Lej en bil i Barueri, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Barueri, Brasilien

Barueri, SP, Brasilien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Barueri, SP, Brasilien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Barueri

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Barueri, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,7

Comfort

5,7

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,7

Valuta for pengerne

5,7
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Barueri, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Barueri

1.345 brugere har søgt efter billeje i Barueri med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Barueri for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Barueri. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Barueri, Brasilien?

Hvis du lejer en bil i Barueri, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Barueri er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Barueri er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Barueri?

Til gennemsnitligt 144 kr./dag (og helt ned til 44 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Barueri det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Volkswagen Passat in Barueri for 192 kr./dag i gennemsnit (96 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Barueri?

Europcar er det mest populære biludlejningsfirma in Barueri, som udlejer Audi A4. Leje af en Audi A4 in Barueri ligger på omkring 727 kr./dag, når du lejer hos Europcar.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Barueri i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Barueri.

Minder vejret i Barueri om vejret i resten af São Paulo?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Barueri til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af São Paulo normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 64,5 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Barueri