Lej en bil i Bardufoss, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bardufoss, Norge

Bardufoss, Norge
25. maj — 1. jun
Samme aflevering
Bardufoss, Norge
tir 25.5
Middag
tir 1.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Bardufoss

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bardufoss, Norge
10,0
Fantastisk
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Bardufoss, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Tromsø Langness biludlejningsdisk

Biludlejning i Bardufoss

Vi har foretaget 11 søgninger på biludlejning i Bardufoss denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bardufoss for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis, Hertz, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Bardufoss. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bardufoss har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Bardufoss er billigst gennem Hertz på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 489 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 637 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bardufoss, Norge biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Bardufoss opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Bardufoss så som Avis, Hertz og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bardufoss har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Bardufoss, Norge med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 637 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bardufoss, Norge?

Hvis du lejer en bil i Bardufoss, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Bardufoss er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Bardufoss er hastighedsbegrænsningen 110 km/t..

Hvordan er vejret i Bardufoss, Norge i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bardufoss i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 6 °C og ca. 24 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Bardufoss i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Bardufoss. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Bardufoss plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Volkswagen Golf.

Minder vejret i Bardufoss om vejret i resten af Troms?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Bardufoss til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Troms normalt har en temperatur på 5 °C, og at du kan forvente 38,3 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Bardufoss

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Bardufoss

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bardufoss