Find billige flybilletter til Naxos

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Naxos

Find de billigste fly til disse Naxos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Naxos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Naxos

Aarhus (AAR) til Thera (JTR)

Fly til Naxos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Thera Santorini, hvor den gennemsnitlige pris er 2.418 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NAXOS FRA KØBENHAVNnovember49% billigereAt flyve fra København til Naxos ​​koster i gennemsnit blot 1.893 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NAXOS FRA KØBENHAVNdecember48% dyrereDet koster cirka 5.438 kr. at flyve til Naxos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NAXOS FRA KØBENHAVNjuli480% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Naxos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Naxos?

Flyrejser mellem Danmark og Naxos by på øen Naxos i Grækenland vil ofte byde på et par mellemlandinger. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH), vil turen tage fra knap otte timer og op, mens du fra Billund Lufthavn (BLL) vil have en rejsetid på omkring 10 timer med et par stop undervejs. Det samme gælder, hvis du rejser fra Aalborg Lufthavn (AAL), hvor du også skal regne med knap 10 timer til rejsen. Er dit første stop Aarhus Lufthavn (AAR), vil du typisk skulle flyve til København Lufthavn, eller du skal finde transport til enten Billund eller Aalborg og rejse derfra.

Der er desværre ingen flybilletter til direkte rejser mellem Danmark og Naxos by. KLM kan samle dig op i Billund og flyve dig til Schiphol-lufthavnen i Amsterdam og derfra videre til Athen, hvor du skifter til Sky Express, som flyver dig det sidste stykke til Naxos by. Helt det samme billede viser sig, hvis du leder efter flytilbud fra Aalborg, for så er KLM klar til at flyve dig fra Aalborg til Amsterdam og derfra videre til Athen, hvor Sky Express igen tager over og får dig frem til Naxos.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Naxos fra Korfu for 110 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Naxos. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Naxos fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Naxos på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.893 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Naxos i november, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Naxos i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 2.185 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 53 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Naxos. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.687 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Naxos er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.092 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 4.680 kr..

Når du flyver til Naxos fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.217 kr. for fly med afgang om formiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 4.619 kr. i gennemsnit. Fly til Naxos fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Rejsende, som flyver til Naxos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Parikia Paros (25 km fra Naxos centrum), Lufthavn: Mikonos (37 km fra Naxos centrum), Lufthavn: Ermoupoli Syros Island (52 km fra Naxos centrum), Lufthavn: Thera Santorini (79 km fra Naxos centrum) eller Lufthavn: Paleochori Milos (92 km fra Naxos centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Mikonos for 1.663 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Naxos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Naxos fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Naxos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Naxos

Hvilke flyselskaber flyver til Naxos?

Aegean Airlines og Austrian Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Naxos regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Naxos med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Aegean Airlines-fly til Naxos

28 Aegean Airlines-fly flyver til Naxos i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Athen Intle til Naxos, der er den mest populære rute, som Aegean Airlines har til Naxos. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Aegean Airlines-fly til Naxos, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.433 kr. og afgik fra København Kastrup. Aegean Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 59 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Naxos

Neden for finder du alle lufthavne i Naxos samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Naxos Apollon Lufthavn (JNX)?

Når dine flybilletter har fået dig sikkert frem til lufthavnen i Naxos, er du bare ganske kort tid fra selve Naxos by, men det er alligevel en lidt lang gåtur, så du vil være mest tilfreds, hvis du vælger en af to løsninger for at komme videre: Du kan køre med taxi ind til Naxos by, og det er en kort tur, men tal alligevel med chaufføren om prisen på forhånd, så det er på plads og aftalt inden afgang. Du kan også benytte et af de mange biludlejningsfirmaer, som er flinke til at stille bilen på parkeringspladsen ved lufthavnen, så du har let adgang til transport, så snart du ankommer – og mange tillader også, at du efterlader den der igen, når dit besøg er ovre.


Visumkrav for Naxos

Som dansk statsborger kræver det ikke visum at være i Grækenland, men hvis du er i landet i mere end 90 dage, skal du registrere dig hos det lokale politi. Dit pas skal være gyldigt i al den tid, du er i Grækenland, og de accepterer både nødpas, midlertidige pas og forlængede danske pas. Rejser mindreårige med andre end indehaverne af forældremyndigheden, skal der medbringes et skriftligt samtykke fra denne, for at den mindreårige må rejse ind i Grækenland. Spørg eventuelt på den græske ambassade for de helt nøjagtige krav.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Naxos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Naxos

Dine store oplevelser i Naxos by begynder ude på vandet. Fra færgen på vej ind mod byen ser du Portara, som betyder stor port og er et ikke-færdigbygget tempel til ære for Apollon. Byens strand, Agios Georgios, er øens bedste med liv, tavernaer og barer/caféer. En anden af attraktionerne i Naxos by, som trods alt er en by med ikke meget mere end et par tusinde indbyggere, men med lige så mange års spændende historie at vise frem, er Crispi-Glesos-tårnet, som er det eneste af formentlig 12 tårne fra et middelalderslot. I dag er det et museum med skiftende udstillinger og med livemusik. Kan du komme op på balkonen, er der en fremragende udsigt at glæde sig til. Når du er nede fra balkonen, kan du vandre rundt i den gamle del af byen i små, snævre og skæve gader brolagt med marmor og fyldt med barer, caféer og tavernaer, hvor du kan få pusten igen efter indkøb af lokale souvenirs.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Naxos på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Naxos, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Naxos på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Naxos vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Naxos. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.