Hoteller i Helsinki, Finland

Find tilbud på 176 hoteller i Helsinki, Finland

Helsinki, Finland
26. maj — 27. maj2
lør. 27.5
ons. 31.5

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Helsinki

Find det perfekte hotel til dit ophold i Helsinki
Pris
kr.255
kr.1944
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Helsinkis bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Helsinki

Pris

783 kr. – 1.495 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I HELSINKIHaaga21% billigereHoteller i Haaga er de billigste i Helsinki med kun 783 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I HELSINKIKaartinkaupunki34% dyrereKaartinkaupunki har de højeste hotelpriser i Helsinki med værelser til 1.495 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I HELSINKIKluuvi72% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Kluuvi end i andre områder i Helsinki

Oplevelser i Helsinki


Hoteller i populære bydele i Helsinki

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Helsinki og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Helsinki?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Helsinki
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
66%forventet prisfald
19%forventet prisstigning

Rejsepriser

303 kr. - 1.098 kr.

Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
1.097 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
815 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Helsinki er: 1-2 stjerne, 75 dage før. 4-5 stjerne, 85 dage før.

1-2 stjerne

380 kr. - 422 kr.

3 stjerne

678 kr. - 747 kr.

4-5 stjerne

899 kr. - 961 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Helsinki

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Helsinki

Laveste hotelpris

201 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Haven

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1448

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Helsinki, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 201 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Cheapsleep Helsinki - Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Haven, det mest populære 5-stjernede hotel i Helsinki(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 357 anmeldelser).
Der er 1.448 hoteller i Helsinki tæt på Helsinki Vantaa. Hilton Helsinki Airport er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Helsinki. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Helsinki lå i sidste uge på 2.666 kr..

Rejsetips til Helsinki

Vil du gerne spare penge på hotellet når du rejser til Helsinki er der et par steder du kan sætte ind. Først og fremmest kan du vælge at finde hoteller væk fra byens centrum, som altid er dyrere, og dernæst kan du drosle ned på antallet af stjerner hotellet har. Overvej at kigge efter overnatningsmuligheder på hostels og guesthouses, som ofte kan have gode priser. Som eksempel kan du f.eks. booke en overnatning i august fra omkring 300 DKK og opefter på et hostel. Sidst men ikke mindst kan du også overveje at rejse uden for sommersæsonen hvor priserne typisk stiger.

Gør brug af Helsinkis billige attraktioner når du gerne vil rejse budgetvenligt. Start f.eks. turen ud med en gratis, guidet gåtur for at få et bedre kendskab til byen – mødestedet er ved domkirken på Senatspladsen. Helsinki huser mange kirker, hvad enten det er katolske, lutheranske eller ortodokse, som er værd at aflægge et besøg, hvor du kan beundre forskellighederne og arkitekturen. Kulturhuset Finlandia Hall designet af Alvar Aalto er også åben for turister, hvor du enten kan deltage i et arrangement eller blot nyde en rundvisning. Du kan få flere anbefalinger til Helsinkis oplevelser her.


Hvad koster et hotel i Helsinki pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Helsinki

2-stjernede hoteller

Billigst 169 kr.

Gennemsnitlig 391 kr.

Dyrest 602 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Helsinki

Disse billige hoteller og vandrehjem i Helsinki har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Helsinki

Hoteller med mest værdi for pengene i Helsinki

Disse Helsinki hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Helsinki

Man hører ofte om København, Stockholm og Oslo, når folk snakker om Norden, men hvad med Helsinki? Byen er den mindste af de fire og får måske ikke samme omtale, men det er en storby, der i den grad byder på masser af oplevelser. Derfor er det oplagt at booke et ophold i Helsinki, så du kan opleve en anden side af den nordiske kultur.

Helsinki består af langt over 50 bydele, som har forskellige deldistrikter. De fleste turister vælger dog at bo på hotel centralt i bydelen Eteläinen suurpiiri, der netop er stedet, hvor man er tæt på alle de mest populære attraktion. Uanset hvor du bor på hotel i denne bydel, så er du omgivet af vandet. Hvis du ønsker lidt mere ro fra den travle bymidt, så kan du med fordel rykke lidt mod øst på øen Katajanokka, hvor du også finder den russisk-ortodokse kirke samt fantastiske udsigter. Har du behov for at være tæt på offentlige transportmidler, så er det oplagt at booke et hotel i Kluuvi i den nordlige del af Eteläinen suurpiiri, hvor byens hovedbanegård ligger. Det er nemt at finde grønne områder og parker i Helsinki, da byen byder på alt fra små parker i midtbyen til større naturområder i udkanten. Området ved Hietaniemi er et perfekt sted at overnatte, hvis du netop vil være tæt på en af de større parker, hvor det også er muligt at bade om sommeren.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Helsinki

Helsinki har alt, hvad enhver storbyturist drømmer om – og mere til. Byens beliggenhed kombinerer nemlig hav og by, hvor det urbane smelter sammen med det maritime på smukkeste vis. Denne finske storby består af mere end 300 øer, så du er garanteret et smukt landskab med alt fra en frisk brise om foråret, varme sommerdage, farverige efterårsdage samt snefald om vinteren. Byen er ganske enkelt et besøg værd – uanset årstiden. Design er en stor del af Helsinkis ånd, hvor kendte mærker som Marimekko, Iittala og Arabia holder til. Derudover må man naturligvis ikke glemme Alvor Aalto, den verdenskendte arkitekt og designer, hvis værker du også kan nyde i byen. Ligesom resten af Finland, så hersker der også en traditionel saunakultur i Helsinki, som man med fordel kan benytte sig af, når kroppen trænger til en udrensning på finsk manér.

Helsinki er lig med design, grønne områder, havet næsten hele vejen rundt om byen, arkitektur, gæstfri lokale, events hele året rundt samt masser af seværdigheder. Byen byder især på mange markante og betydningsfulde bygninger som igen understreger byens status som en arkitektonisk perle. Det er lige fra den store regeringsbygning fra 1920’erne til det olympiske stadion fra 1938. Af religiøse bygningsværker bør du slå vejen forbi Helsinki Katedral samt Kamppi-kapellet, og du har naturligvis heller ikke været i Helsinki uden at besøge byens UNESCO-bygning Suomenlinna, der er et smukt fort helt ud til vandet. Når den står på shopping, så har byen sit eget distrikt kendt under navnet Design District, som er et kreativt område med mange indkøbsmuligheder.


Information about staying in Helsinki

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Helsinki

Voes brugere er typisk i Helsinki i 3 nætter.

Et hotelværelse i Helsinki vil normalvis koste ca. 962 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.