Billeje i Norge

Leder du efter billig biludlejning i Norge? Så søg her!

Oslo, Norge
2. juni — 9. juni
Samme aflevering
Oslo, Norge
fre. 2.6
Middag
fre. 9.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Norge

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Norge

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Norge?

Thrifty er det billigste biludlejningsfirma i Norge, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 303 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Norge 575 kr. om dagen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Norge?

Det mest populære biludlejningsfirma i Norge er Hertz. Dette udlejningsfirma har lige nu 116 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 7,1 ud af 10. 62% af momondos brugere har fornyligt valgt Hertz som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Norge.

Hvilket udlejningsbureau i Norge har flest biludlejningssteder?

Med 153 biludlejningssteder i Norge er Sunnycars det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Oslo er den mest populære destination i øjeblikket. I Oslo har Sunnycars også 15 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Norge?

En Lille mellemklasse er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Norge. Ifølge vores data foretrak 43% af vores brugere en Lille mellemklasse frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Lille mellemklasse i Norge, kan du forvente at skulle betale 501 kr. om dagen i gennemsnit.

Bedste tilbud på lejebiler i Norge

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Norge
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

116 kr./dag

31 maj - 7 juni
Ford Fiesta
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

318 kr./dag

31 maj - 7 juni
Ford Focus
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

318 kr./dag

31 maj - 7 juni
Skoda Octavia
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

411 kr./dag

31 maj - 7 juni
Volkswagen Polo
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

413 kr./dag

18 juni - 29 juni
Peugeot 108
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

462 kr./dag

31 maj - 7 juni
Ford Fiesta
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

512 kr./dag

31 maj - 7 juni
Ford Focus
Suzuki Grand Vitara
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

516 kr./dag

31 maj - 7 juni
Suzuki Grand Vitara
Skoda Octavia
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

541 kr./dag

31 maj - 7 juni
Skoda Octavia

Oplysninger om billeje i Norge

Norge har nogle helt særlige færdselslove, når det gælder de 'bløde' trafikanter. Derfor gør det også vejkulturen mere skarp. Du bør have for øje, at de 'bløde' trafikanter altid har førsteret til at passere en vej. Vejene i Norge kan ud over det sagtens være glatte, og for at du kan få en skridsikker oplevelse, anbefales det, at udlejningsbiler i Norge skal være med minimum nogle bestemte få millimeter dækmønster om sommeren og om vinteren, og dette kan du tjekke op på, når du lejer bilen hos biludlejningen i Norge. Det sikrer både dig og dine medpassagerer og sikkerhed frem for alt. Der findes udlejningsbiler mange steder, men et af de mest prisvenlige steder er Oslo, hvor Tromsø er i den dyre ende, når det kommer til priser på udlejningsbiler i Norge. Lej en bil i Norge med de rette foranstaltninger og bevæg dig sikkert i fjeld, sne, sol og på de opadgående veje. Det er også muligt at finde en SUV som en af mange billige lejebiler med en formidabel prissætning.

I Norge er der en minimumsalder på 19 år for at kunne leje en bil, og derudover vil unge under 25 år blive opkrævet et chaufførgebyr. Er du bosat i et skandinavisk land, er der som sådan ingen formelle krav til, at du skal have pas med, men det anbefales dog alligevel på det kraftigste, hvis der skulle opstå problemer undervejs. Læg også mærke til, at hvis du vælger en biludlejning med udlejningsbiler i Norge og tager på udforskning på tværs af landet, at der kan opkræves vejafgifter på mange af de norske veje og ved tunnelle. Spar d tid og besvær ved at oprette dig hos Euro Parking Collection, hvis du kører med en bil fra en udenlandsk biludlejning i Norge, da langt de fleste betalingsautomater er automatiske. Af dokumentation er et kørekort med mindst ét års gyldighed et krav nogle steder samt et gyldigt kørekort registret i et EU/EØS land.

Det mest trafikerede område i Norge findes særligt omkring hovedstaden Oslo på hovedvejen E6, som både fører dig fra den sydlige del af Sverige og til den nordlige del af Norge. Ned mod Geiranger finder du også nogle af de meget smalle og tætte veje. Problemet er, at der nord for Oslo kan komme strækninger med blot en hastighedsgrænse på 100, som gør det mere besværligt at overhale og drøne gennem de trafikerede veje. E16 kan også være trafikeret, som i øvrigt fører dig til den skønne by Bergen. Når du vælger udlejningsbiler i Norge, bør du have for øje, at der også findes mindre trafikerede veje, og det kan lade sig at få en helt unik naturoplevelse. Kør f.eks ad Trollstigen og bevæg dig i et naturskønt område i både slud, sne og sol.


Find billig billeje i Norge

Find den lejebil i Norge, der passer til dine behov

Biler i Lille

238 kr. - 787 kr.

Alle biltyper

366 kr. - 1.364 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Norge er 408 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Norge er i november. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 238 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Norge.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Norge er 698 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Norge er i november. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 410 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Norge.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Norge er 1.156 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Norge er i november. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 422 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Norge er 538 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Norge er i oktober. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 367 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Norge.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Norge er 1.428 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Norge er i oktober. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 538 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 47% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Norge er 628 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Norge er i juli. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 872 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

116 kr./dag

31 maj - 7 juni
Ford Fiesta
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

318 kr./dag

31 maj - 7 juni
Ford Focus

Biludlejningsfirmaer i Norge

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Norge

Sunnycars

153 kontorer

Hertz

135 kontorer

Avis

123 kontorer

keddy by Europcar

91 kontorer

Sixt

90 kontorer

Budget

79 kontorer

Europcar

65 kontorer

Alamo

12 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Norge

Nærliggende attraktioner:

Telenor Arena41,8 km
Hafjell Alpine Centre120,9 km
Kvitfjell149,8 km
Bergenhus festning319,1 km

Nærliggende attraktioner:

Bergenhus festning13,1 km
Kvitfjell294,6 km
Hafjell Alpine Centre302,3 km
Telenor Arena302,5 km

Nærliggende attraktioner:

Bergenhus festning170,2 km
Telenor Arena304,2 km
Hafjell Alpine Centre373,7 km
Kvitfjell378,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Norge

Herunder vises de mest populære hoteller i Norge

Billeje i Norge

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Norge, så du er klar til næste rejse.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Norge. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Norge har en score på 4 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Norge som nr. 65 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Norge, du rejser, hvor gode vejforholdene er.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Norge


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Norge. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Norge ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.