Find billige flybilletter til Bruxelles

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Bruxelles (BRU)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bruxelles. De nuværende restriktioner til Bruxelles er baseret på Belgien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Belgien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bruxelles

Find de billigste fly til disse Bruxelles-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Eindhoven

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bruxelles

København (CPH) til Lufthavn: Bruxelles Charleroi Brussels (CRL)

Fly til Bruxelles ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bruxelles Charleroi Brussels, hvor den gennemsnitlige pris er 373 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BRUXELLES FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til Bruxelles ​​koster i gennemsnit blot 537 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BRUXELLES FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 1.004 kr. at flyve til Bruxelles ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BRUXELLES FRA KØBENHAVNoktober313% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bruxelles fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bruxelles?

De fleste forbinder nok Bruxelles med EU-institutioner og politik, men byen er meget mere end det, og er en glimrende destination til en storbyferie i Europa. Det bedste tidspunkt at rejse til Bruxelles er fra juni til august, der er sommersæsonen, men maj og september er også to populære måneder. Men hvornår er det billigst at flyve til Bruxelles? Du finder typisk de billigste flybilletter i november og januar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bruxelles, januar 2018).

I Bruxelles finder man massevis af museer, belgisk chokolade og øl samt ikoniske monumenter.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bruxelles?

97 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Bruxelles. Dette fly er fra Milano og er 95% billigere end de fleste andre flyrejser til Bruxelles. Hvis du vil finde den billigste pris til Bruxelles fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bruxelles?

Den billigste måned at flyve til Bruxelles fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 537 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Bruxelles fra Danmark i november i stedet. Fly til Bruxelles i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 587 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bruxelles?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Bruxelles på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 694 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 189 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bruxelles på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Bruxelles er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 553 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 872 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bruxelles?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Bruxelles på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Bruxelles om aftenen helt ned til 491 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.422 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bruxelles?

Lufthavn: Antwerpen Antwerp Deurne, Lufthavn: Bruxelles Charleroi Brussels, Lufthavn: Liège Bierset eller Lufthavn: Ostende-Bruges kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Bruxelles.

Findes der en billigere måde at flyve til Bruxelles på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Bruxelles er normalt Lufthavn: Antwerpen Antwerp Deurne med en gennemsnitspris på 1.277 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bruxelles?

På nuværende tidspunkt inkluderer Belgien rejserestriktioner rejser til Bruxelles. Indrejserestriktioner

Belgien har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke kommer fra EØS-medlemsstaterne eller Schweiz. Statsborgere, fastboende udlændinge og indehavere af langtidsvisum i EØS-medlemsstaterne, Schweiz og Storbritannien samt deres familiemedlemmer kan stadig rejse ind i Belgien fra lande uden for disse lande, men skal isolere sig selv i 14 dage ved ankomsten. Fra den 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Belgien. Nødvendige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Belgien. De får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for deres ophold. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand eller Uruguay, har også adgang til Belgien. Diplomater, humanitære hjælpearbejdere og militært personel må komme ind i landet. Statsborgere i Andorra, Monaco, Montenegro, Nordmakedonien, San Marino, Serbien og Vatikanstaten kan rejse ind i Belgien med bevis for at de har en forbindelse til deres hjemland.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal udfylde en Passenger Locator Form 48 timer før deres ankomst. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afrejse. Børn under 12 år og bosiddende i Belgien er undtaget fra at præsentere et COVID-19 PCR-RT testresultat. Fra d. 25. december skal rejsende fra Storbritannien fremvise en gyldig helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-resultat udstedt indenfor 48 timer før ankomst.

Karantænekrav

Belgien har oprettet et system med trafiklys til at spore lande og regioner, der har en høj forekomst af COVID-19. Alle rejsende fra "røde zoner" skal isolere sig selv i 7 dage efter ankomst, mens rejsende, der kommer ind i Belgien fra "orange" regioner, skal være på vagt. Den ajourførte liste over regioner findes på denne side (på fransk). Beboere, der vender tilbage fra en rød zone og opholder sig der i mere end 48 timer, skal gennemgå en obligatorisk test på dag 1 og dag 7 i karantæne. Fra den 2. januar modtager passagererne en sms ved hjemkomsten, som de bruge til at tilmelde sig i et testcenter. Testkapaciteten i Bruxelles Lufthavn udvides yderligere, så rejsende kan testes frivilligt ved ankomst. Testkapacitet udvikles i Charleroi Lufthavn og i Bruxelles-Midi station. Rejsende fra Storbritannien er underlagt 7 dages selvisolation ved ankomsten og skal tage en COVID-19-test.

Hvis du planlægger rejser til Bruxelles nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bruxelles

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bruxelles fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
3. sep.
CPH04:30København Kastrup
1t. 40min.
CRL06:10Bruxelles Charleroi Brussels
6. sep.
CRL02:30Bruxelles Charleroi Brussels
1t. 35min.
CPH04:05København Kastrup
Ryanair
17. sep.
CPH04:30København Kastrup
1t. 40min.
CRL06:10Bruxelles Charleroi Brussels
20. sep.
CRL02:30Bruxelles Charleroi Brussels
1t. 35min.
CPH04:05København Kastrup
Ryanair
18. aug.
CPH04:40København Kastrup
1t. 40min.
CRL06:20Bruxelles Charleroi Brussels
20. aug.
CRL02:30Bruxelles Charleroi Brussels
1t. 35min.
CPH04:05København Kastrup
Ryanair
13. aug.
CPH04:30København Kastrup
1t. 40min.
CRL06:10Bruxelles Charleroi Brussels
16. aug.
CRL13:55Bruxelles Charleroi Brussels
1t. 35min.
CPH15:30København Kastrup
Ryanair
4. aug.
CPH04:40København Kastrup
1t. 40min.
CRL06:20Bruxelles Charleroi Brussels
11. aug.
CRL02:40Bruxelles Charleroi Brussels
1t. 35min.
CPH04:15København Kastrup
Ryanair
20. aug.
CPH04:30København Kastrup
1t. 40min.
CRL06:10Bruxelles Charleroi Brussels
1. sep.
CRL02:40Bruxelles Charleroi Brussels
1t. 35min.
CPH04:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Bruxelles

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Bruxelles, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Brussels Airlines
15. sep.
CPH02:40København Kastrup
1t. 35min.
BRU04:15Bruxelles-National
Brussels Airlines
21. aug.
CPH02:40København Kastrup
1t. 35min.
BRU04:15Bruxelles-National
Ryanair
10. sep.
CPH04:30København Kastrup
1t. 40min.
CRL06:10Bruxelles Charleroi Brussels

Hvilke flyselskaber flyver til Bruxelles?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Bruxelles

Adskillige flyselskaber har Bruxelles på rutekortet. Vælg mellem selskaber som Brussels Airlines, KLM, Lufthansa, SAS, Finnair, SWISS og mange andre. En tur med direkte fly fra København til Bruxelles har en rejsetid på ca. 1 time og 35 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Bruxelles samt afstand til centrum

Bruxelles Lufthavn består af én stor hovedterminal samt to såkaldte piers, hvor Pier A er til flyvninger indenfor Schengen, og Pier B er til flyvninger udenfor Schengen. Når du skal fra Bruxelles lufthavn ind til centrum er bus 12 den billigste offentlige transport til en pris på ca. 35 DKK samt en rejsetid på ca. 40 minutter. Ankommer man om aftenen eller i weekenden, skal man med nummer 21. Det er dog hurtigst at tage lufthavnstoget med en rejsetid på 17 minutter til en pris på omkring 65 DKK (Information tjekket 22/06/2017).

Bruxelles Charleroi Lufthavn er den anden travle lufthavn i Belgien, og er hovedlufthavn for Ryanair. Når du skal fra denne lufthavn kan du benytte bussen kaldet Brussels City Shuttle som er den billigste løsning til en pris på ca. 105 DKK, hvis billetten bestilles online. Rejsetiden er på ca. 55 minutter (Information tjekket 22/06/2017).


Populære fly til Bruxelles

Find dine flybilletter til Bruxelles blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bruxelles
Korteste rejsetid
1t. 30min.
Laveste pris
152 kr.
Fly fra Aalborg til Bruxelles
Korteste rejsetid
3t. 55min.
Laveste pris
714 kr.
Fly fra Billund til Bruxelles
Korteste rejsetid
9t. 20min.
Laveste pris
720 kr.
Fly fra Aarhus til Bruxelles
Korteste rejsetid
22t. 15min.
Laveste pris
2.696 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bruxelles?

Mange af attraktionerne i Bruxelles ligger ret tæt på hinanden, hvilket gør det nemt at komme rundt til fods. Nogle af gaderne i midtbyen er sågar spærret for bilkørsel, hvilket gør det ganske afslappende at begive sig rundt på gåben.

Når man skal ud på de lidt længere strækninger eller blot ønsker at blive transporteret rundt i byen, så er Bruxelles godt dækket ind med offentlige transportmidler, der består af fire metrolinjer, sporvogne samt busser.


Kan man rejse til Bruxelles uden pas eller visum?

Belgien er medlem af Schengenaftalen, hvilket betyder visumfrit ophold i op til 90 dage for danske statsborgere. Pas skal også medbringes, da det fungerer som ID, og det skal være gyldigt under hele opholdet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den belgiske ambassade.


Tips og gode råd til Bruxelles

Hvordan får man den billigste flybillet til Bruxelles?

Selvom det stort set regner hver måned i Bruxelles, så er det alligevel muligt at nyde en varm sommer uden alt for megen nedbør. Fra oktober og frem til april falder temperaturerne, og her finder du i november og januar oftest de billigste flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bruxelles, januar 2018).

Hvad skal man se i Bruxelles?

Den ikoniske skulptur Atonium er en af de seværdigheder, man som turist bør se, da den er perfekt som baggrund til et signaturbillede fra ferien. Et andet perfekt feriebillede kan tages ved Manneken-Pis, der er en sagnomspunden bronzeskulptur af en dreng og en fontæne. Byens hovedtorv Grand Place med det gamle rådhus samt de smukke bygninger skal man også et smut forbi – husk at smage en belgisk vaffel med karamelliseret sukker i området.

Et besøg i Europa-Parlamentet er også en interessant oplevelse, hvor man får et indblik i rammerne for magtens centrum. Belgisk øl er noget af det bedste i verden, og derfor er en tur på Cantillon Brewery et must, hvor man kan smage de cremede og velbryggede dråber. Få flere tips til seværdigheder i Bruxelles.

Aktiviteter for børn

En tur i Belgian Chocolate Village er lige noget for børn, da man kan se byens populære chokoladeproduktion samt smage på sagerne. Mini-Europe er også sjov for børn – det er en temapark med miniature-modeller af Europas kendte monumenter. Bruxelles Zoo er også en oplagt mulighed for både store og små børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring når du rejser udenlands, i tilfælde af du skulle være uheldig på ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Bruxelles.

Giver man drikkepenge i Bruxelles?

I Belgien er det ikke en udpræget kultur at give drikkepenge, men man kan sagtens betale ekstra for en ekstraordinær service.

Hvor er der god shopping?

Rue Neuve, Chaussée d’Ixelles, Avenue Louise og Rue Antoine Dansaert byder på gode shopping-muligheder.Find billige flybilletter til andre byer i Belgien

Belgien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class