Billeje i Slovenien

Leder du efter billig biludlejning i Slovenien? Så søg her!

Ljubljana, Slovenien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Ljubljana, Slovenien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i Slovenien

Når du kører i din lejebil i Slovenien, skal du, ligesom i Danmark, køre i højre side af vejen. Det er også her lovpligtigt, at alle i bilen er fastspændt med sikkerhedssele under køreturen, og børn skal sidde i et passende børnesæde. Børn under 12 år må ikke sidde foran i bilen. Børnesæder kan du som regel leje hos de større biludlejningsfirmaer i Slovenien. Generelt er det nemt at køre i Slovenien, også selvom du ikke har kørt i landet før. Færdselsreglerne minder om dem, du kender fra Danmark. Det er ikke lovligt at benytte og betjene mobiltelefoner eller navigationssystemer under kørslen, med mindre du kan gøre det håndfrit. De fleste udlejningsbiler i Slovenien kommer med førstehjælpsudstyr, reflekterende jakker eller veste samt en advarselstrekant. Det er lovpligtigt at have dem i bilen, så vær opmærksom på at du har dem med dig, når du påbegynder din tur rundt i landet.

Lej en bil i Slovenien, hvis du vil have en ferie med total frihed og mulighed for at opdage de steder i landet, du ikke kan nå med den offentlige transport. Du kan benytte dig af denne mulighed, hvis du er over 21 år gammel. Visse udlejningsfirmaer i Slovenien har restriktioner på, hvilke biler du kan leje, hvis du er under 25 år. Når du lejer en bil i Slovenien, skal du være i besiddelse af både et gyldigt pas og et gyldigt kørekort. Du kan benytte dit eksisterende kørekort, hvis det er internationalt eller udstedt i et EU-land. Derudover skal du have et kreditkort til betaling samt depositum på din lejebil. Det er lovpligtigt at. have pas, kørekort og forsikringspapirer på din lejebil i Slovenien, så du skal sørge for at have denne dokumentation med dig, når du begynder din køretur.

Trafikken i Slovenien er centreret omkring de større byer. Hvis din tur går til hovedstaden Ljubjana, bør du være ekstra opmærksom på myldretiden ind og ud af byen i morgen- og eftermiddagstimerne. Det samme gør sig gældende i byer som Ptuj og Maribor. Rejser du i rundt i Slovenien i sommerperioden, er der især omkring Ljubjana er væld af festivaller omkring centrum. Her kan dele af byen være spærret af for trafik, så det er mest smertefrit, hvis du parkerer udenfor bymidten og oplever hovedstaden til fods. Festivaller som Festival Ljubjana, Ana Desetnica og en udendørs filmfestival i den gamle bydel tiltrækker mange besøgende årligt. Når du kører i din lejebil i Slovenien, behøver du generelt ikke bekymre dig om trafik og parkering, så længe du kører udenfor de store byer.

Udlejningsbiler i Slovenien er et populært valg blandt besøgende, og en rejse i bil gennem landet er en oplevelse i sig selv. Landet er spækket med billedskønne køreture, der især er populære fra starten af sommeren til midt på efteråret. En af de mest populære ruter er Vršič, der løber mellem Gorenjska og Primorska og går direkte igennem Julian Alperne. Hvis din tur starter i hovedstaden, kan du herfra nemt begynde turen til andre populære road trips som for eksempel ruten mod Rakitna. Skovene omkring denne by er kendt for deres eventyrlige udseende, og du finder mange muligheder for at overnatte i telt eller besøge lokale bed and breakfasts med storslået udsigt. Langs Kokra-floden løber vejen, der forbinder Carniola og Carinthia. Vælger du at begive dig ud på denne tur, bør du planlægge ekstra tid til stop undervejs, da turen byder på nogle af landets smukkeste udsigtspunkter.


Find billig billeje i Slovenien

Find den lejebil i Slovenien, der passer til dine behov

Biler i Lille

100 kr. - 450 kr.

Alle biltyper

100 kr. - 628 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Slovenien er 227 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Slovenien er i november. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Slovenien. I Slovenien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Slovenien er 186 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Slovenien er i december. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 146 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Slovenien. I Slovenien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Slovenien

Herunder vises de mest populære hoteller i Slovenien

Billeje i Slovenien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Slovenien, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er SURPRICE CAR RENTAL det billigste biludlejningsfirma i Slovenien. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 108 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos SURPRICE CAR RENTAL , får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 428 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Ifølge vores data er Sixt et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Slovenien. Den sidste måned har 20% af brugere valgt Sixt til at dække deres behov for biludlejning. 5 af vores brugere har givet en anmeldelse af deres oplevelse med Sixt under deres besøg i Slovenien, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 6,4 ud af 10.

Free2Move har flere biludlejningssteder i Slovenien end nogen andre firmaer. Med 19 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Free2Move? Ljubljana er den mest populære by at besøge i Slovenien, og Free2Move har 3 biludlejningssteder.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Slovenien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

I 2019 blev Slovenien rangeret som nr. 44 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Slovenien fik en bedømmelse på 4,7 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Slovenien. Både bosiddende og besøgende i Slovenien kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Slovenien skal du være mindst 18 for at indtage alkohol.

Når det drejer sig om at leje bil i Slovenien, foretrækker de rejsende at leje en Mini. Faktisk har 31% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 98 kr. pr. dag.

I gennemsnit var prisen på benzin i Slovenien i sidste uge 11,32 kr. pr. liter. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Algeriet, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,31 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,49 kr. pr. liter (data fra sidste uge).


Biludlejning i populære byer i Slovenien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Slovenien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Slovenien


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Slovenien ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Slovenien ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Slovenien, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Slovenien.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Slovenien med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Slovenien på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.