Hoteller i Bruxelles

Find de bedste tilbud på 1.686 hoteller i Bruxelles, Belgien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Bruxelles

Der er mange skønne hoteller i Bruxelles. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Bruxelles

Grand Place
Waterloo
Manneken Pis

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Grand Place?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Bruxelles tæt på Grand Place, bør du forvente at skulle betale omkring 438 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 438 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Grand Place. Hoteller i nærheden af Grand Place er normalt 32% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Bruxelles, som ligger på 650 kr..

Hoteller i nærheden af Grand Place

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Waterloo?

Hoteller i nærheden af Waterloo er normalt 1% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Bruxelles, som ligger på 650 kr..

Hoteller i nærheden af Waterloo

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Manneken Pis?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Bruxelles i nærheden af Manneken Pis, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Manneken Pis og i gennemsnit koster hoteller i området 463 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Manneken Pis er normalt 28% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Bruxelles, som ligger på 650 kr..

Hoteller i nærheden af Manneken Pis

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Bruxelles

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bruxelles
Lavsæson
august
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

22%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

19%

forventet prisstigning

Pris
592 kr. - 922 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

804 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

600 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Bruxelles er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 53 dage før.
1-2 stjerne
409 kr. - 442 kr.
3 stjerne
633 kr. - 660 kr.
4-5 stjerne
825 kr. - 858 kr.

Rejsetips til Bruxelles

Vores bedste tips til Bruxelles

Hvordan finder man et billigt hotel i Bruxelles?

De høje hotelpriser i Bruxelles gør sig især gældende omkring bymidten og den gamle bydel, hvor du befinder dig lige midt imellem alle seværdighederne. Derfor er der penge at spare ved at booke et hotel uden for centrum. De billigste overnatningsmuligheder får du på et af de mange hostels og budgethoteller – her kan du i august måned slippe afsted med omkring 250 DKK per overnatning. Den belgiske sommer svarer nogenlunde til den danske, og du kan derfor sagtens overveje en tur hertil uden for højsæsonen, som stadig kan byde på mange dage med godt vejr.

Kan man rejse til Bruxelles på budget?

Mange af de nord- og vesteuropæiske storbyer er generelt ret dyre at opholde sig i, men det er stadig muligt at rejse på budget til Bruxelles hvis du fylder programmet med billige eller sågar gratis aktiviteter. Det er oplagt at begynde ferien med en gratis rundvisning, der endda kan bestilles online på forhånd, hvor du booker en såkaldt lokal ”greeter”. Bruxelles bugner med markeder af forskellig art, hvor du kan gøre en god handel, hvad enten det er på et grønttorvsmarked eller på et af de antikke markeder, som eksempelvis Place du Jeu de Balle. Parker er en anden ting, der også er mange af i byen, og derfor er det oplagt at bruge dem til at motionere i eller til hygge med en picnickurv. Prøv Brussels Park også kendt som Royal Park eller Jean-Felix Hap Park, der er en del mindre.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bruxelles?

I den gamle bydel kommer du nemmest rundt til fods, da dele af den er afspærret for biler, så der er god plads til at opleve alle byens gader og stræder på gåben. Derudover er Bruxelles kendt for sit effektive netværk af metroruter, der suppleres op med busser og sporvogne.

Kan man booke hotel i Bruxelles uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Bruxelles uden kreditkort.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Bruxelles?

18 år er minimumsalderen, når du ønsker at tjekke ind på et hotel i Bruxelles.

Skal man lægge depositum på hoteller i Bruxelles?

Det er nødvendigt at lægge et depositum ved ankomst, hvor langt de fleste hoteller både tager imod kontanter og kreditkort – mens nogle kun godtager en af delene.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Bruxelles?

De forventer ikke drikkepenge i Bruxelles, men du kan give omkring 5-10% ved en tilfredsstillende betjening.

Hvor sikkert er der i Bruxelles?

Bruxelles er generelt en sikker by – især når du holder dig til områderne i midtbyen. Du skal dog være opmærksom på lommetyve som i alle andre storbyer.

Skal man medbringe adapter til Bruxelles?

Du behøver ikke at tage en adapter med til Belgien.


Hvad koster et hotel i Bruxelles pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bruxelles

Hostels og billige hoteller i Bruxelles

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bruxelles har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Bruxelles

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Bruxelles?

Der er masser af spændende europæiske storbyer at vælge imellem, når du vil have en på opleveren, hvad enten det er som backpacker, familie eller med kæresten. De fleste har oplevet byer som Paris og Amsterdam, men ca. midt imellem finder du Bruxelles, der så absolut er et besøg værd. Byen er ikke kun kendt for sine mange EU-institutioner, men rummer også mange historiske og kulturelle seværdigheder, som du kan opleve på tværs af de 19 distrikter, som byen er delt op i. De fleste attraktioner findes dog i centrum, hvor det også er muligt at lade sig indloggere, for nemt at kunne komme rundt – og her kan det næsten ikke blive mere centralt end tæt på Grand Place, der er byens hovedtorv, hvor også rådhuset ligger.

Hvert et distrikt i Bruxelles byder på forskellige seværdigheder og områder. Er du til grønne parker og rolige omgivelser kan du med fordel rykke lidt uden for centrum og mod øst, hvor du har Parc de Bruxelles tæt på. Booker du et hotel endnu længere mod øst, så kommer du til at bo tæt på det såkaldte Europæiske Kvarter, hvor Europa-kommissionens hovedsæde ligger. En anden spændende bydel er Ixelles, der ligger syd for centrum, hvor du finder mange internationale restauranter, markeder samt to universiteter, hvilket betyder mange studerende, som sørger for masser af liv og fede events.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bruxelles

Bruxelles har i flere omgange været en del af Nederlandene, men i 1830 opstod den revolution der førte til en deling af landet, hvor den sydlige del blev til Belgien med Bruxelles som royal hovedstad. Byen blev mere eller mindre skånet under de to verdenskrige, hvilket kan ses på de mange velbevarede bygninger, der bør anses som værende en del af byens seværdigheder sammen med de mange museer, parker og shopping-muligheder.

I dag er Bruxelles en multikulturel by, hvor især mange Nordafrikanske folk fra landets tidligere koloni bor, samtidig med at Bruxelles også er hovedsæde for flere EU-institutioner samt NATO som tiltrækker medarbejdere fra hele verden. Det betyder en international atmosfære, hvor der også tales mange sprog, så enhver turist vil føle sig velkommen i byen, som er ideel for alle typer af rejsende.

Du kan næsten ikke undgå at blive lækkersulten, når man snakker om Bruxelles og Belgien i det hele taget. Byen bugner nemlig med bryggerier og ølstuer side om side med chokoladeforretninger, da netop øl og chokolade er nogle af landets signaturvarer. Du kan heller ikke undgå at bide mærke i duften af friskbagte vafler, der gennemstrømmer byen og får tænderne til at længes efter en sprød mundfuld.

Når alle sanser er fyldt op, er det tid til at gå på opdagelse i Bruxelles mange attraktioner, hvor hjertet er lig med Grand Place, der også er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. En af byens mest fotograferede skulpturer skal også opleves i form af en jernmolekyle kaldet Atomium. Bronzestatuen af en tissende dreng ved en fontæne er også et af byens vartegn – bedre kendt som Manneken Pis fra 1619. Når nu du er i Bruxelles, så bør du også se Berlaymont-bygningen, der er hovedbygning for Europa-kommissionen.


Rejseinformation: Bruxelles

Hvor længe bor vores brugere i Bruxelles?

Voes brugere er typisk i Bruxelles i 3 nætter.

Hvad koster et hotel i Bruxelles?

Prisen for et hotelværelse i Bruxelles vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 738 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Bruxelles?

Hoteller i Bruxelles er typisk billigst i august. Du kan forvente et prisfald på ca. 22% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Bruxelles?

Hotelværelser i Bruxelles er generelt billigst lørdag og dyrest tirsdag.

Hvad koster et hotel i Bruxelles?

Hoteller i Bruxelles (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 651 kr. pr. person pr. nat. Det er 87 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Bruxelles pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Bruxelles, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 4 °C og en forventet mængde nedbør på 60 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Bruxelles.


Folk, der udviste interesse for Bruxelles, kiggede også på

Ikke helt fastlåst på Bruxelles? Så find gode hoteltilbud disse steder