Find billige flybilletter til Poprad

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Poprad

Find de billigste fly til disse Poprad-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Košice

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Poprad

København (CPH) til Košice (KSC)

Fly til Poprad ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Košice Barca, hvor den gennemsnitlige pris er 2.101 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Poprad?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Poprad, lå på 522 kr./pr. person fra Oslo, hvilket er 79% billigere end gennemsnitsflyprisen til Poprad. Hvis du vil finde de billigste priser til Poprad fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Košice Barca kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Poprad.

Den billigste lufthavn i nærheden af Poprad er normalt Lufthavn: Poprad/Tatry med en gennemsnitspris på 2.501 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Poprad?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Poprad

Hvilke flyselskaber flyver til Poprad?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Poprad fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Czech Airlines og airBaltic. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Poprad, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Poprad


Find billige flybilletter til andre byer i Slovakiet

Slovakiet er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Poprad. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Poprad med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Poprad ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Poprad og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.