Hoteller i Finland

Find tilbud på 1.417 hoteller i Finland

Finland
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Populære hoteller til en overnatning i Finland

Find det perfekte hotel til dit ophold i Finland
Pris
kr.125
kr.1743
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Finlands bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Finland

Pris

799 kr. – 1.237 kr.

BILLIGSTE BY I FINLANDVantaa16% billigereHoteller i Vantaa er de billigste i Finland med kun 799 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I FINLANDRovaniemi23% dyrereRovaniemi har de højeste hotelpriser i Finland med værelser til 1.237 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I FINLANDHelsinki84% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Helsinki end i andre byer i Finland

Oplevelser i Finland


Hoteller i populære byer i Finland

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Finland og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Finland?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Finland
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
38%forventet prisfald
57%forventet prisstigning

Rejsepriser

805 kr. - 3.054 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
887 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.290 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Finland

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Finland

Laveste hotelpris

125 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Haven

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1645

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Finland, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 125 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Cheapsleep Helsinki - Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Haven, det mest populære 5-stjernede hotel i Finland(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 389 anmeldelser).
Der er 1.645 hoteller i Finland tæt på Helsinki Vantaa. Hilton Helsinki Airport er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Finland. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Finland lå i sidste uge på 3.892 kr..

Information om overnatning i Finland

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Finland

Hvilke byer i Finland er bedst at bo i?

Mens Finland har mange eftertragtede byer at besøge, er Helsinki den mest populære by at besøge. Clarion Hotel Helsinki er et af de bedste hoteller i Finland at bo på, når man besøger landet. Hotellet tilbyder taxiservice, gratis morgenmad, gratis højhastigheds-internet og et business-center med internetadgang. Det er også et ideelt sted, da byens butikker og metrostationer er inden for gåafstand. Alternativt kan du gå om bord på en sporvogn lige ved siden af hotellet. Byen har en bred vifte af muligheder for offentlig transport til ethvert budget. Byens sporvogne er pålidelige og omfattende og forbinder forskellige dele af byen. Offentlig transport i denne by omfatter også busser, Helsinki metro, cykler, togbaner og færger. Helsinki er desuden en relativt lille by, der gør den til at gå. Det er nemt og fornøjeligt at komme rundt i byen.

Hvad er nogle populære seværdigheder i Finland?

Finland har mange smukke søer, øer og en unik kultur. Du kan også finde pålidelige finske hoteller i nærheden af disse attraktioner, så du kan få en fantastisk oplevelse og skabe uforglemmelige minder. Det olympiske stadion i Helsinki er et af de steder, man skal besøge i landet. Det er et af de smukkeste stadioner over hele verden og er vært for nationale og internationale koncerter og sportsbegivenheder. Du kan besøge Finlands sportsmuseum på stadion for at lære om landets sportshistorie og nyde fantastiske udstillinger. Julemandens landsby i Lapland er også en interessant forlystelsespark, som du bør besøge. Det byder på store attraktioner, herunder julemandens postkontor, der viser flere julevarer, Arctic Circle, der skærer gennem landsbyen, og julemandens kontor i bygningen. Du kan tage billeder fra dette sted og møde julemanden i løbet af hans arbejdstid. Snowman World Igloo Hotel er det bedste sted at bo, når man besøger Santa Claus Village. Hotellet ligger tæt på forlystelsesparken og tilbyder gratis morgenmad og trådløs højhastigheds-internetadgang. Turku Slot i Turku er et andet sted, man skal se, når man besøger Finland. Slottet er blevet brugt som et kornmagasin, fængsel og fæstning. Det er den største intakte middelalderbygning i Finland.

Hvilke byer i Finland har det bedste natteliv?

Finnerne elsker at feste og nyde livet, så du kan forvente, at dit natteliv er som ingen anden. Med mange billige hoteller i Finland kan du få de bedste øjeblikke, selv når du har et stramt budget. Hvis du kan lide at udforske forskellige steder, er Helsinki, Tampere og Turku de steder, du skal være. Byerne har mange barer, restauranter og caféer i gåafstand fra hinanden. Kuudes Linja i Helsinki byder på en dejlig stemning, mens du nyder en god tid med at tage til beatet. Byens restauranter sælger også et bredt udvalg af fødevarer, herunder russiske blinis og syriske kebab. Turku er Finlands madhovedstad og huser nogle af de ældste og bedste restauranter i landet. Pikku-Torre har en ideel atmosfære til at nyde din aften i byen. Tampere vil også forkæle dig med restaurantmuligheder. Du kan nyde de lokale foretrukne, sorte pølser fra kioskerne på markedet. Bare sørg for, at du finder billige hoteller i Finland, der passer til dit budget.

Hvilke byer i Finland har mest historie og kunst?

Turku er Finlands historiske hovedstad og kunst Det skyldes, at byen har været stedet for mange vigtige begivenheder og har påvirket finsk historie betydeligt. Det er også en af de ældste byer, der stadig har en stærk kunstnerisk arv. Byen har en samling af forskellige kunstværker, hvoraf de ældste er middelalderskulpturer af træ. Kunstsamlingen gør offentlige rum i byen mere attraktive og giver dig mulighed for at udforske byens kultur og historie. Helsinki er også en fantastisk destination, hvis du elsker historie og forskellige typer arkitektur og design. Byen er hjemsted for forskellige museer, herunder Finlands nationalmuseum. Museet er åbent for offentligheden og tilbyder gratis adgang om fredagen i visse timer. De bedste tidspunkter at reservere hoteller i Finland til et gratis besøg på museet er International Museum Day og Helsinki Day. Du kan bo på Holiday Inn Helsinki City Centre på grund af dets nærhed til museet.

Hvornår er det billigst at overnatte i Finland?

Overnatning på et hotel i Finland er billigst i oktober måned. I oktober koster det nemlig kun omkring 484 kr. pr. nat. Omvendt er februar måned den dyreste måned at besøge Finland i.

Hvor i Finland vælger de fleste at overnatte?

Vores brugere har en tendens til at besøge Helsinki oftere end nogen anden by, når de rejser til Finland.

Hvilken by i Finland har de dyreste hotelværelser?

Overnatning i Tampere vil koste dig mere end i andre byer i Finland. Forvent at skulle betale i gennemsnit 934 kr. pr. nat, hvilket er 18% højere end landets gennemsnit for hotelovernatninger.

Hvilken by i Finland har de billigste hotelværelser?

Vores brugere oplever oftest, at Turku har landets laveste rater til bare 303 kr.. Turku tilbyder hotelværelser til en gennemsnitlig rate der er 45% lavere end den gennemsnitlige by i Finland.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Finland?

Antallet af udbydere for hoteller i Finland er 13.139 fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Finland?

Priser for hoteller i Finland opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Finland

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Finland

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Finland gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Finland, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Finland?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Finland. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Finland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.