Find billige flybilletter til Thessaloniki

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Thessaloniki (SKG)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Thessaloniki. De nuværende restriktioner til Thessaloniki er baseret på Grækenland rejserestriktioner.

Se nuværende Grækenland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Thessaloniki

Find de billigste fly til disse Thessaloniki-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Thessaloniki

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Thessaloniki

København (CPH) til Thessaloniki (SKG)

Fly til Thessaloniki ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Thessaloniki Makedonia Airport, hvor den gennemsnitlige pris er 971 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL THESSALONIKI FRA KØBENHAVNmarts56% billigereAt flyve fra København til Thessaloniki ​​koster i gennemsnit blot 428 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL THESSALONIKI FRA KØBENHAVNjuli82% dyrereDet koster cirka 1.770 kr. at flyve til Thessaloniki ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL THESSALONIKI FRA KØBENHAVNjuli426% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Thessaloniki fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Thessaloniki?

Blandt danske turister er Grækenland især kendt for sine mange småøer, der giver anledning til badeferier, men der er også mulighed for storbyferier, hvor hovedstaden Athen ofte trækker overskrifter. Flere og flere vælger dog at rejse med fly til Thessaloniki, der er landets næststørste by og har ry for at være den mest attraktive kulturby i Grækenland. Vejret er varmest fra juni til august, hvilket er højsæsonen med flest turister. Bliver det for varmt til seværdigheder, kan du i stedet nyde byens strande. Foråret og efteråret er også oplagte sæsoner at rejse med fly til Thessaloniki, da det er måneder med behagelige temperaturer samt færre turister i byen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Thessaloniki?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Thessaloniki fra Tel Aviv for 272 kr.. Det er 87% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Thessaloniki. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Thessaloniki fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Thessaloniki?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Thessaloniki fra Danmark, med flest priser fundet omkring 428 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Thessaloniki med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 435 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Thessaloniki?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Thessaloniki på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 971 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Thessaloniki fra Danmark helt ned til 758 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Thessaloniki på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Thessaloniki fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 550 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.733 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Thessaloniki.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Thessaloniki?

Det billigste tidspunkt at flyve til Thessaloniki på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 981 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Thessaloniki på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.932 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Thessaloniki?

Rejsende, som flyver til Thessaloniki, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kavála Megas Alexandros (145 km fra Thessaloniki centrum) eller Lufthavn: Vólos Nea Anchialos (158 km fra Thessaloniki centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Thessaloniki på?

Med en gennemsnitspris på 2.059 kr. pr. person er Lufthavn: Kavála Megas Alexandros den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Thessaloniki. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Thessaloniki?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Thessaloniki. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Thessaloniki nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Thessaloniki Makedonia Airport

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Thessaloniki Makedonia Airport fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
9. jun.
02:40København Kastrup
5t. 45min.
1 stop
08:25Thessaloniki Makedonia Airport
19. jun.
12:05Thessaloniki Makedonia Airport
6t. 40min.
1 stop
18:45København Kastrup
1.031 kr.
Find lignende
Ryanair
15. jul.
18:25København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
06:05Thessaloniki Makedonia Airport
17. jul.
02:40Thessaloniki Makedonia Airport
2t. 55min.
05:35København Kastrup
1.043 kr.
Find lignende
Lufthansa
13. maj
02:40København Kastrup
5t. 45min.
1 stop
08:25Thessaloniki Makedonia Airport
16. maj
10:20Thessaloniki Makedonia Airport
9t. 10min.
1 stop
19:30København Kastrup
1.068 kr.
Find lignende
Ryanair
27. jun.
03:20København Kastrup
13t. 40min.
1 stop
17:00Thessaloniki Makedonia Airport
19. jul.
04:30Thessaloniki Makedonia Airport
5t. 40min.
1 stop
10:10København Kastrup
airBaltic
21. maj
15:30København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
21:25Thessaloniki Makedonia Airport
25. maj
23:30Thessaloniki Makedonia Airport
16t. 20min.
1 stop
15:50København Kastrup
1.056 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jul.
18:25København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
06:05Thessaloniki Makedonia Airport
17. jul.
18:00Thessaloniki Makedonia Airport
11t. 20min.
1 stop
05:20København Kastrup
1.087 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Thessaloniki Makedonia Airport

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Thessaloniki, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
14. jun.
09:25København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
17:00Thessaloniki Makedonia Airport
Ryanair
28. jun.
09:25København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
17:00Thessaloniki Makedonia Airport
Ryanair
25. jun.
04:30København Kastrup
10t. 40min.
2 stop
15:10Thessaloniki Makedonia Airport

Hvilke flyselskaber flyver til Thessaloniki?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Thessaloniki

Det er en god blanding af flyselskaber, der tilbyder turen til Grækenlands næststørste by. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med fly til Thessaloniki med velkendte klassikere som SAS og KLM, men også med lavprisselskaber som Ryanair eller Norwegian samt mange andre. Rejser du fra Billund Lufthavn, kan du vælge imellem udbydere som eksempelvis Turkish Airlines, KLM, airBaltic og mange andre.

Hvem flyver direkte til Thessaloniki?

Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve på direkte flybilletter til Thessaloniki med flyselskaber som SAS og Aegean Airlines. Vælger du at flyve fra andre danske lufthavne, skal du regne med en mellemlanding undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Thessaloniki?

Hvis du beslutter dig for at rejse på billige flybilletter til Thessaloniki på en direkte afgang fra Københavns Lufthavn, tager turen ca. to t og 45 min. Vælger du en flyafgang fra eksempelvis Billund Lufthavn med en mellemlanding, tager den hurtigste flyvetur ca. fem t og 45 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Thessaloniki samt afstand til centrum

Når du er landet med fly til Thessaloniki, er det billigt at tage lufthavnsbussen til centrum. Du skal med bus nummer 78, hvorefter turen tager ca. 45 min. Prisen for en enkeltbillet er ca. to EUR (ca. 15 DKK). Det er også muligt at tage en taxa til en pris af ca. 15 EUR (ca. 112 DKK).


Populære fly til Thessaloniki

Find dine flybilletter til Thessaloniki blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Thessaloniki
Korteste rejsetid
2t. 45min.
Laveste pris
758 kr.
Fly fra Billund til Thessaloniki
Korteste rejsetid
10t. 45min.
Laveste pris
1.199 kr.
Fly fra Aalborg til Thessaloniki
Korteste rejsetid
25t. 55min.
Laveste pris
3.739 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Thessaloniki?

Du kommer nemmest rundt i Thessaloniki til fods kombineret med byens busser. OASTH står for buskørslen i byen og byder på mere end 75 ruter. Især bus nummer 50 er værd at køre en tur, da den kører forbi mange af byens attraktioner. En busbillet koster ca. en EUR (ca. 7.5 DKK)


Kan man rejse til Thessaloniki uden pas eller visum?

Da både Grækenland og Danmark er medlem af EU, behøver du ikke at ansøge om visum. Selvom Grækenland deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, bør du alligevel medbringe dit pas på rejsen. Passet fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Thessaloniki

Hvad skal man se i Thessaloniki?

Det er især kulturelle seværdigheder, du kan opleve på en ferie i Thessaloniki. Det Hvide Tårn er byens vartegn. Det er det eneste tilbageværende forsvarstårn fra det 16. århundrede og er absolut et besøg værd. Byen har desuden 15 attraktioner optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, og Det Hvide Tårn er en af attraktionerne sammen med eksempelvis Agios Dimitrios samt Agia Sofia, der er to interessante kirker.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, er der nok at opleve i Thessaloniki. Waterland er et af Europas største vandland, som børn vil ønske at tage til igen og igen. Dinosaur Park er også et hit, da parken viser fortidens kæmper i autentisk størrelse kombineret med et lærerigt museumsmiljø.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. I Grækenland betyder det ofte delvis egenbetaling, og derfor er det klogt at investere i en rejseforsikring. Forsikringen kan skræddersys dine personlige behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Grækenland er drikkeligt

Giver man drikkepenge i Thessaloniki?

I Grækenland giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Tsimiski Street er byens største indkøbsstrøg. Derudover kan du handle i byens indkøbscentre, som eksempelvis Plateia, Apollonia Politia eller One Salonica. (Priser checket: 15/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class