Hoteller i Belgien

Find tilbud på 2.793 hoteller i Belgien

Belgien
30. sep. — 1. okt.2
søn. 1.10
tor. 5.10

Populære hoteller til en overnatning i Belgien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Belgien
Pris
kr.233
kr.1621
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Belgiens bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Belgien

Pris

547 kr. – 1.022 kr.

BILLIGSTE BY I BELGIENCharleroi27% billigereHoteller i Charleroi er de billigste i Belgien med kun 547 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I BELGIENSpa27% dyrereSpa har de højeste hotelpriser i Belgien med værelser til 1.022 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I BELGIENBruxelles85% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Bruxelles end i andre byer i Belgien

Oplevelser i Belgien


Hoteller i populære byer i Belgien

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Belgien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Belgien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Belgien
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
20%forventet prisfald
31%forventet prisstigning

Rejsepriser

788 kr. - 1.434 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
707 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.038 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Belgien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Belgien

Laveste hotelpris

234 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Le Châtelain

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2730

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Belgien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 234 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Meininger Hotels Bruxelles City Center, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Le Châtelain, det mest populære 5-stjernede hotel i Belgien(bedømmelse på 8,4/10 ud fra 1.221 anmeldelser).
Der er 2.730 hoteller i Belgien tæt på Bruxelles-National. Sheraton Brussels Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Belgien. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Belgien lå i sidste uge på 1.984 kr..

Information om overnatning i Belgien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Belgien

Hvilke byer i Belgien skal du bo i?

Når du booker hoteller i Belgien, har du mange spændende byer at vælge imellem. Både i de store og de små byer, kan man finde gode overnatningsmuligheder og seværdigheder, som et let at tilgå via den offentlige transport. Besøger du hovedstaden Bruxelles, kan du komme rundt i byen og ud til de mange forstæder via metro, sporvogn og bus. Mellem Vilvoorde og Bruxelles kan du endda benytte vandbussen, der servicerer den lange strækning mellem de to byer. I byer som Antwerp er du i gåafstand til det meste. Ønsker du alligevel at se byen fra et køretøj, kan du vælge at benytte De Lijn, der er byens busser og sporvogne. Udvalget af billetter er stort, så du kan nemt vælge en der bedst passer til dit besøg. Fra en billet der gælder én time til de ti dage lange, så er valget dit. Det er også muligt at købe et City Card, der er gyldigt til busser og sporvogne.

Hvilke attraktioner er de mest populære i Belgien?

Selvom der er mange hoteller i Belgien, der giver adgang til et væld af oplevelser, så er et par af de belgiske byer klart mest populær blandt turister. Den hollandsk-talende by Antwerp, er kendt for deres gamle Stadhuis, beliggende lige ved Grote Markt, den store plads i den gamle bydel. Byen byder også på flere familievenlige attraktioner som Chocolate Nation, hvor du kan lære alt om belgisk chokolade, samt smage dig vej gennem chokoladens historie. Et andet populært valg, og en af de belgiske byer med flest billige hoteller i Belgien, er Ghent. Denne gamle by ligger langs Graseli kanalen. Byen er blandt andet kendt for sine mange madmarkeder, blandt andet Groot Vleeshuis, Vismarkt og Korenmarkt, der sælger henholdsvist kød, fisk og hvedeprodukter. Hvis du vil bo i hjertet af det hele, er Novotel Ghent Centrum et populært valg.

Hvilke byer i Belgien har det bedste natteliv?

Et godt natteliv er oftest lig med storbyer. Denne tommelfingerregel er ingen undtagelse i Belgien, hvor man finder det største udvalg af klubber og barer i byer som Bruxelles. Hvis du vil danse til langt ud på natten, så er populære valg blandt både lokale og besøgende natklubber som Fuse, Celtica og Zodiak. Alle tre ligger i hjertet af Bruxelles. Hvis du vil bo tæt på disse natklubber, så er hotellet Warwick Brussels i Bruxelles et godt valg.

Hvilke byer i Belgien byder på mest kunst og historie?

Hvis du elsker byer der emmer af historie, så finder du mange spændende muligheder når du booker hoteller i Belgien. Brugge er måske Belgiens mest romantiske by, med dens mange, lange gader, små stenhuse, og historiske bygninger. Til de kultur-interesserede er et besøg til Stedelijk Museum voor Schone Kunst et must. Museet er det mest populære i Brugge og har en imponerende samling af Flamsk kunst. Hvis du slet ikke kan få nok af hoteller i Belgien med utrolige udsigt, så er det populært blandt besøgende i Liège at booke hotellejligheder, som dem hos Amosa Liège City Center Apart Regence 10.

Hvornår er det billigst at overnatte i Belgien?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Belgien, kan du overveje at besøge landet i november måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 474 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i februar måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Belgien vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Bruxelles den mest populære by at rejse til i Belgien.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Belgien?

Forvent at skulle betale omkring 570 kr. pr. nat, når du bestiller et luksushotelværelse i Belgien. Prisen på luksushotelværelser er typisk ca. 23% mere end for et standard hotelværelse i Belgien, som koster i gennemsnit 745 kr. pr. nat.

Hvilken by i Belgien har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Belgien, er det ikke overraskende at Gent har de dyreste hotelværelser, men en pris på 838 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 22% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Belgien har de billigste hotelværelser?

Hvis du gerne vil have noget for pengene, mens du bor i Belgien, kan du overveje at overnatte i Antwerpen. Ifølge vores data er Antwerpen den billigste by at overnatte i, når man besøger Belgien, med en gennemsnitspris på kun 203 kr. kr. pr. nat, hvilket er 72% under landets gennemsnit.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Belgien?

Fra september 2023 er der 23.204 udbydere at vælge mellem for hoteller i Belgien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Belgien?

Priser for hoteller i Belgien opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Belgien

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Belgien

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Belgien gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Belgien. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Belgien?

Når alle dine muligheder for overnatning i Belgien er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Belgien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.