Find billige fly til Naxos

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Naxos

Få indsigter om din flyrejse til Naxos, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Naxos på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Naxos er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.985 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 7.351 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Naxos?

Når du flyver til Naxos fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.170 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 5.000 kr. i gennemsnit. Fly til Naxos fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Naxos

Find de billigste fly til disse Naxos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Thera

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Naxos

København (CPH) til Thera (JTR)

Fly til Naxos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Thera Santorini, hvor den gennemsnitlige pris er 2.477 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NAXOS FRA KØBENHAVNfebruar27% billigereAt flyve fra København til Naxos ​​koster i gennemsnit blot 2.125 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NAXOS FRA KØBENHAVNnovember68% dyrereDet koster cirka 4.896 kr. at flyve til Naxos ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NAXOS FRA KØBENHAVNjuli690% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Naxos fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Naxos

Hvor lang tid tager det at flyve til Naxos by?

Flyrejser mellem Danmark og Naxos by på øen Naxos i Grækenland vil ofte byde på et par mellemlandinger. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH), vil turen tage fra knap otte timer og op, mens du fra Billund Lufthavn (BLL) vil have en rejsetid på omkring 10 timer med et par stop undervejs. Det samme gælder, hvis du rejser fra Aalborg Lufthavn (AAL), hvor du også skal regne med knap 10 timer til rejsen. Er dit første stop Aarhus Lufthavn (AAR), vil du typisk skulle flyve til København Lufthavn, eller du skal finde transport til enten Billund eller Aalborg og rejse derfra.

Hvorfra flyver man direkte til Naxos by?

Der er desværre ingen flybilletter til direkte rejser mellem Danmark og Naxos by. KLM kan samle dig op i Billund og flyve dig til Schiphol-lufthavnen i Amsterdam og derfra videre til Athen, hvor du skifter til Sky Express, som flyver dig det sidste stykke til Naxos by. Helt det samme billede viser sig, hvis du leder efter flytilbud fra Aalborg, for så er KLM klar til at flyve dig fra Aalborg til Amsterdam og derfra videre til Athen, hvor Sky Express igen tager over og får dig frem til Naxos.

Hvilket er det absolut billigste fly til Naxos?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Naxos fra Athen for 386 kr.. Det er 60% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Naxos. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Naxos fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Naxos?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Naxos på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.125 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Naxos i februar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Naxos i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 2.308 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Naxos?

Rejsende, som flyver til Naxos, kan måske finde bedre priser til Parikia Paros Lufthavn (25 km fra Naxos centrum) eller Mikonos Lufthavn (37 km fra Naxos centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Naxos på?

Du kan finde tilbud til Mikonos Lufthavn for 886 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Naxos Lufthavn?

Priser for fly til Naxos Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Naxos Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Naxos Lufthavn er 3 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Naxos Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Naxos Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Naxos Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Naxos Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Naxos Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Naxos

Er der krav til pas og visum for at komme til Naxos town?

Som dansk statsborger kræver det ikke visum at være i Grækenland, men hvis du er i landet i mere end 90 dage, skal du registrere dig hos det lokale politi. Dit pas skal være gyldigt i al den tid, du er i Grækenland, og de accepterer både nødpas, midlertidige pas og forlængede danske pas. Rejser mindreårige med andre end indehaverne af forældremyndigheden, skal der medbringes et skriftligt samtykke fra denne, for at den mindreårige må rejse ind i Grækenland. Spørg eventuelt på den græske ambassade for de helt nøjagtige krav.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Naxos

Hvad kan man se i Naxos by?

Dine store oplevelser i Naxos by begynder ude på vandet. Fra færgen på vej ind mod byen ser du Portara, som betyder stor port og er et ikke-færdigbygget tempel til ære for Apollon. Byens strand, Agios Georgios, er øens bedste med liv, tavernaer og barer/caféer. En anden af attraktionerne i Naxos by, som trods alt er en by med ikke meget mere end et par tusinde indbyggere, men med lige så mange års spændende historie at vise frem, er Crispi-Glesos-tårnet, som er det eneste af formentlig 12 tårne fra et middelalderslot. I dag er det et museum med skiftende udstillinger og med livemusik. Kan du komme op på balkonen, er der en fremragende udsigt at glæde sig til. Når du er nede fra balkonen, kan du vandre rundt i den gamle del af byen i små, snævre og skæve gader brolagt med marmor og fyldt med barer, caféer og tavernaer, hvor du kan få pusten igen efter indkøb af lokale souvenirs.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Naxos?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Naxos på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Naxos, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Naxos med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Naxos på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Naxos?

Når alle potentielle fly til Naxos vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Naxos lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Naxos. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Naxos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.