Billeje i Molde

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Molde

Molde, Norge
8. mar — 15. mar
Samme aflevering
Molde, Norge
man 8.3
Middag
man 15.3
Middag

Afstanden fra Molde til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ålesunds biludlejningsdisk

Biludlejning i Molde

I marts til og med i dag 4 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Molde.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Molde for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis, Sixt, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Molde. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Molde biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Molde ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Molde. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Molde?

Hvis du lejer en bil i Molde, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Molde er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Molde er hastighedsbegrænsningen 110 km/t..

Hvordan er vejret i Molde, Norge i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Molde 2 °C, og den forventede nedbør er 127 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Molde.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Klimaet i Molde under marts måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Molde. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Molde plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Hyundai i10 og Class Mini Car.

Minder vejret i Molde om vejret i resten af Møre og Romsdal?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Molde og rundt i Møre og Romsdal eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 2 °C og ca. 127 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Molde

  • Få den seneste informatiom om fly til Molde

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Molde
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Moldes mest populære områder

    Find hoteller in Molde