Fly Europa Belgien Bruxelles

Find billige flybilletter til Bruxelles

man.. 17.9.
man.. 24.9.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bruxelles?

+210%
+140%
+70%
Grundpris
Pris
7 DKK
Temperatur
5 - 23 °C
Nedbør
54 - 108 mm

De fleste forbinder nok Bruxelles med EU-institutioner og politik, men byen er meget mere end det, og er en glimrende destination til en storbyferie i Europa. Det bedste tidspunkt at rejse til Bruxelles er fra juni til august, der er sommersæsonen, men maj og september er også to populære måneder. Men hvornår er det billigst at flyve til Bruxelles? Du finder typisk de billigste flybilletter i november og januar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bruxelles, januar 2018).

I Bruxelles finder man massevis af museer, belgisk chokolade og øl samt ikoniske monumenter.


Flytilbud fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser fundet af momondos brugere
Ryanair
Ryanair
CPH
23 nov.
Lufthavn: København Kastrup
1t 40m
BRU
Lufthavn: Bruxelles-National og andre lufthavne
Ryanair
BRU
25 nov.
Lufthavn: Bruxelles-National og andre lufthavne
1t 40m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
209 kr
Ryanair
Ryanair
CPH
23 nov.
Lufthavn: København Kastrup
1t 40m
BRU
Lufthavn: Bruxelles-National og andre lufthavne
Ryanair
BRU
25 nov.
Lufthavn: Bruxelles-National og andre lufthavne
1t 40m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
209 kr
Ryanair
Ryanair
CPH
19 sep.
Lufthavn: København Kastrup
1t 40m
BRU
Lufthavn: Bruxelles-National og andre lufthavne
Ryanair
BRU
24 sep.
Lufthavn: Bruxelles-National og andre lufthavne
1t 35m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
216 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Bruxelles?

Adskillige flyselskaber har Bruxelles på rutekortet. Vælg mellem selskaber som Brussels Airlines, KLM, Lufthansa, SAS, Finnair, SWISS og mange andre. En tur med direkte fly fra København til Bruxelles har en rejsetid på ca. 1 time og 35 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Bruxelles samt afstand til centrum
Lufthavn: Bruxelles-National og andre lufthavne
10 km fra centrum
Lufthavn: Bruxelles Charleroi Brussels
47 km fra centrum

Bruxelles Lufthavn består af én stor hovedterminal samt to såkaldte piers, hvor Pier A er til flyvninger indenfor Schengen, og Pier B er til flyvninger udenfor Schengen. Når du skal fra Bruxelles lufthavn ind til centrum er bus 12 den billigste offentlige transport til en pris på ca. 35 DKK samt en rejsetid på ca. 40 minutter. Ankommer man om aftenen eller i weekenden, skal man med nummer 21. Det er dog hurtigst at tage lufthavnstoget med en rejsetid på 17 minutter til en pris på omkring 65 DKK (Information tjekket 22/06/2017).

Bruxelles Charleroi Lufthavn er den anden travle lufthavn i Belgien, og er hovedlufthavn for Ryanair. Når du skal fra denne lufthavn kan du benytte bussen kaldet Brussels City Shuttle som er den billigste løsning til en pris på ca. 105 DKK, hvis billetten bestilles online. Rejsetiden er på ca. 55 minutter (Information tjekket 22/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Bruxelles?

Mange af attraktionerne i Bruxelles ligger ret tæt på hinanden, hvilket gør det nemt at komme rundt til fods. Nogle af gaderne i midtbyen er sågar spærret for bilkørsel, hvilket gør det ganske afslappende at begive sig rundt på gåben.

Når man skal ud på de lidt længere strækninger eller blot ønsker at blive transporteret rundt i byen, så er Bruxelles godt dækket ind med offentlige transportmidler, der består af fire metrolinjer, sporvogne samt busser.


Kan man rejse til Bruxelles uden pas eller visum?

Belgien er medlem af Schengenaftalen, hvilket betyder visumfrit ophold i op til 90 dage for danske statsborgere. Pas skal også medbringes, da det fungerer som ID, og det skal være gyldigt under hele opholdet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den belgiske ambassade.


Hurtige facts om Bruxelles

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Bruxelles
Lokal tid
Valuta
Euro
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
10 DKK
Mad
Billig restaurant
110 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
15 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bruxelles


Tips og gode råd til Bruxelles

Hvordan får man den billigste flybillet til Bruxelles?

Selvom det stort set regner hver måned i Bruxelles, så er det alligevel muligt at nyde en varm sommer uden alt for megen nedbør. Fra oktober og frem til april falder temperaturerne, og her finder du i november og januar oftest de billigste flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bruxelles, januar 2018).

Hvad skal man se i Bruxelles?

Den ikoniske skulptur Atonium er en af de seværdigheder, man som turist bør se, da den er perfekt som baggrund til et signaturbillede fra ferien. Et andet perfekt feriebillede kan tages ved Manneken-Pis, der er en sagnomspunden bronzeskulptur af en dreng og en fontæne. Byens hovedtorv Grand Place med det gamle rådhus samt de smukke bygninger skal man også et smut forbi – husk at smage en belgisk vaffel med karamelliseret sukker i området.

Et besøg i Europa-Parlamentet er også en interessant oplevelse, hvor man får et indblik i rammerne for magtens centrum. Belgisk øl er noget af det bedste i verden, og derfor er en tur på Cantillon Brewery et must, hvor man kan smage de cremede og velbryggede dråber. Få flere tips til seværdigheder i Bruxelles.

Aktiviteter for børn

En tur i Belgian Chocolate Village er lige noget for børn, da man kan se byens populære chokoladeproduktion samt smage på sagerne. Mini-Europe er også sjov for børn – det er en temapark med miniature-modeller af Europas kendte monumenter. Bruxelles Zoo er også en oplagt mulighed for både store og små børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring når du rejser udenlands, i tilfælde af du skulle være uheldig på ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Bruxelles.

Giver man drikkepenge i Bruxelles?

I Belgien er det ikke en udpræget kultur at give drikkepenge, men man kan sagtens betale ekstra for en ekstraordinær service.

Hvor er der god shopping?

Rue Neuve, Chaussée d’Ixelles, Avenue Louise og Rue Antoine Dansaert byder på gode shopping-muligheder.