Hoteller i Bruxelles, Belgien

Find tilbud på 442 hoteller i Bruxelles, Belgien

Bruxelles, Belgien
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Bruxelles

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bruxelles
Pris
kr.193
kr.998
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Bruxelles


Hvornår skal man booke et hotel i Bruxelles?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bruxelles
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
48%forventet prisfald
44%forventet prisstigning

Rejsepriser

369 kr. - 1.265 kr.

Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
993 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
605 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bruxelles er: 4-5 stjerne, 89 dage før.

1-2 stjerne

416 kr. - 452 kr.

3 stjerne

603 kr. - 675 kr.

4-5 stjerne

897 kr. - 1.012 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bruxelles

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bruxelles

Laveste hotelpris

194 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Metropole Brussels

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2353

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Bruxelles, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 194 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Urban City Centre Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Metropole Brussels, det mest populære 5-stjernede hotel i Bruxelles.
Der er 2.353 hoteller i Bruxelles tæt på Bruxelles-National. Sheraton Brussels Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Bruxelles. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Bruxelles lå i sidste uge på 3.234 kr..

Rejsetips til Bruxelles

De høje hotelpriser i Bruxelles gør sig især gældende omkring bymidten og den gamle bydel, hvor du befinder dig lige midt imellem alle seværdighederne. Derfor er der penge at spare ved at booke et hotel uden for centrum. De billigste overnatningsmuligheder får du på et af de mange hostels og budgethoteller – her kan du i august måned slippe afsted med omkring 250 DKK per overnatning. Den belgiske sommer svarer nogenlunde til den danske, og du kan derfor sagtens overveje en tur hertil uden for højsæsonen, som stadig kan byde på mange dage med godt vejr.

Mange af de nord- og vesteuropæiske storbyer er generelt ret dyre at opholde sig i, men det er stadig muligt at rejse på budget til Bruxelles hvis du fylder programmet med billige eller sågar gratis aktiviteter. Det er oplagt at begynde ferien med en gratis rundvisning, der endda kan bestilles online på forhånd, hvor du booker en såkaldt lokal ”greeter”. Bruxelles bugner med markeder af forskellig art, hvor du kan gøre en god handel, hvad enten det er på et grønttorvsmarked eller på et af de antikke markeder, som eksempelvis Place du Jeu de Balle. Parker er en anden ting, der også er mange af i byen, og derfor er det oplagt at bruge dem til at motionere i eller til hygge med en picnickurv. Prøv Brussels Park også kendt som Royal Park eller Jean-Felix Hap Park, der er en del mindre.

I den gamle bydel kommer du nemmest rundt til fods, da dele af den er afspærret for biler, så der er god plads til at opleve alle byens gader og stræder på gåben. Derudover er Bruxelles kendt for sit effektive netværk af metroruter, der suppleres op med busser og sporvogne.

Det er muligt at booke et hotel i Bruxelles uden kreditkort.

18 år er minimumsalderen, når du ønsker at tjekke ind på et hotel i Bruxelles.

Det er nødvendigt at lægge et depositum ved ankomst, hvor langt de fleste hoteller både tager imod kontanter og kreditkort – mens nogle kun godtager en af delene.

De forventer ikke drikkepenge i Bruxelles, men du kan give omkring 5-10% ved en tilfredsstillende betjening.

Bruxelles er generelt en sikker by – især når du holder dig til områderne i midtbyen. Du skal dog være opmærksom på lommetyve som i alle andre storbyer.

Du behøver ikke at tage en adapter med til Belgien.


Hvad koster et hotel i Bruxelles pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bruxelles

5-stjernede hoteller

Billigst 942 kr.

Gennemsnitlig 1.145 kr.

Dyrest 1.502 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bruxelles

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bruxelles har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Bruxelles

Hoteller med mest værdi for pengene i Bruxelles

Disse Bruxelles hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bruxelles

Der er masser af spændende europæiske storbyer at vælge imellem, når du vil have en på opleveren, hvad enten det er som backpacker, familie eller med kæresten. De fleste har oplevet byer som Paris og Amsterdam, men ca. midt imellem finder du Bruxelles, der så absolut er et besøg værd. Byen er ikke kun kendt for sine mange EU-institutioner, men rummer også mange historiske og kulturelle seværdigheder, som du kan opleve på tværs af de 19 distrikter, som byen er delt op i. De fleste attraktioner findes dog i centrum, hvor det også er muligt at lade sig indloggere, for nemt at kunne komme rundt – og her kan det næsten ikke blive mere centralt end tæt på Grand Place, der er byens hovedtorv, hvor også rådhuset ligger.

Hvert et distrikt i Bruxelles byder på forskellige seværdigheder og områder. Er du til grønne parker og rolige omgivelser kan du med fordel rykke lidt uden for centrum og mod øst, hvor du har Parc de Bruxelles tæt på. Booker du et hotel endnu længere mod øst, så kommer du til at bo tæt på det såkaldte Europæiske Kvarter, hvor Europa-kommissionens hovedsæde ligger. En anden spændende bydel er Ixelles, der ligger syd for centrum, hvor du finder mange internationale restauranter, markeder samt to universiteter, hvilket betyder mange studerende, som sørger for masser af liv og fede events.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bruxelles

Bruxelles har i flere omgange været en del af Nederlandene, men i 1830 opstod den revolution der førte til en deling af landet, hvor den sydlige del blev til Belgien med Bruxelles som royal hovedstad. Byen blev mere eller mindre skånet under de to verdenskrige, hvilket kan ses på de mange velbevarede bygninger, der bør anses som værende en del af byens seværdigheder sammen med de mange museer, parker og shopping-muligheder.

I dag er Bruxelles en multikulturel by, hvor især mange Nordafrikanske folk fra landets tidligere koloni bor, samtidig med at Bruxelles også er hovedsæde for flere EU-institutioner samt NATO som tiltrækker medarbejdere fra hele verden. Det betyder en international atmosfære, hvor der også tales mange sprog, så enhver turist vil føle sig velkommen i byen, som er ideel for alle typer af rejsende.

Du kan næsten ikke undgå at blive lækkersulten, når man snakker om Bruxelles og Belgien i det hele taget. Byen bugner nemlig med bryggerier og ølstuer side om side med chokoladeforretninger, da netop øl og chokolade er nogle af landets signaturvarer. Du kan heller ikke undgå at bide mærke i duften af friskbagte vafler, der gennemstrømmer byen og får tænderne til at længes efter en sprød mundfuld.

Når alle sanser er fyldt op, er det tid til at gå på opdagelse i Bruxelles mange attraktioner, hvor hjertet er lig med Grand Place, der også er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. En af byens mest fotograferede skulpturer skal også opleves i form af en jernmolekyle kaldet Atomium. Bronzestatuen af en tissende dreng ved en fontæne er også et af byens vartegn – bedre kendt som Manneken Pis fra 1619. Når nu du er i Bruxelles, så bør du også se Berlaymont-bygningen, der er hovedbygning for Europa-kommissionen.


Information about staying in Bruxelles

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bruxelles

Voes brugere er typisk i Bruxelles i 5 nætter.

Prisen for et hotelværelse i Bruxelles vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 876 kr. pr. nat.

Hoteller i Bruxelles er typisk billigst i marts. Du kan forvente et prisfald på ca. 48% i denne periode.

Hotelværelser i Bruxelles er generelt billigst søndag og dyrest fredag.

Hoteller i Bruxelles (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 751 kr. pr. person pr. nat. Det er 125 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Bruxelles pr. nat.

Med en gennemsnitstemperatur på 4 °C og en forventet mængde nedbør på 60 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Bruxelles.

Ja, Bruxelles har 200 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Bruxelles, er Appart'city Confort Bruxelles Centre Gare Du Midi den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Bruxelles.

Ja, byen Bruxelles har ledige hostels. Du kan vælge mellem 156 Bruxelles hostels. Vi anbefaler et ophold på Train Cabin Hostel, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Bruxelles.


momondos yndlingshoteller i Bruxelles

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bruxelles
Budget Flats Brussels

Budget Flats Brussels

Maria Groeninckx De Maylaan 50, Brussels, Belgium

6,4
431 kr.
Courtyard by Marriott Brussels

Courtyard by Marriott Brussels

Avenue des Olympiades 6, Brussels, Belgium

8,4
911 kr.
Hotel Siru

Hotel Siru

2 Rue Des Croisades, Brussels, Belgium

6,8
581 kr.
Jam Hotel Brussels

Jam Hotel Brussels

Chaussée de Charleroi 132, Brussels, Belgium

7,7
610 kr.
Gresham Belson Hotel Brussels

Gresham Belson Hotel Brussels

Avenue Des Anciens Combattants 1, Brussels, Belgium

8,0
624 kr.
Yadoya Hotel

Yadoya Hotel

Boulevard d'Anvers 32, Brussels, Belgium

8,3
660 kr.
DoubleTree by Hilton Brussels City

DoubleTree by Hilton Brussels City

Rue Gineste 3, Brussels, Belgium

8,8
1.019 kr.
Hotel Des Colonies

Hotel Des Colonies

Rue Des Croisades 6-10, Brussels, Belgium

8,1
725 kr.
Urban City Centre Hostel

Urban City Centre Hostel

Rue de Woeringen 1, Brussels, Belgium

6,9
194 kr.

Latroupe Grand Place

159 Boulevard Anspach, Brussels, Belgium

8,7
280 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bruxelles


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Bruxelles fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Når alle dine muligheder for overnatning i Bruxelles er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.