Billeje i Norge

Leder du efter billig biludlejning i Norge? Så søg her!

Oslo, Norge
2. juli — 9. juli
Samme aflevering
Oslo, Norge
lør. 2.7
Middag
lør. 9.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Norge

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Norge
Nissan Kicks
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

99 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Nissan Kicks
Land Rover Defender
eller lignende Premium SUV
Op til 5 passagerer

117 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Land Rover Defender
Toyota 4Runner
eller lignende Luksus SUV
Op til 5 passagerer

154 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Toyota 4Runner
Toyota Rush
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

65 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Toyota Rush
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

84 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

57 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

61 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

54 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Daihatsu Sirion
Hummer H1
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer

108 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Hummer H1

Find billig billeje i Norge

Find den lejebil i Norge, der passer til dine behov

Biler i Lille

252 kr. - 4.187 kr.

Alle biltyper

326 kr. - 2.927 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Norge er 752 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Norge er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 252 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Norge.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Norge er 614 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Norge er i november. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 247 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Norge.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Norge er 931 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Norge er i februar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 645 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Norge er 586 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Norge er i juli. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 547 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Norge.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Norge er 800 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Norge er i december. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 732 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Norge er 666 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Norge er i september. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 654 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Norge. I Norge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Norge.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

54 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

63 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Hyundai Accent
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

57 kr./dag

3 sep. - 17 sep.
Hyundai Accent

Oplysninger om billeje i Norge

Norge har nogle helt særlige færdselslove, når det gælder de 'bløde' trafikanter. Derfor gør det også vejkulturen mere skarp. Du bør have for øje, at de 'bløde' trafikanter altid har førsteret til at passere en vej. Vejene i Norge kan ud over det sagtens være glatte, og for at du kan få en skridsikker oplevelse, anbefales det, at udlejningsbiler i Norge skal være med minimum nogle bestemte få millimeter dækmønster om sommeren og om vinteren, og dette kan du tjekke op på, når du lejer bilen hos biludlejningen i Norge. Det sikrer både dig og dine medpassagerer og sikkerhed frem for alt. Der findes udlejningsbiler mange steder, men et af de mest prisvenlige steder er Oslo, hvor Tromsø er i den dyre ende, når det kommer til priser på udlejningsbiler i Norge. Lej en bil i Norge med de rette foranstaltninger og bevæg dig sikkert i fjeld, sne, sol og på de opadgående veje. Det er også muligt at finde en SUV som en af mange billige lejebiler med en formidabel prissætning.

I Norge er der en minimumsalder på 19 år for at kunne leje en bil, og derudover vil unge under 25 år blive opkrævet et chaufførgebyr. Er du bosat i et skandinavisk land, er der som sådan ingen formelle krav til, at du skal have pas med, men det anbefales dog alligevel på det kraftigste, hvis der skulle opstå problemer undervejs. Læg også mærke til, at hvis du vælger en biludlejning med udlejningsbiler i Norge og tager på udforskning på tværs af landet, at der kan opkræves vejafgifter på mange af de norske veje og ved tunnelle. Spar d tid og besvær ved at oprette dig hos Euro Parking Collection, hvis du kører med en bil fra en udenlandsk biludlejning i Norge, da langt de fleste betalingsautomater er automatiske. Af dokumentation er et kørekort med mindst ét års gyldighed et krav nogle steder samt et gyldigt kørekort registret i et EU/EØS land.

Det mest trafikerede område i Norge findes særligt omkring hovedstaden Oslo på hovedvejen E6, som både fører dig fra den sydlige del af Sverige og til den nordlige del af Norge. Ned mod Geiranger finder du også nogle af de meget smalle og tætte veje. Problemet er, at der nord for Oslo kan komme strækninger med blot en hastighedsgrænse på 100, som gør det mere besværligt at overhale og drøne gennem de trafikerede veje. E16 kan også være trafikeret, som i øvrigt fører dig til den skønne by Bergen. Når du vælger udlejningsbiler i Norge, bør du have for øje, at der også findes mindre trafikerede veje, og det kan lade sig at få en helt unik naturoplevelse. Kør f.eks ad Trollstigen og bevæg dig i et naturskønt område i både slud, sne og sol.

De bedste naturskønne veje findes eksempelvis på Atlanterhavsvejen, som er et af de smukkeste steder at køre igennem. Du kører her fra ø til ø, og du vil mærke det intense dybblå vand, som snor sig omkring øerne. Det er fuldstændigt spektakulært og iøjnefaldende. Det er også en raffineret oplevelse at køre igennem Nasjonal Turistveg Lofoten. Her kører du igennem stribevis af fjelde og græsplantager med flotte udsigter. Lej en bil i Norge og oplev de mange naturskønne veje med udlejningsbiler, og du vil åbne øjnene for et land med mange muligheder og afstressende naturomgivelser. Kør også forbi Uttakleiv Strand med ligeså dejlige udsigter, Det er en god mulighed for at komme væk fra en hverdag med travlhed.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Norge

Herunder vises de mest populære hoteller i Norge

Billeje i Norge

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Norge, så du er klar til næste rejse.

keddy by Europcar er det billigste biludlejningsfirma i Norge, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 342 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Norge 823 kr. om dagen.

Det mest populære biludlejningsfirma i Norge er Hertz. Dette udlejningsfirma har lige nu 14 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 5,7 ud af 10. 36% af momondos brugere har fornyligt valgt Hertz som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Norge.

Med 152 biludlejningssteder i Norge er Sunnycars det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Oslo er den mest populære destination i øjeblikket. I Oslo har Sunnycars også 15 biludlejningssteder.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Norge. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Norge har en score på 4 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Norge som nr. 65 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Norge, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Grænsen for spirituskørsel i Norge ligger på 0,02%. Forskellige regioner og byer i Norge kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Norge, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

En Economy er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Norge. Ifølge vores data foretrak 25% af vores brugere en Economy frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Economy i Norge, kan du forvente at skulle betale 423 kr. om dagen i gennemsnit.

Gennemsnitsprisen på benzin i Norge var 19,06 kr. pr. liter i sidste uge. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Norge, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,19 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,18 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Norge


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Norge. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Norge ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Norge med gratis afbestillig.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Norge på momondo.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Norge.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Norge.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.