Billeje i Finland

Leder du efter billig biludlejning i Finland? Så søg her!

Helsinki, Finland
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Helsinki, Finland
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Finland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Finland
Audi A6
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

106 kr./dag

30 juni - 7 juli
Audi A6
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

84 kr./dag

1 juli - 8 juli
Renault Duster
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

100 kr./dag

1 juli - 8 juli
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

54 kr./dag

30 juni - 7 juli
Daihatsu Sirion
Mercedes-Benz A-Class
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

63 kr./dag

1 juli - 8 juli
Mercedes-Benz A-Class
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

73 kr./dag

30 juni - 7 juli
Renault Mégane
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

116 kr./dag

12 juli - 22 juli
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

65 kr./dag

30 juni - 7 juli
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

77 kr./dag

30 juni - 7 juli
Renault Duster

Find billig billeje i Finland

Find den lejebil i Finland, der passer til dine behov

Biler i Lille

232 kr. - 481 kr.

Alle biltyper

232 kr. - 734 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Finland er 331 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Finland er i november. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 232 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Finland. I Finland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Finland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Finland er 471 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Finland er i februar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 223 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Finland. I Finland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Finland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Finland er 379 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Finland er i august. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 362 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Finland. I Finland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Finland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Finland er 253 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Finland er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 335 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Finland. I Finland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Finland.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

60 kr./dag

30 juni - 7 juli
Daihatsu Sirion
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

54 kr./dag

30 juni - 7 juli
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

57 kr./dag

1 juli - 8 juli
Hyundai Accent

Oplysninger om billeje i Finland

Det er nemt at tage på bilferie i Finland. Dette skyldes blandt andet at de finske færdselslove minder utrolig meget om de danske. Dette gælder både færdselsreglerne såvel som farthastighederne. Det vil derfor næsten føles, som at køre rundt i Danmark, hvad end du befinder dig på en finsk motor- eller landevej. Én af de større forskelle er ikke færdselsreglerne, men derimod kørelængden. Finland er et utroligt naturrigt land, hvilket betyder, at der til tider er langt imellem de forskellige byer. Man kan forvente at skulle køre i længere tid, hvis man for eksempel lander i Helsinki, men ønsker at opleve andre byer eller nogle af landets mange øde naturområder. Lej en bil i Finland, hvis du ønsker friheden til både at udforske både den storslåede natur samt de hyggelige byer. Du kan uden tvivl finde en udlejningsbil hos momondo, som passer perfekt til enten byferie, vildmarksferie eller begge dele.

Som dansk statsborger kan du uden besvær leje en bil i Finland, men naturligvis skal du kunne fremvise en række identifikationsdokumenter. Dette inkluderer først og fremmest dit nationale kørekort. At leje en bil i Finland kræver som regel ikke et internationalt kørekort, men blot et kørekort der som minimum har været gyldigt i et år. Derudover er det bare at huske dit pas og et internationalt kreditkort. Hos de fleste biludlejningsfirmaer i Finland er der et alderskrav på 20 år og dette er gældende uanset hvilken lejebil, der er tale om. Yderligere kan du forvente at skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år. Med det sagt så kræver det ikke det helt store for at leje en bil og du kan derfor trygt vælge at begive dig ud på de finske veje. Hos momondo kan du vælge iblandt mange forskellige udlejningsbiler, som du kan afhente så snart, at du er landet i for eksempel Helsinki lufthavn.

I Finland er det som regel kun i eller omkring de større byer, at trafikken af og til er en smule tæt. I Helsinki kan du risikere, som i alle andre storbyer, at der i myldretiden er mange andre biler at finde på vejene. Med det sagt så er de fleste veje i Finland alligevel stille og rolige. Dette skyldes til dels det gode motorvejsnetværk, som gør det nemt at komme rundt i det naturrige land. Du kan derfor uden besvær vælge at udforske de tusind søers land i bil. Fra lufthavnen i Helsinki har du hurtigt adgang til forskellige biludlejningsfirmaer, og dermed også en masse gode tilbud på biludlejning i Finland. Alternativt kan du allerede arrangere din billeje hjemmefra ved at gå på opdagelse i det store udvalg af udlejningsbiler hos momondo.

Der er utrolig mange kønne strækninger at vælge iblandt, hvis du ønsker at opleve Finland i bil. Det naturrige land byder nemlig på smukke og varierede scenarier, som omfatter både marker, skov og sø landskaber. Der er med andre ord noget for enhver smag. Finland er naturligvis kendt som de tusind søers land og derfor er det også oplagt at køre til for eksempel Puumala. Området omkring byen er nemlig kendt som et af de smukkeste, og det er især takket være de utallige små og store søer, som gemmer sig overalt. Det er også netop den finske natur, som mange turister ønsker at opleve. Hvis dette er hvad du har i tankerne at gøre på din ferie i Finland, så er det oplagt at vælge en lejebil til din ferie. Hos momondo kan du finde mange forskellige udlejningsbiler, som er velegnede til lange køreture igennem den kønne og til tider vilde finske natur.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Finland

Herunder vises de mest populære hoteller i Finland

Billeje i Finland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Finland, så du er klar til næste rejse.

Ifølge vores data er Autounion Car Rental det billigste biludlejningsfirma i Finland. Rejsende, som booker lejebil hos Autounion Car Rental, får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 325 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 120 kr. om dagen, hvis du booker hos Autounion Car Rental.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Finland er Sunnycars. De har i øjebillet 107 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Helsinki er en af de mest populære byer at besøge i Finland, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 9 biludlejningssteder, som Sunnycars har i byen.

Folk kører i højre side i Finland. Hvis du rejser til Finland fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

I 2019 blev Finland rangeret som nr. 12 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Finland fik en bedømmelse på 5,8 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Finland. Både bosiddende og besøgende i Finland kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Finland, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

35% af momondos brugere fortrak at leje en Economy på deres rejse til Finland, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Finland varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 298 kr. om dagen i gennemsnit for en Economy.

Benzin i Finland kostede i sidste uge 18,65 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Finland, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Finland, så kan du overveje Algeriet. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,19 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,19 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære regioner i Finland

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Finland

Biludlejning i populære byer i Finland

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Finland

Biludlejning i populære lufthavne i Finland

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Finland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Finland


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Finland, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Finland ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Finland med gratis afbestillig.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Finland.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Finland.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Finland.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.