Find billige fly til Liège

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Liège

Få indsigter om din flyrejse til Liège, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Liège på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Liège?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Liège du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Bruxelles-National. På den anden side tager det i gennemsnit 1t. 25min. at flyve fra Billund til Bruxelles-National. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Liège

Find de billigste fly til disse Liège-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bruxelles-National Lufthavn

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Liège

København (CPH) til Bruxelles Charleroi Brussels Lufthavn (CRL)

Fly til Liège ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bruxelles Charleroi Brussels, hvor den gennemsnitlige pris er 1.306 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LIÈGE FRA KØBENHAVNfebruar46% billigereAt flyve fra København til Liège ​​koster i gennemsnit blot 885 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LIÈGE FRA KØBENHAVNoktober73% dyrereDet koster cirka 2.789 kr. at flyve til Liège ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LIÈGE FRA KØBENHAVNaugust700% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Liège fra København i august end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Liège

Hvilket er det absolut billigste fly til Liège?

Brugere, der booker rejser til Liège fra Stockholm, har fundet fly, der er 69% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Liège. Hvis du vil finde den billigste pris til Liège fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Liège?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Liège på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 885 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du booke flyrejser til Liège fra Danmark i april i stedet. Fly til Liège i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.464 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Liège?

Bruxelles Charleroi Brussels Lufthavn, Bruxelles-National Lufthavn eller Antwerpen Antwerp Deurne Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Liège.

Findes der en billigere måde at flyve til Liège på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Liège er normalt Bruxelles Charleroi Brussels Lufthavn med en gennemsnitspris på 793 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Liège Bierset Lufthavn?

Priser for fly til Liège Bierset Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Liège Bierset Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Liège Bierset Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Liège Bierset Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Liège Bierset Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Liège Bierset Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Liège?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Liège

Hvilke flyselskaber flyver til Liège?


Kom i gang med at planlægge din rejse til Liège


Find billige flybilletter til andre byer i Belgien

Belgien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Liège?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Liège.

Kan jeg finde fly til Liège med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Liège med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Liège?

Når alle potentielle fly til Liège vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Liège lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Liège. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Liège på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.