Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Norge

Leder du efter billig biludlejning i Norge? Så søg her!

Oslo, Norge
1. May — 8. May
Oslo, Norge
Çar 1.5
Middag
Çar 8.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Norge

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Norge
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

198 kr./dag

10 May - 13 May
Volkswagen Polo
Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

202 kr./dag

3 Tem - 17 Tem
Renault Clio
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

206 kr./dag

3 Tem - 17 Tem
Volkswagen Polo
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

211 kr./dag

10 May - 13 May
Peugeot 108
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

223 kr./dag

10 May - 13 May
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

223 kr./dag

10 May - 13 May
Peugeot 208
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

233 kr./dag

10 May - 13 May
Nissan Qashqai
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

241 kr./dag

3 Tem - 17 Tem
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

246 kr./dag

10 May - 13 May
Nissan Qashqai

Find billig billeje i Norge

Find den lejebil i Norge, der passer til dine behov

Lille biler

230 kr. - 783 kr.

Alle biltyper

313 kr. - 862 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Norge er 462 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Norge er i oktober. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 230 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Norge.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Norge er 612 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Norge er i oktober. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 270 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Norge.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Norge er 1.108 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Norge er i oktober. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 684 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Norge.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Norge er 656 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Norge er i oktober. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 366 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Norge.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Norge er 1.066 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Norge er i januar. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 775 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Norge.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Norge er 1.504 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Norge er i april. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 670 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 58% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Norge.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

198 kr./dag

10 May - 13 May
Volkswagen Polo
Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

202 kr./dag

3 Tem - 17 Tem
Renault Clio

Information om og trends inden for biludlejning i Norge

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Norge

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Norge?

Alamo er det billigste biludlejningsfirma i Norge, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 309 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Norge 647 kr. om dagen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Norge?

Det mest populære biludlejningsfirma i Norge er Hertz. Dette udlejningsfirma har lige nu 126 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 6,6 ud af 10. 34% af momondos brugere har fornyligt valgt Hertz som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Norge.

Hvilket udlejningsbureau i Norge har flest biludlejningssteder?

Med 136 biludlejningssteder i Norge er Hertz det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Oslo er den mest populære destination i øjeblikket. I Oslo har Hertz også 9 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Norge?

En Lille mellemklasse er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Norge. Ifølge vores data foretrak 33% af vores brugere en Lille mellemklasse frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Lille mellemklasse i Norge, kan du forvente at skulle betale 545 kr. om dagen i gennemsnit.

Biludlejningsfirmaer i Norge

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Norge

Hertz

136 kontorer

Avis

132 kontorer

Sunnycars

99 kontorer

keddy by Europcar

97 kontorer

Sixt

93 kontorer

Budget

80 kontorer

Europcar

65 kontorer

Shouqi

32 kontorer

Billeje i Norge

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Norge, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Norge?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Norge. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Norge?

Norge har en score på 4 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Norge som nr. 65 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Norge, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Hvad er promillegrænsen i Norge?

Grænsen for spirituskørsel i Norge ligger på 0,02%. Forskellige regioner og byer i Norge kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Norge, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Hvor meget koster benzin i Norge?

Gennemsnitsprisen på benzin i Norge var 15,00 kr. pr. liter i sidste uge. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Norge, har Egypten nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 1,96 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 22,18 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Norge?

Priser for biler i Norge opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Norge?

Fra april 2024 er der 850 udbydere at vælge mellem for biler i Norge.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Norge?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Norge. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Norge?

Alle førere, der lejer en bil i Norge, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Norge?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Norge. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Norge?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Norge ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Norge med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Norge med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Norge på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Norge på momondo.

Kan jeg finde billeje i Norge, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Norge.

Kan jeg søge efter billeje i Norge med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Norge.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Norge på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Çar 1.5
Middag
Çar 8.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Norge