Hoteller i Gråsten, Danmark

Find tilbud på 3 hoteller i Gråsten, Danmark

Gråsten, Danmark
2. juni — 3. juni2
lør. 3.6
ons. 7.6

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Gråsten

Find det perfekte hotel til dit ophold i Gråsten
Pris
kr.451
kr.1771
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Gråsten?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Gråsten
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
27%forventet prisfald
17%forventet prisstigning

Rejsepriser

747 kr. - 1.247 kr.

Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
1.186 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
811 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Gråsten

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Gråsten

Laveste hotelpris

411 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

475
Den billigste pris for et værelse i Gråsten, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 411 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Modern Apartment in Syddanmark With Seaview.
Der er 475 hoteller i Gråsten tæt på Billund. Zleep Hotel Billund Airport er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Gråsten

Den sønderjyske by har et varieret udvalg af overnatningsmuligheder, hvilket også ses på priserne. De ligger fra ca. 400 DKK til ca. 1200 DKK for en overnatning på hotel i Gråsten. Beliggenhed og faciliteter er noget, der får priserne til at stige, men har du kun brug for et godt sted at sove, da du alligevel er i byen det meste af tiden, så kan du med fordel booke et hotel i den billige ende.

Sommersæsonen er perfekt til en overnatning i Gråsten. Det er perioden, hvor der sker mest i det fri i form af Oldtimerløb, torvedage, Harley Davidson træf og meget andet. Det er også sæsonen, hvor du kan nyde byens strande, tage børn med på Sørøver Alf-tur eller få en guidet rundvisning i centrum. Byen er selvfølgelig rejsevenlig hele året, for beliggenheden indbyder til vandreture hele året rundt, og der er mulighed for at gå ned i gear, når hoteller i Gråsten ikke er så fyldte.


Hvad koster et hotel i Gråsten pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Gråsten

3-stjernede hoteller

Billigst 570 kr.

Gennemsnitlig 1.064 kr.

Dyrest 1.258 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Gråsten

Disse billige hoteller og vandrehjem i Gråsten har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Gråsten

Disse Gråsten hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Gråsten

Sønderjylland er præget af store historiske begivenheder, som gør det spændende at holde ferie i området. Der er nok at opleve for hele familien – ikke mindst med base på hotel i Gråsten. Der kan du opleve en lille charmerende slotsby, som også er oplagt til en romantisk weekendtur for to, takket være den intime atmosfære samt Gråsten Slot i nærheden. Du kan bo næsten som nabo til de royale gemakker, da hele byen er bygget op omkring slottet. Byen har også et attraktivt centrum med gode handelsmuligheder. Det er især området omkring Torvet og Borggade, der er interessant, hvis du vil bo på hotel i Gråsten lige ved alle butikkerne. Det er også oplagt at bo på østkysten med udsigt til Nybøl Nor, hvor du kan betragte livet på vandet og være tæt på stranden.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Gråsten

Når man nævner Gråsten, så tænker langt de fleste på byens slot. Gråsten Slot er det helt store trækplaster, og du kan bo helt tæt på dronningen. I hvert fald om sommeren, når de royale anvender slottet som sommerresidens. Når kongefamilien er i byen, er der lukket af for offentligheden, men du kan stadig nyde garderskiftet og betragte det hele udefra. Når slottet står tomt, er der rundvisninger i både slotshaven samt i slotskirken, der i øvrigt er åben hele året rundt. Slottet er det store omdrejningspunkt, men du kan også opleve andre ting i forbindelse med en overnatning i Gråsten. Byen er også lig med Gråstenskovene, der huser nogle af Danmarks flotteste skove. Du kan vandre på den 74 km lange Gendarmsti, der går gennem Gråsten. Om sommeren er Alnor Strandpark samlingsstedet, da det er en hyggelig strand med tilhørende legeplads og park, så hele familien kan nyde en ferie i byen.


Information about staying in Gråsten

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Gråsten

Prisen for et hotelværelse i Gråsten vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 949 kr. pr. nat.

juni er den billigste måned at booke et hotel i Gråsten. Priserne kan være 28% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Gråsten, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Gråsten ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Gråsten