Billeje i Finland

Leder du efter billig biludlejning i Finland? Så søg her!

Helsinki, Finland
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Helsinki, Finland
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Finland

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Finland

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Finland?

Ifølge vores data er Firent det billigste biludlejningsfirma i Finland. Rejsende, som booker lejebil hos Firent, får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 340 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 241 kr. om dagen, hvis du booker hos Firent.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Finland?

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Finland Scandia Rent. 1 bruger har givet Scandia Rent en gennemsnitlig vurdering på 7,6 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 58% brugere valgt at leje bil gennem Scandia Rent under deres besøg i Finland.

Hvilket udlejningsbureau i Finland har flest biludlejningssteder?

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Finland er Scandia Rent. De har i øjebillet 111 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Helsinki er en af de mest populære byer at besøge i Finland, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 11 biludlejningssteder, som Scandia Rent har i byen.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Finland?

40% af momondos brugere fortrak at leje en Economy på deres rejse til Finland, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Finland varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 331 kr. om dagen i gennemsnit for en Economy.

Bedste tilbud på lejebiler i Finland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Finland
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

157 kr./dag

18 okt. - 22 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

203 kr./dag

18 okt. - 22 okt.
Volkswagen Polo
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

233 kr./dag

18 okt. - 21 okt.
Fiat Panda
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

237 kr./dag

18 okt. - 22 okt.
Ford Focus Wagon
Fiat Tipo Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

244 kr./dag

18 okt. - 22 okt.
Fiat Tipo Wagon
Peugeot 508
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

251 kr./dag

18 okt. - 22 okt.
Peugeot 508
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

255 kr./dag

29 nov. - 3 dec.
Opel Corsa
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

257 kr./dag

18 okt. - 22 okt.
Nissan Qashqai
Skoda Octavia
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

264 kr./dag

18 okt. - 22 okt.
Skoda Octavia

Oplysninger om billeje i Finland

Har Finland nogen unikke færdselslove?

Det er nemt at tage på bilferie i Finland. Dette skyldes blandt andet at de finske færdselslove minder utrolig meget om de danske. Dette gælder både færdselsreglerne såvel som farthastighederne. Det vil derfor næsten føles, som at køre rundt i Danmark, hvad end du befinder dig på en finsk motor- eller landevej. Én af de større forskelle er ikke færdselsreglerne, men derimod kørelængden. Finland er et utroligt naturrigt land, hvilket betyder, at der til tider er langt imellem de forskellige byer. Man kan forvente at skulle køre i længere tid, hvis man for eksempel lander i Helsinki, men ønsker at opleve andre byer eller nogle af landets mange øde naturområder. Lej en bil i Finland, hvis du ønsker friheden til både at udforske både den storslåede natur samt de hyggelige byer. Du kan uden tvivl finde en udlejningsbil hos momondo, som passer perfekt til enten byferie, vildmarksferie eller begge dele.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Finland?

Som dansk statsborger kan du uden besvær leje en bil i Finland, men naturligvis skal du kunne fremvise en række identifikationsdokumenter. Dette inkluderer først og fremmest dit nationale kørekort. At leje en bil i Finland kræver som regel ikke et internationalt kørekort, men blot et kørekort der som minimum har været gyldigt i et år. Derudover er det bare at huske dit pas og et internationalt kreditkort. Hos de fleste biludlejningsfirmaer i Finland er der et alderskrav på 20 år og dette er gældende uanset hvilken lejebil, der er tale om. Yderligere kan du forvente at skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år. Med det sagt så kræver det ikke det helt store for at leje en bil og du kan derfor trygt vælge at begive dig ud på de finske veje. Hos momondo kan du vælge iblandt mange forskellige udlejningsbiler, som du kan afhente så snart, at du er landet i for eksempel Helsinki lufthavn.

Hvilke områder i Finland har mest trafik?

I Finland er det som regel kun i eller omkring de større byer, at trafikken af og til er en smule tæt. I Helsinki kan du risikere, som i alle andre storbyer, at der i myldretiden er mange andre biler at finde på vejene. Med det sagt så er de fleste veje i Finland alligevel stille og rolige. Dette skyldes til dels det gode motorvejsnetværk, som gør det nemt at komme rundt i det naturrige land. Du kan derfor uden besvær vælge at udforske de tusind søers land i bil. Fra lufthavnen i Helsinki har du hurtigt adgang til forskellige biludlejningsfirmaer, og dermed også en masse gode tilbud på biludlejning i Finland. Alternativt kan du allerede arrangere din billeje hjemmefra ved at gå på opdagelse i det store udvalg af udlejningsbiler hos momondo.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Finland?

Der er utrolig mange kønne strækninger at vælge iblandt, hvis du ønsker at opleve Finland i bil. Det naturrige land byder nemlig på smukke og varierede scenarier, som omfatter både marker, skov og sø landskaber. Der er med andre ord noget for enhver smag. Finland er naturligvis kendt som de tusind søers land og derfor er det også oplagt at køre til for eksempel Puumala. Området omkring byen er nemlig kendt som et af de smukkeste, og det er især takket være de utallige små og store søer, som gemmer sig overalt. Det er også netop den finske natur, som mange turister ønsker at opleve. Hvis dette er hvad du har i tankerne at gøre på din ferie i Finland, så er det oplagt at vælge en lejebil til din ferie. Hos momondo kan du finde mange forskellige udlejningsbiler, som er velegnede til lange køreture igennem den kønne og til tider vilde finske natur.


Find billig billeje i Finland

Find den lejebil i Finland, der passer til dine behov

Biler i Lille

210 kr. - 430 kr.

Alle biltyper

415 kr. - 1.003 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Finland er 307 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Finland er i november. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 210 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Finland. I Finland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Finland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Finland er 511 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Finland er i november. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 299 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Finland. I Finland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Finland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Finland er 851 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Finland er i marts. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 438 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Finland. I Finland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Finland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Finland er 704 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Finland er i juni. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 333 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Finland. I Finland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Finland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Finland er 702 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Finland er i september. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 805 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Finland. I Finland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Finland.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

157 kr./dag

18 okt. - 22 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

203 kr./dag

18 okt. - 22 okt.
Volkswagen Polo
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

233 kr./dag

18 okt. - 21 okt.
Fiat Panda

Biludlejningsfirmaer i Finland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Finland

Scandia Rent

111 kontorer

Sunnycars

90 kontorer

Autounion Car Rental

74 kontorer

Hertz

71 kontorer

Firent

62 kontorer

keddy by Europcar

59 kontorer

Avis

58 kontorer

Europcar

57 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Finland

Herunder vises de mest populære hoteller i Finland

Billeje i Finland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Finland, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Finland?

Folk kører i højre side i Finland. Hvis du rejser til Finland fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Finland?

I 2019 blev Finland rangeret som nr. 12 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Finland fik en bedømmelse på 5,8 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Hvad er promillegrænsen i Finland?

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Finland. Både bosiddende og besøgende i Finland kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Finland, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Hvor meget koster benzin i Finland?

Benzin i Finland kostede i sidste uge 15,20 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Finland, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Finland, så kan du overveje Kuwait. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,38 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,55 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Finland?

Priser for biler i Finland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Finland?

Antallet af udbydere for biler i Finland er 884 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Finland?

Blandt forskellige lande, herunder Finland, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Finland?

For at leje en bil i Finland, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Finland

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Finland

Biludlejning i populære byer i Finland

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Finland

Biludlejning i populære lufthavne i Finland

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Finland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Finland


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Finland?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Finland, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Finland?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Finland ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Finland med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Finland med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Finland på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Finland.

Kan jeg finde billeje i Finland, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Finland.

Kan jeg søge efter billeje i Finland med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Finland.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Finland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.