Hoteller i Fredensborg, Danmark

Find tilbud på 2 hoteller i Fredensborg, Danmark

Fredensborg, Danmark
28. jan. — 29. jan.2
søn. 29.1
tor. 2.2

Populære hoteller til en overnatning i Fredensborg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Fredensborg
Pris
kr.191
kr.3133
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Fredensborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Fredensborg
Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
1.393 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
481 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Fredensborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Fredensborg

Laveste hotelpris

191 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Three-Bedroom Holiday Home In Fredensborg

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1501
Den billigste pris for et værelse i Fredensborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 191 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Fredensborghusene Guesthouse, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Three-Bedroom Holiday Home In Fredensborg, det mest populære 5-stjernede hotel i Fredensborg.
Der er 1.501 hoteller i Fredensborg tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Fredensborg

Hotelpriserne i Fredensborg ligger generelt ret jævnt hele året, men de fleste turister vælger dog at besøge byen i forår- og sommermånederne. Vil du gerne have de billigste hoteller kan der derfor også være penge at spare ved at overnatte i byen uden for højsæsonen. Du kan også vælge at bo på vandrehjem, på campingpladser eller i hytter, hvor du kommer lige det tættere på naturen, og hvor priserne er billigst. En overnatning i juli koster fra ca. 300 DKK og op til omkring 800 DKK.

For ikke at få overspenderet på din ferie kan du vælge at gøre brug af byens udbud af billige eller gratis oplevelser. Esrum Sø indbyder til alt fra gåture og kanoture, mens centrum er forsynet med bænke og kroge, hvor du kan nyde en is og se på alle turisterne slentre forbi. En tur i Bærhaven er også en mulighed, hvor du kan smage sæsonens mange bær og se på markernes vilde blomster. Hvis du vil se en anden slags blomster i fantastiske farver og former, så læg vejen forbi Orkide-gartneriet, hvor du både kan købe blomster og se på præmievindende planter.

Da Fredensborg er en mindre stationsby, er den ganske let at overkomme til fods. Det gælder, hvad enten du begiver dig rundt i Jernbanegade eller omkring slottet, men også hvis du f.eks. skal ud til Esrum Sø. Det er også en oplagt idé at leje en cykel og på den måde komme lidt hurtigere omkring for at lære byens forskellige kvarterer lidt bedre at kende.

På udvalgte hoteller i Fredensborg er det muligt at booke uden at opgive kreditkortplysninger.

Minimumsalderen er 18 år, når du ønsker at tjekke ind på et hotel i Fredensborg.

Et depositum opkræves, og det kan betales med kreditkort eller kontanter.


Hvad koster et hotel i Fredensborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Fredensborg

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Fredensborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Fredensborg har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Fredensborg

Disse Fredensborg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Fredensborg

Den nordsjællandske by Fredensborg er det oplagte sted at tage på et hotelophold når du trænger til frisk luft og kongelige kulisser. Når du skal indlogere dig på hotel kan du vælge at bo centralt omkring hovedgaden, Jernbanegade, samt togstationen, og fra byen er der heller ikke langt til Fredensborg Slot, som er byens vartegn.

Ønsker du at bo lidt væk fra centrum, så er det oplagt at søge ud mod vestbyen og tæt på Esrum Sø, hvor du både har vandet og en upåklagelig udsigt. Øst for Fredensborg by kan du bo tæt på grønne omgivelser og fuglekvidder. Uanset hvor du bor på hotel i Fredensborg, vil du kunne nyde en atmosfære der oser af hygge og idyl. Hvis du vælger at bo i midtbyen, så er det også nemt at hoppe på toget og eksempelvis tage en dagstur til en af de andre byer i Nordsjælland og opleve slottene Fredriksborg Slot i Hillerød og Kronborg Helsingør.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Fredensborg

Fredensborg ligger mellem Hillerød og Helsingør, og byen er måske aller mest kendt for Fredensborg Slot. Det er let at komme til byen uanset om du er med egen bil eller offentlig transport, og vil du for alvor opleve byen kan du indlogere dig på et af byens hoteller.

Fredensborg Slot er den største attraktion i denne nordsjællandske by. Det er et smukt barokslot fra 1700-tallet, som Kongehuset betragter som deres andet hjem. Slottets orangeri og urtehaven anvendes af kongefamilien, og er normalt åben for turister i juli måned, mens resten af slotshaven er åben året rundt. Hvis man holder ferie i Fredensborg om sommeren, så er det også skønt at tage en dukkert i Esrum Sø, hvor der sejler turbåde om sommeren. En oplevelse for hele familien finder man i Falkonergården, hvor man kan se et timelangt fugleshow og komme helt tæt på de forskellige rovfugle.


Information about staying in Fredensborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Fredensborg

Prisen for et hotelværelse i Fredensborg vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 1.052 kr. pr. nat.

Den billigste måned at booke et hotel i Fredensborg er november. Prisen på dit værelse kan være helt op til 47% billigere end i de dyreste måneder.

mandag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Fredensborg. Den dyreste er typisk søndag.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Fredensborg koster ca. 498 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 554 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Fredensborg.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Fredensborg


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Fredensborg med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Fredensborg på ét samlet sted.

momondo finder et godt sted at overnatte i Fredensborg for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.