Hoteller i Malta

Find tilbud på 523 hoteller i Malta

Malta
24. nov. — 25. nov.2
lør. 25.11
ons. 29.11

Populære hoteller til en overnatning i Malta

Find det perfekte hotel til dit ophold i Malta
Pris
kr.184
kr.2468
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Malta


Hoteller i populære byer i Malta

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Malta og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Malta?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Malta
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
59%forventet prisfald
35%forventet prisstigning

Rejsepriser

359 kr. - 1.339 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
741 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.012 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Malta

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Malta

Laveste hotelpris

109 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Radisson Blu Golden Sands Resort & Spa, Golden Bay

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4470

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Malta, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 109 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Cardor Holiday Complex, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Radisson Blu Golden Sands Resort & Spa, Golden Bay, det mest populære 5-stjernede hotel i Malta(bedømmelse på 9/10 ud fra 2.651 anmeldelser).
Der er 4.470 hoteller i Malta tæt på Luqa Malta Intl. Airport Stay 1 in Malta er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Malta. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Malta lå i sidste uge på 2.711 kr..

Information om overnatning i Malta

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Malta

Hvilke byer på Malta skal man overnatte i?

Hoteller på Malta fås næppe meget bedre end Corinthia Hotel St. George's Bay, som kan være din base centralt i St. Julians ikke langt fra Valletta og festbyen Paceville. Her er lækre værelser med altan lige ved vandet, og samtidigt har hotellet fem pools, så du kan få dyppet tæerne uden af få sand mellem dem. Når sulten melder sig, har hotellet hele syv forskellige restauranter at vælge mellem. Herfra er udflugter på havet en oplagt mulighed, som enkelt kan bookes i byen eller fra hotellet. Bugterne Spinola eller St. George er også dejlige udflugtsmål, ligesom flere kirker i området er et besøg værd. Du kan generelt sagtens komme rundt på øen med busserne fra kollektivtrafikken.

Hvad er nogle populære attraktioner på Malta?

Maltas gamle hovedstad, før korsridderne og deres orden slog sig ned på øen, var Mdina og er bestemt et besøg værd i dag. Her kan du opleve øens ældste katedral, Sankt Pauls, det imponerende Vilhena Palads samt Palazzo Falson og andre paladser i gaden Villegaignon. Besøg også den gamle voldgrav, hvor du dels kan få et imponerende syn af volden ved byen samt nyde den park, man har omdannet voldgraven til. For at få det bedste indtryk og kendskab, så kan det klart anbefales at tage en guidet tur i byen. Lige i nærheden er også en ruin af en romersk villa fra omkring år 100 før Kristi fødsel. Af hoteller i nærheden er St. Agatha Bastion, som er en feriebolig. Her bor du i Mdina og har balkon med havudsigt.

Hvilke byer på Malta har det bedste natteliv?

Paceville i St. Julians er simpelthen stedet, hvis du vil feste på Malta. Her finder du et stort udvalg af barer, cafeer, diskoteker og natklubber, som kan holde dig underholdt til langt ud på morgenen. Samtidig ligger byen utroligt smukt ved vandet, som dog også betyder, at lys kan være svært at undgå i de tidlige morgentimer. Men her i byen finder du blandt andet Maltas største indendørs diskotek og natklub, Sky Club Entre og drinks varierer i pris afhængigt af den aktuelle underholdning. Et lidt mere eksklusivt sted i byen er Twenty Two, som også har en lidt mere eksklusiv indretning og stemning. Billige hoteller på Malta passer måske meget godt ind her, og Book A Rest Malta Hostel, som kun ligger et stenkast fra marinaen, kunne være en mulighed.

I hvilke maltesiske byer finder man mest historie og kunst?

Valletta, som er østatens hovedstad, byder på de absolut største oplevelser, når det handler om kultur og historie. St John’s Co-Cathedral er en af de største attraktioner med sit barokke interiør og malerier af Caravaggio. Noget så simpelt som en gåtur i de smalle, gamle gader i centrum er et andet must under et besøg i byen. Spazju Kreattiv i St James Cavalier-fortet med biograf og galleri tiltrækker mange kunstelskere. Et mere traditionelt kunstmuseum finder du i MUŻA, der ligger i Auberge d’Italie. Øen og Valletta har et velfungerende bussystem og tilbyder særlige rabatbilletter rettet mod turister. Hoteller i Malta kommer i alle typer og størrelser, men et rigtigt godt hotel i Valletta kunne være Domus Zamittello.

Hvornår er det billigst at overnatte i Malta?

Du kan rejse billigt ved at besøge Malta i februar, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 230 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i juli hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Hvor i Malta vælger de fleste at overnatte?

Vores brugere har en tendens til at besøge Luqa oftere end nogen anden by, når de rejser til Malta.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Malta?

Du kan forvente en gennemsnitspris på 481 kr. pr. nat for et luksushotelværelse i Malta. Dette er ca. 62% mere end landets gennemsnitspris på 298 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Malta har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 874 kr. pr. nat er Mellieha den dyreste by at bestille et hotel i, i Malta. Gennemsnitsprisen på 874 kr. er ca. 26% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvilken by i Malta har de billigste hotelværelser?

Vores brugere oplever oftest, at Sliema har landets laveste rater til bare 105 kr.. Sliema tilbyder hotelværelser til en gennemsnitlig rate der er 64% lavere end den gennemsnitlige by i Malta.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Malta?

Fra november 2023 er der 6.045 udbydere at vælge mellem for hoteller i Malta.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Malta?

Priser for hoteller i Malta opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Malta

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Malta

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Malta gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Malta kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Malta?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Malta. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malta på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.