Find billige flybilletter til Antwerpen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Antwerpen

Find de billigste fly til disse Antwerpen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Antwerpen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Antwerpen

København (CPH) til Lufthavn: Bruxelles Charleroi Brussels (CRL)

Fly til Antwerpen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bruxelles Charleroi Brussels, hvor den gennemsnitlige pris er 599 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTWERPEN FRA KØBENHAVNaugust47% billigereAt flyve fra København til Antwerpen ​​koster i gennemsnit blot 656 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTWERPEN FRA KØBENHAVNapril49% dyrereDet koster cirka 1.849 kr. at flyve til Antwerpen ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANTWERPEN FRA KØBENHAVNmaj436% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Antwerpen fra København i maj end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Antwerpen?

Rejsetiden varierer, alt efter hvilken lufthavn du rejser fra og ruten, du rejser på. Er din flyrejse fra Københavns Lufthavn (CPH), kan du rejse til Antwerpen (ANR) på omkring seks timer med en enkelt mellemlanding. Vælger du derimod en flybillet fra København til Bruxelles (BRU) og derfra videre med toget til Antwerpen, kan det gøres noget hurtigere. Fra både Billund (BLL) og Aalborg (AAL) kan det gøres på under fire timer – også med en enkelt mellemlanding.

Nej, på nuværende tidspunkt er der desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Antwerpen Internationale Lufthavn. Antwerpen er noget mindre end Bruxelles, hvor de fleste direkte afgange går til. Fra København skal du typisk mellemlande i Paris (CDG) eller Amsterdam (AMS), mens du fra Billund og Aalborg kan mellemlande i Amsterdam. Flyver du fra København, kan du som et alternativ benytte et flytilbud direkte til Bruxelles. Det tager under to timer. Herfra kan du tage toget til Antwerpen på en halv times tid. Bemærk, at lavprisselskaber ofte flyver til Bruxelles’ mindre lufthavn i Charleroi (CRL). Rejsetiden herfra er en del længere og togbilletten dyrere.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Antwerpen, lå på 88 kr./pr. person fra Billund, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Antwerpen. Hvis du vil finde de billigste priser til Antwerpen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Antwerpen fra Danmark, med flest priser fundet omkring 656 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Antwerpen i august, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Antwerpen i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 663 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Antwerpen er 52 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.239 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Antwerpen er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.305 kr.. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.819 kr..

Når du flyver til Antwerpen fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.167 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 2.021 kr. i gennemsnit. Fly til Antwerpen fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Rejsende, som flyver til Antwerpen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bruxelles-National (36 km fra Antwerpen centrum), Lufthavn: Bruxelles Charleroi Brussels (85 km fra Antwerpen centrum), Lufthavn: Liège Bierset (98 km fra Antwerpen centrum) eller Lufthavn: Ostende-Bruges (107 km fra fra Antwerpen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Antwerpen Lufthavn: Bruxelles Charleroi Brussels, hvor gennemsnitsprisen er 640 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Antwerpen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Antwerpen

Hvilke flyselskaber flyver til Antwerpen?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Antwerpen fra Danmark, Brussels Airlines, KLM, Ryanair og Lufthansa. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Antwerpen

Neden for finder du alle lufthavne i Antwerpen samt deres afstand til centrum

Hvor lang tid tager det at komme fra Antwerpen Internationale Lufthavn til centrum?

Lufthavnen ligger i den østlige del af Antwerpen, og herfra er det let at komme til centrum. Buslinjerne 51, 52 og 53 afgår alle fra rundkørslen foran lufthavnen. De kører omtrent hvert kvarter, og der går ikke længe, fra du stiger på, til du ankommer på Antwerp-Berchem Station. Herfra kan du skifte til toget, der hurtigt fragter dig videre til centrum. Du kan fra Antwerp-Berchem Station også tage en sporvogn, der ligeledes kører til centrum. Det er muligt at købe billetter med gyldighed på en time, klippekort med ti klip eller et dagspas. Det er også muligt at leje en bil i lufthavnen.


Visumkrav for Antwerpen

Nej, det er ikke nødvendigt. Da Belgien er en del af Schengen-samarbejdet, kan du opholde dig i Antwerpen i op til 90 dage visumfrit. Ønsker du at opholde dig i længere tid, skal du registrere dig ved de lokale myndigheder. Husk, at passet skal være gyldigt under hele opholdet. Forlængede pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas accepteres til både ind-og udrejse. Vær opmærksom på, at der kan gælde særlige regler, hvis du rejser med andres børn uden deres forældre. Henvend dig til den belgiske ambassade i København for yderligere oplysninger.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Antwerpen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Antwerpen

Antwerpen er en af verdens absolut vigtigste havnebyer og den stolte maritime historie afspejler sig i resten af byen. Bymidten ligger direkte ved havnen, og her finder du mange spændende museer. Et besøg på Plantin-Moretus Museum kan anbefales. Det ligger i et overdådigt palæ fra1622 og huser verdens ældste trykpresse og mange antikke manuskripter. Museet er ydermere optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Rubenshuis fra 1611 blev opført til kunstneren Pieter Paul Rubens og indeholder mange kunstskatte. Hvis du betaler lidt ekstra, får du også adgang til det ligeledes fremragende Mayer van den Bergh Museum. Går du også og spekulerer på, hvor pomfritter i virkeligheden kommer fra? Fortvivl ikke. Antwerpen har Belgiens første museum dedikeret til denne spise. Du finder det midt i centrum på Groenplaats 12. Når sulten melder sig ved frokosttid, så gør dig selv en tjeneste at besøge sandwichbaren No Worries på Kribbestraat ved havnen. Bemærk, at de kun har begrænset åbent. Efter frokosten kan du passende gå langs havnen mod Grote Markt i den historiske del af Antwerpen og slutte af med en lækker is hos Compagnie Belge Artisan Gelato.


Find billige flybilletter til andre byer i Belgien

Belgien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Antwerpen.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Antwerpen, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Antwerpen ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Antwerpen. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.