Find billige flybilletter til Antwerpen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Antwerpen. De nuværende restriktioner til Antwerpen er baseret på Belgien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Belgien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Antwerpen

Find de billigste fly til disse Antwerpen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Antwerpen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Antwerpen

København (CPH) til Lufthavn: Bruxelles Charleroi Brussels (CRL)

Fly til Antwerpen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bruxelles Charleroi Brussels, hvor den gennemsnitlige pris er 372 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTWERPEN FRA KØBENHAVNjuni68% billigereAt flyve fra København til Antwerpen ​​koster i gennemsnit blot 403 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTWERPEN FRA KØBENHAVNdecember96% dyrereDet koster cirka 2.513 kr. at flyve til Antwerpen ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANTWERPEN FRA KØBENHAVNmarts528% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Antwerpen fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Antwerpen?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Antwerpen?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Antwerpen, lå på 97 kr./pr. person fra Milano, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til Antwerpen. Hvis du vil finde de billigste priser til Antwerpen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Antwerpen?

  juni måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Antwerpen fra Danmark, med flest priser fundet omkring 403 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Antwerpen i juni, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Antwerpen i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 466 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Antwerpen?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Antwerpen er 25 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.280 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Antwerpen på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Antwerpen er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.206 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.254 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Antwerpen?

  Når du flyver til Antwerpen fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 631 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 1.584 kr. i gennemsnit. Fly til Antwerpen fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Antwerpen?

  Rejsende, som flyver til Antwerpen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bruxelles-National (36 km fra Antwerpen centrum), Lufthavn: Bruxelles Charleroi Brussels (85 km fra Antwerpen centrum), Lufthavn: Liège Bierset (98 km fra Antwerpen centrum) eller Lufthavn: Ostende-Bruges (107 km fra fra Antwerpen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Antwerpen på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Antwerpen Lufthavn: Antwerpen Antwerp Deurne, hvor gennemsnitsprisen er 1.274 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Antwerpen?

På nuværende tidspunkt inkluderer Belgien rejserestriktioner rejser til Antwerpen. Indrejserestriktioner

Belgien har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke kommer fra EØS-medlemsstaterne eller Schweiz. Statsborgere, fastboende udlændinge og indehavere af langtidsvisum i EØS-medlemsstaterne, Schweiz og Storbritannien samt deres familiemedlemmer kan stadig rejse ind i Belgien fra lande uden for disse lande, men skal isolere sig selv i 14 dage ved ankomsten. Fra den 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Belgien. Nødvendige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Belgien. De får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for deres ophold. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand eller Uruguay, har også adgang til Belgien. Diplomater, humanitære hjælpearbejdere og militært personel må komme ind i landet. Statsborgere i Andorra, Monaco, Montenegro, Nordmakedonien, San Marino, Serbien og Vatikanstaten kan rejse ind i Belgien med bevis for at de har en forbindelse til deres hjemland.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal udfylde en Passenger Locator Form 48 timer før deres ankomst. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afrejse. Børn under 12 år og bosiddende i Belgien er undtaget fra at præsentere et COVID-19 PCR-RT testresultat. Fra d. 25. december skal rejsende fra Storbritannien fremvise en gyldig helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-resultat udstedt indenfor 48 timer før ankomst.

Karantænekrav

Belgien har oprettet et system med trafiklys til at spore lande og regioner, der har en høj forekomst af COVID-19. Alle rejsende fra "røde zoner" skal isolere sig selv i 7 dage efter ankomst, mens rejsende, der kommer ind i Belgien fra "orange" regioner, skal være på vagt. Den ajourførte liste over regioner findes på denne side (på fransk). Beboere, der vender tilbage fra en rød zone og opholder sig der i mere end 48 timer, skal gennemgå en obligatorisk test på dag 1 og dag 7 i karantæne. Fra den 2. januar modtager passagererne en sms ved hjemkomsten, som de bruge til at tilmelde sig i et testcenter. Testkapaciteten i Bruxelles Lufthavn udvides yderligere, så rejsende kan testes frivilligt ved ankomst. Testkapacitet udvikles i Charleroi Lufthavn og i Bruxelles-Midi station. Rejsende fra Storbritannien er underlagt 7 dages selvisolation ved ankomsten og skal tage en COVID-19-test.

Hvis du planlægger rejser til Antwerpen nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Antwerpen


Find billige flybilletter til andre byer i Belgien

Belgien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?