De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Malta

Leder du efter billig biludlejning i Malta? Så søg her!

Chaufførens alder: 26-65
Fri 31.5
Fri 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Malta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Malta
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

58 kr./dag

9 Jun - 13 Jun
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

69 kr./dag

11 Jun - 20 Jun
Opel Corsa
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

70 kr./dag

11 Jun - 20 Jun
Kia Cee'd
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

86 kr./dag

1 Jun - 10 Jun
Ford Ka
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

92 kr./dag

11 Jun - 20 Jun
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

103 kr./dag

11 Jun - 20 Jun
Volkswagen up!
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

107 kr./dag

9 Jun - 13 Jun
Mazda CX-3
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

116 kr./dag

9 Jun - 13 Jun
Hyundai i30
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

120 kr./dag

11 Jun - 20 Jun
Volkswagen Jetta

Information om og trends inden for biludlejning i Malta

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Malta

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Malta?

AbbyCar Car Rentals har normalt den billigste biludlejning i Malta. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 77 kr./dag, hvis du booker gennem AbbyCar Car Rentals. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem AbbyCar Car Rentals til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 139 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Hvilket udlejningsbureau i Malta har flest biludlejningssteder?

Suncar Rent a Car har flest biludlejningssteder i Malta. Firmaet har 10 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Malta?

Når det drejer sig om at leje bil i Malta, foretrækker de rejsende at leje en Cabriolet. Faktisk har 27% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 173 kr. pr. dag.

Find billig billeje i Malta

Find den lejebil i Malta, der passer til dine behov

Lille biler

61 kr. - 230 kr.

Alle biltyper

93 kr. - 334 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Malta er 122 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Malta er i januar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 61 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Malta.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Malta er 227 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Malta er i november. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 78 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Malta.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Malta er 488 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Malta er i januar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 59% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Malta er 226 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Malta er i januar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 114 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Malta.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Malta er 378 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Malta er i februar. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 337 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 47% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Malta.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Malta er 364 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Malta er i maj. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 526 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Malta er 210 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Malta er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 73 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

58 kr./dag

9 Jun - 13 Jun
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Malta

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Malta

Suncar Rent a Car

10 kontorer

1First Car Rental

9 kontorer

Malta First Car Hire

9 kontorer

Best Buy

8 kontorer

Drifter Car Rentals

8 kontorer

Sunnycars

7 kontorer

Budget

6 kontorer

CB Rent a Car

6 kontorer

Billeje i Malta

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Malta, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Malta?

Folk kører i venstre side i Malta. Hvis du rejser til Malta fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Malta?

Ifølge data fra 2019 rangerer Malta som nr. 91 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3,4 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Malta?

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Malta er 0,08%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Malta kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man skal være 17 for at indtage alkohol i Malta, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Hvor meget koster benzin i Malta?

I sidste uge lå benzinprisen i Malta på 10,00 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Malta, så kan du overveje Egypten. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,00 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 22,12 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malta?

Priser for biler i Malta opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malta?

Fra maj 2024 er der 181 udbydere at vælge mellem for biler i Malta.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malta?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Malta. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malta?

For at leje en bil i Malta, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Malta?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Malta, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Malta?

Når du har udført en søgning efter billeje i Malta, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Malta med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Malta eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Malta på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Malta.

Kan jeg finde billeje i Malta, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Malta.

Kan jeg søge efter billeje i Malta med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Malta på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malta på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 31.5
Middag
Fri 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Malta

Find billeje i disse populære byer i Malta