Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Helsinki tæt på Helsingin Musiikkitalo, bør du forvente at skulle betale omkring 831 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 831 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Helsingin Musiikkitalo. Hoteller i nærheden af Helsingin Musiikkitalo er normalt 15% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Helsinki, som ligger på 700 kr..
Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Helsinki, der er tættest på Hartwall Areena. Gennemsnitsprisen i nærheden af Hartwall Areena ligger på 532 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Hartwall Areena er normalt 24% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Helsinki, som ligger på 700 kr..
Hoteller i nærheden af Helsinki Ice Hall er normalt 16% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Helsinki, som ligger på 700 kr..
Søg hoteller i Helsinkis nabolag, og find det område der passer dig bedst
Lavsæson
|
april |
Højsæson
|
september |
Det billigste tidspunkt
23%
forventet prisfald
det dyreste tidspunkt
32%
forventet prisstigning
Pris
|
627 kr. - 1.193 kr.
|
Dyreste dag på ugen
|
onsdag |
Billigeste dag på ugen
|
søndag |
gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger
Gennemsnitlig pris (hverdag)
919 kr.
gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger
gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger
Gennemsnitlig pris (weekend)
709 kr.
gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger
Billigste tidspunkt at bestille
|
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Helsinki er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 53 dage før. |
1-2 stjerne
|
395 kr. - 444 kr.
|
3 stjerne
|
679 kr. - 703 kr.
|
4-5 stjerne
|
876 kr. - 968 kr.
|
Vil du gerne spare penge på hotellet når du rejser til Helsinki er der et par steder du kan sætte ind. Først og fremmest kan du vælge at finde hoteller væk fra byens centrum, som altid er dyrere, og dernæst kan du drosle ned på antallet af stjerner hotellet har. Overvej at kigge efter overnatningsmuligheder på hostels og guesthouses, som ofte kan have gode priser. Som eksempel kan du f.eks. booke en overnatning i august fra omkring 300 DKK og opefter på et hostel. Sidst men ikke mindst kan du også overveje at rejse uden for sommersæsonen hvor priserne typisk stiger.
Gør brug af Helsinkis billige attraktioner når du gerne vil rejse budgetvenligt. Start f.eks. turen ud med en gratis, guidet gåtur for at få et bedre kendskab til byen – mødestedet er ved domkirken på Senatspladsen. Helsinki huser mange kirker, hvad enten det er katolske, lutheranske eller ortodokse, som er værd at aflægge et besøg, hvor du kan beundre forskellighederne og arkitekturen. Kulturhuset Finlandia Hall designet af Alvar Aalto er også åben for turister, hvor du enten kan deltage i et arrangement eller blot nyde en rundvisning. Du kan få flere anbefalinger til Helsinkis oplevelser her.
Helsinki er kendt for at være en ret kompakt by, hvor du nemmest kommer omkring til fods. Det er dog nemt at kombinere forskellige gåture med byens offentlige transportmidler, som er meget effektive. Sporvognssystemet har flere linjer, hvor nummer 2 går for at være den klassiske sightseeing-rute, mens nummer 4 byder på en rute, hvor du især oplever byens arkitektur. En ubegrænset dagsbillet koster omkring 68 DKK.
Det er muligt at booke hotel i Helsinki uden kreditkort.
Minimumsalderen er 18 år, når du ønsker at tjekke ind på et hotel i Helsinki.
Et depositum opkræves ved ankomst, hvor garantien skal stilles med kontanter eller via kreditkort. Nogle hoteller tager dog kun imod en af betalingsformerne.
Der er et servicetillæg inklusive på regningen, og dermed er det oftest kun nødvendigt at give drikkepenge, hvis du oplever en ekstraordinær betjening.
Det er ret sikkert at opholde sig i Helsinki, men du skal være opmærksom på lommetyve – især i tætbefolkede områder.
Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Helsinki.
Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.
Man hører ofte om København, Stockholm og Oslo, når folk snakker om Norden, men hvad med Helsinki? Byen er den mindste af de fire og får måske ikke samme omtale, men det er en storby, der i den grad byder på masser af oplevelser. Derfor er det oplagt at booke et ophold i Helsinki, så du kan opleve en anden side af den nordiske kultur.
Helsinki består af langt over 50 bydele, som har forskellige deldistrikter. De fleste turister vælger dog at bo på hotel centralt i bydelen Eteläinen suurpiiri, der netop er stedet, hvor man er tæt på alle de mest populære attraktion. Uanset hvor du bor på hotel i denne bydel, så er du omgivet af vandet. Hvis du ønsker lidt mere ro fra den travle bymidt, så kan du med fordel rykke lidt mod øst på øen Katajanokka, hvor du også finder den russisk-ortodokse kirke samt fantastiske udsigter. Har du behov for at være tæt på offentlige transportmidler, så er det oplagt at booke et hotel i Kluuvi i den nordlige del af Eteläinen suurpiiri, hvor byens hovedbanegård ligger. Det er nemt at finde grønne områder og parker i Helsinki, da byen byder på alt fra små parker i midtbyen til større naturområder i udkanten. Området ved Hietaniemi er et perfekt sted at overnatte, hvis du netop vil være tæt på en af de større parker, hvor det også er muligt at bade om sommeren.
Helsinki har alt, hvad enhver storbyturist drømmer om – og mere til. Byens beliggenhed kombinerer nemlig hav og by, hvor det urbane smelter sammen med det maritime på smukkeste vis. Denne finske storby består af mere end 300 øer, så du er garanteret et smukt landskab med alt fra en frisk brise om foråret, varme sommerdage, farverige efterårsdage samt snefald om vinteren. Byen er ganske enkelt et besøg værd – uanset årstiden. Design er en stor del af Helsinkis ånd, hvor kendte mærker som Marimekko, Iittala og Arabia holder til. Derudover må man naturligvis ikke glemme Alvor Aalto, den verdenskendte arkitekt og designer, hvis værker du også kan nyde i byen. Ligesom resten af Finland, så hersker der også en traditionel saunakultur i Helsinki, som man med fordel kan benytte sig af, når kroppen trænger til en udrensning på finsk manér.
Helsinki er lig med design, grønne områder, havet næsten hele vejen rundt om byen, arkitektur, gæstfri lokale, events hele året rundt samt masser af seværdigheder. Byen byder især på mange markante og betydningsfulde bygninger som igen understreger byens status som en arkitektonisk perle. Det er lige fra den store regeringsbygning fra 1920’erne til det olympiske stadion fra 1938. Af religiøse bygningsværker bør du slå vejen forbi Helsinki Katedral samt Kamppi-kapellet, og du har naturligvis heller ikke været i Helsinki uden at besøge byens UNESCO-bygning Suomenlinna, der er et smukt fort helt ud til vandet. Når den står på shopping, så har byen sit eget distrikt kendt under navnet Design District, som er et kreativt område med mange indkøbsmuligheder.
Voes brugere er typisk i Helsinki i 3 nætter.
Et hotelværelse i Helsinki vil normalvis koste ca. 771 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.
Hoteller i Helsinki er typisk billigst i april. Du kan forvente et prisfald på ca. 24% i denne periode.
Prisen på et hotelværelse i Helsinki varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og tirsdag er dyrest.
Et hostel i Helsinki koster i gennemsnit ca. 342 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 429 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Helsinki pr. nat.
Hvis du gerne vil bo på hotel i Helsinki i marts, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -2 °C, og chancen for sne er lav med kun 30 mm forventet nedbør.