Billeje i Malta

Leder du efter billig biludlejning i Malta? Så søg her!

Luqa, Malta
30. nov. — 7. dec.
Samme aflevering
Luqa, Malta
ons. 30.11
Middag
ons. 7.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Malta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Malta
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

6 kr./dag

17 jan. - 21 jan.
Ford Fiesta
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

6 kr./dag

17 jan. - 21 jan.
Ford Ka
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

14 kr./dag

17 jan. - 21 jan.
Ford Fiesta
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

19 kr./dag

17 jan. - 21 jan.
Ford Focus
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

11 kr./dag

17 jan. - 21 jan.
Chevrolet Spark
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

26 kr./dag

17 jan. - 21 jan.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

21 kr./dag

17 jan. - 21 jan.
Nissan Qashqai
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

31 kr./dag

17 jan. - 21 jan.
Volkswagen Golf
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

19 kr./dag

17 jan. - 21 jan.
Ford Focus Wagon

Oplysninger om billeje i Malta

Det er måske ikke ligefrem en unik færdselsregel, men du skal dog alligevel være forberedt på, at man på Malta kører i venstre side af vejen og overhaler højre om. Det er ganske vist en stor forskel, men udover kørselsretningen er der ikke nogle andre slående forskelle imellem de maltesiske og de danske færdselsregler eller farthastigheder. Det er derfor ikke særlig svært at vende sig til at køre i bil på Malta uanset, om du kører rundt i byerne eller på landevejene. Det eneste det kræver er, at du finder en god lejebil, som du altid vil føle dig godt tilpas i. Hos momondo kan du vælge iblandt et hav af forskellige udlejningsbiler, som egner sig perfekt til en bilferie på den skønne ø.

Det kræver ikke det helt store at leje en bil på Malta, men selvfølgelig skal du huske at medbringe en række vigtige dokumenter. Først og fremmest skal du kunne fremvise et kørekort, der minimum skal have været gyldigt i et år. Derudover skal du altid medbringe et internationalt kreditkort samt dit pas. Du bør være opmærksom på, at der på Malta er alderskrav på al biludlejning. Du skal være fyldt 21 år og have haft dit kørekort i to år. Er du under 25 år kan du også forvente at skulle betale et ekstra gebyr på de fleste udlejningsbiler. På Malta er der også en øvre aldersgrænse på 70 år, men disse aldersrestriktioner kan dog variere afhængig af, hvilken type biludlejning, som du er interesseret i. Hvis du er i tvivl kan det svare sig at arrangere billejen hjemmefra. Hos momondo har vi samlet et stort udvalg af anerkendte biludlejningsfirmaer, der alle har en masse information vedrørende specifikke regler for biludlejning på Malta.

Du kan godt risikere at sidde fast i trafikken på Malta. Især i myldretiden, både morgen og aften, vil der som regel altid være en del andre biler på vejene. Det kan derfor godt være en god ide at væbne sig med tålmodighed, hvis man skal køre i og omkring nogle af de større byer. Med det sagt så kan det dog stadig godt svare sig at leje bil til din ferie på Malta, da det absolut er den nemmeste måde at komme til og fra nogle af de mere rolige feriesteder, som for eksempel ligger i den smukke Golden Bay. Hos momondo kan du nemt finde gode tilbud på billige lejebiler og dermed arrangere din biludlejning allerede hjemmefra. Lej en bil hos os allerede før, at du tager afsted og begynd din ferie så snart, at du er landet på øen.

En bilferie på Malta er en oplagt måde at udforske de mange smukke naturområder, som gemmer sig overalt på øerne. Først og fremmest kan det anbefales at køre til den fantastiske sandstrand ved Golden Bay. Den maleriske kyststrækning er en populær destination, som klart kan anbefales alene på grund af den storslåede udsigt, som venter for enden af vejen. Du bør også køre langs med sydkysten, hvor du undervejs på turen kan opleve alt lige fra de Blå Grotter til Dingli Cliffs, hvorfra du kan nyde udsigten over øen og det smukke hav. Overalt på Malta venter der et hav af skønne naturoplevelser, små klostre og fantastiske badestrande. Det er derfor oplagt at leje en bil, hvis du ønsker at have friheden til at udforske de mange seværdige steder præcis, som du har lyst til. Hos momondo kan du finde mange forskellige udlejningsbiler, som du kan afhente direkte i lufthavnen på Malta.


Find billig billeje i Malta

Find den lejebil i Malta, der passer til dine behov

Biler i Lille

53 kr. - 231 kr.

Alle biltyper

72 kr. - 667 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Malta er 127 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Malta er i marts. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 53 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Malta.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Malta er 298 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Malta er i marts. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 109 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Malta er 449 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Malta er i februar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 213 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Malta er 280 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Malta er i marts. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 109 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Malta.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Malta er 386 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Malta er i februar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 213 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Malta er 174 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Malta er i december. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 109 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malta. I Malta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

6 kr./dag

17 jan. - 21 jan.
Ford Fiesta
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

6 kr./dag

17 jan. - 21 jan.
Ford Ka

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Malta

Herunder vises de mest populære hoteller i Malta

Billeje i Malta

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Malta, så du er klar til næste rejse.

SURPRICE CAR RENTAL har normalt den billigste biludlejning i Malta. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 33 kr./dag, hvis du booker gennem SURPRICE CAR RENTAL . Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem SURPRICE CAR RENTAL til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 105 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

SURPRICE CAR RENTAL er det mest populære biludlejningsfirma i Malta med 22% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. SURPRICE CAR RENTAL har også 2 anmeldelserog en vurdering på 2,0 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Sunnycars har flest biludlejningssteder i Malta. Firmaet har 15 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Luqa er en af de mest populære byer at besøge i Malta, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 1 biludlejningssted, som Sunnycars har i byen.

Folk kører i venstre side i Malta. Hvis du rejser til Malta fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Ifølge data fra 2019 rangerer Malta som nr. 91 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3,4 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Malta er 0,08%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Malta kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man skal være 17 for at indtage alkohol i Malta, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Når det drejer sig om at leje bil i Malta, foretrækker de rejsende at leje en Mini. Faktisk har 29% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 38 kr. pr. dag.

I sidste uge lå benzinprisen i Malta på 10,07 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Malta, så kan du overveje Algeriet. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,39 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,36 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære byer i Malta

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Malta

Biludlejning i populære lufthavne i Malta

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Malta

Kom i gang med at planlægge din rejse til Malta


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Malta, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Malta, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Malta eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Malta.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Malta.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Malta på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.