Find billige flybilletter til Thessaloniki

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Thessaloniki. De nuværende restriktioner til Thessaloniki er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Thessaloniki

Find de billigste fly til disse Thessaloniki-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Thessaloniki

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Thessaloniki

København (CPH) til Thessaloniki (SKG)

Fly til Thessaloniki ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Thessaloniki Makedonia, hvor den gennemsnitlige pris er 984 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL THESSALONIKI FRA KØBENHAVNmarts56% billigereAt flyve fra København til Thessaloniki ​​koster i gennemsnit blot 434 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL THESSALONIKI FRA KØBENHAVNjuli82% dyrereDet koster cirka 1.793 kr. at flyve til Thessaloniki ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL THESSALONIKI FRA KØBENHAVNjuli426% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Thessaloniki fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Thessaloniki?

Blandt danske turister er Grækenland især kendt for sine mange småøer, der giver anledning til badeferier, men der er også mulighed for storbyferier, hvor hovedstaden Athen ofte trækker overskrifter. Flere og flere vælger dog at rejse med fly til Thessaloniki, der er landets næststørste by og har ry for at være den mest attraktive kulturby i Grækenland. Vejret er varmest fra juni til august, hvilket er højsæsonen med flest turister. Bliver det for varmt til seværdigheder, kan du i stedet nyde byens strande. Foråret og efteråret er også oplagte sæsoner at rejse med fly til Thessaloniki, da det er måneder med behagelige temperaturer samt færre turister i byen.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Thessaloniki?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Thessaloniki fra Tel Aviv for 276 kr.. Det er 87% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Thessaloniki. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Thessaloniki fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Thessaloniki?

  Hvis du ikke kan rejse til Thessaloniki i marts, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 440 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Thessaloniki?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Thessaloniki på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 984 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Thessaloniki på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 277 kr. de sidste 72 timer.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Thessaloniki på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Thessaloniki fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 558 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.756 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Thessaloniki?

  Når du flyver til Thessaloniki fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 995 kr. for fly med afgang om morgenen. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.958 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Thessaloniki?

  Rejsende, som flyver til Thessaloniki, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kavála Megas Alexandros (145 km fra Thessaloniki centrum) eller Lufthavn: Vólos Nea Anchialos (158 km fra Thessaloniki centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Thessaloniki på?

  Med en gennemsnitspris på 2.086 kr. pr. person er Lufthavn: Kavála Megas Alexandros den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Thessaloniki. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Thessaloniki?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Thessaloniki. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Thessaloniki nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Thessaloniki

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Thessaloniki fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
22. sep.
CPH06:25København Kastrup
2t. 50min.
SKG09:15Thessaloniki Makedonia
29. sep.
SKG04:05Thessaloniki Makedonia
2t. 55min.
CPH07:00København Kastrup
Flere flyselskaber
22. sep.
CPH06:25København Kastrup
2t. 50min.
SKG09:15Thessaloniki Makedonia
25. sep.
SKG18:30Thessaloniki Makedonia
33t. 20min.
2 stop
CPH03:50København Kastrup
Ryanair
22. sep.
CPH06:25København Kastrup
2t. 50min.
SKG09:15Thessaloniki Makedonia
29. sep.
SKG04:05Thessaloniki Makedonia
2t. 55min.
CPH07:00København Kastrup
Ryanair
22. sep.
CPH06:25København Kastrup
2t. 50min.
SKG09:15Thessaloniki Makedonia
29. sep.
SKG04:05Thessaloniki Makedonia
2t. 55min.
CPH07:00København Kastrup
Ryanair
22. sep.
CPH06:25København Kastrup
2t. 50min.
SKG09:15Thessaloniki Makedonia
29. sep.
SKG04:05Thessaloniki Makedonia
2t. 55min.
CPH07:00København Kastrup
Ryanair
22. sep.
CPH06:25København Kastrup
2t. 50min.
SKG09:15Thessaloniki Makedonia
25. sep.
SKG02:40Thessaloniki Makedonia
2t. 55min.
CPH05:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Thessaloniki

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Thessaloniki, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
18. aug.
CPH06:25København Kastrup
2t. 50min.
SKG09:15Thessaloniki Makedonia
Ryanair
14. aug.
CPH05:00København Kastrup
2t. 50min.
SKG07:50Thessaloniki Makedonia
Ryanair
29. sep.
CPH06:25København Kastrup
2t. 50min.
SKG09:15Thessaloniki Makedonia

Hvilke flyselskaber flyver til Thessaloniki?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Thessaloniki

Det er en god blanding af flyselskaber, der tilbyder turen til Grækenlands næststørste by. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med fly til Thessaloniki med velkendte klassikere som SAS og KLM, men også med lavprisselskaber som Ryanair eller Norwegian samt mange andre. Rejser du fra Billund Lufthavn, kan du vælge imellem udbydere som eksempelvis Turkish Airlines, KLM, airBaltic og mange andre.

Hvem flyver direkte til Thessaloniki?

Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve på direkte flybilletter til Thessaloniki med flyselskaber som SAS og Aegean Airlines. Vælger du at flyve fra andre danske lufthavne, skal du regne med en mellemlanding undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Thessaloniki?

Hvis du beslutter dig for at rejse på billige flybilletter til Thessaloniki på en direkte afgang fra Københavns Lufthavn, tager turen ca. to t og 45 min. Vælger du en flyafgang fra eksempelvis Billund Lufthavn med en mellemlanding, tager den hurtigste flyvetur ca. fem t og 45 min.


Lufthavne i nærheden af Thessaloniki

Neden for finder du alle lufthavne i Thessaloniki samt deres afstand til centrum

Når du er landet med fly til Thessaloniki, er det billigt at tage lufthavnsbussen til centrum. Du skal med bus nummer 78, hvorefter turen tager ca. 45 min. Prisen for en enkeltbillet er ca. to EUR (ca. 15 DKK). Det er også muligt at tage en taxa til en pris af ca. 15 EUR (ca. 112 DKK).


Populære fly til Thessaloniki

Find dine flybilletter til Thessaloniki blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Thessaloniki
Hurtigste flyvetid2t. 45min.
Laveste pris277 kr.
Fly fra Billund til Thessaloniki
Hurtigste flyvetid23t. 35min.
Laveste pris787 kr.
Fly fra Aalborg til Thessaloniki
Hurtigste flyvetid6t. 05min.
Laveste pris3.864 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Thessaloniki?

Du kommer nemmest rundt i Thessaloniki til fods kombineret med byens busser. OASTH står for buskørslen i byen og byder på mere end 75 ruter. Især bus nummer 50 er værd at køre en tur, da den kører forbi mange af byens attraktioner. En busbillet koster ca. en EUR (ca. 7.5 DKK)


Kan man rejse til Thessaloniki uden pas eller visum?

Da både Grækenland og Danmark er medlem af EU, behøver du ikke at ansøge om visum. Selvom Grækenland deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, bør du alligevel medbringe dit pas på rejsen. Passet fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Thessaloniki


Tips og gode råd til Thessaloniki

Hvad skal man se i Thessaloniki?

Det er især kulturelle seværdigheder, du kan opleve på en ferie i Thessaloniki. Det Hvide Tårn er byens vartegn. Det er det eneste tilbageværende forsvarstårn fra det 16. århundrede og er absolut et besøg værd. Byen har desuden 15 attraktioner optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, og Det Hvide Tårn er en af attraktionerne sammen med eksempelvis Agios Dimitrios samt Agia Sofia, der er to interessante kirker.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, er der nok at opleve i Thessaloniki. Waterland er et af Europas største vandland, som børn vil ønske at tage til igen og igen. Dinosaur Park er også et hit, da parken viser fortidens kæmper i autentisk størrelse kombineret med et lærerigt museumsmiljø.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. I Grækenland betyder det ofte delvis egenbetaling, og derfor er det klogt at investere i en rejseforsikring. Forsikringen kan skræddersys dine personlige behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Grækenland er drikkeligt

Giver man drikkepenge i Thessaloniki?

I Grækenland giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Tsimiski Street er byens største indkøbsstrøg. Derudover kan du handle i byens indkøbscentre, som eksempelvis Plateia, Apollonia Politia eller One Salonica. (Priser checket: 15/04/2019).