selv er en tur værd.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Tasjkent Vostochny Lufthavn?

Priser for fly til Tasjkent Vostochny Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Tasjkent Vostochny Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Tasjkent Vostochny Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Tasjkent Vostochny Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Tasjkent Vostochny Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Tasjkent Vostochny Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Tasjkent Vostochny Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Tasjkent Vostochny Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Tasjkent

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tasjkent fundet af momondos brugere for nylig
airBaltic
17. mar.
CPH13:25København Kastrup
29t. 35min.
1 stop
TAS23:00Tasjkent Vostochny
20. mar.
TAS09:30Tasjkent Vostochny
13t. 50min.
1 stop
CPH19:20København Kastrup
5.588 kr.
Find lignende
airBaltic
17. mar.
CPH13:25København Kastrup
29t. 35min.
1 stop
TAS23:00Tasjkent Vostochny
20. mar.
TAS09:30Tasjkent Vostochny
26t. 10min.
1 stop
CPH07:40København Kastrup
5.595 kr.
Find lignende
airBaltic
17. mar.
CPH13:35København Kastrup
29t. 25min.
2 stop
TAS23:00Tasjkent Vostochny
20. mar.
TAS09:30Tasjkent Vostochny
13t. 50min.
1 stop
CPH19:20København Kastrup
6.139 kr.
Find lignende
airBaltic
17. mar.
CPH13:35København Kastrup
29t. 25min.
2 stop
TAS23:00Tasjkent Vostochny
20. mar.
TAS09:30Tasjkent Vostochny
26t. 10min.
1 stop
CPH07:40København Kastrup
6.146 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
17. mar.
CPH10:50København Kastrup
28t. 10min.
1 stop
TAS19:00Tasjkent Vostochny
19. mar.
TAS03:40Tasjkent Vostochny
13t. 35min.
1 stop
CPH13:15København Kastrup
6.862 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
17. mar.
CPH10:50København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
TAS04:10Tasjkent Vostochny
19. mar.
TAS03:40Tasjkent Vostochny
10t. 20min.
1 stop
CPH10:00København Kastrup
6.869 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Tasjkent

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Tasjkent, så se nogle af vores tilbud herunder fra airBaltic
airBaltic
BLLBillund
9t. 55min.
TASTasjkent Vostochny
airBaltic
CPHKøbenhavn Kastrup
10t. 45min.
TASTasjkent Vostochny

Visumkrav for Tasjkent

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Tasjkent?

Det er visumfrit at besøge Tasjkent i op til 30 dage. Er dit besøg længere, kræver det at du skal søge visum. Det kan gøres online. Husk at have en returbillet, for ellers kan du blive nægtet adgang. Dit pas skal være gyldig under hele opholdet og du skal have mindst to sider tilbage i dit pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tasjkent

Hvad kan man se og lave i Tasjkent?

Der er mange muligheder i Tasjkent. Der er et godt udvalg af historiske bygninger og moskeer der bestemt er et besøg værd. Teleshayakh Mosque er en af de mest populære. Metro Tasjkent er en anden populær bygning som er et besøg værd. Chorsu Bazaar, som er en blanding af loppe og madmarked, og her kan du købe stort set alt hvad hjertet begærer. Er du til opera, har du en enestående mulighed for at besøge Navoi Opera Theater. Du har også mulighed for at stå på ski eller smowboarde i Tasjkent. Chimgon er et område som er meget besøgt. Har man lyst til at se lokal arkitektur, er en tur til Barak-Khan Madrassah en oplagt tur. Usbekistan State Museum of Applied Art er en oplagt tur, hvis du holder af en stille eftermiddag på et spændende og lokalt kunst museum, hvor du ovenikøbet har en smuk bygning at beundre. Der sælges lokal kunst fra stedet. Der er også et godt og spændende udvalg af ture i området. Det er ture af både en, to eller fire dages varighed.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Tasjkent?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Tasjkent.

Kan jeg finde fly til Tasjkent med fleksibel booking på momondo?

Fly til Tasjkent med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Tasjkent?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Tasjkent ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Tasjkent lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Tasjkent og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tasjkent på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Tasjkent

Populære flyrejser til Tasjkent
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Tasjkent
1 voksen
man. 4.3
man. 11.3
Send mig favorittilbud fra momondo