Billeje i Lufthavn: Stokmarknes Skagen

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Stokmarknes Skagen? Søg her!

Stokmarknes, Norge - Skagen (SKN)
6. apr. — 9. apr.
Samme aflevering
Stokmarknes, Norge - Skagen (SKN)
tor. 6.4
Middag
søn. 9.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Stokmarknes Skagen

Når du vil benytte dig af billig biludlejning i Norge, er der behov for, at du kan fremvise forskellige former for dokumentation. For det første vil du blive bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, når du afhenter din lejebil i Stokmarknes Lufthavn. I EØS-lande er der ikke behov for at fremvise et internationalt kørekort, når du lejer bil. Et dansk kørekort er nok. Personer uden for EU og EØS vil blive bedt om at fremvise et internationalt kørekort. Derudover vil du blive bedt om at fremvise et pas eller anden gyldig billedlegitimation. Udlejeren vil som oftest tage en kopi af legitimationen. De fleste biludlejningsselskaber vil desuden bede om et gyldigt kreditkort, hvorpå de reserverer et beløb i tilfælde af skader, tyveri og afregning af brændstof. Som minimum skal du være fyldt 19 år for at leje bil i Norge. Det er desuden ikke unormalt, at chauffører i alderen 19-25 år skal betaler et ekstragebyr per dag i forbindelse med biludlejning.

Biludlejningscentret i Stokmarknes Lufthavn har generelt åbent mandag til fredag fra tidlig morgen til sen aften. I weekenderne kan du opleve kortere åbningstider, mens enkelte firmaer kan holde helt eller delvist lukket i weekenden. Alle lufthavnens biludlejningsfirmaer kan kontaktes via telefon eller mail. Som regel har de et kundeservicenummer, du kan ringe til uden for kontorets åbningstid. Desuden kan du få vejhjælp døgnet rundt. Hvis du har behov for internet, kan du i Stokmarknes Lufthavn logge på gratis wi-fi.


0

Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Stokmarknes Skagen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Stokmarknes Skagen

Europcar

2 kontorer

Hertz

2 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

Avis

1 kontor

Budget

1 kontor

Sunnycars

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Stokmarknes

Herunder vises de mest populære hoteller i Stokmarknes

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Stokmarknes Skagen


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Lufthavn: Stokmarknes Skagen, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Lufthavn: Stokmarknes Skagen, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.