Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Slovenien

Leder du efter billig biludlejning i Slovenien? Så søg her!

Ljubljana, Slovenien
8. mar. — 15. mar.
Ljubljana, Slovenien
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Slovenien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Slovenien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Slovenien?

I øjeblikket er SURPRICE CAR RENTAL det billigste biludlejningsfirma i Slovenien. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 104 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos SURPRICE CAR RENTAL , får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 298 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvilket udlejningsbureau i Slovenien har flest biludlejningssteder?

Free2Move har flere biludlejningssteder i Slovenien end nogen andre firmaer. Med 42 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Free2Move? Ljubljana er den mest populære by at besøge i Slovenien, og Free2Move har 5 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Slovenien?

Når det drejer sig om at leje bil i Slovenien, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 43% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 191 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Slovenien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Slovenien
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

86 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Volkswagen Polo
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

106 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Fiat 500
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

134 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Nissan Qashqai
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

135 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Peugeot 208
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

136 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Hyundai i30
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

173 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

184 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Volkswagen Polo
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

298 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Volkswagen Jetta
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

363 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Volkswagen Jetta

Oplysninger om billeje i Slovenien

Har Slovenien nogen unik færdselslov?

Når du kører i din lejebil i Slovenien, skal du, ligesom i Danmark, køre i højre side af vejen. Det er også her lovpligtigt, at alle i bilen er fastspændt med sikkerhedssele under køreturen, og børn skal sidde i et passende børnesæde. Børn under 12 år må ikke sidde foran i bilen. Børnesæder kan du som regel leje hos de større biludlejningsfirmaer i Slovenien. Generelt er det nemt at køre i Slovenien, også selvom du ikke har kørt i landet før. Færdselsreglerne minder om dem, du kender fra Danmark. Det er ikke lovligt at benytte og betjene mobiltelefoner eller navigationssystemer under kørslen, med mindre du kan gøre det håndfrit. De fleste udlejningsbiler i Slovenien kommer med førstehjælpsudstyr, reflekterende jakker eller veste samt en advarselstrekant. Det er lovpligtigt at have dem i bilen, så vær opmærksom på at du har dem med dig, når du påbegynder din tur rundt i landet.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Slovenien?

Lej en bil i Slovenien, hvis du vil have en ferie med total frihed og mulighed for at opdage de steder i landet, du ikke kan nå med den offentlige transport. Du kan benytte dig af denne mulighed, hvis du er over 21 år gammel. Visse udlejningsfirmaer i Slovenien har restriktioner på, hvilke biler du kan leje, hvis du er under 25 år. Når du lejer en bil i Slovenien, skal du være i besiddelse af både et gyldigt pas og et gyldigt kørekort. Du kan benytte dit eksisterende kørekort, hvis det er internationalt eller udstedt i et EU-land. Derudover skal du have et kreditkort til betaling samt depositum på din lejebil. Det er lovpligtigt at. have pas, kørekort og forsikringspapirer på din lejebil i Slovenien, så du skal sørge for at have denne dokumentation med dig, når du begynder din køretur.

Hvilke områder i Slovenien har mest trafik?

Trafikken i Slovenien er centreret omkring de større byer. Hvis din tur går til hovedstaden Ljubjana, bør du være ekstra opmærksom på myldretiden ind og ud af byen i morgen- og eftermiddagstimerne. Det samme gør sig gældende i byer som Ptuj og Maribor. Rejser du i rundt i Slovenien i sommerperioden, er der især omkring Ljubjana er væld af festivaller omkring centrum. Her kan dele af byen være spærret af for trafik, så det er mest smertefrit, hvis du parkerer udenfor bymidten og oplever hovedstaden til fods. Festivaller som Festival Ljubjana, Ana Desetnica og en udendørs filmfestival i den gamle bydel tiltrækker mange besøgende årligt. Når du kører i din lejebil i Slovenien, behøver du generelt ikke bekymre dig om trafik og parkering, så længe du kører udenfor de store byer.

Hvad er de bedste, naturskønne veje iSlovenien?

Udlejningsbiler i Slovenien er et populært valg blandt besøgende, og en rejse i bil gennem landet er en oplevelse i sig selv. Landet er spækket med billedskønne køreture, der især er populære fra starten af sommeren til midt på efteråret. En af de mest populære ruter er Vršič, der løber mellem Gorenjska og Primorska og går direkte igennem Julian Alperne. Hvis din tur starter i hovedstaden, kan du herfra nemt begynde turen til andre populære road trips som for eksempel ruten mod Rakitna. Skovene omkring denne by er kendt for deres eventyrlige udseende, og du finder mange muligheder for at overnatte i telt eller besøge lokale bed and breakfasts med storslået udsigt. Langs Kokra-floden løber vejen, der forbinder Carniola og Carinthia. Vælger du at begive dig ud på denne tur, bør du planlægge ekstra tid til stop undervejs, da turen byder på nogle af landets smukkeste udsigtspunkter.


Find billig billeje i Slovenien

Find den lejebil i Slovenien, der passer til dine behov

Lille cars

81 kr. - 389 kr.

Alle biltyper

164 kr. - 665 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Slovenien er 187 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Slovenien er i februar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 81 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Slovenien. I Slovenien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Slovenien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Slovenien er 418 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Slovenien er i november. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 226 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Slovenien. I Slovenien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Slovenien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Slovenien er 185 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Slovenien er i maj. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 146 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Slovenien. I Slovenien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Slovenien.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

86 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Volkswagen Polo
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

106 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Slovenien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Slovenien

Free2Move

42 kontorer

keddy by Europcar

16 kontorer

AbbyCar Car Rentals

14 kontorer

Avantcar

13 kontorer

FLIZZR

12 kontorer

Europcar

11 kontorer

Sixt

11 kontorer

Autounion Car Rental

8 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Slovenien

Nærliggende attraktioner:

Triglav National Park43,4 km

Nærliggende attraktioner:

Triglav National Park138,7 km

Nærliggende attraktioner:

Triglav National Park92,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Slovenien

Herunder vises de mest populære hoteller i Slovenien
Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Pot za Brdom 4, Ljubljana, Slovenia

4,2 km fra centrum

ibis Styles Ljubljana Centre

ibis Styles Ljubljana Centre

Miklosiceva 9, Ljubljana, Slovenia

0,3 km fra centrum

Austria Trend Hotel Ljubljana

Austria Trend Hotel Ljubljana

Dunajska cesta 154, Ljubljana, Slovenia

2,7 km fra centrum

One66 Hotel

One66 Hotel

Celovska Cesta 166, Ljubljana, Slovenia

3,3 km fra centrum

Intercontinental Ljubljana

Intercontinental Ljubljana

Slovenska Cesta 59, Ljubljana, Slovenia

0,2 km fra centrum

ibis Styles Ljubljana The Fuzzy Log

ibis Styles Ljubljana The Fuzzy Log

Miklosiceva Cesta 9, Ljubljana, Slovenia

0,3 km fra centrum

Best Western Premier Hotel Slon

Best Western Premier Hotel Slon

Slovenska Cesta 34, Ljubljana, Slovenia

0,7 km fra centrum

City Hotel Ljubljana

City Hotel Ljubljana

Dalmatinova Street, 15, Ljubljana, Slovenia

0,5 km fra centrum

Eurostars Uhotel

Eurostars Uhotel

Miklosiceva 3, Ljubljana, Slovenia

0,5 km fra centrum

M Hotel Ljubljana

M Hotel Ljubljana

Derceva Ulica 4, Ljubljana, Slovenia

1,8 km fra centrum

B&B Hotel Ljubljana Park

B&B Hotel Ljubljana Park

Tabor 9, Ljubljana, Slovenia

0,8 km fra centrum

Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana, Si

Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana, Si

Bratislavska Cesta 8, Ljubljana, Slovenia

3,5 km fra centrum

Urban Ring Hotel

Urban Ring Hotel

242c Dolenjska Cesta, Ljubljana, Slovenia

4,9 km fra centrum

Holiday Inn Express Ljubljana

Holiday Inn Express Ljubljana

Podmilscakova 51, Ljubljana, Slovenia

1,6 km fra centrum

Hotel Park - Sava Hotels & Resorts

Hotel Park - Sava Hotels & Resorts

Cesta Svobode 15, Bled, Slovenia

0,4 km fra centrum

Grand Plaza Hotel And Congress Centre

Grand Plaza Hotel And Congress Centre

Slovenska 60, Ljubljana, Slovenia

0,2 km fra centrum

Exe Lev

Exe Lev

Vosnjakova Ulica 1, Ljubljana, Slovenia

0,4 km fra centrum

Grand Hotel Portorož - LifeClass Hotels & Spa

Grand Hotel Portorož - LifeClass Hotels & Spa

Obala 33, Portorož, Slovenia

0,2 km fra centrum


Billeje i Slovenien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Slovenien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Slovenien?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Slovenien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Slovenien?

I 2019 blev Slovenien rangeret som nr. 44 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Slovenien fik en bedømmelse på 4,7 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Hvad er promillegrænsen i Slovenien?

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Slovenien. Både bosiddende og besøgende i Slovenien kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Slovenien skal du være mindst 18 for at indtage alkohol.

Hvor meget koster benzin i Slovenien?

I gennemsnit var prisen på benzin i Slovenien i sidste uge 10,74 kr. pr. liter. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Kuwait, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,35 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,48 kr. pr. liter (data fra sidste uge).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Slovenien?

Priser for biler i Slovenien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Slovenien?

Fra februar 2024 er der 207 udbydere at vælge mellem for biler i Slovenien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Slovenien?

Blandt forskellige lande, herunder Slovenien, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Slovenien?

Alle førere, der lejer en bil i Slovenien, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Slovenien?

Du bør booke billeje i Slovenien ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Slovenien?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Slovenien ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Slovenien med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Slovenien, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Slovenien på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Slovenien.

Kan jeg finde billeje i Slovenien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Slovenien med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Slovenien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Slovenien på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Slovenien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Slovenien

Find billeje i disse populære byer i Slovenien


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Slovenien
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo