Billeje i Belgien

Leder du efter billig biludlejning i Belgien? Så søg her!

Bruxelles, Belgien
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Bruxelles, Belgien
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Belgien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Belgien
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

34 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Jetta
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Ford Focus
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

31 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Opel Corsa
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

32 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Ford Fiesta
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Opel Corsa
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

56 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Nissan Qashqai

Oplysninger om billeje i Belgien

Belgien er et dejligt land at køre bil i, og generelt ligner Belgiens færdselsregler de danske. Du skal køre i højre side, her er vigepligt, du må ikke tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen, og promillegrænsen er den samme som i Danmark. Alle i bilen skal bruge sele, og børn under 12 år må ikke sidde på forsædet, når du kører i udlejningsbiler i Belgien. I byer med sporvogne eller tram, som det hedder, skal du være opmærksom på, at sporvognene altid har forkørselsret. Det gælder for eksempel i hovedstaden Bruxelles. I både Antwerpen og Bruxelles er der indført miljøzoner. Det er zoner, du ikke må køre ind i uden tilladelse. Alle biler skal derfor være registreret på forhånd for at kunne køre i de særlige områder. Er du i tvivl, så spørg på kontoret, hvor du henter din lejebil.

Når du låner udlejningsbiler i Belgien, skal du være fyldt 18 år og have et gyldigt dansk kørekort. Kravet er, at du skal have haft dit kørekort i mindst et år, før du kan leje en bil, og du kan regne med, at flere udlejningssteder kræver ekstragebyr, hvis du endnu ikke er fyldt 25 år. Du behøver ikke at have et internationalt kørekort for at køre bil i Belgien eller i resten af EU. Men det er altid en god idé at have, da det internationale kørekort oversætter din førerinformation til en stribe forskellige sprog. Du bør altid tjekke om dine egne forsikringer dækker, når du lejer bil i Belgien. For eksempel dem du har gennem dit kreditkort. Booker du din lejebil hjemmefra, undgår du overraskelser som ekstraudgifter til særlige forsikringer, når du skal afhente bilen.

Kører du ud mod kysten i den vestlige del af Belgien vil du opleve, at trafikken er roligere end i den centrale del af landet, hvor Bruxelles og Antwerpen ligger. De to storbyer tiltrækker i den grad trafikanter. Ikke mindst fordi mange pendler til og fra byerne i myldretiden, men også fordi eksempelvis Bruxelles er epicenter for EU. Der er derfor en del trafik i trekantområdet Strasbourg, Luxembourg og Bruxelles. Bevæger du dig ind i storbyerne, kan du med fordel lade bilen stå i udkanten af byen og benytte den offentlige transport. Den er effektiv og veludbygget, og så undgår du at skulle bevæge dig rundt i bil i myldretrafikken og i miljøzonerne.

Det er nemt at komme rundt i udlejningsbiler i Belgien. Her er gode kørselsforhold, og vejene er for det meste i god stand. Der er mange naturskønne ruter i Belgien og på din tur rundt i landet vil du falde over den ene maleriske landsby efter den anden. Læg en rute på forhånd, eller kør ud i det blå. Hvis du holder af bjergvandring om sommeren eller skiture om vinteren, kan du sætte kurs mod bjergkæden Ardennerne i det østlige Belgien. Du kan også vende næsen mod vest, hvor kysten og Flandern venter. Her finder du blandt andet historiske byer, lange sandstrande og smukke landskaber. På din køretur rundt i Belgien skal du være opmærksom på, at landet er tosproget. Det betyder, at skiltene i den østlige del af landet står på fransk, mens de i det vestlige Belgien står på flamsk. Derfor kan det være en god idé, hvis du på forhånd sætter dig ind i, hvad de forskellige større byer hedder på begge sprog. Antwerpen hedder eksempelvis Anvers på fransk.


Find billig billeje i Belgien

Find den lejebil i Belgien, der passer til dine behov

Biler i Lille

257 kr. - 461 kr.

Alle biltyper

312 kr. - 924 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Belgien er 351 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Belgien er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 257 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Belgien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Belgien er 671 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Belgien er i november. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 401 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Belgien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Belgien er 770 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Belgien er i maj. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 621 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Belgien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Belgien er 654 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Belgien er i november. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Belgien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Belgien er 725 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Belgien er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 737 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Belgien er 544 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Belgien er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 545 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Belgien. I Belgien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo
Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Renault Clio

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Belgien

Nærliggende attraktioner:

Musee Wiertz10,4 km
Grand Place11,0 km
Nationaal Scheepvaartmuseum Antwerpen36,4 km

Nærliggende attraktioner:

Musee Wiertz42,3 km
Grand Place43,6 km
Nationaal Scheepvaartmuseum Antwerpen85,1 km

Nærliggende attraktioner:

Nationaal Scheepvaartmuseum Antwerpen5,8 km
Grand Place38,8 km
Musee Wiertz39,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Belgien

Herunder vises de mest populære hoteller i Belgien

Billeje i Belgien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Belgien, så du er klar til næste rejse.

Det billigste biludlejningsfirma i Belgien er Alamo. Rejsende har fundet lejebiler fra Alamo for helt ned til 166 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 382 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Free2Move har flest biludlejningssteder i Belgien. Firmaet har 54 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Free2Move? Bruxelles er den mest populære by at besøge i Belgien, og Free2Move har 2 biludlejningssteder.

Folk kører i højre side i Belgien. Hvis du rejser til Belgien fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Belgien blev rangeret som nr. 30 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Belgien en bedømmelse på 5,1 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Belgien kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Promillegrænsen er 0,05% i Belgien – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Belgien med en promille på over 0,05%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Bemærk, at man i Belgien skal være 16 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Belgien, er den mest populære type en Mini. Vi anslår, at 29% af vores brugere valgte en Mini i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 166 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Benzin i Belgien kostede i sidste uge 13,86 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Belgien, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Algeriet, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,37 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,18 kr. pr. liter (data fra sidste uge).


Biludlejning i populære byer i Belgien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Belgien

Biludlejning i populære lufthavne i Belgien

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Belgien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Belgien


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Belgien. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Belgien på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, uanset om det er for biler i Belgien eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Belgien.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Belgien på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Belgien på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.