Billeje i Serbien

Leder du efter billig biludlejning i Serbien? Så søg her!

Beograd, Serbien
5. dec. — 12. dec.
Beograd, Serbien
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Serbien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Serbien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Serbien?

Budget er det billigste biludlejningsfirma i Serbien, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 62 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Serbien 105 kr. om dagen.

Hvilket udlejningsbureau i Serbien har flest biludlejningssteder?

Sixt er det biludlejningsfirma i Serbien, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 11 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Serbien, kan du overveje Beograd, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Sixt har 8 biludlejningssteder i området.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Serbien?

Den mest populære biltype at leje i Serbien er en Economy. 36% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Serbien. Hvis en Economy passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 133 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

Bedste tilbud på lejebiler i Serbien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Serbien
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

56 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

72 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

85 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Vauxhall Mokka
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

87 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
BMW 1 Series
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

91 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Hyundai i40
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

92 kr./dag

4 jan. - 11 jan.
Volkswagen Golf
Opel Vivaro
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

92 kr./dag

4 jan. - 11 jan.
Opel Vivaro
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

118 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Opel Corsa
Fiat Tipo Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

118 kr./dag

7 dec. - 11 jan.
Fiat Tipo Wagon

Find billig billeje i Serbien

Find den lejebil i Serbien, der passer til dine behov

Lille cars

77 kr. - 255 kr.

Alle biltyper

163 kr. - 851 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Serbien er 155 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Serbien er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 77 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Serbien. I Serbien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Serbien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Serbien er 325 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Serbien er i februar. Prisen er 83% lavere end resten af året og ligger på kun 56 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Serbien. I Serbien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Serbien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Serbien er 625 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Serbien er i marts. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 356 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Serbien. I Serbien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Serbien er 269 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Serbien er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 94 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Serbien. I Serbien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Serbien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Serbien er 531 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Serbien er i marts. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 356 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Serbien. I Serbien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

56 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Serbien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Serbien

Sixt

11 kontorer

Cube Rent a Car

10 kontorer

Europcar

10 kontorer

keddy by Europcar

10 kontorer

Fast Mobility Car Rental

9 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

9 kontorer

Global Rent A Car

6 kontorer

GREEN MOTION

6 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Serbien

Herunder vises de mest populære hoteller i Serbien

Billeje i Serbien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Serbien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Serbien?

Folk kører i højre side i Serbien. Hvis du rejser til Serbien fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Serbien?

Serbien blev rangeret som nr. 114 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Serbien en bedømmelse på 2,9 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Serbien kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Hvad er promillegrænsen i Serbien?

Promillegrænsen i Serbien er 0,03%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvor meget koster benzin i Serbien?

I sidste uge lå benzinprisen i Serbien på 11,24 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,32 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,12 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Serbien?

Priser for biler i Serbien blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Serbien?

Fra november 2023 er der 165 udbydere at vælge mellem for biler i Serbien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Serbien?

Blandt forskellige lande, herunder Serbien, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Serbien?

Alle førere, der lejer en bil i Serbien, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Serbien?

Du bør booke billeje i Serbien ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Serbien?

Når du har udført en søgning efter billeje i Serbien, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Serbien med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Serbien, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Serbien på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Serbien.

Kan jeg finde billeje i Serbien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Serbien.

Kan jeg søge efter billeje i Serbien med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Serbien.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Serbien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.