Billeje i Belgien

Leder du efter billig biludlejning i Belgien? Så søg her!

Bruxelles, Belgien
4. dec. — 11. dec.
Bruxelles, Belgien
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Belgien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Belgien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Belgien?

Det billigste biludlejningsfirma i Belgien er INTERRENT . Rejsende har fundet lejebiler fra INTERRENT for helt ned til 163 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 427 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Belgien?

Ifølge vores data er Alamo et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Belgien. Den sidste måned har 36% af brugere valgt Alamo til at dække deres behov for biludlejning. 1 bruger har givet en anmeldelse af deres oplevelse med Alamo under deres besøg i Belgien, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 10,0 ud af 10.

Hvilket udlejningsbureau i Belgien har flest biludlejningssteder?

Free2Move har flest biludlejningssteder i Belgien. Firmaet har 54 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Free2Move? Bruxelles er den mest populære by at besøge i Belgien, og Free2Move har 2 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Belgien?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Belgien, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 40% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 403 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Bedste tilbud på lejebiler i Belgien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Belgien
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

420 kr./dag

22 dec. - 2 jan.
Volkswagen Golf
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

473 kr./dag

22 dec. - 2 jan.
Skoda Octavia
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

524 kr./dag

22 dec. - 2 jan.
Ford Focus

Oplysninger om billeje i Belgien

Har Belgien særlige færdselsregler?

Belgien er et dejligt land at køre bil i, og generelt ligner Belgiens færdselsregler de danske. Du skal køre i højre side, her er vigepligt, du må ikke tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen, og promillegrænsen er den samme som i Danmark. Alle i bilen skal bruge sele, og børn under 12 år må ikke sidde på forsædet, når du kører i udlejningsbiler i Belgien. I byer med sporvogne eller tram, som det hedder, skal du være opmærksom på, at sporvognene altid har forkørselsret. Det gælder for eksempel i hovedstaden Bruxelles. I både Antwerpen og Bruxelles er der indført miljøzoner. Det er zoner, du ikke må køre ind i uden tilladelse. Alle biler skal derfor være registreret på forhånd for at kunne køre i de særlige områder. Er du i tvivl, så spørg på kontoret, hvor du henter din lejebil.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Belgien?

Når du låner udlejningsbiler i Belgien, skal du være fyldt 18 år og have et gyldigt dansk kørekort. Kravet er, at du skal have haft dit kørekort i mindst et år, før du kan leje en bil, og du kan regne med, at flere udlejningssteder kræver ekstragebyr, hvis du endnu ikke er fyldt 25 år. Du behøver ikke at have et internationalt kørekort for at køre bil i Belgien eller i resten af EU. Men det er altid en god idé at have, da det internationale kørekort oversætter din førerinformation til en stribe forskellige sprog. Du bør altid tjekke om dine egne forsikringer dækker, når du lejer bil i Belgien. For eksempel dem du har gennem dit kreditkort. Booker du din lejebil hjemmefra, undgår du overraskelser som ekstraudgifter til særlige forsikringer, når du skal afhente bilen.

Hvilke områder i Belgien har mest trafik?

Kører du ud mod kysten i den vestlige del af Belgien vil du opleve, at trafikken er roligere end i den centrale del af landet, hvor Bruxelles og Antwerpen ligger. De to storbyer tiltrækker i den grad trafikanter. Ikke mindst fordi mange pendler til og fra byerne i myldretiden, men også fordi eksempelvis Bruxelles er epicenter for EU. Der er derfor en del trafik i trekantområdet Strasbourg, Luxembourg og Bruxelles. Bevæger du dig ind i storbyerne, kan du med fordel lade bilen stå i udkanten af byen og benytte den offentlige transport. Den er effektiv og veludbygget, og så undgår du at skulle bevæge dig rundt i bil i myldretrafikken og i miljøzonerne.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Belgien?

Det er nemt at komme rundt i udlejningsbiler i Belgien. Her er gode kørselsforhold, og vejene er for det meste i god stand. Der er mange naturskønne ruter i Belgien og på din tur rundt i landet vil du falde over den ene maleriske landsby efter den anden. Læg en rute på forhånd, eller kør ud i det blå. Hvis du holder af bjergvandring om sommeren eller skiture om vinteren, kan du sætte kurs mod bjergkæden Ardennerne i det østlige Belgien. Du kan også vende næsen mod vest, hvor kysten og Flandern venter. Her finder du blandt andet historiske byer, lange sandstrande og smukke landskaber. På din køretur rundt i Belgien skal du være opmærksom på, at landet er tosproget. Det betyder, at skiltene i den østlige del af landet står på fransk, mens de i det vestlige Belgien står på flamsk. Derfor kan det være en god idé, hvis du på forhånd sætter dig ind i, hvad de forskellige større byer hedder på begge sprog. Antwerpen hedder eksempelvis Anvers på fransk.


Find billig billeje i Belgien

Find den lejebil i Belgien, der passer til dine behov

Lille cars

254 kr. - 556 kr.

Alle biltyper

335 kr. - 902 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Belgien er 357 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Belgien er i november. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 254 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Belgien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Belgien er 591 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Belgien er i januar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 264 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Belgien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Belgien er 832 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Belgien er i oktober. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 737 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Belgien er 641 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Belgien er i november. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 249 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Belgien er 876 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Belgien er i november. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 600 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Belgien er 639 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Belgien er i oktober. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 507 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

420 kr./dag

22 dec. - 2 jan.
Volkswagen Golf
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

524 kr./dag

22 dec. - 2 jan.
Renault Clio Estate

Biludlejningsfirmaer i Belgien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Belgien

Free2Move

54 kontorer

keddy by Europcar

39 kontorer

Sunnycars

34 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

29 kontorer

Europcar

28 kontorer

Avis

27 kontorer

Budget

20 kontorer

Hertz

16 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Belgien

Nærliggende attraktioner:

Musee Wiertz10,4 km
Grand Place11,0 km
Nationaal Scheepvaartmuseum Antwerpen36,4 km

Nærliggende attraktioner:

Musee Wiertz42,3 km
Grand Place43,6 km
Nationaal Scheepvaartmuseum Antwerpen85,1 km

Nærliggende attraktioner:

Nationaal Scheepvaartmuseum Antwerpen5,8 km
Grand Place38,8 km
Musee Wiertz39,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Belgien

Herunder vises de mest populære hoteller i Belgien

Billeje i Belgien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Belgien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Belgien?

Folk kører i højre side i Belgien. Hvis du rejser til Belgien fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Belgien?

Belgien blev rangeret som nr. 30 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Belgien en bedømmelse på 5,1 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Belgien kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Hvad er promillegrænsen i Belgien?

Promillegrænsen er 0,05% i Belgien – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Belgien med en promille på over 0,05%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Bemærk, at man i Belgien skal være 16 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Belgien?

Benzin i Belgien kostede i sidste uge 12,60 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Belgien, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Kuwait, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,32 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,11 kr. pr. liter (data fra sidste uge).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Belgien?

Priser for biler i Belgien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Belgien?

Fra november 2023 er der 306 udbydere at vælge mellem for biler i Belgien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Belgien?

Blandt forskellige lande, herunder Belgien, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Belgien?

For at leje en bil i Belgien, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Belgien?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Belgien. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Belgien?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Belgien på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Belgien med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Belgien eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Belgien på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Belgien.

Kan jeg finde billeje i Belgien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Belgien på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Belgien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Belgien på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Belgien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.